ראיון עם רוד

Amir Noy

New member
נוו..שהעברתי את זה למדיה פלייר..

*פירסומות לא כל כך סמויה לוידואז מדיה פלייר) אז זה כותב את המלחין של כל שיר ושיר.. אז זה זה..P:

אזירפאל

New member
למה לא להשוות ביניהם? כי זה ברור שכל אחד

ברמה אחרת לגמרי; בעוד ש-ME הוא הטוב ביותר של ווית'ין, THOE הוא הגרוע, ובואו לא נתווכח לגבי זה, כי זו דעתי וזו דעתכם בלה בלה בלה.
אני רק אסכם את מה שאני חושב כך - ווית'ין היא, ככל שידוע שלי, להקה מגובשת. מאז השינויים בהרכב הלהקה ב-2000 הם הוציאו שלושה אלבומים והופיעו המון. לגבי זה אין ספק. אין ספק שהם נהנים להיות ולהופיע יחד, מי לא היה נהנה? בנוסף, העובדה שרוד לא משתתף בכתיבת השירים לא אומרת שהוא לא יכול לקחת חלק בעיבודים, כי חלק גדול ממה שקובע את הסאונד של הלהקה הוא הנגינה של החברים בה. ואם רוד פשוט מנגן מה שאומרים לו - אז כן, לדעתי באותה מידה היה אפשר לקחת כל גיטריסט אחר. כי זה כל היופי בלהקה: מישהו כותב שיר, מציג אותו בפני כולם וכל אחד תורם משהו מהסגנון והידע שלו, והחיבור של הכל בעצם יוצר את הסאונד הייחודי של הלהקה. וזה מה שהפריע לי, שמה שהשתמע מהדברים של רוד זה שהוא בסך הכל על תקן הגיטריסט והוא עושה את זה למחייתו, לא מעבר.

אבל אלעד, אתה כן אומר דברים כעובדות../images/Emo4.gif

בטח שאפשר להשוות בין שניהם. יש אנשים שחושבים שאנטר הוא השיא של וויט'ין, חלק חושבים שהשיא הוא ME, חלק אומרים ש-TSF, ותתפלא, יש המון שאומרים שדווקא THOE הוא האלבום הכי טוב שלהם עד עכשיו, אז ההשוואה לגיטימית לגמרי לדעתי. (למרות שבכל מקרה לא השוויתי ביניהם
פשוט אמרתי שגם במאת'ר ארת' המבנה הוא של בית פזמון). אתה גם מפספס עוד משהו, זה שחלק מהחברים בלהקה לא לוקחים חלק בכתיבה של השירים, מה עם רעיונות משל עצמם? המון פעמים יצא לי לקרוא שדווקא רוד היה זה שהתעקש שיהיו יותר סולואים ושעבודת הגיטרות תהיה משמעותית יותר באלבום. ומה עם רעיונות לקליפים שעליהם הלהקה עובדת ביחד? מה עם רעיונות להופעות? התנהגות בהופעות עצמן, כמו אינטראקציה עם הקהל וכו'? זה לא חשוב? זה לא נקרא לקחת חלק פעיל בלהקה? לא כל גיטריסט יכול למלא את המקום של רוד בלהקה, הוא לא רק מבצע.

אזירפאל

New member
בטח שאני אומר דברים כעובדות

אני המנהל.
סתם, אבל זה די ברור שמה שאני אומר מייצג את דעתי בלבד, לא?
האמת? אני מקבל את מה שכתבת. סבבה. מסכים.
אבל רוד עדיין עצבן אותי ועדיין לא שיניתי את דעתי. בכלל, אני בעד לשנות את שם הפורום ל"אלעד נגד העולם".

Liquid Dreams

New member
וואי, אתה מה-זה מוציא את דבריו מהקשרם ><

רוד לא נהנה להיות בלהקה כי הלהקה מביאה לו כסף. הוא נהנה להיות בלהקה כי הוא אוהב לנגן, להופיע, הוא אוהב את זה, לא את הכסף. הכסף הוא רק בונוס. ובקשר למה שאמרת לי- ""הגענו למסקנה שמבנה של בית-פזמון הוא המבנה האידיאלי". אז מעניין מאוד איך זה שדווקא אנטר ודה דאנס שווים יותר מכל מה שהם יצרו בשנים האחרונות. " לא יודעת מה איתך, לי זה בהחלט נראה שאתה קובע עובדה שאנטר ודה דאנס טובים יותר מהשאר. תראה, אתה יכול לחיות במחשבה שווית'ין מורכבת מחברים שנמצאים שם בגלל שהם מקבלים מזה כסף, אני לא יכולה להגיד לך שלא, אבל אני ממש, אבל ממש לא מאמינה שזה נכון. חוץ מזה, ווית'ין לא ממש נמצאים בפוזיציה ש"מרשה" להם לשלב ידיים ולהנות מהכסף שזורם.

אזירפאל

New member
מממ

- לא אמרתי שחלק מהחברים בלהקה נמצאים שם בשביל הכסף, אבל אם הם מטפחים את הסו-קולד אומנות שלהם ובאים ללהקה רק כדי למלא את התפקיד שהוקצה להם (כאמור, גיטריסט, לא יותר מזה) - זה מה שמפריע לי. - אני קובע שאנטר ודה דאנס טובים יותר מהשאר (מלבד ME) לדעתי. לא כופה את הדעה (הנכונה והמוצדקת) שלי על אף אחד.
- הלהקה לא יכולה לשלב ידיים ולהנות מהכסף שזורם? אז הם צריכים לעשות עוד כסף - כלומר לעשות מוזיקה שתכניס להם עוד כסף? מצטער, אבל מבחינתי זו לא צורה. ><

Liquid Dreams

New member
מממ גם לך

|דיליי| אממ כן. ככה. אם אתה הבנת מדבריו של רוד שהוא נמצא שם רק כדי לנגן כמה אקורדים וללכת הביתה, סבבה, תאמין בזה. אני ממש לא חושבת שזה מה שהוא אמר. אתה לא יכול להגיד שהדעה שלך נכונה, כי היא דעה בנושא לא מדעי מדויק. הם לא עושים מוזיקה בשביל הכסף, צא מהסרט.

TheImpactBoy

New member
../images/Emo31.gifלא מסכים.

אני מסכים עם מה שאלעד רשם. ורוד באמת נראה שהוא שם רק למען הכסף. ד"א, הם עושים הרבה כסף.

ZuLi90

New member
../images/Emo45.gif

אני תומך בגישה הפסימית של אלעד ויש לו ביסוס דיי טוב לדברים בשביל לחשוב כך. בכללי אני נוטה לחשוב שוויטין רק נהרסת עם הזמן.

למעלה