טוב.... זה ארוך אז...
לא לכל שאלה ענינו שנינו... רחמים, זה ארוך בטירוף נכון קפצתם משמחה ברגע שגילתם שאתם הולכים להיות ערפדים? (ג'ון) ברור, ואז ראינו את האורך.... איזה שיר של נובה את/ה הכי אוהב/ת? (ג'ון) NEVER ENDING איזה שיר של נובה את/ה הכי שונא/ת? (מיכל) Pardon me, בגלל העיבוד, ו clock, גם בגלל העיבוד (ז"א במקור השירים טובים....) איזה שיר גורם לך לבכות? (ג'ון) |PINK CIGARETTE של MR BUNGLE איזה אמן ישראלי אתה הכי מעריך [ודי עם עברי...]? (מיכל) מירי מסיקה פרפורמרית מדהימה בעיני וזמרת בחסד. רוצו בהמוניכם. חוצמיזה אני גדלתי מלא על כוורת, גזוז... מתה עליהם. עם איזה אמן היית רוצה לשתף פעולה? (מיכל) זאת באמת שאלה מעניינת, שאני מתחבטת בה כבר הרבה זמן. מכיוון שזוהר ארגוב מת הייתי רוצה שרייכל יעשה לי ילד... אה, סליחה, שנשתף פעולה. מה החלום שלך? (ג'ון) מיכל... (מיכל) אוי נו........................ ממי................. כמה זמן אתם ביחד? (ג'ון) שנתיים באוקטובר. (מיכל) פשששש, סחתיין שאתה זוכר יש תוכניות לעתיד? (ג'ון) להיות לפחות עוד שנתיים (מיכל) לסיים את התואר (.......), שהעסק של דברי מאפה שאני רוצה להקים כבר יהי רווחי ושאני לא אצטרך לנקות יותר בתים להשלמות הכנסה..... איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? (מיכל) בכפר בצפון הארץ (כפר ורדים למשל), ילדה ו-3 כלבים, בעלת סטודיו ליוגה ומאפייה ביתית. תרשמו 5 דברים שלא ידענו עליכם. (ג'ון) אני עושה אחלה ממולאים, הכרנו כשהיינו מורים לגרפיקה ממוחשבת!!!, אני שונא יוגה...(בזבוז זמן לדעתי) סתם סתם.... (מיכל) מה אתם לא יודעים עלי?..... שאני כמעט עיוורת (יש לי עדשות עם מספר 8.5, למי שלא בקיא זה ממש גבוה). וג'ון תמיד צוחק עלי בלילה כשאני מורידה עדשות (צוחק כי אני מקרבת את הקופסא של העדשות נורא קרוב לפנים ע"מ שאני אראה אותה). ספר אהוב? (ג'ון) הסילמריליון של טולקין (מיכל) ואו, יש המון. הראשון שעולה לי בראש – רומן רוסי, של מאיר שליו. צבע אהוב? (ג'ון) אני הולך על מקוריות...שחור! (מיכל) לבן (אויש אולי זה אומר משהו עלינו???...... חחחח) פריט לבוש אהוב? (ג'ון) "חקל תפוחין קדישין" (מיכל) כפכפי אצבע (רוח בין האצבעות ברגלים זה דבר להיט). איבר שהכי מושך אותך? (ג'ון) יש משהו באזור הבטן, לא יודע להסביר בדיוק (מיכל) האזנים של פיבי הן הדבר הכי מתוק שנברא ביקום האם יש לך אילו שהם חרטות? (ג'ון) וואלה, לא (מיכל) שהזנחתי את היוגה למשך שנתיים בתקופת האוניברסיטה, בדיוק כשממש הייתי צריכה את זה. אבל זה לא באמת חרטה כי הרי הכל קורה כמו שהוא צריך לקרות, לא? יש איזה משפט שאמרתי פעם לחברה ממש טובה שלי שהיה די נוראי ואני עדיין בטראומה ממנו (היא בכלל לא זוכרת שאמרתי אותו) מה מכעיס אותך? (ג'ון) עמי. סתם. אה...קיבעון על רעיונות (מיכל) בכיינות לשמה. ז"א אין בעיה עם להתבכיין, אבל רק אם במקביל מחפש/ים באמת פתרון ועובדים בכיוון. גם לבכות וגם לא לעשות כלום – זה לא לעניין מבחינתי (כמובן שאני לא מדברת על סתם בכיינות מקומית אלא על נושא כרוני). בנוסף – אני ממש , אבל ממש מתעבת רכילות מה משמח אותך? (ג'ון) מלא דברים, אין פה מספיק מקום. כמעט הכל. (מיכל) פיבי. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך? (ג'ון) נראה לי שסבלנות. (מיכל) היכולת לצאת החוצה מעצמי ולבחון אותי ואת הסיטואציה מבחוץ, באובייקטיביות האדם שעושה לך הכי טוב? (ג'ון) נו זה ברור....עמי. סגנון מוזיקה אהוב ? (ג'ון) רוק פופ קאנטרי משובח ובועט עם נגיעות אלקטרו הרמוניות שמפלרטטות עם כתיבה אקוסטית. מקום אהוב בעולם? (ג'ון) כרגע, סיני. יש שם תחושה של אושר וכולם נורא יפים שם, זה כנראה המצב רוח... מה המקרה הכי הזוי שראית או שקרה לך אי פעם? (מיכל)לפני שמתעלפים, העינים פקוחות, אתה בהכרה לגמרי, ואז פתאום הכל מתחיל להעלם – בתוך שחור (פעם גם קרה לי בתוך לבן), ואתה ממצמץ ומנסה לראות והכל שחור למרות שהעינים פקוחות. תחושה ממש ממש מוזרה. ממש. מה המקרה הכי שמח שקרה לך אי פעם? (מיכל) הכי משמח אני לא יכולה לשלוף ככה בלי לחשוב, אבל האסוציאציה הראשונה שבאה לי היא מסיבת הפתעה מקסימה שעשו לי איזה 30 חברים בכיתה ט. הלכנו מלחמת מים מטורפת. האם מישהו הצליח אי פעם לרגש אותך עד דמעות/בכי? (מיכל) פעם איזה בחור, שאפילו לא ממש היה בינינו משהו, כתב לי שיר והופיע איתו, כשהוא שר עם גיטרה, באיזו תכנית בטלויזיה. חברה התקשרה אלי בהיסטריה לפתוח טלויזיה, וזה היה באמת מרגש (הכרתי את השיר, לא שמעתי אותו מולחן אף פעם). הוא כתב על העינים שלי..... (חחחח). היינו בני 16-17. מה היא ההצלחה הכי גדולה שחווית אי פעם? (מיכל) לגרום לפיבי לשבת במעלית. מה היא האכזבה הכי גדולה שהיתה לך אי פעם? (מיכל) לא להצליח לגרום לה לשכב (ארצה) במעלית. או בכל מקום אחר. היא לא התחברה אל המילה ארצה כנראה. מה הוא המעשה הכי טיפשי שעשית אי פעם? (מיכל) כשהייתי בת 16, והייתי מתלבשת בלבוש מאדדדדדד מינימליסטי, הייתי נוהגת לקחת בלילות (בחזרה ממועדונים) טרפים עם חברה שלי. ממש כבשה מרוחה בקטשופ נכנסת למאורת זאבים. אין לי מושג איך מעולם לא נחטפנו/נרצחנו/ובעיקר נאנסנו. מלאך שמר עלינו למעלה. מה הוא המעשה הכי טוב שעשית אי פעם לדעתך? (מיכל) אוף, ג'ון השאיר לי את כל הקשים. לא יודעת. כל חיוך שאתה משלח לעולם הוא מעשה טוב, לא? האם אי פעם: פגעת בעצמך? (ג'ון)לא, מה פתאום??? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? (ג'ון) אין מצב, אפילו ביצה רכה עושה לי בחילה, גבינות ומה לא. אני די בררן. היית מאוהב? (ג'ון) לא, אף פעם... (מיכל) גם אני לא, מה פתאום (רשע) שחית בעירום? (ג'ון) כן, בסיני. היה לך מקרה חירום רפואי? (ג'ון) נקעתי את הרגל לפני חודשיים בערך, זה נחשב? עברת ניתוח? (ג'ון) לא (מיכל) הוא כן עבר, בעין, אבל הוא מתעקש שניתוח עם הרדמה מקומית זה לא ניתוח. (מלשינה) ברחת מהבית? (ג'ון) כן, בכיתה ג'. נשבר לי מהמורים ומההורים וברחתי. (מיכל) גם אני ברחתי די הרבה בגילאי בי"ס יסודי. גם כן, עד יעבור זעם, והייתי חוזרת תוך כמה שעות. שחקת "strip poker"? (ג'ון) כן חטפת מכות? (ג'ון) לא החטפת מכות למישהו? (ג'ון)כן, אתם יודעים, כשמיכל מתחצפת... (מיכל) (כלב נובח לא נושך, זה ברור הרי מי לובש את המכנסיים בבית, לא?) הרגת מישהו? (ג'ון) כן, וישבתי על זה 28 שנים. הייתי באותו תא עם ואנונו, אני יודע מלא דברים עכשיו... חשבת שאתה משתגע? (ג'ון) לא, מדוכא כן אבל לא משתגע. (מיכל) אני די בתקופה כזו אפשר לאמר... לא מהתקופות הטובות ביותר אבל הי, אנשים חכמים אומרים שאנחנו לומדים מהכל..... ביוגה אומרים שרוב האנשים מסתכלים פנימה ורואים חשיכה, ומרוב הזעזוע שהם חשים הם לא מביטים יותר. אבל היוגי לא נבהל וממשיך להסתכל, ולאט לאט הוא מזהה התבהרות, שהופכת לדלת, שמובילה לשביל האמת והאושר... א נישקת מישהו מאותו מין? (ג'ון) לא (מיכל) כן (אוי, הליכלוכים שנחשפים פה...). שכרות במצב מתקדם, זה מה שהיה שם. בגדו בך? (ג'ון) לא, בעצם אולי אני לא יודע... מיכל מה את אומרת? (מיכל) אין תגובה היה לך חלום שהתגשם? (מיכל) כשאני אסיים את התואר זה יקרה עברת על החוק? (ג'ון) כל הזמן, אני וחוקי תנועה לא הולכים ביחד. (מיכל) בטוח נהגתי פעם עם רמת אלכוהול בדם יותר מהמותרת. חוצמיזה הייתי שותפה לפשע כשמישהו (בן זוג של חברה שלי) סיפר לי על משהו מאד לא חוקי שהוא עשה ולא הלשנתי...