ראיון שבועי

• פותח הנושא No¥a
  • פורסם בתאריך

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif תשובות לנויה המקסימה!

מה שלומך? הכל מצוין, מה איתך? כיפ להיות המרואיין השבועי? מאד כייף!!!! מתרגשת? כן =) את לא יכולה לתאר לעצמך עד כמה כמה זמן את כותבת בראש 1? {זה ראש 1.. נכון? } זה ראש 1, ואני כותבת שם כמעט 5 שנים כבר. מה את חושבת על מעריב לנוער? הם המתחרים, וראש 1 שולט! וזה גם הוכח ע"י סקר TGI שבתת ביום שלישי? לא... למה? כי זו אל הייתה שביתה שלו מעוצות נוער, זה היה סתם כזה מוש לא מאורגן... עם מי הכי היית רוצה להיות ברגע זה ממש? סודות שומרים במערכת. הידעת ? נולדת בתאריך של חברה שלי. לא ידעתי!, תמסרי לה מזל"ט בשמי!
או
?
ויש לי כלבה שקוראים לה לילי. מבואסת שאת טסה לפולין דווקא בתאריך יומולת? האמת שכן, אבל אמרו לי שאני אהנה, אז אני ממש מקווה להנות...

הלו לך!

מה קורה? הכל טופ? נכון שנים לא דיברנו? משעמם לי מה עושים? איך החיים? נכון יובל שיכור מפגר ודומה לקואלה? באה לבארבי? זעו.....

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif בנושקה חמוד =)

מה קורה? הכל מצוין! הכל טופ? הכל אפילו יופי טופי בטעם ענבים נכון שנים לא דיברנו? נכון, אבל אני שלחתי לך הודעה ולא ענית לי! משעמם לי מה עושים? רוקדים? איך החיים? נחמדים... נכון יובל שיכור מפגר ודומה לקואלה? מסכימה איתך רק בנוגע לזה שהוא שיכור באה לבארבי? בת"א? לא, אולי לבארבי בכ"ס!

היי[:

מה המצב? הכל טוב? כן,גמ איתי בסדר,בערך. מה פשר הכינוי?
מה את הכי אוהבת לאכול? יש חבר? מה הגבוה שלך? מי הבנדאם האחרון שראית? שדיברת? שדיברת בטלפון? שהרחת? שרצית לנשק? מה מקצוע אהוב בבצפר? טוב נגמר[: צ'או

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif מתוקה =)

מה המצב? הכל טוב =) הכל טוב? כן, מה איתך? כן,גמ איתי בסדר,בערך. מה פשר הכינוי? סאנשיין זה שיבוש של השם משפחה שלי, ודי.ג'יי כי אני די.ג'יי... מה את הכי אוהבת לאכול? פסטה יש חבר? לא =( מה הגבוה שלך? 1.72 מי הבנדאם האחרון שראית? את אחותי שדיברת? עם אמא שדיברת בטלפון? עם חברה שלי, אורית. שהרחת? את החומר ניקוי, בדיוק סיימתי לנקות את החדר... שרצית לנשק? את ההוא שאני רוצה... מה מקצוע אהוב בבצפר? תקשורת

פרקשון

New member
וויפי דו

למה בעצם קוראים לך ככה? סאנשיין הכוונה... כמה בני דודים יש לך? כמו בנות דודים יש לך? דעתך על ההתנתקות כמה פעמים בדקה את יכולה להגיד קוקוריקו? מספיק לך

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif היי בותק =)

למה בעצם קוראים לך ככה? השם משפחה שלי זה שיינמן, וחברה שלי שיבשה את זה לסאנשיין ומאז זה נשאר... כמה בני דודים יש לך? 3 כמו בנות דודים יש לך? 3 דעתך על ההתנתקות-חסרת דעה כמה פעמים בדקה את יכולה להגיד קוקוריקו? אמממ מעולם לא ספרתי...

invAsion

New member
מ-1 עד 10.. ../images/Emo103.gif

כמה את אוהבת אותי שבחרתי אותך?

../images/Emo121.gifמ-1 עד 10..

כמה אתה אוהב אותי שבחרתי אותך?
(זה בכוונה משורשר לנדב, אני לא מטומטם
)

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

קראת לי פרחה. לא אוהבת אותך יותר. לפחות עד שתתנצל.

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

טוב, עכשיו אם ביקשת סליחה אז אני אסלח לך =) אוהבת אותך המונות

הלוו נעמונת:)

מה קורה? מקווה שטוב:) אז מה ככה איך החיים?? אממ את תלמידה טובה?
ספרי איזה מקרה מצחיק שקרה לך
אוהבת מטאל?
טוב אני חייבת לסיים המורה שלי מתעצבנת עליי שאני נכנסת לאינטרנט במקום לעשות תעבודה :S

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif =)

מה קורה? הכל מצוין!, תודה אז מה ככה איך החיים?? אממ לא משו, מסתבר שהקדימו את הבגרות בפיזיקה!!! אממ את תלמידה טובה? בערך ספרי איזה מקרה מצחיק שקרה לך: המורה שלי לתנ"ך סיפרה לנו שהיא לא הולכת עם מיני מאז מלחמת לבנון כי אז הדתיים האשימו את הפריצות כגורם למלחמה, אז היא אמרה שמאז היא הולכת רק עם מכנסיים כדי שהיא לא תהיה אשמה אם תפרוץ עוד מלחמת לבנון... אוהבת מטאל? בערך =)

נעמה ../images/Emo29.gif

מה שלומך? איך את מרגישה? כמה זמן את בפורום? את נהנית פה? מה הדבר שאת הכי אוהבת בעולם? מה את הכי שונאת? מה הדבר הכי יפה שעשית בשביל מישהו? ומה הדבר הכי יפה שעשו בשבילך? חוויה אחת הכי זכורה? כמה חברים באמת טובים יש לך? מה השיר שלך בכל הזמנים ושל מי? מה הדיסק שאת הכי מרוצה שקנית אותו/ הכי אוהבת?

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif נמש מתוקה! =)

מה שלומך? הכל בסדר איך את מרגישה? טוב, תודה, מה איתך? כמה זמן את בפורום? מהיום ה-1 את נהנית פה? מאד =) מה הדבר שאת הכי אוהבת בעולם? את אמא מה את הכי שונאת? שיש אנשים רעים בעולם מה הדבר הכי יפה שעשית בשביל מישהו? ידיד שלי היה בבית חולים ובאתי לבקר אותו בהפתעה עם בובות וכל מיני דברים חמודים... ומה הדבר הכי יפה שעשו בשבילך? שאני הייתי בבית חולים החבר הכי טוב שלי בא לבקר אותי ושמר עליי כשההורים שלי חזרו הביתה לנוח חוויה אחת הכי זכורה? יש המון.. יותר מדי =) כמה חברים באמת טובים יש לך? באמת באמת אולי 5 מה השיר שלך בכל הזמנים ושל מי? אין דבר כזה בעיני מה הדיסק שאת הכי מרוצה שקנית אותו/ הכי אוהבת? כרגע P.O.D אבל זה משתנה כל הזמן...

למעלה