ראיון שבועי

No¥a

New member
../images/Emo41.gifראיון שבועי../images/Emo41.gif

הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
שי
[אבוד טיפ טיפ] יאללה תתחילו לשרשר שאלות

בצה17

New member
../images/Emo11.gifאני לא מכירה אותך

מהמצב????????? מה קורה????????? מה חדש???????? אתה אוהב כבשים? כמה?(מ1 עד 10) למה אתה שומע שייגעצ? מה אתה עוד שומע? יש לך אס"ק? מסנג'ר? מה אתה עושה בחיים? מה הדבר שאתה הכי אוהב בשייגעצ? מה הדבר שאתה הכי שונא בשייגעצ? מה הדבר שאתה הכי אוהב בכללי? מה הדבר שאתה הכי שונא? מה יותר קינקי שחור או ורוד? זרוק משפט חכם >> השלם את החסר: _ו_ל _ע_ה _י _ל_ (ניתן להשתמש באותיות הבאות: י,ד,ת,ב,ש,ל,י) זייהוו
אה ד"א נעים להכיר - בר/בצה

../images/Emo71.gifגמ'ני לא מכיר אותך נעים מאוד../images/Emo3.gif

מהמצב?????????
הכל סבבה!!!!!!!!! מה קורה?????????
ראי סעיף קודם מה חדש????????
לא הרבה... אתה אוהב כבשים?
מאוד! כמה?(מ1 עד 10)
מינוס 12 למה אתה שומע שייגעצ?
כי זה מוסיקה כיפית מה אתה עוד שומע?
הרבה, בעיקר רוק מטאל/רגאיי יש לך אס"ק?
323896541 מסנג'ר?
[email protected] מה אתה עושה בחיים?
אממ לומד
, משחק באולינג מקצועי (כמה שזה נשמע משעמם... זה לא
) ועובד בחוות סוסים פה במושב כי הבי"ס מכריח אותי מה הדבר שאתה הכי אוהב בשייגעצ?
שהם קרועים מהברך
מה הדבר שאתה הכי שונא בשייגעצ?
כלום?
מה הדבר שאתה הכי אוהב בכללי?
את הכלבה שלי מה הדבר שאתה הכי שונא?
אממ ערסים נראה ליP: מה יותר קינקי שחור או ורוד?
צהוב זרוק משפט חכם >>
משפט סיני עתיק אומר שאם אין לך מה להגיד תאמר/י משפט סיני עתיק
השלם את החסר: _ו_ל _ע_ה _י _ל_ (ניתן להשתמש באותיות הבאות: י,ד,ת,ב,ש,ל,י)
מה אמור לצאת פה?
זייהוו
זהו זה אה ד"א נעים להכיר - בר/בצה
נעים להכיר גמ אותך-שי/אבוד

בצה17

New member
חיח

הפירוש של זה: "יובל תעשה לי ילד"P: איך לא ידעת??? באמתת?? חיח סתם

שייייי../images/Emo13.gif

ממצב? הכל טוב? איך החיים? טובים? נהנה מהם? נכון שאתה מרשה לי לראות אותך משחק?[בקשהבקשהבקשה] נכון שביום שלישי שתראה את עברי לא תעמוד בפיתוי ותיתן לו נשיקה? נכון שאתה לא רוצה תמונה איתי?|-B אתה יודע שהשגתי כסף ליהודים?!!?!?!?
איך היה להיות חמשוש בבית? ועכשיו לשאלות מטומטמות כי משמעמם לי.. כמה פעמים ביום את עושה קקי? ופיפי? כמה פעמים ביום יוצא לך לחטט באף בפומבי? ולבד? נכון שאתה חושק ברווח השקסי של אספיס? מהת עלייך

../images/Emo71.gifהדרררר../images/Emo13.gif

ממצב?
הכל טוב הכל טוב?
כן איך החיים?
טובים טובים?
כן נהנה מהם?
לפעמים נכון שאתה מרשה לי לראות אותך משחק?[בקשהבקשהבקשה]
לא, ואת גם ככה לא תראי כי חבר שלי קבע לפגוש מישהו שהוא לא מכיר מחיפה (מוכר עד פה?
) שהוא מכיר מאיזה פורום בMP3 מיוזיק או משו אז אני לא הולך לליגת נוער, רק לבוגרים ב7 נכון שביום שלישי שתראה את עברי לא תעמוד בפיתוי ותיתן לו נשיקה?
אממ זה נכון שביום שלישי שאני יראה אותך אני לא יעמוד בפיתוי ויתן לך נשיקה
נכון שאתה לא רוצה תמונה איתי?|-B
אני מ א ו ד ! רוצה תמונה איתך ואני גם ישיג אותה, אל דאגה אתה יודע שהשגתי כסף ליהודים?!!?!?!?
עכשיו אני יודע!! אבל אל תבזבזי אותו על דיסקים! איך היה להיות חמשוש בבית?
לא הייתי בבית, היום חזרתי-אבל היה מוי כיף ועכשיו לשאלות מטומטמות כי משמעמם לי..
יאלה כמה פעמים ביום אתה עושה קקי?
לא יודע! ופיפי?
אני לא סופר...! כמה פעמים ביום יוצא לך לחטט באף בפומבי?
לא יוצא לי, פלאי הטכנולוגיה-טישו! ולבד?
גמ נכון שאתה חושק ברווח השקסי של אספיס?
|בעע| מתה עלייך
גמ'ני מת עלייך

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gif שיייי... ../images/Emo37.gif

היי חומד, מנשמע?
הכל טוב?
איך 'תה מרגיש?
אתה בא ביומשלישי לקניון לראות את עברי??[גמני באה
]
נכון אתה שמח שאני באה להופעה של שייגעצ בבית ספרך?
אממ...מה הדבר האחרון ששתית?
היה טעים?
נכון זה כיף להיות הנשאל השבועי?
נכון שאתה חמוד? [נכון!!]
נכון שנגמרו לי השאלות ואני חייבת לזוז לסדר ת'חדר? [גם נכון!
] נדבר.. בע ביייי

../images/Emo71.gifגלוששש...../images/Emo71.gif

היי חומד, מנשמע?
הכל טוב הכל טוב?
כן איך 'תה מרגיש?
בסדר, נראה לי אתה בא ביומשלישי לקניון לראות את עברי??[גמני באה]
כן, ואני פוגש פעם ראשונה את הדר, (ונעם-קיידי היחיד, אם את זוכרת מאביב גמ בא) נכון אתה שמח שאני באה להופעה של שייגעצ בבית ספרך?
כן, מאוד!
, אני יפגוש אותך כנראה גם בשלישי בקניון, גם בחמישי בבי"ס וגם ב25.3 ביהודים (אם את באה, לא זוכר אם אמרת לי אם את באה או לא) אממ...מה הדבר האחרון ששתית?
משקה יטבתה בטעם
היה טעים?
מאוד נכון זה כיף להיות הנשאל השבועי?
מוי מוי מוי כיף
נכון שאתה חמוד? [נכון!!]
אממ לא ממש
נכון שנגמרו לי השאלות ואני חייבת לזוז לסדר ת'חדר? [גם נכון!]
אם הוא כ ל - כ ך מבולגן אז אני מרשה לך נדבר.. בע ביייי
ביי

No¥a

New member
../images/Emo27.gif

מה שלומך? מה חדש? מה הדיסק האחרון שקנית? אביב גפן או שייגעצ? מזה בדיוק הפורום הזה של החלפת מפיות?! >< היו לך עוד חלומות שפירות וירקות רודפים אחרייך?
או
? יש לך בלוג? אם הייתה לך אפשרות, איזה פורום היית רוצה לנהל? נממ.. זהו אין לי עוד שאלות :X יומטוב :]

../images/Emo71.gif

מה שלומך?
הכל טוב מה חדש?
לא הרבה
מה הדיסק האחרון שקנית?
אמממ לא קניתי דיסק כבר שנים... אני מתכוון בשלישי הזה לקנות משו אביב גפן או שייגעצ?
אביב
מזה בדיוק הפורום הזה של החלפת מפיות?! ><
חחח זה פורום של מסכנות בנות 50 שאשכרה מחליפות אחת עם השנייה מפיות, כל אחת קונה חבילה של 50 ואז אין לה מה לעשות עם הכל אז היא מחליפה במשו אחר... פעם אני, רן וגילי (מ243) הצקנו להם אז חסמו אותנו, ואז רן וגילי המשיכו עד שהם חסומים ביותר פורומים מפורומים שהם לא חסומים בהם
היו לך עוד חלומות שפירות וירקות רודפים אחרייך?
חחחחחחח לא זוכר
או
לא יודע, זה קשה!!! גמ וגמ
יש לך בלוג?
לא אם הייתה לך אפשרות, איזה פורום היית רוצה לנהל?
iPod נממ.. זהו אין לי עוד שאלות :X
אז זהו, אין לי עוד תשובות יומטוב :]
גמ לך

eden4u

New member
../images/Emo34.gifגם אני רוצה לשאול...

סתם כי כולם שאלו... מה שלומך? מה... איך החיים...? איפה אתה גר? אתה מכיר את טל טליה ויפעה? אמ... מה הדיסק האחרון שקנית? טוב אין לי עוד שאלות כולם כבר שאלו הכל... נכון שבא לך לבחור אותי להיות המרואיינת השבועית הבאה...[אל תתעלם מהעובדה שאני חדשה, שאף אחד לא מכיר אותי, ושאני מאוד מסכנה כי אני חולה...]?

../images/Emo71.gifגם אני רוצה לענות...

סתם כי כולם שאלו... מה שלומך?
שלומי מצוין, תודה מה... איך החיים...?
היו תקופות יפות יותר איפה אתה גר?
באיזור חיפה (ליד גלי) אתה מכיר את טל טליה ויפעה?
אממ בקטנה כזה כי הן בפורום אביב אמ... מה הדיסק האחרון שקנית?
ש-נים שלא קניתי, נראה לי בלאקפילד (שתבינו שהוא יצא פה לפני כמעט שנה נראה לי!) טוב אין לי עוד שאלות כולם כבר שאלו הכל...
לא נורא
נכון שבא לך לבחור אותי להיות המרואיינת השבועית הבאה...[אל תתעלם מהעובדה שאני חדשה, שאף אחד לא מכיר אותי, ושאני מאוד מסכנה כי אני חולה...]?
נראה כבר, למרות שזה הכי טוב באמת לבחור אותך כי את חדשה ואז אנשים ישאלו אותך שאלות אמיתיות ולא "כמה פעמים את עושה קקי/פפי ביום?"

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gif "ליד גלי"..../images/Emo6.gif

חחחח..אני כבר סוג של מפורסמת פה?
חחחחחחחח
אגב-1אתה כע חמוד
אגב-2אני כנראה באה ליהודים, ב"ה. אגב-3כמובן שאני זוכרת את נעם! גמהוא בא? פנאן, אני אראה אתכם
|חיבבוק|

eden4u

New member
אם מדברים על עברי

אז כמה חברות שלי נסעו לכפר סבא כשהוא הייה עם כל החתימות וזה קיצר הם אמרו שהוא ממש ממש חמוד הוא היה אליהן ממש נחמד וסתם משהו מצחיק... הוא זכר את המורה שלי היא הייתה חברה שלו בתיכון והם שאלו אותו אם הוא זוכר את ענת קנר והוא אמר שכן ושהיא הייתה מאוד מבוקשת בשכבה שלהם וזה...

למעלה