ברוצ'קה ../images/Emo9.gif_../images/Emo79.gif
זה או זה 1.ברכה או ים? ים 2.פיצה או פסטה? בדר"כ פסטה 3.לראות טלוויזיה או להיות במחשב? שניהם 4.אינג ויאנג או סמל פיס? הראשון 5.עט או עיפרון? עט 6.יסודי או תיכון? תיכון 7.אהוד בנאי או ברי סחרוף? ברי סחרוף 8.משינה או סינרגיה? סינרגיה 9.מוזיקה ישנה או מהחדשים? חדשה 10.שונא או אוהב ת'הורים? אוהבת 11.נגד או בעד ההתנקות? בעד אבל עבר לא? 12.במבה או ביסלי? ביחד! 13.בעד או נגד חנפנים? נגד במידה מסוימת 14.אוהב פרחות או לא אוהב? לא 15.גיטרה או תופים?
16.פסנתר או גיטרה? פסנתר
17.קלרינט או חליל צד? חליל צד.. אני יודעת לנגן
18.מחברת ספירלה או רגילה? ספירלה 19.מארק טווין או סמדר שיר? אף אחד 20.ארתור או סדריק? ארתור 21.mtv או 24? 24 מוסיקה-- 22.כמה דיסקים יש לך? בערך 20 23.איזה זמרים אתה אוהב? עברי לידר, שרון הולצמן, יהלי סובול, פיטר רוט 24.איזה זמרות אתה אוהב? רונה קינן 25.איזה להקה אתה אוהב? NOVA ,מוניקה סקס, נירוונה, מופע הארנבות, אבטיפס 26.מתי בפעם האחרונה היית בחנות דיסקים? עוד חצי שעה 27.איזה דיסק קנית? אבטיפוס האחרון 28.ואתה מרוצה? יאפפ 29.רואה אמ טי וי? לא 30.ולסיום איזה מוסיקה אתה הכי אוהב?(לפי הסגנונות רוק מטאל ג'אז) רוק תכונות-- 31.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בבנאדם? הגיון, סבלנות, איכפתיות 32.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בך? איכפתית.. נו די זה מביך 33.איזה תכונות אתה הכי לא אוהב בך? רגישה 34.איזה תכונות היית משנה? הנ"ל 35.והיית מוסיף? קצת סבלנות תועיל לי 36.ובחברים ( הכי טובים ) שלך-איזה תכונות אתה הכי אוהב אצלם? מדהימות אפשר
37.והכי פחות? כולנו עצבנים כמו סיר לחץ טלוויזיה 38.תוכניות טלוויזיה אהובות? טוב זה מלא אז הכי אהובה זה 'חברים' 39.תוכניות טלוויזיה שנואות? בועות 40.ערוץ מוזיקה אהוב? 24 41.קליפ אהוב? פיר רוט- שיער קצת, יוני בלוך- נעים בחוץ 42.שחקן אהוב? ג'וני דפ, איתי טיראן 43.ושחקנית: אין אהובה.. אולי ניקול קידמן בית ספר-- 44.מקצוע אהוב: פסיכולוגיה, תיאטרון.. 45.מקצוע שנוא: ספורט 46.מורה אהוב(והנושא שהוא מלמד) אין 47.מורה שנוא (והנושא שהוא מלמד) רנטה- תיאטרון
סתם דברים אהובים-- 48.צבע אהוב: סגול,כתום, חום וירוק תפוח יפה כזה
49.משחק אהוב במחשב: רולרקוסטר טייקון 50.אתר אהוב באינטרנט:
51.שם אהוב: לאדע'ת 52וכינוי: שישיץ 53.שירים אהובים מהמוזיקה הישראלית: כן לא זה ארוך! 54.שירים אהובים מהמוזיקה הלועזית: FB,K 55..צבעים אהובים בבגדים. חום, ירוק, סגול 56.ערוץ אהוב בטלוויזיה: ערוץ 3 57.חיה: סוס 58.דמות: אין דברים שנואים--- 59.זמרת שנואה: אפרת גוש 60.זמר: יש מלא 61.להקה: משינה 62.ערוץ הטלוויזיה: AXN? לא יודעת נו 63.כינוי: 64.צבע: צהוב 68.צבע בבגדים: צהוב, אדום 69.שיר של המוזיקה הישראלית 70.שיר של המוזירה הלועזית 72.דמות 73.חיה: כלבים יאק וסתם שאלות לסיום-- 74.ספר קצת על עצמך: נו לא מספיק כל השאלון
75.הקינוח המועדף עלייך: ארטיק שוקולד שנמס כזה טוב.. 76.מה הצלצול בפלאפון שלך: אין לי פלאפון.. גנבו לי.. אבל היה לי את הצלצול הכי יפה בעולם!! 'פשוט ונאמן' של דבק 77.שאלה אחרונה-היה כיף בשאלון? יאפ