ראיון עם ערפד

../images/Emo41.gifראיון עם ערפד../images/Emo41.gif

אז הנה מתחיל לו עוד שבוע... שבוע של עבודה/לימודים, שבוע של כיף, שבוע עם ערפד(ה) שכולנו מתים עליו(ה)... (אני כבר ממש לא מקורית בפתיחות שלי, אם למישהו יש רעיונות שיפנה אליי
) אז קבלו נאאאאא את... שישיץ הלוא היא שירני החמודה
תתפרעו

תהנייייייייייייייייייייייייייייי

מזל? מידת נעליים: גובה? כיתה: איזה שפות את מדברת? בת כמה את? החלום שלך? את חושבת שהוא יתגשם? מה את אוהבת לאכול? מה אוהבת לשתות? צבע עיניים? צבע שיער? רגישה לדגדוגים? אוהבת את החיים או לא? כמה אחים? מסר לחיים? יש לך גשר? יש לך משקפיים\עדשות מגע? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר? ממה את הכי פוחדת? צבעת פעם את השיער? גיל שהיית רוצה להיות? יש פירסינג? קעקועים? האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? את אוהבת את כתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? את יודעת לשיר? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? מה החולשה הכי גדולה שלך? יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? התאהבת פעם? פעם חשבת להתאבד? התנשקת פעם עם בת/בן(לבנים שביננו)? שיקרת פעם? התאהבת בידיד? עשית פעם סיאנס? אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? היית פעם בחו"ל? הרבצת למישהו? הסרט הכי דפוק שראית? שחית בעירום? ברחת מהבית? נשארת ערה כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? שתית אלכוהול? השתכרת? שחית /צללת עם דולפינים? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? התאפרת? רצית להיות מישהו שאת לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? התעלפת? נשברה לך שן? קיבלת נכשל בתעודה? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורגל? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מביצפר? היית מאושרת? התנצלת על משהו שעשית? היית כל הלילה על המחשב? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? ביקרת אצל פסיכולוג? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? צרחת מפחד? השתמשת בסמים? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? ראית את מגדל אייפל? ראית טיטאניק? נישקת מישהו? ניסית דיאטה? טסת? נסעת ברכבת? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? דיברת בשיעור? מפחדת מהחושך? יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? קינאת במישהו אחר? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? עשית משהו שלא חשבת שתעשי? הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? אמרת למישהו שאת שונאת אותו? חיבקת מישהו מפורסם? תפסת טרמפ? הלכת לאיבוד? ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? ישנת כל היום?

שישיץ

New member
נהנית.. אבל תקראי יפתי ../images/Emo13.gif_../images/Emo79.gif

אם זה באמת מעניין אותך כמובן... מזל? מאזניים מידת נעליים: 36-7 גובה? 169 ס"מ משקל? 49 ק"ג כיתה: יב' 2 איזה שפות את מדברת? אנגלית וספרדית.. וכמובן עברית בת כמה את? 16 (עוד כמה ימים כבר לא
) החלום שלך? לעשות טיול מקיף עולם את חושבת שהוא יתגשם? אולי מה את אוהבת לאכול? אטריות עם חלב
, אורז וקוקו מה אוהבת לשתות? מים, קולה.. צבע עיניים? חום צבע שיער? חום רגישה לדגדוגים? לעיתים אוהבת את החיים או לא? אוהבת :) כמה אחים? 1 מסר לחיים? "תעשי רק מה שאת אוהבת" יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי והחברים יש חבר? לא ממה את הכי פוחדת? מאנסים צבעת פעם את השיער? לא גיל שהיית רוצה להיות? 16 לעד יש פירסינג? לא קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? לא תמיד יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לעיתים קרובות את אוהבת את כתב יד שלך? יאפ יש לך הרגלים רעים? המון איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שאני מיוחדת את יודעת לשיר? לא אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? זה שאלה נורא מוזרה.. כי איזה אופי היה לי? מי הייתי? וכאלו.. האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? משפחה יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? יאפ מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לזרום עם הרגע ולא לחשוב כי זה לא יקרה שוב התאהבת פעם? לא פעם חשבת להתאבד? התנשקת פעם עם בת? כן שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? לא עשית פעם סיאנס? לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? 5X2 שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כן נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? ברור בגדו בך? לא שידוע לי הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן שחית /צללת עם דולפינים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן התעלפת? כן נשברה לך שן? כן קיבלת נכשל בתעודה? כן..0 פעמיים רכבת על אופניים? כן וזה לא נגמר בטוב רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? לא חושבת הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית כל הלילה על המחשב? משהו כזה קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? פעם אחת!! העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן צרחת מפחד? כן השתמשת בסמים? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן ראית את מגדל אייפל? לא ראית טיטאניק? מיליאדת פעם לפחות נישקת מישהו? כן ניסית דיאטה? כן טסת? כן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן מפחדת מהחושך? לעיתים יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי קינאת במישהו אחר? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? כן הלכת לאיבוד? כן ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לצערי כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן ישנת כל היום? כן חחח אז מסתבר שעשיתי הרבה.. יש המון כן.. אני אדגיש את הכן בכחול חחח

שישיץ

New member
ברור../images/Emo99.gif_../images/Emo79.gif

יותר מעניין שלא שאלת מה זה אורז עם קוקו... חחחח

ברררר

New member
שישיץ ../images/Emo9.gif

זה או זה 1.ברכה או ים? 2.פיצה או פסטה? 3.לראות טלוויזיה או להיות במחשב? 4.אינג ויאנג או סמל פיס? 5.עט או עיפרון? 6.יסודי או תיכון? 7.אהוד בנאי או ברי סחרוף? 8.משינה או סינרגיה? 9.מוזיקה ישנה או מהחדשים? 10.שונא או אוהב ת'הורים? 11.נגד או בעד ההתנקות? 12.במבה או ביסלי? 13.בעד או נגד חנפנים? 14.אוהב פרחות או לא אוהב? 15.גיטרה או תופים? 16.פסנתר או גיטרה? 17.קלרינט או חליל צד? 18.מחברת ספירלה או רגילה? 19.מארק טווין או סמדר שיר? 20.ארתור או סדריק? 21.mtv או 24? מוסיקה-- 22.כמה דיסקים יש לך? 23.איזה זמרים אתה אוהב? 24.איזה זמרות אתה אוהב? 25.איזה להקה אתה אוהב? 26.מתי בפעם האחרונה היית בחנות דיסקים? 27.איזה דיסק קנית? 28.ואתה מרוצה? 29.רואה אמ טי וי? 30.ולסיום איזה מוסיקה אתה הכי אוהב?(לפי הסגנונות רוק מטאל ג'אז) תכונות-- 31.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בבנאדם? 32.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בך? 33.איזה תכונות אתה הכי לא אוהב בך? 34.איזה תכונות היית משנה? 35.והיית מוסיף? 36.ובחברים ( הכי טובים ) שלך-איזה תכונות אתה הכי אוהב אצלם? 37.והכי פחות? טלוויזיה 38.תוכניות טלוויזיה אהובות 39.תוכניות טלוויזיה שנואות? 40.ערוץ מוזיקה אהוב? 41.קליפ אהוב (ואל תגידו שזה לא קשור לטלוויזיה זה קשור,שם משדרים את זה) 42.שחקן אהוב. 43.ושחקנית בית ספר-- 44.מקצוע אהוב 45.מקצוע שנוא 46.מורה אהוב(והנושא שהוא מלמד) 47.מורה שנוא (והנושא שהוא מלמד) סתם דברים אהובים-- 48.צבע אהוב 49.משחק אהוב במחשב 50.אתר אהוב באינטרנט. 51.שם אהוב 52וכינוי 53.שירים אהובים מהמוזיקה הישראלית 54.שירים אהובים מהמוזיקה הלועזית 55..צבעים אהובים בבגדים. 56.ערוץ אהוב בטלוויזיה 57.חיה. 58.דמות דברים שנואים--- 59.זמרת שנואה 60.זמר 61.להקה 62.ערוץ הטלוויזיה 63.כינוי 64.צבע 68.צבע בבגדים 69.שיר של המוזיקה הישראלית 70.שיר של המוזירה הלועזית 72.דמות 73.חיה וסתם שאלות לסיום-- 74.ספר קצת על עצמך. 75.הקינוח המועדף עלייך 76.מה הצלצול בפלאפון שלך 77.שאלה אחרונה-היה כיף בשאלון?

שישיץ

New member
ברוצ'קה ../images/Emo9.gif_../images/Emo79.gif

זה או זה 1.ברכה או ים? ים 2.פיצה או פסטה? בדר"כ פסטה 3.לראות טלוויזיה או להיות במחשב? שניהם 4.אינג ויאנג או סמל פיס? הראשון 5.עט או עיפרון? עט 6.יסודי או תיכון? תיכון 7.אהוד בנאי או ברי סחרוף? ברי סחרוף 8.משינה או סינרגיה? סינרגיה 9.מוזיקה ישנה או מהחדשים? חדשה 10.שונא או אוהב ת'הורים? אוהבת 11.נגד או בעד ההתנקות? בעד אבל עבר לא? 12.במבה או ביסלי? ביחד! 13.בעד או נגד חנפנים? נגד במידה מסוימת 14.אוהב פרחות או לא אוהב? לא 15.גיטרה או תופים?
16.פסנתר או גיטרה? פסנתר
17.קלרינט או חליל צד? חליל צד.. אני יודעת לנגן
18.מחברת ספירלה או רגילה? ספירלה 19.מארק טווין או סמדר שיר? אף אחד 20.ארתור או סדריק? ארתור 21.mtv או 24? 24 מוסיקה-- 22.כמה דיסקים יש לך? בערך 20 23.איזה זמרים אתה אוהב? עברי לידר, שרון הולצמן, יהלי סובול, פיטר רוט 24.איזה זמרות אתה אוהב? רונה קינן 25.איזה להקה אתה אוהב? NOVA ,מוניקה סקס, נירוונה, מופע הארנבות, אבטיפס 26.מתי בפעם האחרונה היית בחנות דיסקים? עוד חצי שעה 27.איזה דיסק קנית? אבטיפוס האחרון 28.ואתה מרוצה? יאפפ 29.רואה אמ טי וי? לא 30.ולסיום איזה מוסיקה אתה הכי אוהב?(לפי הסגנונות רוק מטאל ג'אז) רוק תכונות-- 31.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בבנאדם? הגיון, סבלנות, איכפתיות 32.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בך? איכפתית.. נו די זה מביך 33.איזה תכונות אתה הכי לא אוהב בך? רגישה 34.איזה תכונות היית משנה? הנ"ל 35.והיית מוסיף? קצת סבלנות תועיל לי 36.ובחברים ( הכי טובים ) שלך-איזה תכונות אתה הכי אוהב אצלם? מדהימות אפשר
37.והכי פחות? כולנו עצבנים כמו סיר לחץ טלוויזיה 38.תוכניות טלוויזיה אהובות? טוב זה מלא אז הכי אהובה זה 'חברים' 39.תוכניות טלוויזיה שנואות? בועות 40.ערוץ מוזיקה אהוב? 24 41.קליפ אהוב? פיר רוט- שיער קצת, יוני בלוך- נעים בחוץ 42.שחקן אהוב? ג'וני דפ, איתי טיראן 43.ושחקנית: אין אהובה.. אולי ניקול קידמן בית ספר-- 44.מקצוע אהוב: פסיכולוגיה, תיאטרון.. 45.מקצוע שנוא: ספורט 46.מורה אהוב(והנושא שהוא מלמד) אין 47.מורה שנוא (והנושא שהוא מלמד) רנטה- תיאטרון
סתם דברים אהובים-- 48.צבע אהוב: סגול,כתום, חום וירוק תפוח יפה כזה
49.משחק אהוב במחשב: רולרקוסטר טייקון 50.אתר אהוב באינטרנט:
51.שם אהוב: לאדע'ת 52וכינוי: שישיץ 53.שירים אהובים מהמוזיקה הישראלית: כן לא זה ארוך! 54.שירים אהובים מהמוזיקה הלועזית: FB,K 55..צבעים אהובים בבגדים. חום, ירוק, סגול 56.ערוץ אהוב בטלוויזיה: ערוץ 3 57.חיה: סוס 58.דמות: אין דברים שנואים--- 59.זמרת שנואה: אפרת גוש 60.זמר: יש מלא 61.להקה: משינה 62.ערוץ הטלוויזיה: AXN? לא יודעת נו 63.כינוי: 64.צבע: צהוב 68.צבע בבגדים: צהוב, אדום 69.שיר של המוזיקה הישראלית 70.שיר של המוזירה הלועזית 72.דמות 73.חיה: כלבים יאק וסתם שאלות לסיום-- 74.ספר קצת על עצמך: נו לא מספיק כל השאלון
75.הקינוח המועדף עלייך: ארטיק שוקולד שנמס כזה טוב.. 76.מה הצלצול בפלאפון שלך: אין לי פלאפון.. גנבו לי.. אבל היה לי את הצלצול הכי יפה בעולם!! 'פשוט ונאמן' של דבק 77.שאלה אחרונה-היה כיף בשאלון? יאפ

ברררר

New member
הא!

יש עוד מישהי שאוהבת במבה וביסלי יחד!!! עכשיו רק תגידי שאת אוהבת במבה עם ביסלי ברביקיו וזה יהיה פקפקט!!! 26.מתי בפעם האחרונה היית בחנות דיסקים? עוד חצי שעה
גם אני שונאת אפרת גוש ומשינה!!
זהו הרסת לי... שונאת כלבים?! איך לעזאזל אפשר!?

במבה עם ביסלי ברבקיו../images/Emo99.gif

אכלתי את זה אתמול...
זה הדבר הכי אדיר בעולם! זה כמו במסיבות ביסודי
.

dsol

New member
יאאא תהיו מקוריים

די לעהתיק שאלונים מוכנים
שיש (זה לא האבן הזו של המטבח ? )
ממצב מתוקה ?
מתי את מחזירה לי את הסיכה של הכוכב המגניב שקיבלתי בסלקום ווליום ?
אמרו לך פעם שאת חמודה ? ........... אם לא בעיה שלך כי אני לא מתכוון להגיד
........................ סתם נו ברור שאת חמודה ! אפילו מאוד חמודה !
איך הגעת לכינוי שלך ?! ואם לא את הגעת איך הגיע מי שהגיע ?! (ואל תעני לי ברגל כי זה רחוקקקקק *לא יודע מה הקשר*)
איך היה במשלחת שהיית בה ? ספרי איזו חוויה בלתי נשכחת אחת...(אבל רק אחת לא צריך להגזים יותר מידי אחרי זה לא ישאר מה לספר לי שנפגש מתישהו)
גלי לנו 2.9981 (תעגלי ל 3 אם בא לך)דברים שלא ידענו עליך !
למה את אף פעם לא עונה לי באייסי ?!
איך זה לגור בחור נידח אי שם בנגב (כל מקום שהוא לא אשדוד זה חור נידח ! , טוב גם אשדוד זה לא משהו זה החור הכי נידח שיש אפילו יותר מבאר שבע) ?
מה את עושה ברגע זה ממש ? (חוץ מלענות על השאלות הדפוקות שלי
)
טוב וזהו אולי נכתוב לך אחר כך עוד...

ברררר

New member
../images/Emo6.gif דודי כפעליך

אשדוד זה הדבר הכי נידח בעולם. אז מה אם ניצנים זה קרוב....

שישיץ

New member
כל הדבש הזה גורם לי לבחילות../images/Emo5.gif_../images/Emo79.gif

שיש (זה לא האבן הזו של המטבח ? ) זה כן אם קוראים את זה לא יפה
ממצב מתוקה ? בסדר, לא מרגישה טוב. תקופה חרא. אבל בסדר. מתי את מחזירה לי את הסיכה של הכוכב המגניב שקיבלתי בסלקום ווליום ? נמנמ אף פים. אין לי אותה כבר, אוננתי עליה וזרקתי
אמרו לך פעם שאת חמודה ? ........... אם לא בעיה שלך כי אני לא מתכוון להגיד ........................ סתם נו ברור שאת חמודה ! אפילו מאוד חמודה ! אני יודעת ואמרו לי.. אני צריכה להתחיל לשנות את זה.. זה ו'נחמדה' זה אחד הדברים המזעזעים להגיד לבנאדם. זה מראה על בנאליות, חוסר אופי.. טוב אבל יאיי תודה
איך הגעת לכינוי שלך ?! ואם לא את הגעת איך הגיע מי שהגיע ?! (ואל תעני לי ברגל כי זה רחוקקקקק *לא יודע מה הקשר*) נמנמ קוראים לי שישי בעיקרון מילדות כי כשהייתי קטנה הייתי קוראת ככה למוצצי שלי.. ואז כשהחברים שמעו את המשפחה קוראת לי ככה עד היום, הוספנו ץ' כי זה מגניב.. ואז כותבים את זה שישיץ אבל מבטאים שישץ.. וככה כולם (כל החמודים לפחות) קוראים לי.. איך היה במשלחת שהיית בה ? ספרי איזו חוויה בלתי נשכחת אחת...(אבל רק אחת לא צריך להגזים יותר מידי אחרי זה לא ישאר מה לספר לי שנפגש מתישהו) וואי היה מדהים האמת... חוויה אחת.. קשה כל כך.. אז בשני ימי חופש ארגנו טיול שאני הייתי אחראית עליו, ביום הראשון עשינו טיול אופניים ואני נפלתי והשתפשפה לי כל הרגל.. יש לי עד עכשיו סימן.. וביום הני עשינו רפטינג בנהר.. אבל מה נהר.. ע-צ-ו-ם!! אז זה 16 ק"מ רפטינג ושני סיבובים.. כאילו פעם אחת כדי להכיר את המסלול, מה עושים וזה ופעם שניה זה בשביל הכיף יותר, מפילים אנשים, משחקים עם הגלים וזה.. אז אחרי הפעם הראשונה שהייתה שמשית ויפה עצרנו לארוחת צהריים ובדיוק החל לרדת גשם.. אז אמרנו what the hell?! וכן עשינו בכל זאת! אז עשיתי רפטינג, כולי פצועה, בברד וסערה מטורפת... ואז ישר כשחזרנו נכנסתי לג'קוזי המחומם.. היה כיף על
גלי לנו 2.9981 (תעגלי ל 3 אם בא לך)דברים שלא ידענו עליך !
-אני מכורה לשוקו
- אני נמשכת לעתים קרובות לגברים מכוערים.. כאילו מה מכוערים, סבירים כאלו, אנשים עם אופי אמיתי.. למה את אף פעם לא עונה לי באייסי ?! כי אני אף פעם לא במחשב חח איך זה לגור בחור נידח אי שם בנגב (כל מקום שהוא לא אשדוד זה חור נידח ! , טוב גם אשדוד זה לא משהו זה החור הכי נידח שיש אפילו יותר מבאר שבע) ? וואו.. אנחנו העיר השישית בגודלה! סתם, נחמד מאוד, די שכונה פה אז עם קצת שכל משיגים כל דבר שרוצים.. ואז ת"א נראה לנו מקום מגניב ללכת אליו חח מה את עושה ברגע זה ממש ? (חוץ מלענות על השאלות הדפוקות שלי ) סובלת מכאבים, מדברת עם ברק, מתארגנת ללכת לפתיחה של חנות בביג.. טוב וזהו אולי נכתוב לך אחר כך עוד... תכתוב אבל היה לי כיף

שישיץ

New member
יאאא תודה ../images/Emo24.gif_../images/Emo79.gif

אבל תקראו הכל הא? ותשאלו שאלות שאתם באמת רוצים לדעת עליי

טולייצ

New member
שישיץ

את ערפדית
כמה שאלות [שבאמת מעניינות אותי] : 1. איך היה לחדור לפרטיות שלי,ב 6 לפנות בוקר,ולשמוע אותי צועקת ובוכה מפחד? 2. ממתי ארגנתם לי את ההפתעה הזו,ומי הגה את הרעיון? 3. את אוהבת אותי?
נו באמת,אני מכירה אותך!! אין לי מה לשאול

שישיץ

New member
איזה שאלות נרקיסיסטיות ../images/Emo6.gif_../images/Emo79.gif

1. איך היה לחדור לפרטיות שלי,ב 6 לפנות בוקר,ולשמוע אותי צועקת ובוכה מפחד? היה כיף
היה לי בעיקר כיף לראות אותך מאושרת בגללנו.. 2. ממתי ארגנתם לי את ההפתעה הזו,ומי הגה את הרעיון? הגינו בערך בתחילת הלימודים כשחזרנו למציאות... התחלנו לארגן סופית שבוע שעבר.. ו.. אני לא יכולה להגיד לך מי הגתה את הרעיון
3. את אוהבת אותי? בכל עמקי נשמתי. אבל את מישהי שאני ממש צריכה לאהוב אני לא אוהבת

O L i T

New member
soooo גמאני

נתחיל מהשאלה הכי מקורית שמישהו אי פעם המציא..
ממצב? מה את עושה בזה הרגע (חוץ מלענות על השאלות המשעממות שלי כאילו דה)? מה היית רוצה לעשות בזה הרגע? האם קרה לך פעם שרצית לעשות משו נורא נורא ולא עשית? למה? מה המקרה הכי מפחיד שקרה לך? נכון שאחרי שנה כשנזכרים בזה זה מצחיק? קרה לך פעם שרצית להגיד משו, אפילו שהוא לא ממש חשוב אבל לא אמרת אותו? למה? נכון ששוקו יטבתה יותר טעים מקרלו? היית מאוהבת? יותר מפעם אחת? בכית פעם בגלל מישו? זה או זה: חורף או קיץ? עט או עיפרון? מוזיקה לועזית או ישראלית? לילה או בוקר? שקיעה או זריחה? לנצל כל רגע או לחיות באיזי? שוקולד או וניל? דיסקמן או MP3 ? מקורי או צרוב? מצלמה דיגיטלית או רגילה? חלון עם וילונות או בלי? זהו סוויטי, האב פאן

למעלה