ראיון עם ערפד

dsol

New member
זה לא טוב להעריץ בני אדם !

זה דבר דפוק אפילו לדעתי הוא בן אדם לא שונה ממני או ממך זה שהוא זמר וזה מה שמיחד אותו שיהיה לו בכיף זה לא אומר שהוא יותר טוב ממני או מישהו אחר אז ככה שאין סיבה להעריץ אותו אם כבר להעריץ מישהו אז תעריצי את ההורים שלך שעושים הכול בשבילך ודואגים לך זו סיבה להערצה אמיתית לא זמר שכותב שירים.... וכן הוא פתחן ציקי לוקח את הראיון והופך אותו למצחיק זה שעברי לא ראה את זה ותפח "להגן" על עצמו מראה כמה שהוא פחדן ציקי לא יורד על דבר דבר שזז תראי ראיונות איתו ותראי כמה שהוא נחמד בתור מראיין ואם יצא לך לדבר איתו אישית ולפגוש אותו אז גם בתור בן אדם ובקיצור עברי פחדן שלא רצה להראיין אצל ציקי !

dsol

New member
*פחדן , *ופחד

בלעע יצא הסבר לא הכי טוב אבל שיהיה הכוונה שלי שעברי לא ממש מגן על עצמו אלא שהוא צריך לקחת דברים בקלות כי זה הרעיון שיהיה הומוריסטי ולא תקוע וקבוע

ברררר

New member
זה לא להעריץ בנאדם

זה להעריץ את המעשים שלו... ומה בדיוק מצחיק בלרדת על אנשים?? למה שכן ירצה שהוא ירד עליו? עזוב באמאש'ך

Amber

New member
אז...... דודי ../images/Emo70.gif

זו המקוריות ששוב תוקפת אותי או שפשוט אין לי הרבה רעיונות לשאלות אז... משחק אסוציאציות! באוטומט!
אהבה- צבא- ילדים- זמן- מיטה- מוזיקה- טלוויזיה- חום- סלולארי- כסף- לילה- פחד- ים- עתיד- NOVA-

dsol

New member
שוב הוא מבקש נושא להודעה ~_~

אהבה- קשה צבא- ג'ובניק ילדים- חמודים זמן- לאט מיטה- גדולה מוזיקה- טובבב טלוויזיה- אין מה לראות חום- קור סלולארי- לא אוהב כסף- הרבה לילה- כיף פחד- לבד ים- שונא עתיד- עבר NOVA- נובה

עוד שאלות לדודינק'ה שלי ../images/Emo41.gif

טוב.. אני לא יודעת כל כך מה לשאול כי כבר לא נעים לי לגנוב לכולם את כל השאלות... ציטוט שאתה הכי אוהב: "זו לא חובה לחיות זו זכות להיות חיים" "אני מאמין באהבה שלנו כל יום שעובר חייב לקרב אותנו" "כשהכל יעבור, ואתה תגמר, ויהיה במקומך, רק מישהו אחר" מצעד הגאווה
או מצעד האהבה
? חוף ת"א או חוף ראשון? (תזהר בתשובה שלך) גיטרות או תופים? רוק או פופ? שירים בגרסת קאוור או מקור? ערוץ 2 או 3? ידיעות אחרונות או מעריב? טוב באמת שאין לי שאלות... גם ככה יצא לי שאלון הזוי לחלוטין.. דודי תרגיש מיוחד הפעם לא העתקתי!!!!! נשיקות וחיבוקים

dsol

New member
יאא עודדדד ../images/Emo13.gif

ציטוט שאתה הכי אוהב: "זו לא חובה לחיות זו זכות להיות חיים"
"אני מאמין באהבה שלנו כל יום שעובר חייב לקרב אותנו" "כשהכל יעבור, ואתה תגמר, ויהיה במקומך, רק מישהו אחר" מצעד הגאווה או מצעד האהבה? האהבה חוף ת"א או חוף ראשון? (תזהר בתשובה שלך) חח לא אוהב ים בכלל אז אם כבר אז שיהיה קרוב לבית באשדוד גיטרות או תופים? גיטרות (בס עדיף) רוק או פופ? רוק כמובן ! שירים בגרסת קאוור או מקור? מקור ! ערוץ 2 או 3? 3 ידיעות אחרונות או מעריב? מעריב טוב באמת שאין לי שאלות... גם ככה יצא לי שאלון הזוי לחלוטין.. דודי תרגיש מיוחד הפעם לא העתקתי!!!!! אני מיוחד
^ כיףףף לי ! נשיקות וחיבוקים....בחזרה ממני ^

D i s o r d e r

New member
../images/Emo41.gif BlogTV NOVA ../images/Emo41.gif

נפגשים במקום הקבוע, היום בּ-21:30 תביאו כיבוד קל, אני רעבה.

ברררר

New member
מה בא לך לנשנש? רוצה אפרופו?

לי בא!!! אני אהיה שמה אבל קצת.... כי אני צכה לצאת לפסטיבל המחולות כרמיאל! יופי היי

D i s o r d e r

New member
אז- מי עושה

סיכום לבלוג? (אני פשוט בחיפושים אחר גופת ג'וק ממין זכר, בצבע חוּם חרא, כבן כמה חודשים, גובה: סביבות 7 ס"מ, המוצא הישר מתבקש לפנות אלי, 1000000 ש"ח פרס!) לילה טוסט

michaliron

New member
הי כולם!!!

היה פבלוג מעולה, היה לי כיף... אני לומדת לבחינה (תקשורת כימית) למועד ב (המבחן האחרון שלי בתואר!!!!!!) אז אני בטח טעדר (או שבדיוק ההפך - אברח לפה כל פעם שימאס לי מהספרים) בכל אופן, לילה טוב ונתראה בקרוב

למעלה