ראיון עם ערפד

../images/Emo41.gifראיון עם ערפד../images/Emo41.gif

השבוע, יש לנו שבוע מיוחד ביותר, יש לנו ראיון עם ערפדים!! מגניב, לא? אז קבלו נא במחיאות כפיים מטורפות ושאלות סופר מדליקות אתתתתת ג'ון ומיכלללל

../images/Emo9.gif

איזה כיף שמישהו באמת מקשיב לבקשות שלי
[אלה
]
מה קורה?
נכון קפצתם משמחה ברגע שגילתם שאתם הולכים להיות ערפדים?
איזה שיר של נובה את/ה הכי אוהב/ת?
איזה שיר של נובה את/ה הכי שונא/ת?[זה יותר מידי רשמי ככה
]
איזה שיר גורם לך לבכות?
איזה אמן ישראלי אתה הכי מעריך [ודי עם עברי...]?
עם איזה אמן היית רוצה לשתף פעולה?
מה החלום שלך?
כמה זמן אתם ביחד
?
יש תוכניות לעתיד?
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?
תרשמו 5 דברים שלא ידענו עליכם
.
ספר אהוב?
צבע אהוב?
פריט לבוש אהוב?
איבר שהכי מושך אותך?
האם יש לך אילו שהם חרטות?
מה מכעיס אותך?
מה משמח אותך?
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך?
האדם שעושה לך הכי טוב?
סגנון מוזיקה אהוב ?
מקום אהוב בעולם?
מה המקרה הכי הזוי שראית או שקרה לך אי פעם?
מה המקרה הכי שמח שקרה לך אי פעם?
האם מישהו הצליח אי פעם לרגש אותך עד דמעות/בכי?
מה היא ההצלחה הכי גדולה שחווית אי פעם?
מה היא האכזבה הכי גדולה שהיתה לך אי פעם?
מה הוא המעשה הכי טיפשי שעשית אי פעם?
מה הוא המעשה הכי טוב שעשית אי פעם לדעתך?
האם אי פעם: פגעת בעצמך? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק?
וג'ון - תודה על המפרטים [תעשה כאילו אתה זוכר
] אמ..תהנו!

../images/Emo12.gif

בכיתי, צחקתי, ריגשתם אותי. באמת... ואני בעד הרעיון של הטור
. וג'ון ה-"תעשה כאילו אתה זוכר" לא היה בקשה, אלא דרישה [
]. אבל, אמ..רציני, אתה זוכר? הייתי עם דודי בווליום ובממדיון עמדתי שורה ראשונה משמאל ואחרי שהוצאתי את הגרון בקריאות "ג'ון" נואשות ירדת מהבמה והבאת לי מפרט?
|הגרבאשליות| [כאילו שאתה באמת יכול להגיד אם אתה לא
,
] וסתם, זה לא קשור אבל זה מסקרן אותי..."פפה הקלידן"? על מה ולמה? וחוץ מ"Pardon Me" וגרייס, איזה עוד שירים עברי לידר הפיק? זהו, הפסקתי להציק
.

John Nova

New member
הי

בטח שאני זוכר! לגבי פפה הקלידן - אין לי מושג למה קוראים ככה לנעם. צריך לשאול את עמי. לגבי השירים שעיברי הפיק, אז ככה: sunday (גירסה שלא שמעתם), your love.

michaliron

New member
טוב.... זה ארוך אז...

לא לכל שאלה ענינו שנינו... רחמים, זה ארוך בטירוף נכון קפצתם משמחה ברגע שגילתם שאתם הולכים להיות ערפדים? (ג'ון) ברור, ואז ראינו את האורך.... איזה שיר של נובה את/ה הכי אוהב/ת? (ג'ון) NEVER ENDING איזה שיר של נובה את/ה הכי שונא/ת? (מיכל) Pardon me, בגלל העיבוד, ו clock, גם בגלל העיבוד (ז"א במקור השירים טובים....) איזה שיר גורם לך לבכות? (ג'ון) |PINK CIGARETTE של MR BUNGLE איזה אמן ישראלי אתה הכי מעריך [ודי עם עברי...]? (מיכל) מירי מסיקה פרפורמרית מדהימה בעיני וזמרת בחסד. רוצו בהמוניכם. חוצמיזה אני גדלתי מלא על כוורת, גזוז... מתה עליהם. עם איזה אמן היית רוצה לשתף פעולה? (מיכל) זאת באמת שאלה מעניינת, שאני מתחבטת בה כבר הרבה זמן. מכיוון שזוהר ארגוב מת הייתי רוצה שרייכל יעשה לי ילד... אה, סליחה, שנשתף פעולה. מה החלום שלך? (ג'ון) מיכל... (מיכל) אוי נו........................ ממי................. כמה זמן אתם ביחד? (ג'ון) שנתיים באוקטובר. (מיכל) פשששש, סחתיין שאתה זוכר יש תוכניות לעתיד? (ג'ון) להיות לפחות עוד שנתיים (מיכל) לסיים את התואר (.......), שהעסק של דברי מאפה שאני רוצה להקים כבר יהי רווחי ושאני לא אצטרך לנקות יותר בתים להשלמות הכנסה..... איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? (מיכל) בכפר בצפון הארץ (כפר ורדים למשל), ילדה ו-3 כלבים, בעלת סטודיו ליוגה ומאפייה ביתית. תרשמו 5 דברים שלא ידענו עליכם. (ג'ון) אני עושה אחלה ממולאים, הכרנו כשהיינו מורים לגרפיקה ממוחשבת!!!, אני שונא יוגה...(בזבוז זמן לדעתי) סתם סתם.... (מיכל) מה אתם לא יודעים עלי?..... שאני כמעט עיוורת (יש לי עדשות עם מספר 8.5, למי שלא בקיא זה ממש גבוה). וג'ון תמיד צוחק עלי בלילה כשאני מורידה עדשות (צוחק כי אני מקרבת את הקופסא של העדשות נורא קרוב לפנים ע"מ שאני אראה אותה). ספר אהוב? (ג'ון) הסילמריליון של טולקין (מיכל) ואו, יש המון. הראשון שעולה לי בראש – רומן רוסי, של מאיר שליו. צבע אהוב? (ג'ון) אני הולך על מקוריות...שחור! (מיכל) לבן (אויש אולי זה אומר משהו עלינו???...... חחחח) פריט לבוש אהוב? (ג'ון) "חקל תפוחין קדישין" (מיכל) כפכפי אצבע (רוח בין האצבעות ברגלים זה דבר להיט). איבר שהכי מושך אותך? (ג'ון) יש משהו באזור הבטן, לא יודע להסביר בדיוק (מיכל) האזנים של פיבי הן הדבר הכי מתוק שנברא ביקום האם יש לך אילו שהם חרטות? (ג'ון) וואלה, לא (מיכל) שהזנחתי את היוגה למשך שנתיים בתקופת האוניברסיטה, בדיוק כשממש הייתי צריכה את זה. אבל זה לא באמת חרטה כי הרי הכל קורה כמו שהוא צריך לקרות, לא? יש איזה משפט שאמרתי פעם לחברה ממש טובה שלי שהיה די נוראי ואני עדיין בטראומה ממנו (היא בכלל לא זוכרת שאמרתי אותו) מה מכעיס אותך? (ג'ון) עמי. סתם. אה...קיבעון על רעיונות (מיכל) בכיינות לשמה. ז"א אין בעיה עם להתבכיין, אבל רק אם במקביל מחפש/ים באמת פתרון ועובדים בכיוון. גם לבכות וגם לא לעשות כלום – זה לא לעניין מבחינתי (כמובן שאני לא מדברת על סתם בכיינות מקומית אלא על נושא כרוני). בנוסף – אני ממש , אבל ממש מתעבת רכילות מה משמח אותך? (ג'ון) מלא דברים, אין פה מספיק מקום. כמעט הכל. (מיכל) פיבי. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך? (ג'ון) נראה לי שסבלנות. (מיכל) היכולת לצאת החוצה מעצמי ולבחון אותי ואת הסיטואציה מבחוץ, באובייקטיביות האדם שעושה לך הכי טוב? (ג'ון) נו זה ברור....עמי. סגנון מוזיקה אהוב ? (ג'ון) רוק פופ קאנטרי משובח ובועט עם נגיעות אלקטרו הרמוניות שמפלרטטות עם כתיבה אקוסטית. מקום אהוב בעולם? (ג'ון) כרגע, סיני. יש שם תחושה של אושר וכולם נורא יפים שם, זה כנראה המצב רוח... מה המקרה הכי הזוי שראית או שקרה לך אי פעם? (מיכל)לפני שמתעלפים, העינים פקוחות, אתה בהכרה לגמרי, ואז פתאום הכל מתחיל להעלם – בתוך שחור (פעם גם קרה לי בתוך לבן), ואתה ממצמץ ומנסה לראות והכל שחור למרות שהעינים פקוחות. תחושה ממש ממש מוזרה. ממש. מה המקרה הכי שמח שקרה לך אי פעם? (מיכל) הכי משמח אני לא יכולה לשלוף ככה בלי לחשוב, אבל האסוציאציה הראשונה שבאה לי היא מסיבת הפתעה מקסימה שעשו לי איזה 30 חברים בכיתה ט. הלכנו מלחמת מים מטורפת. האם מישהו הצליח אי פעם לרגש אותך עד דמעות/בכי? (מיכל) פעם איזה בחור, שאפילו לא ממש היה בינינו משהו, כתב לי שיר והופיע איתו, כשהוא שר עם גיטרה, באיזו תכנית בטלויזיה. חברה התקשרה אלי בהיסטריה לפתוח טלויזיה, וזה היה באמת מרגש (הכרתי את השיר, לא שמעתי אותו מולחן אף פעם). הוא כתב על העינים שלי..... (חחחח). היינו בני 16-17. מה היא ההצלחה הכי גדולה שחווית אי פעם? (מיכל) לגרום לפיבי לשבת במעלית. מה היא האכזבה הכי גדולה שהיתה לך אי פעם? (מיכל) לא להצליח לגרום לה לשכב (ארצה) במעלית. או בכל מקום אחר. היא לא התחברה אל המילה ארצה כנראה. מה הוא המעשה הכי טיפשי שעשית אי פעם? (מיכל) כשהייתי בת 16, והייתי מתלבשת בלבוש מאדדדדדד מינימליסטי, הייתי נוהגת לקחת בלילות (בחזרה ממועדונים) טרפים עם חברה שלי. ממש כבשה מרוחה בקטשופ נכנסת למאורת זאבים. אין לי מושג איך מעולם לא נחטפנו/נרצחנו/ובעיקר נאנסנו. מלאך שמר עלינו למעלה. מה הוא המעשה הכי טוב שעשית אי פעם לדעתך? (מיכל) אוף, ג'ון השאיר לי את כל הקשים. לא יודעת. כל חיוך שאתה משלח לעולם הוא מעשה טוב, לא? האם אי פעם: פגעת בעצמך? (ג'ון)לא, מה פתאום??? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? (ג'ון) אין מצב, אפילו ביצה רכה עושה לי בחילה, גבינות ומה לא. אני די בררן. היית מאוהב? (ג'ון) לא, אף פעם... (מיכל) גם אני לא, מה פתאום (רשע) שחית בעירום? (ג'ון) כן, בסיני. היה לך מקרה חירום רפואי? (ג'ון) נקעתי את הרגל לפני חודשיים בערך, זה נחשב? עברת ניתוח? (ג'ון) לא (מיכל) הוא כן עבר, בעין, אבל הוא מתעקש שניתוח עם הרדמה מקומית זה לא ניתוח. (מלשינה) ברחת מהבית? (ג'ון) כן, בכיתה ג'. נשבר לי מהמורים ומההורים וברחתי. (מיכל) גם אני ברחתי די הרבה בגילאי בי"ס יסודי. גם כן, עד יעבור זעם, והייתי חוזרת תוך כמה שעות. שחקת "strip poker"? (ג'ון) כן חטפת מכות? (ג'ון) לא החטפת מכות למישהו? (ג'ון)כן, אתם יודעים, כשמיכל מתחצפת... (מיכל) (כלב נובח לא נושך, זה ברור הרי מי לובש את המכנסיים בבית, לא?) הרגת מישהו? (ג'ון) כן, וישבתי על זה 28 שנים. הייתי באותו תא עם ואנונו, אני יודע מלא דברים עכשיו... חשבת שאתה משתגע? (ג'ון) לא, מדוכא כן אבל לא משתגע. (מיכל) אני די בתקופה כזו אפשר לאמר... לא מהתקופות הטובות ביותר אבל הי, אנשים חכמים אומרים שאנחנו לומדים מהכל..... ביוגה אומרים שרוב האנשים מסתכלים פנימה ורואים חשיכה, ומרוב הזעזוע שהם חשים הם לא מביטים יותר. אבל היוגי לא נבהל וממשיך להסתכל, ולאט לאט הוא מזהה התבהרות, שהופכת לדלת, שמובילה לשביל האמת והאושר... א נישקת מישהו מאותו מין? (ג'ון) לא (מיכל) כן (אוי, הליכלוכים שנחשפים פה...). שכרות במצב מתקדם, זה מה שהיה שם. בגדו בך? (ג'ון) לא, בעצם אולי אני לא יודע... מיכל מה את אומרת? (מיכל) אין תגובה היה לך חלום שהתגשם? (מיכל) כשאני אסיים את התואר זה יקרה עברת על החוק? (ג'ון) כל הזמן, אני וחוקי תנועה לא הולכים ביחד. (מיכל) בטוח נהגתי פעם עם רמת אלכוהול בדם יותר מהמותרת. חוצמיזה הייתי שותפה לפשע כשמישהו (בן זוג של חברה שלי) סיפר לי על משהו מאד לא חוקי שהוא עשה ולא הלשנתי...

ברררר

New member
מתוקה את תמיד מוזמנת למשגב

יש פה מלאאאאאאאאאא ישובים קהילתיים פחות גדולים מכפר ורדים אבל היי! מה שחשוב זה האיכות ולא הכמות. חוצמזה שכפר ורדים דיי קרוב! :)

Amber

New member
את ממשגב../images/Emo35.gif

יש לי חברה מאוד טובה שם... וכל איזור הצפון המדהים הזה... כפר ורדים
וחוסן
ורה"נ
טוב די...

Amber

New member
אמממ... בתוך משגב?...

זה מחולק למועצות או משהו בסגנון, נכון? אז... אני לא יודעת מאיפה היא

ברררר

New member
מחולק ליישובים:)

אולי" גילון, צורית ,מצפ"ה אביב, יובלים, עצמון, יעד, קורנית, שכניה? יש עוד מלא ישובים

א ו ר 21

New member
מה???

את לא יכולה להשאיר אוצנו במתח מה החבר הזה עשה שהיה לא חוקי?????? אני לא מאמינה שקראתי הכל ואת מעזה להשאיר אותי במתח ספרי?? טוב אולי לא בפורום אבל בפעם הבאה שאפגוש אותך??? עשית אותי סקרנית

michaliron

New member
זה לא כזה רציני, אין לי בעיה לספר

אני והבחור היינו אמורים לרדת לצלול יחד. כעקרון, כל מי שלא צלל חצי שנה חייב לעשות צלילת רענון, ז"א לשלם 150 ש"ח למדריך שעושה איתו שיחה קצרה על כללי בטיחות וכו', מוודא שהוא זוכר להרכיב ציוד, ויורדים יחד למים ל-20 דק' ככה, לוודא שהצולל יודע אכן לצלול. בקיצור, היינו אמורים לרדת לצלול (אני, חברה ובן זוגה), ותוך כדי שאנחנו מרכיבים ציוד, המשוגע הזה מספר לי, כולו מבסוט, שהוא רימה את המועדון, זייף חתימה ביומן צלילות (ביומן צלילות אתה מחתים אחרי כל צלילה את מועדון הצלילה שצללת בו, וככה יש רישום של כל הצלילות שלך, עבור כל מיני שימושים, למשל שמועדון שאתה בא לצלול בו ידע אם צללת בחצי שנה האחרונה או שצריך לחייב אותך בצלילת רענון...), ושבעצם הוא לא צלל 8 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) שנים!!!!!!!! ושתבינו, הצלילה שהיינו אמורים לרדת אליה היתה צלילת עומק (30 מ'). זה היה כ"כ לא אחראי מצידו (וממש לא חוקי), ואני כמובן הזדעזעתי וסרבתי לרדת איתם לצלילה הזו (לא ממש התחשק לי לצאת עם גופה מהמים, את מבינה). זהו, זה כל הסיפור.... לא ידעתי שזה יצא ככה נורא מסקרן, מקווה שלא התאכזבת....

א ו ר 21

New member
אממ...

קצת התאכזבתי רציתי לשמוע על איזה סיפור שמצאת גופה צפה על המים ולא התקשרת למשטרה וניסית לעשות ניתוח שאחרי המוות בעצמך!!! אבל גם הסיפור הזה היה מעניין!!! טוב תמשיכי לספר סיפורים מעניינים אני רוצה לשמוע ... יום טוב בינתיים

dsol

New member
ש-א-ל-ו-ת

יאללה שנתחיל ? (זו לא שאלה ברור שכן) ג'ון: למה יש לך מלא מפרטים בכיסים ? זה לא שווה ככה שמקבלים מפרט כי זה לא בטוח המפרט שאיתו ניגנת... אבל בכל זאת מפרט ממך זה דבר שווה אבל תחשוב על זה... מיכל: איך זה להיות מדריכה/מורה ליוגה ? והידעת שבחיים שלי לא עשיתי יוגה ?! אני מוזמן לשיעור
? ג'ון: אתה זוכר אותי ? (חעח נכון שאלה מעצבנת בטח שואלים אותך המון...) אבל אני מיוחד אני הייתי בסלקום ווליום מאחרי הקלעים והייתה לי מדבקה של NOVA ! זה לא נחמד מידי פעם שמכירים את נובה בהופעה של עברי ? מיכל: איפה נעלמת לנו לכל כך הרבה זמן מהפורום ? ואיך מתקדם הדיב מאסטר ? וגם... באיזה מועדון עשית את ה 2 כוכבים הראשונים ? אני בדקתי במדוזה ונראה לי מקום נחמד יש המלצות על משהו ? ג'ון: מה יותר כיף ? להקה שאתה חלק ממנה (NOVA) או כנגן בלהקה של זמרים אחרים ? מיכל: את לא רוצה קצת להיות באור הזרקורים ? להיות מפורסמת ? שכולם ירצו לעשות לך ילדים
? ועכשיו שאלות משותפות... מה החוויה הכי גדולה שעברה עליכם ביחד ? מי אוהב את מי יותר ? (חעחח אני רשע) טוב זהוווווווו תהנו

למעלה