ראיון עם ש ר ו נ י

יש אנשים ש../images/Emo23.gifאותך ! לא ממש חייבים

לראות אותך בשביל זה ! לא צריך להגזים,אנחנו כאן כבר המון זמן יחד...... במחשבה שניה,DEEREST, מה הסיכוי שאני,או אתה,בכלל נשים,שמתחזים לגבר? חשבת על זה ?

Deerest

New member
זו כבר תהיה ממש ממש העצמה אישית

ואז לא "נצטרך" את אביבה.

טל ! בוקר טוב,מה זה,אתם כולכם יחד

היום.....איזה כיף...היית אולי עם דירסט בבית
? אתם לא סתם צצים יחד....נחמד....הםםםם..
בוקר טוב טלו'ש. מתגעגע אלייך.... למה חשוב לך לשאול את מה ששאלת ? אבל את שאלת ואני עונה ! אני לא מתחכם ! אני שואל מה שבא לי לשאול "מהבטן",שעליה מדברת אביבה.... אני שואל בכדי להבין יותר את העולם...... אם אנשים לא ישאלו,לא יהיו להם תשובות...... אני שואל כי,אני מחפש פתרון לשאלה..... אני שואל מסקרנות........ אני שואל בכדי לדעת יותר.......... לדעת יותר על כל מי שאני מתעניין בו......... על כל מי שאני אוהב........בעולם... על כל מה שמקיף אותי בעולם......... בוקר טוב.

spectacular

New member
בוקר טוב עוזי,../images/Emo13.gif

אני שאלתי כי ניסיתי להבין מה מפריע לך, וניסיתי למצוא את השאלה הנכונה ,זאת שבאה מהלב ומתוך אכפתיות, ולא חשוב אם תענה לי ,אבל אולי תנסה לברר בתוך עצמך, למה זה חשוב לך לקבל תגובות? למה זה גורם לך להרגיש רע אם לא היה משוב מידי לדבריך? ואולי בכלל שאלה אחרת . איך עבר הסופשבוע? עשית חיים? בוקר\לילה טוב

ת'אמת?אין לי טענות לאופן בו אני חי.

טוב לי בחיים,חוץ ממצבים אנומיים,מצבים לא מובנים....שלעיתים מוציאים אותי משלוותי.....איזה שלוה,ואיזה נעליים..... בשבת ביליתי בבית,הרבה אחרי שאשתי פרשה למיטה,ובצהריים הייתי בטיילת. היה קר,מאד קר,ובינתיים נחמד כאן מבחינת מזג האויר. אני אצא לסידורים קטנים,ואומר לך,שהיה כיף לראות אותך. כיף לי לדעת שאת כאן,איתי.
בוקר טוב.

spectacular

New member
יום נהדר שיהיה לך../images/Emo39.gif

אני אלך לי לישון....
(אייקון של מפהקת)

למעלה