ראיון עם ערפד

טוב אז....

חייבת להודות שהסופשבוע הזה טס לי ככה מול העיניים לפני שבכל הספקתי להרגיש אותו.. אבל אני חייבת להודות שלפחות סיימתי אותו בצורה הכי כיפית שאפשר... המבין יבין ואל תחשבו יותר מידי...:) בכל מקרה שיהיה לכם אחלה שבוע, ושיעבור מהר... ולפי שמועות שהגיעו לאוזניי הולך להיות לנו אחלה ערפד חדש השבוע... חכו ותראו... :)

חחחחחח מצחיקה...

עדית! שוש....יפה יפה אהבתי....:) עכשיו חזרתי מהמשך הבילוי.... כמובן שסיימתי את הערב שלי במיטש'... אי אפשר בלי זה... ועוד 5 שעות לעבודה ולמלאכה..... לילה טוב אנשי פורום יקרים שלי

טולייצ

New member
../images/Emo13.gif

גמלי היה אחלה סופ"ש,נסעתי לאשדוד בספונטניות [דודי,זה היה מאוד בספונטניות,ולא היה לי איך ליצור קשר,אז פעם הבאה],והיום הייתי בים,והיה כל כך כיף! לא היו מדוזות
בכלל,והגלים היו כה כיפים! אני כולי נרגשת,והירח כל כך יפה הלילה! שבוע טוב שיהיה לנו

dsol

New member
חחחח סבבה

לא נורא יהיו הזדמנויות אחרות

../images/Emo41.gifראיון עם ערפד../images/Emo41.gif

אז כפי שבטח הבנתם השבוע יש לנו ערפד מיוחד במינו!
בשביל שהראיון יהיה מסודר יותר אנא חכו שהערפד יענה על השאלות הבאות ורק לאחר מכן שרשרו לו שאלות נוספות.
וזכרו, לא לשרשר לשירשור הכה מיוחד וכייפי נצל"שים. ולשאלות:
שם:
הכרתי את חברי נובה כך...:
משהו אחד (לבינתיים, כן?) שאנחנו לא יודעים עליך: אז אחרי כל הבלהלבלהלהלבלהלבלבה קבלו נא, במחיאות כפיים ובכבוד רב את ניר בכר המתופף הכי גדול בעולם

ברררר

New member
נירו'ש

1. שם חיבה? 2. גיל? 3. חברה? 4. מקום מגורים? 5. תחביב הכי גדול? 6. ספורט אהוב? 7. להקה/זמר שאתה הכי אוהב? (חוץ מנובה
) 8. חיה אהובה? 9. אוהב קולדפליי?
10. יום אהוב בשבוע? אסוציאציות- זרוק מה שבראש שלך באותו רגע- תופים- אצות- דיסק- שפתיים- אבטיח- מקשים- ספר- סרט- שעון- ארץ-
יומטוב.

בר

ביקשתי בהודעה הקודמת שיענה קודם על השאלות שרשומות אז ורק אז תשרשרו שאלות

NirNova

New member
עונה

1. שם חיבה? בוקי,בייק ,בקבוקון ועוד מלא.. 2. גיל? 30 3. חברה?
4. מקום מגורים? ת"א 5. תחביב הכי גדול?רכיבה על סוסים..._סתאם(מכירים את אלה שפעם אחת בחיים שלהם בגיל 4 רכבו על סוס ומאז הם מחשיבים זאת כתחביב...?) 6. ספורט אהוב? כנ"ל 7. להקה/זמר שאתה הכי אוהב? (חוץ מנובה )יש מלא...(..sting,metallica,alanis,foofighters'dave mattews band,faith no more 8. חיה אהובה? דב פנדה 9. אוהב קולדפליי? מחבב 10. יום אהוב בשבוע? ד' אסוציאציות- זרוק מה שבראש שלך באותו רגע- תופים- חיים אצות-סושי דיסק-NOVA שפתיים-להקת חתונות אבטיח-בולגרית מקשים-????? ספר-
צ'ארלי בממלכת השוקולד (המלצה של רוני דואני) סרט- כתום/כחול שעון-קיץ - ארץ-נהדרת יומטוב.(היתה תוכנית כזאת..)

dsol

New member
שאלוות

ניר ממצב ? באיזה גיל התחלת לנגן על תופים ? ניסית פעם גם כלי אחר ? *אם כן* למה בחרת בתופים ? *אם לא* אתה רוצה לנסות כלי אחר ? איזה ? מה המערכת תופים הכי מורכבת שניגנת עליה (אם יש גם תמונה) ? מי האומן שאתה הכי מעריך בתחום המוזיקה ? (חוץ מנובה כמובן) דבר הכי אהוב ? הכי שנוא ? בילוי מועדף ? עם ? למה ? כמה ? איך ? טוב זהוו נראה לי

NirNova

New member
תתחילו להביא שאלות מעניינות ולא של

שאלוני ביטוח לאומי ניר ממצב ?ואללה טוב באיזה גיל התחלת לנגן על תופים ?9 ניסית פעם גם כלי אחר ?כן-מנדולינה ,סקסופון,גיטרה,בס,קלידים ,שהגעתי לחצוצרה ההורים כבר עצרו אותי! *אם כן* למה בחרת בתופים ?הם בחרו בי.. *אם לא* אתה רוצה לנסות כלי אחר ? איזה ?אולי חמת חלילים,זה נראה מגניב מה המערכת תופים הכי מורכבת שניגנת עליה (אם יש גם תמונה) ?בכיתה י"ב חיברתי שתי מערכות תופים באיזה הופעה,אבל לא היה מספיק מיקרופונים ומקום על הבמה,אז נאלצתי להסתפק בחצי.חוץ מזה הופענו בחתונה של אייל לפני שלשה שבועות,וגם שם הבאתי סט מרשים ביותר!!!בקרוב תמונות מי האומן שאתה הכי מעריך בתחום המוזיקה ? (חוץ מנובה כמובן)בארץ-עברי לידר, בחו"ל פשששש יש המון דבר הכי אהוב ?להצליח הכי שנוא ?לא להצליח בילוי מועדף ?באר /בופעה עם ?חברים/ת/ה למה ???? כמה ?כמה שיותר איך ?בקלות

dsol

New member
טוב עוד כמה שאלות

מקווה שאת אלו לא שאלו אותך בביטוח לאומי מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים ? נהנית ממנו ? מה הדר הכי מגעיל שעשית למישהו/י ? למה ? איך אתה רואה את עתידה של נובה ? יש חו"ל באופק ? מה אתה חושב על הורדות מוזיקה מהאינטרנט ?

NirNova

New member
.

מקווה שאת אלו לא שאלו אותך בביטוח לאומי מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים ?
נהנית ממנו ?דה מה הדר הכי מגעיל שעשית למישהו/י ?באמצע דייט ברחתי.... למה ? זה היה בליינד דייט (לפני 14 שנה) והציפיות לא תאמו.. איך אתה רואה את עתידה של נובה ? מתבשל על אש קטנה (ככה זה הכי טוב)עד שבסוף זה יגלוש יש חו"ל באופק ?באופק כן ,כרגע לא מה אתה חושב על הורדות מוזיקה מהאינטרנט:

NirNova

New member
יאללה איזה כבוד../images/Emo13.gif

שם:ניר גיל:30 (עוד מעט) עיסוק:עוסק מורשה הכרתי את חברי נובה:מהתיכון.... משהו אחד (לבינתיים, כן?) שאנחנו לא יודעים עליך:מממ מכור לשוקולד.

מממ...

בגלל שזה שבוע ע ערפד כה מיוחד אני אחרוג ממנהגי ואשאל גם שאלות
אז ניר... מה העניינים? (אגב, שוקולד שולט
) הדבר הכי מטורף שעשית? מה/מי היית לוקח לאי בודד? המילה שאתה הכי שונא? המילה שאתה הכי אוהב? תוכנית טלויזיה אהובה (אם יש כזאת)? מאמין באמונות תפלות? איזה? עוד התמכרויות? מה הכי היית רוצה עכשיו (חוץ משלום עולמי, כמובן
)? טוב... זהו בינתיים!

NirNova

New member
שמלוש 2

אז ניר... מה העניינים? (אגב, שוקולד שולט ) הדבר הכי מטורף שעשית?- מה/מי היית לוקח לאי בודד?אוכל המילה שאתה הכי שונא?"זה בעיה.." המילה שאתה הכי אוהב? ההיפך תוכנית טלויזיה אהובה (אם יש כזאת)?סיינפלד מאמין באמונות תפלות? איזה?לא עוד התמכרויות?לישון מה הכי היית רוצה עכשיו (חוץ משלום עולמי, כמובן )?MOVA-סיבוב הופעות אירופה

בווווקקקקיייי!! יאללה תתכונן לזה!

אז ככה... האמת היא שאני לא כל כך טובה בלשאול שאלות מקוריות אבל עדיין יש כמה דברים שהייתי רוצה לדעת עלייך.... ועכשיו יש לי הזדמנות וכמובן שאני אנצל אותה...
למה אתה לא מלמד אותי לתופף
?
מה אתה מעדיף: חורף או קיץ?
הופעה אקוסטית או רגילה?
מיטש' או בארבי? (תזהר!!)
מוסיקה עברית או לועזית?
שלמה ארצי או שלום חנוך?
cold[lay or travis?
אדום או כחול?
כדורגל או כדורסל?
איזה עיצוב יותר אהבת של האתר שלכם? הישן או הנוכחי?
בירה- גולדסטאר או טובורג?
כפכפים או נעליים סגורות?
ים או בריכה?
איזה חג אתה הכי אוהב? טוב חומד... אין לי יותר שאלות שקופצות לראש.. אני עכשיו יוצאת וכשאני אחזור אני מצפה למצוא כאן מענה לכל שאלותיי..
סלמטק

NirNova

New member
גייגו

למה אתה לא מלמד אותי לתופף ?כי אני לא מלמד כרגע אף אחד מה אתה מעדיף: חורף או קיץ?קיץ הופעה אקוסטית או רגילה?רגילה מיטש' או בארבי? (תזהר!!)בארביטש' מוסיקה עברית או לועזית?לועזית שלמה ארצי או שלום חנוך?שלום cold[lay or travis? travis אדום או כחול?כחול כדורגל או כדורסל?סלללל איזה עיצוב יותר אהבת של האתר שלכם? הישן או הנוכחי?נו באמת... בירה- גולדסטאר או טובורג? גולד סטאר הכוכב של הפאב (אבל ביננו ,אין כמו ערק חדד,והמבין יבין) כפכפים או נעליים סגורות?כפכפים ים או בריכה?ים איזה חג אתה הכי אוהב? יום ירושלים

למעלה