ראיון שבועי

שניה, למה שלחתי את זה../images/Emo12.gif

אוקיי. את אוהבת אותי? הכי בעולם? יותר מכולם? מה שלומך? האם את מודה שאת יפה? האם את רוצה כאפה בגלל שאת לא מודה שאת יפה? את אוהבת אותי הכי בעולם? היית נותנת את חייך למעני? האם את רוצה שנלך לבקר בבית המלון של הזי כשאני אהיה שוב בר"ג? האם את רוצה לרקוד איתי את השבי דאנס? האם את חושבת שאני חומד? [
] דו יו לאב מי?!?!?!?!

שטיצה

New member
לוליייייייייייייי

את אוהבת אותי? כן נשמה. הכי בעולם? כן לולי מיי לאב. יותר מכולם? כן לולי מיי לאב. מה שלומך? סביר. האם את מודה שאת יפה? אני לא. האם את רוצה כאפה בגלל שאת לא מודה שאת יפה? אני לא יפה. :| את אוהבת אותי הכי בעולם? לא שאלת את זה כבר כפרע? היית נותנת את חייך למעני?
האם את רוצה שנלך לבקר בבית המלון של הזי כשאני אהיה שוב בר"ג? אם בא לך
האם את רוצה לרקוד איתי את השבי דאנס? הו יה בייבי. האם את חושבת שאני חומד? [
] כן, אבל לא יותר ממני. דו יו לאב מי?!?!?!?! יסיסיס!1111111 [
]

שאלות לשטיצו'ש ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

מה המצב מותק
הכל טוב
התגעגעת אליי
את יודעת שאני אוהבת אותך
את אוהבת אותי גם
את שמחה שאנחנו שותפות לניהול
אם היית יכולה להיות בגיל אחר בת כמה היית רוצה להיות
ממתי התחלת לאהוב את שייגעצ
מה השיר שגרם לך להתחיל לשמוע אותם, או יותר נכון להמשיך לשמוע עוד שירים
נכון את תבחרי בי אחרייך לראיון הזה
מה הפנטזיה הכי גדולה שלך בחיים
יש לך איזושהיא פנטזיה שהצלחת לממש
מה
את אוהבת לחייך
את מכירה את אלג'יר
אוהבת את המוזיקה שלהם
[איך אפשר שלא
] אוהבת אותך המון המון

שטיצה

New member
../images/Emo23.gif

מה המצב מותק? נחמד, מה איתך? הכל טוב? לא הכל. התגעגעת אליי? כן
את יודעת שאני אוהבת אותך? :> את אוהבת אותי גם? ברור!!! את שמחה שאנחנו שותפות לניהול? הו, מאוד. אם היית יכולה להיות בגיל אחר בת כמה היית רוצה להיות? 4 בערך. ממתי התחלת לאהוב את שייגעצ? שנה וחצי. מה השיר שגרם לך להתחיל לשמוע אותם, או יותר נכון להמשיך לשמוע עוד שירים? אמ, אני לא זוכרת:X נכון את תבחרי בי אחרייך לראיון הזה? כן P: מה הפנטזיה הכי גדולה שלך בחיים? להיות ממש מאושרת[?] יש לך איזושהיא פנטזיה שהצלחת לממש מה? לא. את אוהבת לחייך? לא. את מכירה את אלג'יר? שמעתי עליהם
אוהבת את המוזיקה שלהם [איך אפשר שלא]? לא שומעת אותם.

moshit1

New member
שאלות-

1. מי הבן אדם הכי קרוב אליך שאת יכולה לספר לו הככל? 2. אל מי יותר קרובה- אבא או אמא? 3. מה רוצה להיות כשתהיה גדולה? 4. האם חלמת משהו שהתגשם? ספרי. 5. את חושבת שאם תשנאי מישהו מספיק תוכלי להרוג אותו? 6. מה העונש של מישהו שאנס חברה שלך?

שטיצה

New member
תשובות.

1. מי הבן אדם הכי קרוב אליך שאת יכולה לספר לו הכל? ספיר/הילה. 2. אל מי יותר קרובה- אבא או אמא? לא קרובה אליהם בכלל. 3. מה רוצה להיות כשתהיה גדולה? אמ, לא יודעת. P: 4. האם חלמת משהו שהתגשם? ספרי. לא זוכרת משהו ספציפי. 5. את חושבת שאם תשנאי מישהו מספיק תוכלי להרוג אותו? הגיוני שכן. 6. מה העונש של מישהו שאנס חברה שלך? אין לי מושג. :|

שאלון לשטיצה

1.מה נשמע ? 2.מי מחברי הלהקה את הכי אוהבת ? 3.איזה סוגי מוזיקה את שומעת? 4.יש כרגע מישו שאת אוהבת ? 5.אממ בת כמה את ? זהו.....נו מור שאלות

שטיצה

New member
:]

1.מה נשמע ? בסדר
2.מי מחברי הלהקה את הכי אוהבת ? את כולם. :] 3.איזה סוגי מוזיקה את שומעת? רוק ישראלי בעיקר. 4.יש כרגע מישו שאת אוהבת ? יש הרבה. 5.אממ בת כמה את ? 13:|

Hezi The One

New member
אממ כן דניאל

1.נכון שאת אוהבת אותי הכי בעולם?:p 2.אממ נכון שאת רוצה שאני אקרא לך שטיצה כי דניאל מתחיל לבאס?:( 3.נכון שאני מאגניב וסקסי? 4.ליבי שלי את יודעת!!!! 5.את אוהבת את מיך כמובן נכון? 6.כמה את אוהבת אותו? 7.באמת באמת? 8.נכון שיניב סתם פקצ? 9.הידעת כי יש לך מצנפת קולית ומאגניבה? 10.הידעת כי נגמרו לי השאלות?

שטיצה

New member
לא.

1.נכון שאת אוהבת אותי הכי בעולם? לא. 2.אממ נכון שאת רוצה שאני אקרא לך שטיצה כי דניאל מתחיל לבאס? לא. 3.נכון שאני מאגניב וסקסי? לא. 4.ליבי שלי את יודעת!!!! לא. 5.את אוהבת את מיך כמובן נכון? לא. 6.כמה את אוהבת אותו? אני לא. 7.באמת באמת? מה. 8.נכון שיניב סתם פקצ? לא. יניב
9.הידעת כי יש לך מצנפת קולית ומאגניבה? לא. [כי נתתי אותה לסיפי.] 10.הידעת כי נגמרו לי השאלות? לא.

Hezi The One

New member
את ילדה שלילית הידעת?

אמממ ומיך אוהב אותך יותר משהוא אוהב שוקולד
ומה אאני רוצה לקרוא לך שטיצה
ואני כן מאגניב וסקסי... ותשאלי את ליבי מה! היא שלי:(

למעלה