ראיון שבועי

שי!!!!!! אתה חמוד אתה!!

מה המצב גבר גבר?? הכל סבמבה? מקווה שכן:) מה ככה איך החיים? כיוון, שנורא משעמם לי, ספר לי סיפור מעניין שקרה לך:) אכפת לך אם אני יכנס לך לתוך התיק מתי ששייגעצ יופיעו בבצפר שלך? ואם לא הייתי חוסכת כסף הייתי באה להופעה של היהודים בחיפה (כמובן לא בשביל היהודים.. בשביל לראות אותך מותק:)...) אין לי כוח לחשוב על שאלות אני מתה לישון לילה טוב! ביי מותק

../images/Emo71.gifאסנת!!!!!!!!!את חמודה את!!

מה המצב גבר גבר??
הכל טוב אישה אישה!! הכל סבמבה?
סביסלי
מקווה שכן:)
גמ'ני מה ככה איך החיים?
ככה ככה כיוון, שנורא משעמם לי, ספר לי סיפור מעניין שקרה לך:)
אמממ קניתי היום בוטנים אמרקקים (נו האלה שמצופים בסומסום כזה...) ואיך שהתחלתי לאכול אני אומר לעצמי "וואי יש יש לזה טעם מגעיל כאילו פג התוקף לפני מלא זמן!" ואז אני חצי שעה מחפש את ה"לשימוש עד.." ומגלה שכתוב "19.1.05"
אכפת לך אם אני יכנס לך לתוך התיק מתי ששייגעצ יופיעו בבצפר שלך?
בכיף, אבל את מסתבר שאנחנו לומדים 3 שעות ראשונות
אז זה אומר שתצטרכי להשתעמם במתמטיקה, היסטוריה ואז לישון ביוגה(=הספורט של הסופר עצלנים! אני אומר למורה שלי שכואב לי הראש והיא כזה "טוב תלך לשתות תה ותנוח בצד
" ואם לא הייתי חוסכת כסף הייתי באה להופעה של היהודים בחיפה (כמובן לא בשביל היהודים.. בשביל לראות אותך מותק:)...)
אז תתערבי עם חברות על משו שאת בטוחה שאת יודעת ת'תשובה
ואז תרוויחי הרבה כסף ותבואי
אין לי כוח לחשוב על שאלות אני מתה לישון לילה טוב!
לילה אור
ביי מותק
ביי

סקוויד

New member
אבוד טיפ טיפ...חחח, שי!

זה עדיין בתוקף? השאלון הזה? טוב אז אני יפליץ שאלות מה קורה, הכל טוב? אתה לומד בכפרסבא???? אם כן וגם אם לא..איפה ובאיזה בצפר? נכון שאני משעממת... למה קוראים לך "אבוד טיפ טיפ" צכה ללכת

../images/Emo71.gifסקוויד...חחח, עדי!

זה עדיין בתוקף?
כנראה
השאלון הזה?
ראי סעיף קודם... טוב אז אני יפליץ שאלות
יאלה! מה קורה, הכל טוב?
כן, הכל משובח! אתה לומד בכפרסבא????
לא, ממש לא! אם כן וגם אם לא..איפה ובאיזה בצפר?
אני גר בכלל בחור נידח דרומית נכון שאני משעממת...
לא
למה קוראים לך "אבוד טיפ טיפ"
בהתחלה הניק שלי היה "אבוד בתוך חלל הזמן" כי נרשמתי בשביל פורום אביב גפן, אז תנחשי מאיפה ההשראה לניק... ואז החלטתי שהוא צריך קיצור ויש את "יערה טיפ טיפ" מהיהודים אז גנבתי ממנה את הרעיון
צכה ללכת
צ'או

סקוויד

New member
בעע

היו עוד שאלות - אבל הייתי אצל דודים (כי הלכתי ל"יד ושם" היום - אגב) והייי חייבת ללכת אבל איןליכוח לרשום עוד שאלות... חרא יום

למעלה