ראיון שבועי

../images/Emo41.gif ראיון שבועי ../images/Emo41.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif

הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה [כן, לא רק לוסי אומרת נאותה.
] ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
בנצי
(ניו יורק רפיח) שוטו כפרות.

בנצ'וק ../images/Emo99.gif

אתה אוהב אותי? כמה אתה אוהב אותי? נכון תתן לי להיות הבאה בראיון?
מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים? דבר אחד שאתה מתחרט שעשית? דבר אחד שאתה מצטער שלא עשית? דבר אחד שאתה רוצה לעשות? הפנטזיה הכי פרועה שלך? סטיות יש לך? דבר אחד שלא תשכח לעולם? הכי רחוק שהיית מוכן ללכת בשביל אהבה? הפחד הכי גדול שלך? ספר לנו 5 עובדות שלא ידענו עליך.. דברים קטנים וחסויים שלא ידענו עליך

המפ המפ

אתה אוהב אותי? ברור שאני אוהב אותך כמה אתה אוהב אותי? אי אפשר להגדיר
נכון תתן לי להיות הבאה בראיון? ברור! מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים? המפ..לוזוכר אני בד"כ עושה דברים מטורפים בדרך שלי, לפעמים יש קטעים שאני הופך לחולה נפש ועושה שטויות דבר אחד שאתה מתחרט שעשית? שהלכתי לבצפר המזדרגג הזה דבר אחד שאתה מצטער שלא עשית? דווקא עכשיו אני לא זוכר בלעט דבר אחד שאתה רוצה לעשות? טיול מסביב לעולם חלק מאסיבי על אופניים הפנטזיה הכי פרועה שלך?
סטיות יש לך? המם אני בטוח שיש כמהה אבל אני רק לויודע שהן סטיות חח דבר אחד שלא תשכח לעולם? את הפורום הזה הכי רחוק שהיית מוכן ללכת בשביל אהבה? אם הייתי רציני בקטע עד גבול האפשר הפחד הכי גדול שלך? לאבד יד...כי אז לא אוכל לנגן 1. אני ניהיה אובססיבי לגבי דברים 2. אני שונא יותר אנשים ממה שאני אוהב.. 3. אני אחזור לקטע הזה בקרוב:]

המפ המפ המפ

שם: ג'ק סופלקי גיל: 97 תאריך לידה : 27/6/1908 מקום מגורים: ברלין משו שהיית רוצה לספר לנו: פורצפוגן

ManRed

New member
בנצון שקסון

כמה כסף ביזבזת בטעם העיר? אם תאבד את הידיים למה תתגעגע יותר? ללהביא ביד או לנגן? מה שם הנעורים של אמך? יש לך חיות מחמד? איזה בית יותר טוב? הישן או החדש? בנצי או ספפי? בית ספר הולץ או להתאבד? נכון היית מת לזקן כמו שלי? נכון היית מת לנודים מודלקים כמו של עידן? נכון היית מת להתחרות על נשיקת ה100 של נמש? איך אתה מסביר את זה שאתה נמוך קומה? אם היה לי שקל על כל ס"מ שלך, הייתי באווברדראפט? אם אתה מקיא חלב? מי יותר לבן? אתה או החלב? אם היית הולך לבית ספר ומגלה שבאת בלי מכנסיים, מה היית עושה? ואם באת בלי תחתונים? יש לך משקפיים? אתה אוסף את הפוקימון מתפוצ'יפס? אם כן רוצה להחליף את ג'יגליפאף בעד צ'רמנדר? מה עדיף תוף מירים או קלידים? מי הם הגזע העליון? למה הכינוי שלך היה עומו? אתה רוצה לחזור בתשובה? יש לך סימן לידה? אם כן איפה? אם לא אז תפסיק לשקר ותגיד שזה בלחי הימינית שלך בישבן.. סימן שאלה...? איך הדרך הכי טובה להרוג ג'וק? אם נופל לך אוכל על הרצפה, מה החוק שלך לכמה זמן מותר לעבור לפני שאסור להרים אותו? טרילילילילי או טרלהלהלהלהלה? ארוחת פסח או ארוחת ראש השנה? עצירות של ארוחת פסח או עצירות של ראש השנה? מי יותר בוחש בשוקו? עידן או עברי? כמה כמה יצא המשחק של הפועל? בכית בהתנתקות? נכון אתה משקנז אותי? סיימתי..

סירה 5 קראתי לך לפני חצי שעה

כמה כסף ביזבזת בטעם העיר? המפ המפ הרבה אם תאבד את הידיים למה תתגעגע יותר? ללהביא ביד או לנגן? בלי שאלות קשות! מה שם הנעורים של אמך?
יש לך חיות מחמד? כלב איזה בית יותר טוב? הישן או החדש? ברור שהחדש בנצי או ספפי? בנצי, ספפי זה לרוסים בית ספר הולץ או להתאבד? די עם השאלות הקשות! נכון היית מת לזקן כמו שלי? לא...הסנטר שלך נראים כמו זוג אשכים נכון היית מת לנודים מודלקים כמו של עידן?
נכון היית מת להתחרות על נשיקת ה100 של נמש? כע
איך אתה מסביר את זה שאתה נמוך קומה? גנים דפוקים אם היה לי שקל על כל ס"מ שלך, הייתי באווברדראפט? dont push it
אם אתה מקיא חלב? מי יותר לבן? אתה או החלב? אני שחור! אחרי העבודה הזאת אני עוד יותר שחור! כל מי שעובד בסופרלנד שחור חחח אם היית הולך לבית ספר ומגלה שבאת בלי מכנסיים, מה היית עושה? המפ המפ ואם באת בלי תחתונים? המפ המפ יש לך משקפיים? נופ אתה אוסף את הפוקימון מתפוצ'יפס? לופ אם כן רוצה להחליף את ג'יגליפאף בעד צ'רמנדר? מה אתה רוצה? מה עדיף תוף מירים או קלידים? קלידים מי הם הגזע העליון? מתופפים למה הכינוי שלך היה עומו? ככה אתה רוצה לחזור בתשובה? נופ יש לך סימן לידה? אם כן איפה? אם לא אז תפסיק לשקר ותגיד שזה בלחי הימינית שלך בישבן.. סימן שאלה... ? huh? איך הדרך הכי טובה להרוג ג'וק? עם כפכף אם נופל לך אוכל על הרצפה, מה החוק שלך לכמה זמן מותר לעבור לפני שאסור להרים אותו? לך לישון! טרילילילילי או טרלהלהלהלה טרילילי ארוחת פסח או ארוחת ראש השנה? מהזה משנה.. עצירות של ארוחת פסח או עצירות של ראש השנה? מהזה משנה מי יותר בוחש בשוקו? עידן או עברי? עברי כמה כמה יצא המשחק של הפועל?77 בכית בהתנתקות? נופ נכון אתה משקנז אותי? מה?

ManRed

New member
אוי הייתי בטוח שאתה אומר

למה אתה נמוך קומה? בגלל הגנן...

Michali17

New member
שאלות לבנצי!

בנצי מה המצב ? מה שלומך ? איך החופש? איך החיים ? נכון שאתה אוהב אותי ? איך זה ליות מנהל של הפורום שלנו ? את מי אתה הכי אוהב בפורום ? מה הדיבק שהכי הייתה רוצה שהיה לך ? מתי יש ל ך יומולדת ? ספר על אישזהי פדיחה .... חורף או קיץ ? שוקו את נס ? וזייהו המון יומעולה!

נטחנתי בעבודה היום!

בנצי מיכל מה המצב ? כואב מה שלומך ?
איך החופש? איזה חופש הייתי בעבודה דפקו אותי בברבורים איך החיים ? נחמטיעם נכון שאתה אוהב אותי ? ברור איך זה ליות מנהל של הפורום שלנו ? כיפ כיפ כיפ את מי אתה הכי אוהב בפורום ?
...לא שואלים דברים כאלה כי אחרי זה אני אחטוף מכות מה הדיבק שהכי הייתה רוצה שהיה לך ? מה את רוצה?! מתי יש ל ך יומולדת ? 27/6 ספר על אישזהי פדיחה ....
חורף או קיץ ? המפ המפ ברגע זה חורף שוקו את נס ? שחור, וזייהו המון יומעולה!

Hezi The One

New member
בן../images/Emo98.gif

אז אתה פאסיבי או אקטיבי? מה אכלת היום?
מה נשמע? |דיליי| אני יודע שאתה מת עלי!!!!!!11 אבל מצטער,אני לא כזה... מה הצבע האהוב עליך? נכון שסמי חופשי? והוא פשוט לא נורמלי? ועכשי ואני אשתוק,אתה שמח נכון?

המפ

אז אתה פאסיבי או אקטיבי? היום הייתי שניהם נטחנתי אחושליניג העבידו אותי בעבודה מה אכלת היום? כלווווווווום מה נשמע? |דיליי| כואב אני יודע שאתה מת עלי!!!!!!11 אבל מצטער,אני לא כזה... חזי ארצה
מה הצבע האהוב עליך? ורוד נכון שסמי חופשי? הוא לא בכלא? והוא פשוט לא נורמלי? אם הוא בכלא אז הוא לא נורמאלי ועכשי ואני אשתוק,אתה שמח נכון? מוי

פיייווווה. קמתי. ../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif

בנצי
טיחיטיחיטיחי. אוקיי, אתה חייב לענות על כוווול השאלות.
מה קורה? מה חדש? בלע בלע בלע בלע, אתה יודע שהמחשב השקסון שלי חזר
נכון שאתה בא לקיריון עוד מעט? נכון את גונב את דודי ולוקח אותו איתך? נכוןנכוןנכון.. נכון טולית כוסית על
? נכון ישלי בנדוד מעצבן שכל הזמן שולח לי דברים מפגרים?
(לא להתייחס.) אתה יודע שאני הולכת, נראלי >.<, להופעה של מהשד"ק בנמלה!אעעעעע!! ^^ נכון משעמם לך? נכון משעמם לך מאוד? אז גמלי.
זייהו.

סירה 5 לחזור לרציף

בנצי טיחיטיחיטיחי. כע כפרע? אוקיי, בסידר אתה חייב לענות על כוווול השאלות. ומה עם ביום שלישי לא בא לי? מה קורה? שקסי מה חדש? 106 שקל בלע בלע בלע בלע, בלובלובלו אתה יודע שהמחשב השקסון שלי חזר הוא לא יותר שקסוןם ממני נכון שאתה בא לקיריון עוד מעט? כעכעכע נכון את גונב את דודי ולוקח אותו איתך? כעכעכע נכוןנכוןנכון.. נכון טולית כוסית על? כעכעכע נכון ישלי בנדוד מעצבן שכל הזמן שולח לי דברים מפגרים? (לא להתייחס.) כעכעכעכ אתה יודע שאני הולכת, נראלי >.<, להופעה של מהשד"ק בנמלה!אעעעעע!! ^^כעכעכע נכון משעמם לך? כעכעכע נכון משעמם לך מאוד?כעכעכע

בנץץץץ

נממ נממ אז איך זה שטוחנים אותך בעבודה? נכון מבאס? לא נורא, יהיה טוב! LOLLLLLLLLL גיי זה כ"כ גררררר
נכון אני משגעת אותך במסן? אתה ניו ערס
LOLLLLLLLL אני מתגעגעת לצ'ט של גאווה צעירה! איף שחף רוצה לעזוב:( לא קשור לפה:X נממ אז מה קורה חוץ מזה? איך עבר אתמול בערב? יוצא היום? נממ יש משהו שאנלא יודעת עלייך ובא לך לספר?!?! ספר 5 דברים שקראו לך במשך השבוע. נממ זהו צ'או אגב, כנסו לפה

נמנמ

אז איך זה שטוחנים אותך בעבודה?
נכון מבאס? כעכעכע לא נורא, יהיה טוב! כעכע LOLLLLLLLLL XXXDDD גיי זה כ"כ גררררר מוי נכון אני משגעת אותך במסן? נופנופ את מבדרת אתה ניו ערס LOLLLLLLLL ככעכעכע אני מתגעגעת לצ'ט של גאווה צעירה! HUH?! איף שחף רוצה לעזוב:( באסה לא קשור לפה:X נממ אז מה קורה חוץ מזה? הכל סוסון איך עבר אתמול בערב? נחמט יוצא היום? נופ נממ יש משהו שאנלא יודעת עלייך ובא לך לספר?!?! אני לא עומו ספר 5 דברים שקראו לך במשך השבוע. התקבלתי לסופרלנד טחנו אותי בסופרלנד עשיתי שטויות עם תופים וחוץ מזה לא קרה כלום

למעלה