ראיון עם ערפד

michaliron

New member
או.קי.... עונים....

ג'ון: למה יש לך מלא מפרטים בכיסים ? כי בהתחלה הבאתי רק שניים, אחד לנגן ואחד ספייר, ואז כשרצו לקבל ממני מפרט היו לי רק שניים לתת ואנשים נורא התבאסו, אז מאז אני סוחב איתי כמה...שיהיה... מיכל: איך זה להיות מדריכה/מורה ליוגה ? האמת שזה קשה, אתה צריך לתת המון מעצמך גם כשאתה לפעמים לא במצב רוח כ"כ. אבל מה שמדהים הוא ש(כמו התלמידים)אני תמיד יוצאת מאוששת עם אנרגיות חדשות, שקטה יותר, שלווה יותר, שמחה יותר... אין, אין כמו יוגה....בקיצור, איך לא עשית יוגה אף פעם?!!!!!!!!!!!! שתדע שלי היוגה שינתה את החיים, פשוטו כמשמעו. הייתי לוקחת את החיים קצת יותר מדי אישית, והיוגה לימדה אותי למצוא שלווה בפנים. ואתה ממש ממש מוזמן לשיעור ג'ון: אתה זוכר אותי ? ברור, אפילו סיפרתי עליכם לחבר'ה בנובה, איזה חמודים... מיכל: איפה נעלמת לנו לכל כך הרבה זמן מהפורום ? אני מנסה (!!!!!!!!!!!!!!!) לסיים את התואר המציק שלי, נשארה לי רק עבודה להגיש אז אני כל כולי שקועה בה. ואיך מתקדם הדיב מאסטר ? בסוף לא עשיתי את הקורס כי השותפה שלי קיבלה דלקת עינים... אז דחינו את זה. בקרוב זה יקרה, אני מקווה.... וגם... באיזה מועדון עשית את ה 2 כוכבים הראשונים ? עשיתי במועדון סיאם, אבל מדוזה, כך נאמר לי, הוא מועדון ממש טוב, הוא חדש יחסית ולכן יש בו יתרון שאולי נשמע לך סתמי אבל הוא משמעותי מאד - הציוד שם חדש (בגלל שהמועדון חדש). אני מתכוונת לחליפה וכו. במועדון שאני עשיתי הציוד בן מיליון ויש בזה קטע קצת דוחה. ג'ון: מה יותר כיף ? להקה שאתה חלק ממנה (NOVA) או כנגן בלהקה של זמרים אחרים ? או קיי...איך אני יוצא בסדר עם כולם...? יש לי...זה כיף עם אחרים שכבר פרצו לנגן על במות גדולות עם מלא קהל אבל זה עדיין לא שלי כמו שנובה היא שלי. לנגן עם נובה זה כמו לחזור הביתה...הכי כיף! מיכל: את לא רוצה קצת להיות באור הזרקורים ? להיות מפורסמת ? שכולם ירצו לעשות לך ילדים ? ואי, כ"כ לא שאין לך מושג. פעם חשבתי על זה (יותר בקטע של אמנית מכובדת בתאטרון מאשר סופרסטאר ) אבל היום המכות לא יצליחו לעלות אותי על במה. ועכשיו תשובות משותפות... מה החוויה הכי גדולה שעברה עליכם ביחד ? כשעברנו לגור ביחד מי אוהב את מי יותר ? אני, לא, אני, לא, אני, לא, אני
 

AmiNova

New member
חברה, לא סיכמנו על זה...

שלא מוציאים את הצד המלוקק של הזוגיות שלכם למדיה. אתם צריכים לשדר "קוליות" ולא אהבה מתוקה מתוקה כזאת... אנא, השתפרו בתשובות הבאות. שלכם, עמי.
 

dsol

New member
עוד שאלה קטנטנה !

בגלל ויכוח שהיה לי חברים שלי אומרים שאתה תאילנדי (ג'ון) (האמת גם אני אמרתי את זה פעם...תשאלו את טולי...
) אז השאלה : בשיר "תמיד אהבה" של עברי לידר אז שהוא שואל "זה יפני או סיני?" הוא מתכוון אליך? גם הוא לא יודע ? (חעחח איזו שאלה הזוייה)
 

ברררר

New member
אתה חי באשליות ילדדד

22.9 17:10 שיעור נהיגה ראשוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
 

John Nova

New member
דודי

זה שאני מטפל בזקנים, עושה ריצוף ואוכל כלב מזדמן מדי פעם לא אומר שאני תאילנדי, תגיד לי, השתגעת לגמרי????????????.........
 

dsol

New member
../images/Emo2.gif פיבי ../images/Emo7.gif

לא סתם... זו לא היתה שאלה רצינית והאמת לא התכוונתי שתענה עליה ובכלל מצטער על הטיפשות שלי שאלה לא במקום גם אם זה היה בשביל להצחיק... סליחה
 

michaliron

New member
נשמה

ידענו שזה בצחוק, אל תיקח את זה קשה.... ומה הקשר של פיבי לפה?????????? (אה......... הכלב המזדמן? אל תדאג, הוא לא אוכל את המשפחה שלה, יש גבול, מה נראה לך)
 

John Nova

New member
דרך אגב דודי

אני מנגן על כל המפרטים שאני סוחב, בהזדמנות זו או אחרת
 

ברררר

New member
קול ../images/Emo9.gif

אוקיי.... אמממ קודם לג'ון כמה שאלות ואז מיכל! ג'ון:
זוכר אותי?!?!
סתכל בתמונה ליד (מיום הסטודנט בכרמיאל השנה, אני זאתי עם המשקפי שמש העקומות על הראש!)
עם מי יותר כיף להופיע? עברי או נובה?
מה השיר האהוב עליך של נובה?
מה השיר האהוב עליך של עברי?
איך זה לעבוד עם מירי מסיקה?
מתגעגע למפרט שנתת לי?
סורי כולם שאלו אז גם אני
מי הזמר/ת האהובים עליך בישראל?
והלהקה בישראל? (חוץ מנובה!!)
זמרת חוצלארצי/ת?
להקה חוצלארצית?
3 דברים שהיית לוקח אותך לאי בודד?
מאכל אהוב? מיכל:
בת כמה פיבי?
מה מעשייך בחיים?
תוכניות לעתיד?
זמר/ת אהוב/ה בישראל?
להקה בישראל?(נו בלי נובה!)
זמר/ת חוצלארצי/ת?
להקה חוצלארצית?
3 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד?
מאכל אהוב?
שתיה אהובה?
דיסק ראשון שקנית?
בן ראשון שאהבת? (שם)
הבגד האהוב ביותר בארון שלך? לשניכם ביחד:
סרט אהוב על שניכם?
מקום בילוי אהוב על שינכם?
חוויה בלתי נשכחת שקרתה לשניכם? טוב זהו דיייי.... מקווה שנהנתם
 

michaliron

New member
הי מתוקה!!!!

יש פה הרבה שאלות שאני צריכה לחשוב עליהן (זמר הכי אהוב וכו) אז אני מציינת שעשיתי את זה בקטע של אסוציאציות ולא חשבתי לעומק אלא מה שעלה לי לראש (יפה שאני נותנת לעצמי הוראות, ממש יפה. ככה מפעילה את עצמי) בת כמה פיבי? איזה קטע זה שבחרת לשאול את האשה לגבי הילדים ולא את הגבר.... שימו לב, אגב, כולם, שיש ממש הבדלים בשאלות ביננו. לא בקטע של ביקורת, אגב, בכלל לא (אם יש משהו שאני אוהבת לעשות זה לבשל ולכבס, ככה שאני בכלל לא בקטע של שיוויון וכו...) אז ככה!!! פיבי תהיה באוקטובר בת שנה... הפיצפוצית המתוקה שלי... מה מעשייך בחיים? אני מסיימת תואר ראשון בביולוגיה באוניברסיטת ת"א, ונמצאת בפתח של תחביבים שהופכים לעסקים - יוגה (אני מלמדת בלופט כבר כמעט שנה ורק שבוע שעבר התחלתי לפרסם... מזל טוב לי... בנוסף אני מחפשת סטודיו) ואפייה (אני נורא אוהבת לבשל ולאפות בכלל ואני רוצה להתחיל להתמקצע בקטע של אפייה ולהקים עסק שבסוף, ככה אני מקווה, אני אמכור למעדניות, בתי קפה וכו', וכן שיהיה לי דוכן בפסטיבלי אוכל - כמו שיש בסופ"ש בדיזינגוף סנטר למשל) . חוצמיזה להשלמות הכנסה (את מי אני מרמה... כרגע זו ההכנסה העיקרית שלי...) אני מנקה בתים. במהלך התואר עבדתי בתה"ש במחקר סרטן ובמחקר ימי באילת, אבל הבנתי שמחקר ביולוגי הוא לא בשבילי. אבל אני עדיין אוהבת לצלול!!!
ואם ג'ון היה מסכים לעבור לגור איתי באילת הייתי פונה גם להדרכת קורסי צלילה... (אבל אין לזה סיכוי בקרוב...) תוכניות לעתיד? ואו, נראה לי שפרטתי למעלה, לא? חוצמיזה.... להיות שמחה ומאושרת, כמו כולם.... זמר/ת אהוב/ה בישראל? בוא נראה... (מזכירה - אסוציאציות!!!) עלה לי אביתר בנאי. הדיסק הראשון שלו מדהים בעיני. נשאר איתו לבנתיים להקה בישראל?(נו בלי נובה!) איזבו. זה מה שעלה לי. אין לי דיסק שלהם אבל שמעתי אותם בכמה היזדמנויות וממש אהבתי.ושוטי הנבואה, כמובן. ע-נ-ק-י-ים. אה, יש לי עוד זמר!!! שי נובלמן. גם אין לי דיסק אבל התעלפתי מההופעה שלו... אה, ולהקה - נו ברור שמשינה!!!! (טוב שאני נזכרת לאט לאט) זמר/ת חוצלארצי/ת? beck , נו ויש גם את... איך קוראים לה?!!! רק קניתי עכשיו את הדיסק שלה!!!! (הולכת לבדוק................) - לא מצאתי. אני אזכר לייטר. להקה חוצלארצית? רדיוהד... 3 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד? ג'ון, פיבי, תפוח. (אולי הייתי מחליפה את ג'ון בשירי, חברתי הטובה ביותר. או שאני אחליף אותה בתפוח.) מאכל אהוב? תפוח? וגם לזניה. ושוקולד פרה פיצפוצים. וחלה טרייה שיצאה עכשיו מהתנור. וסלט חצילים של דודה שלי. שתיה אהובה? מים או סחוטרי דיסק ראשון שקנית? הדיסקים הראשונים שלי היו דברים שאחי הגדול הוריש לי. לא זוכרת מה קניתי. בן ראשון שאהבת? (שם) לא תאמינו. יונתן. בחיי. אבל יש פה בעייה כי נדרתי נדר לקרוא לבני בכורי בשם יונתן. סוג של בעיה......... הבגד האהוב ביותר בארון שלך? אוי איזו שאלה מוזרה. זה משתנה כל שבוע בערך, עכשיו אני בשבוע של בגדי יוגה, אני כל היום מסתובבת עם טרנינגים ושרוולים לבנים וגופיות לבנות. לשניכם ביחד: אני יענה את הצד שלי, ג'ון את שלו ונראה אם אנחנו עונים אותו דבר... מן שעשועון "הכר את בן זוגך" שכזה.... (חחחח שוב אני וההפעלות שלי) סרט אהוב על שניכם? שר הטבעות, ברור. וגם שרק ומפלצות בע"מ. מקום בילוי אהוב על שינכם? מיטה? וגם מסעדות. חוויה בלתי נשכחת שקרתה לשניכם? לא יכולה לספר.... משהו שקרה בינינו בהתחלה שגרם לנו ממש להתאהב.... (לי לפחות). לפני שנה (או שנתיים?) עשינו טיול מדהים בצפון הארץ במשך 5 ימים מדהימים. אז גם זה. זהו!!!!! (נראה לי התשובות שלי יותר ארוכות מהשאלונים שלכם. אני לא באמת כזו פטפטנית!!!! באמת!!!!)
 

John Nova

New member
בררררררר, זה ג'וןןןןןןןןןן

זוכר אותי?!?! בטח זוכר... עם מי יותר כיף להופיע? עברי או נובה? נובה, ברור..... מה השיר האהוב עליך של נובה? never ending מה השיר האהוב עליך של עברי? לבד איך זה לעבוד עם מירי מסיקה? חרא. סתם..... כיף, אבל לא כמו עם.... נובה! מתגעגע למפרט שנתת לי? מאוד...בעיקר בלילות קרים, כשאני רואה מהחלון אנשים הולכים עם המפרטים שלהם יד ביד...זה פשוט לא בסדר... מי הזמר/ת האהובים עליך בישראל? עיברי ויהודית רביץ והלהקה בישראל? (חוץ מנובה!!) רוקפור ושוטי הנבואה זמרת חוצלארצי/ת? ביורק להקה חוצלארצית? יש המון, זה קשה מדי, רדיוהד, ELBOW ,MR BUNGLE המון המון 3 דברים שהיית לוקח אותך לאי בודד? גיטרה, לפ טופ עם ווי פיי שאפשר להקליט בו חומרים ופלייסטיישן עם מלא משחקים. מאכל אהוב? קוסקוס
 

ברררר

New member
../images/Emo6.gif

אעלק זוכר אותי
לבד
עברי בלי י'! ככה?! ואם הייתי מיכל הייתי מפוצצת אותך! לא לוקח אותה לאי בודד!?
 

michaliron

New member
אל תדאגי

אחרי שהוא קרא את התשובות שלי (וראה שכתבתי אותו כאובייקט לקיחה לאי בודד) הוא ישר קפץ ש"מה, היא אמרה 'דברים', את לא 'דבר'... לא ידעתי שאפשר לקחת אנשים, ברור שהייתי לוקח אותך...." וזה עוד בלי שאני הוצאתי מילה בנושא עדיין.... (מה, ג'ון הרי מלך בדברים האלה, כולו רומנטי ומתחשב... (עמי, שקט!)
 
למעלה