אהלן,אביבה,קבלי תשובות !
תסריט א' את מתקשרת אלי,ועונה לך ג'וג'ו,את מבקשת אותי,וג'וג'ו אומר לך,שזו טעות. אפשרות 1: את אומרת לג'וג'ו:"או קיי,סליחה אני מצטערת".... אפשרות 2: את אומרת לג'וג'ו:"רק רגע,רק רגע,אל תנתק,בוא נדבר קצת:שמי אביבה,ואני מהדרום,בוא נדבר על משהו מעניין,בא לך?"..... אין לי עם זה בעייה אביבה,והסקס הכי פרוע שהיה לי פעם,כשהייתי בן,21, התחיל בטעות כזו,כאשר היא התקשרה.... אבל מה נוכל לעשות כאן? ניסיתי לשלוח הודעה לפורום אחר,שם נושאי השיחה שונים,והקהל מאד ספציפי מבחינת ההעדפות שלו,ממש כמו שגם אנחנו כאן מאד ספציפיים בהגדרת הפורום כפורום "העצמה אישית",ולא מדברים כאן על סקס,וויברטורים,והעברת מתכונים. לחיזוק דבריי,אזכיר לך,שלא מזמן טענת שאנו מעט "סוטים מהנושא", וזה סבבה,זרקת לנו מילה,וביקשת:"בואו נתמקד במילה וננסה לשוחח עליה.." כשטעיתי בפורום,הכל עמד לנגד עיני,ואני יודע שחשוב לך שנתמקד,והנושא לא היה קשור לאף אחד,כולל שם המשתמשת,שהיא מפורום אחר..... אם את רוצה להתפקד לראיון אישי שלי,ומוכנה לזרום איתי,יקרו לי 2 דברים: א.אני אופתע מאד שהצלחת לאזור כזה אומץ...... ב:אשמח מאד על ההזדמנות,שנפלה בחלקי לראיין אישיות כמוך.... נו.....את מרימה הכפפה ?........... לילה טוב.