ראיון שבועי

•No¥a•

New member
בןP:

מה קורה? נכון שאני נחמדה שבחרתי אותך לראיון השבועי?
מה הפורום הבא שאתה עומד להשתלט עליו? הממ.. זהו, שנה טובה שתהייה לך[:

פרקשון

New member
בנצי שאלה אחת לבינתיים

אם היית אוגר כמות עצומה של נוד נגיד שבוע היית מתאפק על מי היית מפליץ?

גוטשה

New member
יו!

בן
מתי תעשה רשיון?!?!?!?!?!?!?!? ביטצ'! אה, וחוץ מזה -איזה פוסטרים יש לך בחדר? -אם היית יכול לבחור ללכת להופעה מסויימת של איזה להקה שבעולם, גם אם היא/חברי הלהקה עברו לעולם הבא, באיזה להקה היית בוחר? -אתה יודע מי אני? -מה אתה חושב על כדורסל נשים? -למה אתה מתחפש? -מה הסרט האחרון שראית? -מה הבגד האחרון שקנית? -מהי הסדרת טלוויזיה המועדפת עלייך? -איך היית קורא לילדים שלך? -איך *לא* היית קורא להם? -מה הייתה ההופעה האחרונה שהיית בה? -מה ההופעה הבאה שאתה מתכוון ללכת אליה? -מי הבנאדם הכי מוכשר שאתה מכיר (לא סלב, חבר שלך או משהו כזה)? -איזה אשיות מפורסמת הכי מוכשרת לדעתך? -אתה שומע רדיו? *במידה וענית כן- מהי התחנת רדיו המועדפת עלייך? -היית פעם בחו"ל? *במידה וכן- איפה? -איזה מהמקומות שהיית בהם הכי נהינת בו? -איפה תרצה לגור בעתיד? -איזה תכונות הכי חשובות לך באישה? -איזה תחפושת הכי הצחיקה אותך בפורים האחרון? -איזה תחפושת הכי הגעילה אותך? -אם היית יכול להרוג מישהו, כל מי שאתה רוצה, את מי היית הורג? -איזה יום אתה הכי אוהב בשבוע? -איזה יום אתה הכי שונא? -האם יש הופעה שאתה מצטער שהיית בה? -האם יש הופעה שאתה מצטערת שלא הלכת אליה? -אתה זוכר מה לבשת למפגש? -איזה נעליים מהנעליים שיש לך אתה הכי אוהב? -איזה מהסמיילים של הייד פארק אתה הכי אוהב? -באמת הגעת עד לכאן? -איזה פרסומת אתה אוהב במיוחד? -איזה סוג מים אתה שותה (מי עדן, נביעות, עין-גדי וכו'..)? -איזה חדר אתה הכי אוהב בבית שלך? נגיד והיית שותה קולה (אתה אוהב קולה?כן?יופי!אני לא) ואז היית מסיים את הקולה, ואז הרגשת צורך עז למים (הא!), היית לוקח כוס חדשה? -ונניח שאותה סיטואציה חוזרת על עצמה, רק שהפעם זה נופל על היום בו *אתה* אמור לרחוץ כלים, מה היית עושה הפעם? -מה אתה חושב על הליריקס של השיר "אוי ואבוי"? -מה אתה חושב על הליריקס של השיר "A'int She Sweet"? -מה אתה חושב על הליריקס של השיר "אדוני"? -איזה שאלה אתה נורא רוצה שאני אשאל אותך? [כדאי לך לכתוב אחת] -אתה יודע לכתוב בכתב מחובר באנגלית? *הקרדיט לשאלות הבאות שייך לברנארד פיבו (עזוב, מישהו)ז"ל* -מה מדליק אותך? -מה לא מדליק אותך? -איזה צליל אתה אוהב? -איזה צליל אתה לא אוהב? -מהי הקללה האהובה עלייך? -מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך כשאתה נכנס בשערי גן עדן? (במידה ואתה מאמין) עד כאן ברנארד -מיהו השחקן/ית המועדף עלייך? -זוכר את השאלה שנורא רצית שאני אשאל אותך אבל לא שאלתי כי לא ידעתי עליה עד עכשיו? אז תשאל אותה את עצמך ותענה. טוב? :)

ארוך בלעט

מתי תעשה רשיון?!?!?!?!?!?!?!? שנה הבאה ביטצ'! אה, וחוץ מזה -איזה פוסטרים יש לך בחדר? כלום -אם היית יכול לבחור ללכת להופעה מסויימת של איזה להקה שבעולם, גם אם היא/חברי הלהקה עברו לעולם הבא, באיזה להקה היית בוחר? הממממ U2 או RHCP או לויודע -אתה יודע מי אני? כעכעכע -מה אתה חושב על כדורסל נשים? נשים -למה אתה מתחפש? קנגרו, -מה הסרט האחרון שראית? לוזוכר -מה הבגד האחרון שקנית? חולצה של פאקצים -מהי הסדרת טלוויזיה המועדפת עלייך? ישכמה -איך היית קורא לילדים שלך? למה איך הייתי, איך קוראים להם,: חזי, מיכל*2, לוסי, עידן, דני, קרן, נופר, טובי, הדס, נטע, ירדן, כפיר, ועוד מלא -איך *לא* היית קורא להם? -מה הייתה ההופעה האחרונה שהיית בה? פיטרוט -מה ההופעה הבאה שאתה מתכוון ללכת אליה? סנתיים עברי לידר בנס ציונה
-מי הבנאדם הכי מוכשר שאתה מכיר (לא סלב, חבר שלך או משהו כזה)? אני -איזה אשיות מפורסמת הכי מוכשרת לדעתך? אנאי -אתה שומע רדיו? לא עכשיו *במידה וענית כן- מהי התחנת רדיו המועדפת עלייך? 91.8 96.6 -היית פעם בחו"ל? כע *במידה וכן- איפה? כלמיני -איזה מהמקומות שהיית בהם הכי נהינת בו? קניהה -איפה תרצה לגור בעתיד? ת"א, בוסטון -איזה תכונות הכי חשובות לך באישה? לויודע -איזה תחפושת הכי הצחיקה אותך בפורים האחרון? אענה על כל השאר אחרי זה -איזה תחפושת הכי הגעילה אותך? -אם היית יכול להרוג מישהו, כל מי שאתה רוצה, את מי היית הורג? -איזה יום אתה הכי אוהב בשבוע? -איזה יום אתה הכי שונא? -האם יש הופעה שאתה מצטער שהיית בה? -האם יש הופעה שאתה מצטערת שלא הלכת אליה? -אתה זוכר מה לבשת למפגש? -איזה נעליים מהנעליים שיש לך אתה הכי אוהב? -איזה מהסמיילים של הייד פארק אתה הכי אוהב? -באמת הגעת עד לכאן? -איזה פרסומת אתה אוהב במיוחד? -איזה סוג מים אתה שותה (מי עדן, נביעות, עין-גדי וכו'..)? -איזה חדר אתה הכי אוהב בבית שלך? נגיד והיית שותה קולה (אתה אוהב קולה?כן?יופי!אני לא) ואז היית מסיים את הקולה, ואז הרגשת צורך עז למים (הא!), היית לוקח כוס חדשה? -ונניח שאותה סיטואציה חוזרת על עצמה, רק שהפעם זה נופל על היום בו *אתה* אמור לרחוץ כלים, מה היית עושה הפעם? -מה אתה חושב על הליריקס של השיר "אוי ואבוי"? -מה אתה חושב על הליריקס של השיר "A'int She Sweet"? -מה אתה חושב על הליריקס של השיר "אדוני"? -איזה שאלה אתה נורא רוצה שאני אשאל אותך? [כדאי לך לכתוב אחת] -אתה יודע לכתוב בכתב מחובר באנגלית? *הקרדיט לשאלות הבאות שייך לברנארד פיבו (עזוב, מישהו)ז"ל* -מה מדליק אותך? -מה לא מדליק אותך? -איזה צליל אתה אוהב? -איזה צליל אתה לא אוהב? -מהי הקללה האהובה עלייך? -מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך כשאתה נכנס בשערי גן עדן? (במידה ואתה מאמין) עד כאן ברנארד -מיהו השחקן/ית המועדף עלייך? -זוכר את השאלה שנורא רצית שאני אשאל אותך אבל לא שאלתי כי לא ידעתי עליה עד עכשיו? אז תשאל אותה את עצמך ותענה. טוב?

keeeren

New member
בנצי../images/Emo99.gif

אתה יודע שאתה שקסון? סתם נו זו שאלה רטורית! אתה מוכן לעשות לי ילדים? כמה? בכמה הופעות של שייגעצ היית? (נותנת לך להתלהב) איך הולך בעבודה? מה השיר האהוב עליך של שייגעצ? מה אתה לובש כרגע?
נכון שלק שחור זה יפה לבנות? נכון שעיפרון שחור זה יפה לבנים? נכון שאתה מת עלי ושאתה סוגד לי לנצח נצחים כמעט כמו שאני לך? טוב די חפרתי..

קרן../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

אתה יודע שאתה שקסון? סתם נו זו שאלה רטורית! ברור אתה מוכן לעשות לי ילדים? ברור
כמה? כמהשתרצי בכמה הופעות של שייגעצ היית? (נותנת לך להתלהב) 25 איך הולך בעבודה?
מה השיר האהוב עליך של שייגעצ? ראי בכינויי מה אתה לובש כרגע? חולצה פאקצית נכון שלק שחור זה יפה לבנות? כעכע נכון שעיפרון שחור זה יפה לבנים? כעכעכע נכון שאתה מת עלי ושאתה סוגד לי לנצח נצחים כמעט כמו שאני לך? ברור אני סוגד לך יותר טוב די חפרתי..

אינטרמן

New member
הממ בנצ../images/Emo13.gif

בוקר טוב? מה קורה? איך היה החג? אכלת ראש של דג? היה טעים? איזה כינוי יותר מגניב,אינטרמן או jack ? על הקיר טיפס לו עכביש קטן? מה יותר גזעי,לשחק פוגים או להגיד את המילה גזעי? ולשאלת השאלות,נכון שאפרת גוש דומה לגריזלדה מהוגו? הממ עד כאן שאלות לילה טוב,שנה טובה,חג שמח,וסליחה(נו יום כיפור וזה)

שלוםשלום

בוקר טוב? ערב טוב מה קורה? נחמט איך היה החג? פסדר אכלת ראש של דג? לא היה טעים?לא איזה כינוי יותר מגניב,אינטרמן או jack ?ג'אק
על הקיר טיפס לו עכביש קטן? אהא מה יותר גזעי,לשחק פוגים או להגיד את המילה גזעי? D: ולשאלת השאלות,נכון שאפרת גוש דומה לגריזלדה מהוגו? כעכע נכון! הממ עד כאן שאלות לילה טוב,שנה טובה,חג שמח,וסליחה(נו יום כיפור וזה) גם לך!

../images/Emo109.gifבננצצצצצצצצ'וווווווו

חוחוחו... מה קורה?? משו חדש?? כמה אתה אוהב אותי? אתה מתגעגע אליי נכון? איך היה החג? וזהוזה.. ד.א ראיתי את הפרטים, ותודה=] אבל שיייםםםם אותי ראשונה כי אני הכי חשובה...

להלהלה

חוחוחו... חעחעח[?] מה קורה?? סדר משו חדש?? עוד 120 שקל חחח כמה אתה אוהב אותי? עד אינסוף וחזרה אתה מתגעגע אליי נכון? כעכע
איך היה החג? קשה וזהוזה.. ד.א ראיתי את הפרטים, ותודה=] אבל שיייםםםם אותי ראשונה כי אני הכי חשובה... ברור!

K i f

New member
עכשיו אני! ^^

אתה מתכוון לעשות לי ילד מתישהו? אתה רוצה אפרסק? המספר פלאפון שלך מתחיל ב-0? אתה מת שיעיפו אותי ממ"צ כדי שלא אדפוק לך דו"ח?
אתה שונא אותי?

דני עומו

אתה מתכוון לעשות לי ילד מתישהו?
צטער לא בקטע של בנים אתה רוצה אפרסק? לא לא תדוה המספר פלאפון שלך מתחיל ב-0? לא הוא מתחיל באפס אתה מת שיעיפו אותי ממ"צ כדי שלא אדפוק לך דו"ח? אתה לא תוכל לדפוק לי דוחות
אתה שונא אותי?

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifגמני רוצה! ../images/Emo13.gif

בןבן,
מה קורה חומד?
הכל טוב?
איך הלימודים?
כיתה יא' זה חרא, נכון? אממממ...
נכון שMy Chemical Romance שולטים?! [ואם אתה לא מכיר אותם אז...מהר מהר לשמוע שירים שלהם!]
אתה שומע כרגע מוזיקה?
אם כן-איזה שיר?
אתה יודע שאתה חמוד?
נכון שאתה לא באמת כלל כךךך נמוך?
אתה אוהב אותי?
אתה אוהב שאני קוראת לך בןבן? [נו, זה יותר חמוד מבנצי... בנצי זה מסחרי מידי
]
טוב, אני אסיים כי אני צריכה להתכונן לפאקינ' בחן בספרות...איכ! Wish Me Luck, Baby

למעלה