ראיון עם ערפד

אני מוחה על התשובות האלה!!!!

אבל בכל מקרה.... מקווה שנהנת.... הייתי כותבת לך עוד כמה שאלות מציקות שכאלה אבל לא נותרו בי כוחות... רק עוד שאלה אחת.... איך זה להיות הערפד שלנו???

עוד, עוד!!!

בהצלחה, זה ארוך! מה הדבר הכי כיף שעשית לאחרונה? מי הבנאדם שהכי שימח אותך בימים האחרונים? למה אתה חושב שלגמל יש 2 דבשות? מה הדבר המגעיל ביותר שאכלת בכל חייך? יש משהו שההורים שלך אומרים לך כל הזמן? מה יותר עדיף בבית: חתול או כלב? קאזה או אימיול? סופרמן או באטמן? טלפון או נייד? איזה מקום אהוב עליך ביותר בבית? אח או אחות? אח/ות גדול/ה או קטן/ה? בית או ארמון? מאוורר או מזגן? אתה הולך הרבה עם סווטשירטים? יש לך בגדים ורודים? ופיג'מה כזו שני חלקים עם ציורים של דובונים/מלאכים/פיות עליה? אם היית יכול לעבור למקום מסוים בעולם-לאן היית עובר? מה המקום שאתה הכי אוהב לטייל בו בארץ (או מקומות)? מה המקום שאתה הכי אוהב לטייל בו בחו"ל? האם שברת/נקעת רגל/נעקצת או שקרה לך משהו מעצבן אחר? איפה אתה רואה את עצמך בעוד 15 שנה? (אני סתם משועממת
)

NirNova

New member
היום יש בלוק ב-21:30

למה אתה חושב שלגמל יש 2 דבשות? אחת רזרבה מה הדבר המגעיל ביותר שאכלת בכל חייך? וג'ימייט-זה ממרח אוסטרלי מזעזע יש משהו שההורים שלך אומרים לך כל הזמן? מה יותר עדיף בבית: חתול או כלב?כלב קאזה או אימיול?אימיול סופרמן או באטמן? באטמן טלפון או נייד?טלפון איזה מקום אהוב עליך ביותר בבית? חדר שינה אח או אחות? שניהם אח/ות גדול/ה או קטן/ה? שניהם בית או ארמון? בית מאוורר או מזגן? זאת שאלה??ברור מזגן אתה הולך הרבה עם סווטשירטים?לא יש לך בגדים ורודים?כמעט היה לי אחד אבל עצרו בדרך לקופה... ופיג'מה כזו שני חלקים עם ציורים של דובונים/מלאכים/פיות עליה?היה פעם אם היית יכול לעבור למקום מסוים בעולם-לאן היית עובר?NYC מה המקום שאתה הכי אוהב לטייל בו בארץ (או מקומות)?צפון,דרום מה המקום שאתה הכי אוהב לטייל בו בחו"ל?? האם שברת/נקעת רגל/נעקצת או שקרה לך משהו מעצבן אחר?היתה לי דלקת בעיןשלא עברה לי שבועיים.. איפה אתה רואה את עצמך בעוד 15 שנה? שאלה קשה

א ו ר 21

New member
כשאתה אומר "שאלה קשה"...

זה על אותו עיקרון שתגיד "זה בעיה"...ואתה שונא תמילה הזאת אז איך אתה אומר כזה דבר?? תחליף תגיד תשובה לא בעייתית..שהיא לא קשה מה שלומך באמת לא ראיתי אותך הרבה זמן

טולייצ

New member
ניר,הנה עוד שאלות ../images/Emo3.gif

[לקוח מתוך שלאון השבוע בישרא בלוג,אז לא לכעוס עליי] אה,ואם אתה ממש לא רוצה לענות,זה בסדר
איזה פריט הלבשה תחתונה הוא החביב עלייך?
חזיות - עם או בלי (בנים יכולים להתייחס לתחתונים שלהם בשאלה הזו)?
לבוש תחתון עבורך הוא בגד בפני עצמו, או אמצעי להגיינה ותו לא?
מה יש בארון שלך - הלבשה תחתונה הרפתקנית ומסוגננת או סתם לבנים?
מי רואה אותך בלבוש התחתון שלך?
האם בגדים תחתונים גורמים לך להיות חרמן?

טולייצ

New member
זה לא אני

רשמתי אפילו מאיפה זה לקוח,תבדקו
אני סתם סקרנית! יאללה זזתי לעיר הגדולה
תהנו בבלוג היום!

dsol

New member
נמנמנמממממ

עבר נחמד בלי יותר כאבי ראש או פעולות גופניות לשבת ולא לעשות כלום כמו שצריך בסופש !!!

למעלה