ראיון עם רוד

../images/Emo41.gifראיון עם רוד../images/Emo41.gif

שכולל חדשות טובות! טובות מאוד! גם איינדהובן וגם רוטרדאם יצולמו!#!%@^@$#&#&

ZuLi90

New member
../images/Emo31.gif

אני כ"כ בז לגישה של בית ופזמון.... , בכלל אני נוטה לחשוב שכתיבה כאת לא באה ממקום טוב... אני למשל כותב שירים ובחיים שלי לא כתבתי עם פזמון זה עושה תשיר מתוכנן מידיי לא זורם ולא מהלב... המטרה של כל זה היא לעשות תשיר קל ביצועית! וסורי אבל המשפטים של רוד אכן נותנים את הרושם שהלהקה אינה מרכז החיים שלו אלא משו מהצד וצר לי על כך. שני האלבומים האחרונים של וויטין נותנים תרושם שהם מנסים להרחיב את קהל המאזינים שלהם אבל אני חושב שאת המסחור אפשר ממש לראות בשירים עצמם בתקופה הישנה של וויטין המוזיקה עומדת בפני עצמה בעוד שברוב השירים של שני האלבומים האחרונים המוזיקה היא יותר ליווי למילים ולא יותר מכך.

נו באמת,

איך אבל אתה יכול לקבוע שכתיבה של בית פזמון אצל וויט'ין לא באמת להם "מהלב"?
מה שמתאים לך לא חייב להתאים לאחרים ולהפך. כמו שכבר כתבתי מקודם, אני לא מתכוון לשכנע אותך או אף אחד אחר שוויט'ין לא באמת במגמת ירידה, אבל מספיק כבר להתלונן על זה כל שנייה וחצי

ZuLi90

New member
לא מתלונן , מביע דעה.

אבל רוד מעצבן שהוא אומר שזו כתיבה אידיאלית - אין דבר כזה כתיבה אידיאלית אם הוא אומר את זה סימן ששבכתיבה שלהם הם מציבים לעצמם מבנה כלשהוא ואז זה כבר פסול בעיניי.

אזירפאל

New member
o_O

A Dangerous Mind? It's The Fear? Jane Doe? הטופ 3? WTF?! לא אהבתי כל כך את הריאיון, בעיקר את מה שרוד אמר. רק חיזק את מה שחשבתי על מה שהלהקה הזו הפכה - כסף! הוא לא שם בשביל האומנות, אלא בשביל המשכורת. פרוייקט הצד שלו? זו האומנות. אבל WT, זה סיפור אחר. זו רק מחוייבות מכורח המציאות. הוא בכלל לא מעורב בכלום, וזורק רמזים על זה שהוא יעזוב את הלהקה כשיימאס לו. באמת שכבר מתחיל להישבר לי מהשטויות שהלהקה הזו אומרת ועושה. "הגענו למסקנה שמבנה של בית-פזמון הוא המבנה האידיאלי". אז מעניין מאוד איך זה שדווקא אנטר ודה דאנס שווים יותר מכל מה שהם יצרו בשנים האחרונות. מצטער על העצבים (או משהו), זה פשוט ממש מרגיז ומאכזב אותי.
אבל - all in all - אני באמת מקווה שההופעות הגדולות יצאו בדיוידי, למרות ש... אם כל האינטראקציה על הבמה מזוייפת והכל הצגה בשביל הכסף, מה זה באמת שווה?

תנשום עמוק, עוד פעם, שוב, יופי../images/Emo3.gif

קודם כל, אלה המעריצים הטיפשים שבחרו את השירים האלה. לא הלהקה. אתה מגיע למסקנות בלי שום ביסוס. הרי שורה אחרי שהוא כתב שאולי הוא כבר לא יהיה עם וויט'ין, הוא אמר שכרגע הם נהנים מאוד, פשוט אי אפשר לדעת מה יקרה
לדעתי זה לגיטימי לגמרי. דבר שני, להגיד שהם כרגע פועלים רק למען הכסף, זאת שטות מוחלטת לדעתי. הרי אף אחד מהלהקה הוא לא באמת מיליונר, ואפילו לא עשיר מאוד
כמ כסף כבר הם מרוויחים? הם אמנם לא מסכנים, אבל עדיין לטעון שהם עושים את המוזיקה שלהם רק בשביל הכסף זה,לדעתי, שטות
ובקשר למבנה השירים, כל שיר ושיר ב-ME הוא לא במבנה של A B A B C? כן, זה המבנה
ובכל זאת 95% מהפורום, ובכלל-מכל מי ששומע את וויט'ין אומר שהוא האלבום הכי טוב שלהם, אז מה העניין? זה גם לא שרוד אמר שמבנה של בית-פזמון הוא מבנה אידאלי רק בשביל הכנסת כסף (אם כבר אתה אומר שזאת המטרה שלהם
), אלא שככה פשוט נוח להם לכתוב. ודבר אחרון, אני חושב שלא קשה להבחין בין אינטראקציה מזוייפת על הבמה לבין הנאה אמיתית, ואני מקווה שרוב הפורום יסכים איתי שוויט'ין כן נראים כמי שנהנים להופיע, ומקווה עוד יותר שאתה מסכים עם זה גם

Liquid Dreams

New member
../images/Emo45.gif

אממ, לא קראתי את הריאיון אבל כמו שנאור אמר, ההודעות של אלעד ושלו פה נותנות סיכום P: אבל ווית'ין ממש לא עושים הכל בשביל הכסף. אתה חושב שאנטר ודה דאנס הכי טובים? סבבה, דעתך. אתה לא יכול לקבוע את זה בתור עובדה. כל אחד אוהב משהו אחר.

אזירפאל

New member
*נושם עמוק*

ובעיקר מנסה להירגע לפני שאני זורק עליך משהו. שתוק!
- לא האשמתי את הלהקה בבחירת השירים, ובאמת, איזה מפגרים המעריצים. אני מתחיל לחשוב שאחרי הכל אולי הם עושים מוזיקה כזו כי המעריצים שלהם פשוט אוהבים אותה.
- בטח שרוד נהנה להיות בלהקה. מי לא היה נהנה להיות חבר בלהקה מפורסמת ומוערכת ברחבי כל העולם, שמופיעה בהופעות מרשימות ביותר כמעט בכל מקום (דגש על 'כמעט'
). הוא מקבל הערצה אדירה, בכל פעם שהוא על הבמה הוא רק מתקרב לקהל וכולם מריעים. אה, והוא גם מקבל הרבה כסף. אף אחד לא אמר שהם מיליונרים, אבל כסף לא חסר להם. כסף לא חסר ללהקה שבנוסף לסיבוב הופעות ארוך מרימה שתי הופעות גדולות ומשקעות, כשאחת מהן עם מקהלה ותזמורת. אני לא אומר שהם אכן יוצרים מוזיקה בשביל כסף, הכוונה היא יותר בקשר לחשיפה נרחבת וגישה לקהלים רבים יותר על ידי התפשרות בנוגע למוזיקה. בכל מקרה רוד לא מעורב בכתיבת השירים, ודיברתי עליו בקשר לכסף, כי הוא אמר את זה בצורה מפורשת - הוא שם כי הוא נהנה, אבל בסופו של יום, הוא מגיע הביתה ומשקיע באומנות האמיתית שלו, ולא בלהקה, כי הלהקה היא אמנם מצב נורא מהנה בחיים שלו, אבל בשורה התחתונה היא זו שמאפשרת לו לטפח את הפרוייקט שלו באמצעות הכסף שהיא מכניסה לו. - טוב, בוא נשווה את ME ל-THOE? אתה יודע שזה מגוחך. לא אמרתי שהמבנה של בית-פזמון הוא חרטא, אבל כשהוא בא בלי כלום מסביב... ב-ME זה לא ככה. בנוסף למבנה הלכאורה שגרתי קורה בנוסף כל כך הרבה, ובאמת שאין צורך לפרט. - ולמאיה - אני דווקא חושב ש-ME הוא הטוב ביותר, אבל כן, אנטר ודה דאנס טובים יותר מ-TSF ו-THOE. לא קבעתי שום דבר, פשוט הבעתי את דעתי (שזה בערך תמצית כל השרשור הזה, לא?
).

למה לא להשוות את THOE ל-ME?

מצטער, אבל לא כולם חושבים שהוא אלבום גרוע
רוב השירים בו מתעלים פי כמה על TSF לדעתי, ואני רחוק מלראות את השירים כ"בית פזמון בלי שום דבר מסביב". כבר קצת (קצת הרבה
) התעייפתי מלנסות להוכיח שוויט'ין לא באמת מתפשרים על המוזיקה וש-THOE פחות ממוסחר מ-TSF, וממש לא בא לי להיכנס לזה שוב.. תמיד לשני הצדדים יש את אותן טענות בדיוק ואני לא רואה טעם להעלות את הדיון הזה מחדש
ותחליט, אז הם כן נהנים להופיע, או הכל חרטה? אני לא יודע מה או באיזו דרך לענות כבר
לא בכל להקה כל החברים משתתפים בכתיבת השירים. למען האמת, אני משוכנע שברוב הלהקות לא כולם משתתפים בתהליך. זה אומר שכלללל אלה שהם חברים בלהקה בלי לכתוב שום שיר עושים את זה בשביל הכסף?
הנה, נייטוויש לדוגמה, שקודם כל מרוויחים פי 5 מוויט'ין- יוקה או אמפו (אוי סליחה
אמפו כן הלחין שיר אחד.. שיר גרוע. שגם הוא שונה ע"י תומאס
) משתתפים בכתיבה של השירים? לא.. ועדיין לא שמעתי שאנשים יוצאים נגדם ואומרים שהם נשארים בלהקה רק בשביל הכסף. אותו דבר גם לגבי מארקו, שלו באמת גם יש להקה משלו, ואמר הרבה פעמים שטארוט חשובה לו באותה מידה (לא?) שנייט חשובים לו, אז גם הוא בסופו של יום, מגיע הביתה ומשקיע באומנות האמיתית שלו על חשבון הכסף שהוא מרוויח בנייטוויש?

Amir Noy

New member
בכללי..../images/Emo26.gif

אמפו נתל חלק בהלחנת: Slaying the Dreamer (יחד עם תומאס) Beauty of the Beast (יחד עם תומאס ומארקו) Come Cover Me (יחד עם תומאס) Bare Grace Misery (יחד עם תומאס) Crownless (יחד עם תומאס) The Siren (יחס עם תומאס) Sacrament of Wilderness (יחד עם תומאס) Whoever Brings the Night (יחד עם תומאס) לגבי האלבום AFF הם לא נתנו אלבום מי להחין כל שיר ושיר..רק מציגים מידע כזה: "Nightwish; Tuomas Holopainen" כנראה אמפו,וסאמי לקחו חלק בהלחנה בחלקים קטנים וזה לא הגיע לצורך של הכנסתם בנפרד לתגית "composer" כל המידע הזה..לקוח מהדיסקים המקוריים של נייטוויש, והוכנס למחשב בשעת הכנסתם, אין מה להתווכח עם זה

למעלה