ראיון שבועי

• פותח הנושא No¥a
  • פורסם בתאריך

No¥a

New member
../images/Emo41.gifראיון שבועי../images/Emo41.gif

הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
נעמה
[Dj SuNsHiNe] יאללה תתחילו לשרשר שאלות

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif =)

שם: נעמה שיינמן גיל: עוד 18 יום 17! תאריך לידה: 22.3.88 מקום מגורים: נתניה משו שהיית רוצה לספר לנו: אני טסה לפולין בדיוק במומלדת שלי...

נעמממה.. יאי! :]

מקורה? תודה.. אצלי הכל טוב! :] כייף ליות כתבת? אמ... נכון ששייגעצ שולטים.? מתי התחתלת להעריץ אותם ? למה? אמ.. אוף אין לי רעיונות! עוד כמה זמן יומולדת? אמ.. אוף שיהיהיו לי רעיונות אני ישאל בוווו

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif תשובות לרותם הבותק!!!

מקורה? הכל מצוין, מה איתך? כייף ליות כתבת? מאד מאד מאד אמ... נכון ששייגעצ שולטים.? ברורררררר מתי התחלת להעריץ אותם ? למה? התחלתי להעריץ אותם לפני שנה בערך, בגלל שחברה גררה אותי להופעה ואז נדלקתי עליהם. עוד כמה זמן יומולדת? עוד 18 יום!!! =) ואני אחכה שיהיו לך עוד רעיונות מתוקה! מואהההה

../images/Emo95.gif הלו הלו קרן שמש ../images/Emo13.gif

מהמצב נעמה מחמדתי?? נכון שאין לך מושג מאיפה נפלתי עלייך עכשיו?? איך היה בבצפר?? מי הבנאדם האחרון שרבת איתו?? מי הבנאדם האחרון שהשלמת איתו??? מה הדיסק האחרון שקנית?? מה המתנה שהכי בא לך לקבל ליומולדת?? האם גם התמונה שלך בתעודת זהות מזעזעת? מי זאת אנה מהחתימה שלך? ולמה את שונאת את חבר שלה? אני חושבת שיש סיכוי שסיימתי עם כל השאלות. האם סיימתי?? בהחלט! תהני

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif תשובות ליערה המותק!!!

מהמצב נעמה מחמדתי?? הכל מצוין מתוקה, מה איתך? נכון שאין לך מושג מאיפה נפלתי עלייך עכשיו?? אממ.. אממ. אולי מהירח? איך היה בבצפר?? היה נחמד, למדתי רק 4 שעות היום! =) מי הבנאדם האחרון שרבת איתו?? עם אמא מי הבנאדם האחרון שהשלמת איתו??? עם אמא מה הדיסק האחרון שקנית?? לא קניתי-קיבלתי את הדיסק של די.ג'י טיאסטו מה המתנה שהכי בא לך לקבל ליומולדת?? מכונית האם גם התמונה שלך בתעודת זהות מזעזעת? יאפ! לכולנו יש תמונה מזעזעת... מי זאת אנה מהחתימה שלך? מהשיר של להקת איפה ג'וש!!! לא מכירה? להוריד את השיר ומהר ומהאתר הרשמי!!! ולמה את שונאת את חבר שלה? כי זה השיר!!!! =/ תשמעי את השיר ותביני... אני חושבת שיש סיכוי שסיימתי עם כל השאלות.וואלה? כבר?! האם סיימתי?? כנראה.. מסתבר... אולי... יש מצב...

../images/Emo95.gif מסתבר שלא סיימתי

אהבת את השאלות שלי ממקודם?
אולי תתני לי את האתר הרישמי של איפה ג'וש?
מה את רוצה להיות שתהיי גדולה?
מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך?
באופן עקרוני-נוהגת להשתתף בפוגואים?
מה דעתך על שלמה ארצי??
למה את מתחפשת בפורים?
מה הרגע המאושר האחרון שחווית? |ומוצץ| קיים סיכוי שאת מתה עלי?
קיים סיכוי שמישהו מכיר אותי פה בפורום בכלל?
את לא מתוחה קצת לקראת הנסיעה לפולין, את יודעת זה כזה מתוח וטעון?
למה קראו לך בשמך היפה? את אוהבת אותו? איזה שם היית רוצה?
מה הפריט בארון שלך שאת הכי אוהבת?
נכון שפרות זה דבר מאגניב?
וכבשים גם נכון?
היית פעם בתנועת נוער?
אם כן, איזה?
אם לא איך את עוד לא בנוע"ל?
השאלות שלי נהיו נורא מוזרות, לא כך?
כנראה שאני באמת עייפה?
מרשה לי ללכת לנוח?
שיהיה לך סופשבוע נפלא נתראה בתשובות, ואולי נפיל עלייך עוד כמה שאלות....

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif רותם את חמודה =) לאוהבך!

אהבת את השאלות שלי ממקודם? כן, היו נחמדות אולי תתני לי את האתר הרישמי של איפה ג'וש? http://www.josh.up.co.il/ מה את רוצה להיות שתהיי גדולה? עיתונאית מפורסמת, שילוב כזה של מיקי חיימוביץ ואילנה דיין מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך? ריכללתי עם חברות שלי על איזה בחור והוא פתאום יצא מאיזה סמטה ומסתבר שהוא שמע הכל... אבל אמרנו דברים טובים אז זה לא נורא באופן עקרוני-נוהגת להשתתף בפוגואים? לא מה דעתך על שלמה ארצי?? פיכסה... למה את מתחפשת בפורים? לא מתחפשת, אני אהיה בפולין =/ מה הרגע המאושר האחרון שחווית? שמישו שאני רוצה אמר לי שאני יפה קיים סיכוי שאת מתה עלי? כן, למה לא? קיים סיכוי שמישהו מכיר אותי פה בפורום בכלל? ברור!!! את לא מתוחה קצת לקראת הנסיעה לפולין, את יודעת זה כזה מתוח וטעון? אני בלחץץץץ, כבר רוצה לנסוע ולחזור!!! למה קראו לך בשמך היפה? את אוהבת אותו? איזה שם היית רוצה? אמא אהבה את השם, ואני אוהבת אותו ואם אני חייבת שם אחר אז עדן.. לאדעת למה מה הפריט בארון שלך שאת הכי אוהבת? מכנס שחור שיש עליו ציור של פיה נכון שפרות זה דבר מאגניב? לא, כבשים זה מגניב! וכבשים גם נכון? כבשים זה הכי! היית פעם בתנועת נוער? כן, במועצת הנוער העירונית אם כן, איזה? תסתכלי למעלה... אם לא איך את עוד לא בנוע"ל? כי.. כבר אין לי חשק... השאלות שלי נהיו נורא מוזרות, לא כך? קצת.. כנראה שאני באמת עייפה? אולי מרשה לי ללכת לנוח? רק אם את חייבת

Hezi The One

New member
אה כוסע

1.מה קורה? 2.מה המצב? 3.נכון שאת אוהבת אותי?:$ 4.נכון שכפרע זו מימלה מדבקת? 5.ושאני לא ערס:( 6.ונכון אני לא ג'ינג'י? 7.ושאני לא פקצ! 8.ושנמאסתי עליך? 9.ושאני עכשיו מסיים? 10.וסיימתי? 11.סיימתי:)

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif תשובות לחזי הבלונדיני המקסים!

1.מה קורה? הכל טוב, מה איתך? 2.מה המצב? הכל מצוין מותק, מה איתך? 3.נכון שאת אוהבת אותי?:$ כבר לא, כי קראת לי פרחה, רשע! 4.נכון שכפרע זו מימלה מדבקת? קצת 5.ושאני לא ערס:( לא ערס, טיפה צפונבון כזה, אבל לטובה 6.ונכון אני לא ג'ינג'י? אתה בלונידני מהמם עם עיניים כחולות. 7.ושאני לא פקצ! מה פתאום פקצ, ממש לא! 8.ושנמאסתי עליך? לא נמאסת עליי. 9.ושאני עכשיו מסיים? בטוח? 10.וסיימתי? אתה בטוח במיליון אחוז? 11.סיימתי:) אה, טוב, אם אתה אומר.... ומה זה לעזאזל כוסע???

No¥a

New member
נעמהה../images/Emo26.gif

מה שלומך? כיפ להיות המרואיין השבועי? מתרגשת?
כמה זמן את כותבת בראש 1? {זה ראש 1.. נכון?
} מה את חושבת על מעריב לנוער? שבתת ביום שלישי? למה? עם מי הכי היית רוצה להיות ברגע זה ממש? הידעת ?
נולדת בתאריך של חברה שלי.
או
? מבואסת שאת טסה לפולין דווקא בתאריך יומולת? נאמ. אין לי עוד שאלות. יומטוב :]

למעלה