ראיון עם ערפד

AmiNova

New member
מעניין...

קיץ או חורף? חורף. אוהל או כיפת השמיים? כיפת השמיים פסימי או אופטימי? אופטימי סוציומט או אגואיסט? אגואיסט היפה או החיה? היפה ברור שיער ארוך או קצר? ארוך למעלה או למטה? למעלה או ? או ? ג'ון או מיכל? לאאאא סתאאאאםםם- פיבי מירי מסיקה או עברי? עברי שלגיה או סינדרלה? סינדרלה במבי או דמבו? דמבו

ברררר

New member
עוד../images/Emo108.gif../images/Emo3.gif

זה או זה?
גבינה צהובה או בולגרית?
הארץ או מעריב?
KEANE או COLDPLAY? (שאלה קשה הא?)
אביב גפן או ברי סחרוף?
משפחת סימספון או משפחת אדמס?
אתגר קרת או עדיף שלא?
רמקול או מקרופון?
פרוזן יוגורט או קרפ?
אסוציאציות
זרוק מה שבראש שלך
אבטיח-
דלת-
גרביונים-
שדה-
כתר-
שערות-
מוח-
כרית- לילה טוב
.

AmiNova

New member
תשובות

גבינה צהובה או בולגרית? צהובה הארץ או מעריב? הארץ KEANE או COLDPLAY? (שאלה קשה הא?) KEANPLAY אביב גפן או ברי סחרוף? אביב גפן משפחת סימספון או משפחת אדמס? סימפסון אתגר קרת או עדיף שלא? אתגר קרת רמקול או מקרופון? מקרופון פרוזן יוגורט או קרפ? פרוזן אסוציאציות זרוק מה שבראש שלך אבטיח- קיץ דלת-פתוחה גרביונים- קוקסינל שדה- תות כתר- מלך שערות- ערווה מוח- גדול כרית- שינה

עוד קצת ../images/Emo3.gif

מה/מי היית לוקח לאי בודד? המילה שאתה הכי שונא? המילה שאתה הכי אוהב? תוכנית טלויזיה אהובה (אם יש כזאת)? מאמין באמונות תפלות? איזה? עוד התמכרויות? מה הכי היית רוצה עכשיו (חוץ משלום עולמי, כמובן
)? מה הדבר הכי כיף שעשית לאחרונה? מי הבנאדם שהכי שימח אותך בימים האחרונים? למה אתה חושב שלגמל יש 2 דבשות? מה הדבר המגעיל ביותר שאכלת בכל חייך? יש משהו שההורים שלך אומרים לך כל הזמן? מה יותר עדיף בבית: חתול או כלב? קאזה או אימיול? סופרמן או באטמן? טלפון או נייד? איזה מקום אהוב עליך ביותר בבית? אח או אחות? אח/ות גדול/ה או קטן/ה? בית או ארמון? מאוורר או מזגן? אתה הולך הרבה עם סווטשירטים? יש לך בגדים ורודים? ופיג'מה כזו שני חלקים עם ציורים של דובונים/מלאכים/פיות עליה? אם היית יכול לעבור למקום מסוים בעולם-לאן היית עובר? מה המקום שאתה הכי אוהב לטייל בו בארץ (או מקומות)? מה המקום שאתה הכי אוהב לטייל בו בחו"ל? האם שברת/נקעת רגל/נעקצת או שקרה לך משהו מעצבן אחר? איפה אתה רואה את עצמך בעוד 15 שנה?

AmiNova

New member
את טובה

מה/מי היית לוקח לאי בודד? גיטרה המילה שאתה הכי שונא? למה המילה שאתה הכי אוהב? LOVE... תוכנית טלויזיה אהובה (אם יש כזאת)? החצי האפל, מאמין באמונות תפלות? איזה? לא עוד התמכרויות? סגריות מה הכי היית רוצה עכשיו (חוץ משלום עולמי, כמובן )? אושר מה הדבר הכי כיף שעשית לאחרונה? הקלטתי את CONSUMMATION מי הבנאדם שהכי שימח אותך בימים האחרונים? בת זוגי למה אתה חושב שלגמל יש 2 דבשות? שיהיה נוח לשבת(כדי לאגור הרבה מים?) מה הדבר המגעיל ביותר שאכלת בכל חייך? אין כזה, אני אוכל הכל יש משהו שההורים שלך אומרים לך כל הזמן? היית צריך ללכת ללמוד מה יותר עדיף בבית: חתול או כלב?כלב ברור קאזה או אימיול? אמיול סופרמן או באטמן? רק סופרמן טלפון או נייד? נייד איזה מקום אהוב עליך ביותר בבית? סלון אח או אחות? אחות אח/ות גדול/ה או קטן/ה? קטנה בית או ארמון? בית מאוורר או מזגן? מזגן אתה הולך הרבה עם סווטשירטים? לא יש לך בגדים ורודים? לא ופיג'מה כזו שני חלקים עם ציורים של דובונים/מלאכים/פיות עליה? לצערי אני לא מוצא במידה שלי אם היית יכול לעבור למקום מסוים בעולם-לאן היית עובר? אירלנד מה המקום שאתה הכי אוהב לטייל בו בארץ (או מקומות)? נראה לי שבצפון מה המקום שאתה הכי אוהב לטייל בו בחו"ל? סקנדיביה האם שברת/נקעת רגל/נעקצת או שקרה לך משהו מעצבן אחר? לא איפה אתה רואה את עצמך בעוד 15 שנה? יושב ועונה לשאלות בפורום

טולייצ

New member
עמוש עיניים גוף נשמה כליות ../images/Emo9.gif

קודם כל,איך זה להיות הערפד השבועי בפורום נובה??
איך הולך עם נובה? מתי סופסוף יהיו הופעות בדרום? איפה אתה אוהב לכתוב את השירים שלך? מה מעורר בך השראה,ובאילו סיטואציות? איך היה לראות אותי בהשקה של רוני?
וזהו,אם ממש תרצה עוד שאלות,אני אתאמץ עוד קצת

AmiNova

New member
טולייצ

קודם כל,איך זה להיות הערפד השבועי בפורום נובה?? כיף גדול איך הולך עם נובה? מתי סופסוף יהיו הופעות בדרום? עובדים על זה בימים אילו ממש איפה אתה אוהב לכתוב את השירים שלך? בסלון או בגינה מה מעורר בך השראה,ובאילו סיטואציות? כל סיטואציה שונה או מיוחדת, לדוגמא משהו שקרה לחבר או חברה טובים שחדר לי עמוק לבפנים, או סרט חזק כמו LEAVING LAS VEGAS שהשפיע עלי מאוד וכתבתי בעקבותיו שיר. איך היה לראות אותי בהשקה של רוני? נפלא!!!

Amber

New member
מצטרפת מאוחר...

שאלו כבר הכל אז... אני אשאל שאלות שבאמת מעניינות אותי... 1....2....3.... GO
מה פירוש השם נובה? מה היה הדיסק הראשון שקנית? השיר שהכי מרגש אותך? יש שיר שאתה פשוט לא מסוגל לשמוע? זמר/ת שאתה פשוט לא מסוגל לשמוע? בסרט- עלילה או פסקול? יש מקום שאתה חולם להופיע בו? מה דעתך על כוכב נולד? יש ריאלטי שהיית רוצה להשתתף בו? אם לא היית מוזיקאי... מה היית? מממ... זהו... נראה לי

AmiNova

New member
עונה, אחלה שאלות

מה פירוש השם נובה? נובה זה חדש בהרבה שפות נוכריות. מאחר שאנחנו שרים באנגלית והיינו הראשונים שעשו את זה בארץ בצורה רצינית, החלטנו לקרוא ללהקה בשם הזה. מה היה הדיסק הראשון שקנית? זו היתה קסטה, של WHAM (ג'ורג מייקל) בגיל 8 בערך. השיר שהכי מרגש אותך? THE SHAPE OF MY HEART - STING יש שיר שאתה פשוט לא מסוגל לשמוע? תנו לו צ'אנס(מה קשור) זמר/ת שאתה פשוט לא מסוגל לשמוע? יש כמה. בסרט- עלילה או פסקול? פסקול בלי עלילה הוא מוסיקה טובה. בשביל להתחבר לסרט, צריך עלילה. יש מקום שאתה חולם להופיע בו? מספיק לי הופעה בגני יהושע. מה דעתך על כוכב נולד? אני חושב שזה נורא, למרות ששמחתי שסעדו זכה עכשיו. יש ריאלטי שהיית רוצה להשתתף בו? אין. אם לא היית מוזיקאי... מה היית? תסריטאי או צייר (אם היה לי כישרון ציור)

Amber

New member
../images/Emo9.gif

תסריטאי..
אחת השאיפות שלי... וכמובן ש... סעדו

למעלה