ראיון שבועי

בצה17

New member
שאלה ../images/Emo140.gif

פרקשוןןןןןןןןןןן מה קורה??? איזה כיף היה אתמול???? איזה חברים מצחיקים יש לך אתם מה זה חמודים!!! חחח מה קורה חוץ מזה?????? תוכיח לי שאתה לא הומו!! אני רוצה עדות חיה! (חיחיחי [-)) נכון שחרא שאתה לא בא היום להופעה? ספר לי משהו אידיוטי.. איזו חכמה אני, נכון?? נכון??? יש משהו שאני מתה לשאול אותך אבל אני לא אשאל כי אני לא יכולה וזה לא קשור למישהי/ו אחר/ת זה קשור אליי אבל אממ לא חשוב!

פרקשון

New member
אמאלהההה

פרקשוןןןןןןןןןןן מה קורה??? הכל מעולה! איזה כיף היה אתמול???? אמת! איזה חברים מצחיקים יש לך אתם מה זה חמודים!!! חחח מה קורה חוץ מזה?????? חח אמא שלי קנתה את הסיפור על הערסים ושבגלל זה איחרתי תוכיח לי שאתה לא הומו!! אני רוצה עדות חיה! (חיחיחי [-)) חח אני נמשך למישהי.!!! נכון שחרא שאתה לא בא היום להופעה? נכון ספר לי משהו אידיוטי..נודים זה סקסי איזו חכמה אני, נכון?? נכון??? נכון יש משהו שאני מתה לשאול אותך אבל אני לא אשאל כי אני לא יכולה וזה לא קשור למישהי/ו אחר/ת זה קשור אליי אבל אממ לא חשוב! תשאלי!!! את גם לא חייבת בפורום פה

No¥a

New member
...

מה שלומך? הכל טוב? ממתי אתה אוהב את שייגעצ? בכמה הופעות שלהם היית? אילו עוד להקות את אוהב? איזה פורום יותר נחמד, זה או היידפארק? באילו עוד פורומים אתה נימצא? אתה אוהב חתולים? כלבים? להתעלל בבע"ח? זה או זה? נכון ששייגעצ חרא להקה?

פרקשון

New member
גם לך מגיע מענה

מה שלומך? שלומי מעולה הכל טוב? כן! ממתי אתה אוהב את שייגעצ? מתחילת כיתה ח'! כלומר סוף 2001 בכמה הופעות שלהם היית? 2+הופעה של הבלובריז אילו עוד להקות את אוהב? מוניקה סקס סליפנוט קורן זקני צפת קספר איזה פורום יותר נחמד, זה או היידפארק? פה יותר נחמד למרות ששם יותר מכירים אותי באילו עוד פורומים אתה נימצא? פורום להקת שייגעצ בהייד פארק אתה אוהב חתולים? יש לי חתולה כלבים? פחות להתעלל בבע"ח? לפעמים! זה או זה? זה? נכון ששייגעצ חרא להקה? האמת שכן בדיוק יובל אמר את זה אתמול בהייד פארק שיגעצ חרא להקהההה

avshalomariel

New member
מה הטלפון של ההזמנת כרטיסים...

להופעה היום? ויש מצב שאני אזכה לכרטיס?

פרקשון

New member
מצאת את מי לשאול

אני לא מכיר את הטלפון אני בכלל לא הולך והכרטיסים אני חושב שכבר נגמרו מזמן

לא מותק

ידיד שלי בירר לפני שבועים ולא היה אז היום שיהיה? אממ ולמה שייגעצ להקה חרא?? חח יובל שרוט! חח כפרעעעעעעעעליו!!! חעחע

פרקשון

New member
כנסי לאתר הרשמי

יש למעלה את התפוז הזה תעבירי את העכבר עליו והוא אומר כל מיני שטויות אחד מהם זה שייגעצ חרא להקה

פרקשון

New member
עכשיו אני רק קורא את ההודעה הראשונה

שם:עידן גיל:17 תאריך לידה:27.12.87 מקום מגורים: קרית אונו משו שהיית רוצה לספר לנו: החיים קשים

בצה17

New member
אתההה באא איתנווו../images/Emo2.gif

והדס גם
כבר הצעתי לה את זה באס"ק חיח

בצה17

New member
שאלה אחת אחרונה..../images/Emo39.gif

עידן... זה פשוט נירא לי כזה טיפה מוזר שאתה דואג להראות פה נוכחות ומהאס"ק אתה דיי מתעלם(?), מדוע?

פרקשון

New member
כי תראי ...

בפורום זה חמש דקות ביום לענות על הודעות אם אני מתחבר לאיסיקיו אז מתחילות שיחות והרבה אנשים ואין לי כוח וזמן לכל זה אז אני נכנס לפורום בלי להיות באיסיקיו אול קליר?

פרקשון

New member
חחח כפרות עליכן

מחמיא לי אני אתחבר כשאני אוכל להתחבר כל כך מרגיז שאין לי זמן.... לא נורא ככל שתתגעגעו יותר ככה יותר יהיה כיף כשאני אתחבר גם אני מתגעגעעעעע

למעלה