ראיון עם ערפד

שישיץ

New member
../images/Emo13.gif _../images/Emo79.gif

ממצב? בסדר, יותר טוב מה את עושה בזה הרגע (חוץ מלענות על השאלות המשעממות שלי כאילו דה)? האמת שרק זה.. מה היית רוצה לעשות בזה הרגע? לישון האם קרה לך פעם שרצית לעשות משו נורא נורא ולא עשית? כן למה? כי פחדתי מה המקרה הכי מפחיד שקרה לך? לא יודעת.. נכון שאחרי שנה כשנזכרים בזה זה מצחיק? לא קרה לך פעם שרצית להגיד משו, אפילו שהוא לא ממש חשוב אבל לא אמרת אותו? כן למה? כי זה נראה מיותר נכון ששוקו יטבתה יותר טעים מקרלו? ברור ואני מומחית ל
אז .. היית מאוהבת? לא יותר מפעם אחת?- בכית פעם בגלל מישו? כן זה או זה: חורף או קיץ? קיץ
עט או עיפרון? עט מוזיקה לועזית או ישראלית? ישראלית לילה או בוקר? לילה שקיעה או זריחה? שקיעה לנצל כל רגע או לחיות באיזי? תלוי במצב שוקולד או וניל? שוקולד דיסקמן או MP3 ? mp3 מקורי או צרוב? מקורי או במחשב פשוט.. לא צורבת מצלמה דיגיטלית או רגילה? דיגיטלית יותר שווה אבל אין לי חלון עם וילונות או בלי? עם! זהו סוויטי, האב פאן איי דיד האב פאן טנקיו פור דה קוושטינס

עוד ועוד ועוד ועוד ../images/Emo70.gif

קצת שאלות בנוגע לטעמך המוסיקלי.....
אהוד בנאי או ברי סחרוף
רמי קליינשטיין או ריטה
שירי מימון או נינט טייב
מוניקה סקס או אנפקציה
יהלי סובול או אביתר בנאי
סוף העולם או לילות לבנים
איפה הילד או חמי רודנר לבד
הראל מויאל או יהודה סעדו
הופעות אקוסטיות או רגילות
שיר שמזכיר לך תקופה יפה בחייך
שיר שמזכיר לך תקופה שהיית רוצה לשכוח
שיר שגורם לך לבכות
שיר שגורם לך לחייך
טוב יקירתי זהו! אני מקווה שנהנת ושאת מעריכה שטרחתי לכבודך ובשבילך והמצאתי שאלות מקוריות מראשי הקט והחכם! תהניייייייייייייייייי

שישיץ

New member
בזמן האחרון גרמת לי לחייך הרבה_../images/Emo79.gif

אהוד בנאי או ברי סחרוף: ברי סחרוף
רמי קליינשטיין או ריטה: רמי קליינשטיין
שירי מימון או נינט טייב: שירי מימון
מוניקה סקס או אנפקציה: מוניקה סקס
יהלי סובול או אביתר בנאי: יהלי סובול
סוף העולם או לילות לבנים: שניהם :)
איפה הילד או חמי רודנר לבד: חמי רודנר
הראל מויאל או יהודה סעדו: אף אחד
הופעות אקוסטיות או רגילות: תלוי במצב.. תלוי בלהקה.. אוהבת מאוד מאוד את שני הסוגים
שיר שמזכיר לך תקופה יפה בחייך: קודם כל נחשוב על תקופה יפה חחח טוב אז "נעים לי" של שרון רוטר
שיר שמזכיר לך תקופה שהיית רוצה לשכוח: "memuero de amor"
שיר שגורם לך לבכות: "כשהקיץ יבוא" עבר לידר
שיר שגורם לך לחייך: "הוא" איזבו ושטוי הנבואה. היה כייייייייף

טולייצ

New member
שישץ

איך היה לך זמן לענות על כל זה?
הייתי בבית בדיוק 15 דקות היום! היה כל כך כיף איתך בירושלים,וגם היום בבוקר,ותמיד חח אז.. איזו הצגה שראית הכי אהבת? נכון שיוסי ענין [ככה קראו למספר 3?
] ממש דומה ליונתן? ספרו לחברי הפורום בכמה מילים עליי
סתם..את לא באמת חייבת לעשות את זה
יאללה,זזתי לישון :)

למעלה