ראיון שבועי

No¥a

New member
../images/Emo41.gifראיון שבועי../images/Emo41.gif

לקוח מתוך פורום מוזיקה 24 הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
שטיצה
יאללה תתחילו לשרשר שאלות

בצה17

New member
לי יש שאלה! ../images/Emo9.gif

מה גרם לך להתחיל להעריץ את שייגעצ? (שיר/חברה וכו')

שטיצה

New member
אמ,

בהתחלה הכרתי כמה שירים שלהם, ודי חיבבתי אותם, ואז בזכות ידיד התחלתי יותר לשמוע שירים שלהם, והתאהבתי בהם. :>

אני אנעץ את זה ../images/Emo13.gif

רציתי להעלות את זה האמת. כל שבוע יהיה מישהו אחר, רק להבהיר כי אותו מרואיין של השבוע הוא זה שבוחר את הבא אחריו, [אפשר לעשות את זה דרכי ודרך שטיצה] ואנחנו נברר במסרים אם אותו אחד רוצה בכלל להיות שותף בזה. כל שבוע יום שישי נעלה את זה וננעץ את זה ל24 שעות או יותר..

Michali17

New member
כמה שאלות לשטיצ

1. מה האוכל האהוב עליך? 2. יש לך חוגים? 3. מה הדבר שהכי מעצבן אותך? 4. מה הדבר הכי יפה שמישהו אי פעם עשה עבורך? 4. איך הגעת ליהות מנהלת של הפורום? 5. בכמה הופעות של שייגעצ היית? מממ זהו

שטיצה

New member
:]

1. מה האוכל האהוב עליך? צ'יפס. 2. יש לך חוגים? לא. 3. מה הדבר שהכי מעצבן אותך? צביעוּת. 4. מה הדבר הכי יפה שמישהו אי פעם עשה עבורך? 2 שירים שכתבו לי. 4. איך הגעת להיות מנהלת של הפורום? פשוט הגשתי בקשה לתפוז לפתיחת הפורום, והתקבלתי. 5. בכמה הופעות של שייגעצ היית? אין לי מושג כמה בדיוק, אך אני מעדיפה לא לתת מס' שגוי.

שטיצה

New member
הו, רעיון נחמד מאוד :]

שם: דניאל. גיל: 13. :/ תאריך לידה: 01.11 מקום מגורים: רמת גן. משו שהיית רוצה לספר לנו: אין לי משהו מיוחד לספר

את יודעת שזה ממש מגניב

קוראים לי גם דניאל ואני גם גרה ברמת גן וגם אני נולדתי ב1.11 טוב אבל כבר דיברנו על זה חיחיח

יואוו לא../images/Emo4.gif

אני לא גותית! אני לא פריקית ! ואני לא מגניבה ! אני סתם אוהבת את דניאל
יש האומרים שאני פריקית אבל שאומרים לי את זה אני מביאה מכות
אני לא פריקית אני מבקשת ! אני מטאליסטית

No¥a

New member
../images/Emo26.gif

קודם כל, מה שלומך? אילו עוד להקות את אוהבת? וזמרים?
באילו עוד פורומים את? מה הדבר האחרון שקנית? יש לך אחרים/אחיות? וחיות? טוב, מקווה שתהני לענות על השאלות
נויה :)

שטיצה

New member
-תשובות-

קודם כל, מה שלומך? שלומי טוב, מה איתך? אילו עוד להקות את אוהבת? הו, יש הרבה P: היהודים. אוונסנס. לינקין פארק. בוטן מתוק. קספר. המכשפות ז"ל. ליידי די. אינפקציה. ואני מניחה שיש עוד ששכחתי. :] וזמרים? אביב גפן. נמרוד שיקלר. באילו עוד פורומים את? א"ט. אוונסנס. בנות מידי פעם. מה הדבר האחרון שקנית? כרטיסיה[?] יש לך אחים/אחיות? כן, בן ובת. וחיות? יש לי כלבה גורה חדשה בשם זואי.

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gif גמני רוצה לשאוווללל../images/Emo9.gif

1. שטיצצצ, מנשמע? 2. הכל טוב? 3. מהחדש? 4. איך זיהית אותי בחגיגית??
5. נכון שהיה פשוט כיףףףףף? [בחגיגית] 6. נכון שאבי-תעשה-לי-ילד-מרקוביץ' פשוט מלךךך?
7. נכון שגם שיקו, יובלי ואספיס מלכיםם?
8. נכון שקוקע קולע זה טעיםםם? 9. נכון שביצפר זה שיט? 10. א.נכון ש.. יש מחר ביצפר ואני חייבת לזוז כי הפאקינג ידיים שלי קופאות? ב. נכון שאנחנו לא כ"כ מכירות ושאת רושמת אותי לאיי סי ?[131212046?] [הרשי לי לענות על השאלה האחרונה - א.נכון!, ב. נכון!] ליל"ט

שטיצה

New member
-תשובות-

1. שטיצצצ, מנשמע? בסדר:] 2. הכל טוב? לא הכל. 3. מהחדש? כלבה חדשה P: 4. איך זיהית אותי בחגיגית?? כי היית מכורת לי, ואז נזכרתי מהתמונה שבגלריות P: 5. נכון שהיה פשוט כיףףףףף? כן
6. נכון שאבי-תעשה-לי-ילד-מרקוביץ' פשוט מלךךך?
7. נכון שגם שיקו, יובלי ואספיס מלכיםם?
8. נכון שקוקע קולע זה טעיםםם? כן. 9. נכון שביצפר זה שיט? נכון מאוד. 10. א.נכון ש.. יש מחר ביצפר ואני חייבת לזוז כי הפאקינג ידיים שלי קופאות? כנראה שכן[?] ב. נכון שאנחנו לא כ"כ מכירות ושאת רושמת אותי לאיי סי? הוספתי אותך. :]

שטיצה

New member
להלהלה.

אני בתפוז שנה וחודשיים בערך. אני ממש לא זוכרת איך הגעתי לפה. :p

למעלה