ראיון עם ש ר ו נ י

../images/Emo41.gifראיון עם ש ר ו נ י ../images/Emo41.gif

כמעט חשבתי שהיא ברחה לי........ כמעט חשבתי שהיא מתה מפחד.......... ואז...........זה מגיע................ראיון עם שרוני,כפי שרציתי... מי כאן ?

אהלן,אביבה,קבלי תשובות !

תסריט א' את מתקשרת אלי,ועונה לך ג'וג'ו,את מבקשת אותי,וג'וג'ו אומר לך,שזו טעות. אפשרות 1: את אומרת לג'וג'ו:"או קיי,סליחה אני מצטערת".... אפשרות 2: את אומרת לג'וג'ו:"רק רגע,רק רגע,אל תנתק,בוא נדבר קצת:שמי אביבה,ואני מהדרום,בוא נדבר על משהו מעניין,בא לך?"..... אין לי עם זה בעייה אביבה,והסקס הכי פרוע שהיה לי פעם,כשהייתי בן,21, התחיל בטעות כזו,כאשר היא התקשרה.... אבל מה נוכל לעשות כאן? ניסיתי לשלוח הודעה לפורום אחר,שם נושאי השיחה שונים,והקהל מאד ספציפי מבחינת ההעדפות שלו,ממש כמו שגם אנחנו כאן מאד ספציפיים בהגדרת הפורום כפורום "העצמה אישית",ולא מדברים כאן על סקס,וויברטורים,והעברת מתכונים. לחיזוק דבריי,אזכיר לך,שלא מזמן טענת שאנו מעט "סוטים מהנושא", וזה סבבה,זרקת לנו מילה,וביקשת:"בואו נתמקד במילה וננסה לשוחח עליה.." כשטעיתי בפורום,הכל עמד לנגד עיני,ואני יודע שחשוב לך שנתמקד,והנושא לא היה קשור לאף אחד,כולל שם המשתמשת,שהיא מפורום אחר..... אם את רוצה להתפקד לראיון אישי שלי,ומוכנה לזרום איתי,יקרו לי 2 דברים: א.אני אופתע מאד שהצלחת לאזור כזה אומץ...... ב:אשמח מאד על ההזדמנות,שנפלה בחלקי לראיין אישיות כמוך.... נו.....את מרימה הכפפה ?........... לילה טוב.

ועוד דבר קטן אביבה !

את יודעת,שאני יודע,שהדברים הכי יפים התחילו מטעויות,אני משוכנע בכך. רק שדווקא כאן,כשזה קרה,מיד חשבתי על הזרימה הזו...שזה יכול להיות רעיון טוב,ומיד ירדתי מזה. את מתעלמת באופן מופגן מתגובות שלי גם ככה,אז מה רצית אביבה ? שאני אקפוץ בשתי ידיים על טעות שעשיתי,כמציאה ? זה מאד מעליב אותי,לחשוב,שעד שלא עשיתי טעות,לא התייחסת אלי בכלל,וזה נמשך שבועיים.....ופתאום,כבמטה קסם,את פתאום מגיבה,להודעה שגויה. אני מבין טוב טוב,את הראש.....
יש כאן משהו ציני ?

אתה יכול להעלב כמה שאתה רוצה...

כרגיל ההנחות שלך לגבי, דרך הפעולה שלי החשיבה שלי וכו' מוטעות לחלוטין... אני עונה כשיש טעם לדעתי כשלא אז לא. זהו. יום טוב

DEEREST,תנסה לחשוב רק מהמוח

בסדר ? שבועיים,היא לא עונה לי לעשרות תגובות,ובוחרת לא להגיב........ לא להגיב לאותו סגנון שהיא תמיד הגיבה אליו.... ועכשיו אתה בטח תשאל: "מי אמר שהיא חייבת לאכול בכל בוקר את אותו אוכל?" אני שומע נימה של כעס.... אין לי בעייה להודות בכך ! תמיד הייתי כזה ! אני לא שומע כאן מוסיקה קלאסית,אלא מוסיקת טראנס מאד רועשת....ואתה תראה כמה זמן היא לא תגיב לי יותר ! ( היא יכולה פתאום להגיב בכוונה,אתה מבין?..לשבור לי ת'מילה) הרי הפסקת התגובות אלי,נבעה במהלך "וויכוח",בו טענתי טענות,שכנראה היא לא אהבה,מקווה שאני טועה. אתה כל הזמן על הגדר הא? אתמול רציתי ל
לך מכאן......אבל לא ראיתי בזה משהו...... שמח שאתה כאן....
בוקר טוב.

Deerest

New member
וואלה.

אתה מה זה צודק, היא באמת נשמעת ברוגז. חנטרישית. אז למה אתה מקווה שאתה טועה?

התשובה פשוטה ! הייתי רוצה שבמקום

להיפגע ממני,אנשים יבינו אותי... ככה אני מתבונן על העולם....הפסקתי לכעוס....מביט מלמעלה..... הכל עניין של התפתחות....זמן......רגש.....כח...... בוקר טוב.

אבל קשה לי מצד שני להבין את אביבה!

אני מביט על הכל ,ורואה שמישהי שאני מאד מאד מחבב,נעלמת לי...... ואני קולט דברים.....לא הכי חיוביים לגביי....ממנה ! שהיא כביכול לא מרוצה ממה שאני כותב,ולוקחת את הדברים אישית,ואני מצידי כאן,לא מדבר רק מן הבטן,אלא "גם וגם". יש צליל מאד צורם במילים שלה,וזה מאד מכאיב לי,אבל אני משיב
אף פעם לא משיב מלחמה,כי אני לא מחפש אותה באף מקום,אני בורח ממנה ! זוהי הרגשתי... בוקר טוב.

שלום עוזי, שאלה לי אליך?

כתבת "הייתי רוצה שמבקום להיפגע ממני, אנשים יבינו אותי..." השאלה היא: במי זה תלוי אם אנשים נפגעים ממך או מבינים אותך? באנשים או בך? רוח מדבר

DEEREST,שאלה קטנה ,בסדר?

איזה יחס אתה מצפה לקבל,ממי שחשוב לך ? "תשובה": את הכל עוזי,אני אקבל באהבה,ממי שאני אוהב"...משהו כזה,דירסט? ובכל זאת אקשה עלייך מעט ! האם יש דברים שאתה מעוניין לשמוע,מול כאלה, שאתה לא מעוניין לשמוע ? אם אתה מבין למה אני מתכוון....?....

Deerest

New member
4 חודשים אמרת?

תחזור לפרופורציות, זו מדיה אחרת לחלוטין. יש לה את היתרונות, החסרונות, ההשפעות, המשיכה, ההתרגשות, הסקרנות משלה. לאינטרנט אני מתכוון, לא לאביבה. אני כאן בשביל להנות. אפס ציפיות. תמיד אפשר לסגור את המחשב. אלא שאני לא מעוניין לשמוע לא כותבים כאן.

דירסט ! אתה איש של שחור או לבן?

או של שניהם ביחד ? דיברנו על "ים של דמעות" בשבוע שעבר. מסתבר......שאתה יודע לכבות את השאלטר כשצריך.....כל הכבוד לך. זה מאד חשוב,להפריד בין הראש לבטן....... צהריים טובים לך,דירסט,בוא מתי שאתה רוצה. אבל אני לא מצפה ממך להעלם סתם ככה,לכל הזמן,בלי לאמר שלום..... רק בגלל...................שאין לך ציפיות,אפס,כלום........ בסדר ?

למעלה