ראיון עם ערפד

../images/Emo41.gifראיון עם ערפד../images/Emo41.gif

והשבוע, נחשו מה? הפעם באמת, אבל באמת באמת!! יש לנו ערפד ולא ערפדה
מגניב, הא? אז בטח כבר ניחשתם מי זה... קבלו במחיאות כפיים ובמליין שאלות מביכות ומוזרות את dsol תתפרעו

dsol

New member
משעמם לי....

תשאלו כבר בנתיים אני ישאל את עצמי קצת..... ממצב? סבבה מה חדש ? וואלה אין ממש מה עושה ? משעתעמם למוות ועונה על שאלות של עצמי אתה משוגע ? כנראה שכן אם אני שואל ועונה לעצמי למה ? השיעמום הורג אותי וכנראה יש לי בעיות נוספות שאני לא יודע עליהן עדיין מתי ישאלו אותך שאלות אנשים אחרים ? שיהיה להם חשק.... טוב ביי זהו תודה אחלה שאלות
-_-" ~_~

אם כל כך משמעם לך...

אז גנבתי קצת שאלות בשבילך, have fun... איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? ממה אתה הכי פוחד? אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? הדברים השנואים עליך... אוטו: צבע: שעור: יום בשבוע: חג: עונה: חודש: ספורט: סרט: שחקנית: שחקן: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: זמרת: אמרה: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: רגש: אות: האם אי פעם... השתמשת בסמים? אכלת קופסא שלמה של אוריאו? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את הבית הלבן? ראית את מגדל אייפל? שיחקת מונופול? ראית טיטאניק? ניסית דיאטה? ביקרת בארץ אחרת? צבעת בספר צביעה? עשית אמבטית קצף? טסת? שטת? נסעת ברכבת? היתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? הכנת אתר אינטרנט? שיחקת בברביות? נשארת ער כל הלילה? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? ראית ג`רי ספרינגר? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק? רצית להרוג מישהו? נפלת מכיסא? נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות?

dsol

New member
יאא שאלות....ותשובות

איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? ואי יש הרבה מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא יודע אני מביך את עצמי הרבה פעמים איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? אממממ לא יודע אני לא החלטי על זה מה הדבר הכי חשוב לך? אנשים אחרים ממה אתה הכי פוחד? להיות לבד אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? אם שמתי שעון מעורר או לא למה אתה הכי מתנגד? אני לא מהמתנגדים, אני יותר פאסיבי כזה מה שיש שיהיה אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? מישהו נחמד הדברים השנואים עליך... אוטו: חח לא ממש מעניין אותי צבע: אדום זוהר כזה מעצבן זה של שויצרים שעור: ספורט יום בשבוע: ראשון חג: פורים עונה: קיץ חודש: לא יודע ספורט: הכול סרט: פעולה דל תקציב שחקנית: -.- שחקן: -.- תוכנית: רצים לדירה אתר: -.- אוכל: מתוק שתיה: קולה (ספרייט שלאט ! ) להקה: היהודים זמר: מזרחית/ראפ זמרת: מזרחית אמרה: מחר יהיה יותר טוב מילה: טוב הופעה שהיית בה: אין אחד שלא אהבתי דיסק: אין -.- מה שאני יודע שאני לא יאהב אני פשוט לא מוריד/קונה ארץ: -.- עיר: אשדוד משעמם לי פה מקום להיות בו: לבד ריח: מסריח רעש: זבוב מתי שמנסים לישון רגש: אהבה אות: ץ/ף אני לא יודע מה ההבדל ביניהם בכתב ב' האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של אוריאו? כמובן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא ראית את מגדל אייפל? כן שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן ניסית דיאטה? לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן היתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן (חנון שכמוני) שיחקת בברביות? חחח כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? לא ראית ג`רי ספרינגר? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכיסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? כן

דודינק'ה ../images/Emo6.gif

איזה כיף שאתה הערפד.... :) טוב.. אז כמה שאלות משלי לשם שינוי... אם הייתה לך אפשרות שיקראו לך בשם אחר? איזה שם היית רוצה? מה הדבר הכי מטורף שעשית? על מה אתה הכי מצטער? מקדונלד'ס או בורגרקינג? מתמטיקה או אנגלית? מוניקה סקס או איפה הילד? טוב השעה 4 וחצי בבוקר אני עייפה עוד שאלות יהיו בהמשך.. בוקר טוב

dsol

New member
נא נא נא תשובות

איזה כיף שאתה הערפד.... :) נכון
טוב.. אז כמה שאלות משלי לשם שינוי... במה זכיתי הכבוד ? אם הייתה לך אפשרות שיקראו לך בשם אחר? איזה שם היית רוצה? דוד דווקא מתאים לי מה הדבר הכי מטורף שעשית? אמממממ לא יודע אולי צניחה עם סירת מנוע או להתגנב לרכבות בצרפת או לעלות ולרדת את מגדל איפל במדרגות כי משעמם לי או שחיתי חצי כינרת משיעמום על מה אתה הכי מצטער? על זה שאני מתאהב ! מקדונלד'ס או בורגרקינג? מק מתמטיקה או אנגלית? אנגלית מוניקה סקס או איפה הילד? מוניקה טוב השעה 4 וחצי בבוקר אני עייפה עוד שאלות יהיו בהמשך.. אוקי
בוקר טוב.... תודה מתוקה גם לך

D i s o r d e r

New member
דודי

1. שיר שאתה לא יכול לסבול: 2. שיר שאתה יכול לשמוע בּרִיפּיט כל היום: 3. שיר יפה, אבל עם זמר גרוע: 4. שיר שגורם לך לצחוק: 5. שיר שגורם לך לבכות: 6. שיר שגורם לך להקיא: 7. השיר עם המילים הכי יפות שנכתבו אי-פעם: 8. השיר האחרון ששמעת היום: 9. השיר הראשון ששמעת היום: 10. דיסק אחרון שקנית: 11. הופעה אחרונה שהיית: 12. ההופעה הבאה שאתה הולך: 13. ההופעה הכי טובה שהיית בה: 14. ההופעה הכי גרועה שראית: 15. אלבום של הופעות חיות- אוהב או לא אוהב? זהו בינתיים.

dsol

New member
ת תש תשו תשוב תשוב אלינו מהר

1. שיר שאתה לא יכול לסבול: זה של מה קשור שהוא שר מהלב 2. שיר שאתה יכול לשמוע בּרִיפּיט כל היום: שנינו שווים - אביב גפן 3. שיר יפה, אבל עם זמר גרוע: חח כל השירים של אביב גפן ?! 4. שיר שגורם לך לצחוק: לא יודע... 5. שיר שגורם לך לבכות: שנינו שווים - אביב גפן (אני חוזר על עצמי פה...) 6. שיר שגורם לך להקיא: לא נראה לי שיש 7. השיר עם המילים הכי יפות שנכתבו אי-פעם: חחח שוב לחזור על עצמי שנינו שוים - אביב גפן 8. השיר האחרון ששמעת היום: מטרופולין - איזה עתיד 9. השיר הראשון ששמעת היום: מטרופולין - לישון בלי לחלום 10. דיסק אחרון שקנית: עברי לידר - זה לא אותו דבר + FIGTH 11. הופעה אחרונה שהיית: ניצנים של עברי לידר ומטרופולין 12. ההופעה הבאה שאתה הולך: אולי שבוע הבא ביום שלישי יש הופעה באשדוד של להקה דילמה (אתם בטח לא מכירים אותם אבל שיהיה) 13. ההופעה הכי טובה שהיית בה: עברי לידר ! 14. ההופעה הכי גרועה שראית: אין דבר כזה... אבל הכי איכזב זה שייגעצ בניצנים זה היה קצר ! 15. אלבום של הופעות חיות- אוהב או לא אוהב? אביב גפן - ירח מלא (טוב זה לא ממש אלבום הופעות חיות אבל יש שם את שנינו שווים בהופעה חייה אז...) זהו בינתיים. בנתיים ! אני רוצה עודדדדדדד

ברררר

New member
דודי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

הזמר/ת האהוב/ה עליך- הלהקה האהובה עליך- ההופעה האחורנה שהיית בה- הסדרה האהובה עליך- הסרט האהוב עליך- מתרגש שיצא הארי פוטר 6?!- באיזה פורומים אתה בתפוז- רואה היום את הבלוג אם יהיה?- מאכל אהוב- ממתק אהוב(כן כן ממתקים זה לא אוכל אמיתי!!)- ירק אהוב- פרי אהוב- חיה אהובה- טוב יאללה.... צ'אווווווו

dsol

New member
למה זה תמיד מבקש נושא להודעה ?

הזמר/ת האהוב/ה עליך- עברי לידר/אביב גפן הלהקה האהובה עליך- שייגעצ/סינרגיה/אינפקציה ההופעה האחורנה שהיית בה- מטרופולין ועברי לידר בניצנים הסדרה האהובה עליך- מגרש ביתי / THE O.C הסרט האהוב עליך- thirteen מתרגש שיצא הארי פוטר 6?!- כמובן.... ~_~ שלא.... ספויילר לכם ! דמבלדור מת (או איך שלא קוראים לו
) באיזה פורומים אתה בתפוז- אביב גפן (רק קורא)/אינפקציה/נובה (כמובן)/מטרופולין/עברי לידר(כמעט ולא מגיב)/רוק ישראלי/שייגעצ רואה היום את הבלוג אם יהיה?- ברור ! מאכל אהוב- גבינות ממתק אהוב(כן כן ממתקים זה לא אוכל אמיתי!!)- אני לא אוהב ממתקים אן בכלל דברים מתוקים ! ירק אהוב- עגבניה פרי אהוב- תפוח ירוק חיה אהובה- עיו ^ טוב יאללה.... צ'אווווווו ביייי וזה קצר תשאלי עוד

ברררר

New member
דודי אתה..........

מנייאק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה אמרת לי את זה על דמבלדור?!!?!??!?! הרסת לי ת'ספרררררררר!!!!!! אהההההההה לאאאאאאא!!!
לאלאאלאלאלאלאלאלאאלאלאלאלאאלאלא!!!! אתה לא אוהב חיות?איזה רוע!!! "סטייק בשר ופרגיות, אנו אוהבים חיות"-חחח כמה שאני מושפעת מהתנועה

dsol

New member
ואההה את רצינית קוראת את זה ?!

מצטער מצטער מתטער סליחה לא התכוונתי לא חשבתי שמישהו באמת קורא את הספר או בכלל את התשובות.... חשבתי אני המשועמם היחיד סליחהההההה

ברררר

New member
לא סולחת הרסת את חיי!!!

ברור שאני קוראת את זה!!!!!!!!!!!!! ולמה לא תתשובות? שואלים כדי לדעת עליך עוד דברים..... איכס אתה אוהב את ציקי לאבין? ראית מה הוא אמר על עברי?!!?

dsol

New member
לא צריך בעיה שלך ../images/Emo3.gif

אני סולח לעצמי
וראיתי מה הוא אמר על עברי והאמת לא ממש מעניין אותי עברי לא אלוהים אני לא מעריץ שלו מעריץ של השירים לא של הבן אדם ! והוא באמת פחדן שהוא לא בא להתראיין הגיע לו התגובה של ציקי !

ברררר

New member
מה פחדן?!

למה שיתראיין אצל מישהו כזה חרא שיורד על כל דבר שזז? כל הכבוד לו, וכדאי שתתחיל להעריץ גם את הבנאדם על זה שהוא לא התראיין אצלו נתחיל מזה.

למעלה