ארוך בלעט
מתי תעשה רשיון?!?!?!?!?!?!?!? שנה הבאה ביטצ'! אה, וחוץ מזה -איזה פוסטרים יש לך בחדר? כלום -אם היית יכול לבחור ללכת להופעה מסויימת של איזה להקה שבעולם, גם אם היא/חברי הלהקה עברו לעולם הבא, באיזה להקה היית בוחר? הממממ U2 או RHCP או לויודע -אתה יודע מי אני? כעכעכע -מה אתה חושב על כדורסל נשים? נשים -למה אתה מתחפש? קנגרו, -מה הסרט האחרון שראית? לוזוכר -מה הבגד האחרון שקנית? חולצה של פאקצים -מהי הסדרת טלוויזיה המועדפת עלייך? ישכמה -איך היית קורא לילדים שלך? למה איך הייתי, איך קוראים להם,: חזי, מיכל*2, לוסי, עידן, דני, קרן, נופר, טובי, הדס, נטע, ירדן, כפיר, ועוד מלא -איך *לא* היית קורא להם? -מה הייתה ההופעה האחרונה שהיית בה? פיטרוט -מה ההופעה הבאה שאתה מתכוון ללכת אליה? סנתיים עברי לידר בנס ציונה
-מי הבנאדם הכי מוכשר שאתה מכיר (לא סלב, חבר שלך או משהו כזה)? אני -איזה אשיות מפורסמת הכי מוכשרת לדעתך? אנאי -אתה שומע רדיו? לא עכשיו *במידה וענית כן- מהי התחנת רדיו המועדפת עלייך? 91.8 96.6 -היית פעם בחו"ל? כע *במידה וכן- איפה? כלמיני -איזה מהמקומות שהיית בהם הכי נהינת בו? קניהה -איפה תרצה לגור בעתיד? ת"א, בוסטון -איזה תכונות הכי חשובות לך באישה? לויודע -איזה תחפושת הכי הצחיקה אותך בפורים האחרון? אענה על כל השאר אחרי זה -איזה תחפושת הכי הגעילה אותך? -אם היית יכול להרוג מישהו, כל מי שאתה רוצה, את מי היית הורג? -איזה יום אתה הכי אוהב בשבוע? -איזה יום אתה הכי שונא? -האם יש הופעה שאתה מצטער שהיית בה? -האם יש הופעה שאתה מצטערת שלא הלכת אליה? -אתה זוכר מה לבשת למפגש? -איזה נעליים מהנעליים שיש לך אתה הכי אוהב? -איזה מהסמיילים של הייד פארק אתה הכי אוהב? -באמת הגעת עד לכאן? -איזה פרסומת אתה אוהב במיוחד? -איזה סוג מים אתה שותה (מי עדן, נביעות, עין-גדי וכו'..)? -איזה חדר אתה הכי אוהב בבית שלך? נגיד והיית שותה קולה (אתה אוהב קולה?כן?יופי!אני לא) ואז היית מסיים את הקולה, ואז הרגשת צורך עז למים (הא!), היית לוקח כוס חדשה? -ונניח שאותה סיטואציה חוזרת על עצמה, רק שהפעם זה נופל על היום בו *אתה* אמור לרחוץ כלים, מה היית עושה הפעם? -מה אתה חושב על הליריקס של השיר "אוי ואבוי"? -מה אתה חושב על הליריקס של השיר "A'int She Sweet"? -מה אתה חושב על הליריקס של השיר "אדוני"? -איזה שאלה אתה נורא רוצה שאני אשאל אותך? [כדאי לך לכתוב אחת] -אתה יודע לכתוב בכתב מחובר באנגלית? *הקרדיט לשאלות הבאות שייך לברנארד פיבו (עזוב, מישהו)ז"ל* -מה מדליק אותך? -מה לא מדליק אותך? -איזה צליל אתה אוהב? -איזה צליל אתה לא אוהב? -מהי הקללה האהובה עלייך? -מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך כשאתה נכנס בשערי גן עדן? (במידה ואתה מאמין) עד כאן ברנארד -מיהו השחקן/ית המועדף עלייך? -זוכר את השאלה שנורא רצית שאני אשאל אותך אבל לא שאלתי כי לא ידעתי עליה עד עכשיו? אז תשאל אותה את עצמך ותענה. טוב?