ראיון שבועי

•No¥a•

New member
../images/Emo41.gifראיון שבועי../images/Emo41.gif

הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
רותם
[סופרותמן] יאללה תתחילו לשרשר שאלות

יאי :]

שם:רותם גיל:13 וחצי תאריך לידה: 3.8.1991 מקום מגורים:חור נידח איפשו אחרי צומת הערבה משו שהיית רוצה לספר לנו: אמ.. לי יש שרשרת מתוף!!
יאי איזו התרגשות!

Dj SuNsHiNe

New member
רותםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

רותם-כפרע מותק מדהימה ומקסימה שלי! שאלות!! קודם כל מה שלומך? ומה חדש? 1. מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? 2. איזה להקות את אוהבת חוץ משייגעצ? 3. יש אחים\אחיות? כמה? 4. חברה בתנועת נוער? 5. את אוהבת אותי? 6. כמה את אוהבת אותי? 7. גם אני אוהבת אותך! זהו, נגמר =)

נעמממממממממממממה ^_^

נעמונת!!! חומודה :] תודה! קודם כל מה שלומך? הכל מממצוין! :] ומה חדש?אמפ.... שום כלום. 1. מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? לנגן בגיטרה [יאאא] לרכב על סוסים ו... להתבטל/לחלום על העיר הגדולההההה חח מהאת? 2. איזה להקות את אוהבת חוץ משייגעצ? אמ... אני לאאוהבת אני שומעת היהודים, איפה הילד, אוונסנס, קצת גרין דיי אמ.. רד הוט צקלי פפרז.. אבל לא המונים.ועוד ועוד ועוד 3. יש אחים\אחיות? כמה?3 בנים קטנים 4. חברה בתנועת נוער?אמ.. בערך כי פה זה משתייכים לזה ישר אז כן 5. את אוהבת אותי? מאווווווד 6. כמה את אוהבת אותי? מפה עד אינסופ וחזרה ושוב עד אינסוף ושוב חזרה ככה בלי סוף... 7. גם אני אוהבת אותך! חעמודההההההה :] בעביי...

בצה17

New member
רותם../images/Emo13.gif

מה נשמע? איך את מרגישה? (אני חולה בעע
) למה את מתחפשת? את באה למפגש? לאיזה הופעה את הולכת- בארבי בת"א או בארבי כפר סבא? (אני לבארבי בכפר סבא) לאיזה שיר של שייגעצ את הכי מתחברת? בכמה הופעות כבר היית? את יודעת שאת חמודה?
זהו,שיהיה לך יום נעים
ונפגש כבר במפגש
(אם את באה..)

בצה17

New member
אופס הגבתי במקום הלא נכון...

אתם לא צריכים לשים לי את חוקיי השירשור!! זה בטעות!!

בר :]

מה נשמע?נשמע שייגעצ! איך את מרגישה? מממ.. מצוין :] (אני חולה בעע) תרגישי טוב! למה את מתחפשת? אמ... לאיודעת עדיין אבל יש כמה אפשרויות את באה למפגש?לא :\ לאיזה הופעה את הולכת- בארבי בת"א או בארבי כפר סבא? (אני לבארבי בכפר סבא) שום כלום. אם זה היה זה תל אביב אבל אני הולכת לערב רוק של טולייצ [הרבה סיכוי] לאיזה שיר של שייגעצ את הכי מתחברת? אמ.. כרגע אני מאוד אהבת את אין לי אויר בכמה הופעות כבר היית? שומכלומ את יודעת שאת חמודה?? גמאת!!! זהו,שיהיה לך יום נעים ונפגש כבר במפגש(אם את באה..)לא... לאנורא...

היי[:

מה המצב? מה שלומך? הכל טוב? [:וויפי מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות? מה את הכי אוהבת לאכול? איזה חפץ היית לוקחת לאי בודד? איזה בנאדם היית לוקחת לאי בודד? mp3 או דיסקמן? ים או בריכה? צורבת או קונה מקורי? כמה זמן אוהבת שייגעצ? כמה פעמים ביום מחליפה גרביים?
בכמה הופעות של שייגעצ היית? מאיפה את? מה התאריך יומולדת שלך? מה המתנה שהכי תרצי לקבל ליומולדת? זהו:) יומטוב

שלומ שלומ! ^_^

מה המצב? מה שלומך?מצוין שלומך? הכל טוב? הכל. [:וויפי :] מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות? אמ... שטויות :] מה את הכי אוהבת לאכול?שוקולד... איזה חפץ היית לוקחת לאי בודד? טלפון איזה בנאדם היית לוקחת לאי בודד?אמ... לאדעת איפשאני גרה הייתי מעדיפה אי בודד... mp3 או דיסקמן? אמ... בישביל מה קניתי דיסקים? חח יש לי דיסקמן ים או בריכה? אין לי פה ים אז לאדעת צורבת או קונה מקורי? קונה אבל עם אני רוצה לשמוע שיר אחד אני מורידה. כמה זמן אוהבת שייגעצ? אמ.. שנתיים בערך כמה פעמים ביום מחליפה גרביים? כל יום. בכמה הופעות של שייגעצ היית? לא הייתי :'[ מאיפה את? "חור נידח אחרי צומת הערבה" :] מה התאריך יומולדת שלך? 3.8.1991 ולא אמורים לשאול תזה :] אבלאננורא. מה המתנה שהכי תרצי לקבל ליומולדת? כרטיס להופעה? זהו:) יומטוב יומטוב גמלך!!

•No¥a•

New member
רותם!!1

מה שלומך? איך את מרגישה? למדת היום? גמני רוצה שרשרת מתוף!
נכון שהפריק הוא בעיניי המתבונן? יש לך כבר רעיון למה להתחפש בפורים? באילו עוד פורומים את נמצאת? נכון שדיפ פרפל
ולד זפלין
טובים? לאיזה שיר את הכי מתחברת כרגע? מה את עוד עושה עכשיו חוץ מלענות על השאלות? את נהנת לענות על השאלות? כמה? מי הבנאדם האחרון שהבאת לו מכות? נהנת להביא לו מכות? נאמ. אין לי עוד שאלות. נסתפק בזה :p יומטוב (=

נויה חומודה

מה שלומך? שלומי מרגיש טוב! שלומך? איך את מרגישה? חח למדת היום? לא! גמני רוצה שרשרת מתוף! אני יקנה גמלך :] נכון שהפריק הוא בעיניי המתבונן? כןכן!! יש לך כבר רעיון למה להתחפש בפורים? יש לי כמה אפשרויות ועם אני ישלב אותם זה יצא כמו עוזרת בית שמנה עם ציצים ענקיים שיש לה טונות של ניטים. באילו עוד פורומים את נמצאת? אני לא טיפוס של פורומים. אז רק בזה אבל אולי אני וטולייצ נבנה איזה משו:] נכון שדיפ פרפל ולד זפלין טובים? הזכרתי שאני טיפשה בורה וכו?[שמעתי על זפלין לאיזה שיר את הכי מתחברת כרגע? אמ.. אשומעת מיליארד טועים... מה את עוד עושה עכשיו חוץ מלענות על השאלות? אני במחשב רק בישביל זה :] וחוץ מזה אני מתחקמת מניקוי הבית את נהנת לענות על השאלות? כן כן אני מרגישה שאנשים כותבים הודעות וחושבים רק בישבילי זה נפלא!! :] כמה? הרבה! מי הבנאדם האחרון שהבאת לו מכות? אחשלי נהנת להביא לו מכות?כן :p נאמ. אין לי עוד שאלות. לאנורא
נסתפק בזה :p מספיק בישבילי :] יומטוב (= גמלך ילדע

Hezi The One

New member
בלה בלה חוי שאלות

1.מה קורה? 2.למה אין לך מיקרופון!?#@#!$ 3.למה לעזאזל לקחת תוף שברת אותו ושמת על הצוואר? 4.מזה נותן לך? (המשך לשאלה 3) 5.אבל זה לא שווה את זה!!!! 6.טוב נו מילא 7.שאלה 7!!!!! 8.נכון שזה שאני חולה כרגע עושה לך רע בלב? 9.זה אני חולה סורי אין לי חוט מחשבה ארוך כרגע ביי

חזי חולה רע

1.מה קורה? כל נעימים 2.למה אין לך מיקרופון!?#@#!$ כי... אני אני טיפשה
3.למה לעזאזל לקחת תוף שברת אותו ושמת על הצוואר?לא שברתי אותו!!! ראיתי את אח שלי עם טוף ונבהלתי מאוד איך יוציא אותו ואז הוא הראה לי שזה שבור אז לקחתי לו. 4.מזה נותן לך? (המשך לשאלה 3) סיפוק מיני 5.אבל זה לא שווה את זה!!!! האו זה כן 6.טוב נו מילא - :] 7.שאלה 7!!!!! -קסםםםםם 8.נכון שזה שאני חולה כרגע עושה לך רע בלב? אם.. אם אתה אומר.. סתם נו בטח. 9.זה אני חולה סורי אין לי חוט מחשבה ארוך כרגע ביי- אז שהיית בריא היה לך? בי תרגיש טוב. D:

oOkinneretOo

New member
רותצ'!

קודם כל יש לך את השם הכייי יפה בארץ!!1 ועכשיו: |שאלה|? |שאלה|? |שאלה|? |שאלה|? ועכשיו: |שאלה|? |שאלה|? |שאלה|? |שאלה|? |שאלה|? |שאלה|? |שאלה|? |שאלה|?
שאלונים זה כן הצד החזק שלי רואים?

כינרת! שינית שם?

קודם כל יש לך את השם הכייי יפה בארץ!!1 תודה... אפם לא אמרו לי את זה! ועכשיו: |שאלה
תשובה| |שאלה
תשובה| |שאלה
תשובה| |שאלה
תשובה| ועכשיו: |שאלה
תשובה| |שאלה
תשובה| |שאלה
תשובה| |שאלה
תשובה| |שאלה
תשובה| |שאלה
תשובה| |שאלה
תשובה| |שאלה
תשובה| שאלונים זה כן הצד החזק שלי רואים? כן.. השאלות באמת היו קצת מעל הרמה שלי.. D:

טולייצ

New member
שלום שלום שנוצית!

השאלות שליי לכמה אנשיםם קטנית פרו?? :) את מי את הכי אוהבת משייגעצ? שיר אהוב? איזה עוד שירים את שומעת? למה ההורים שלך תקעו אותך באחד החורים הכי דרומיים בארץ?? (קרוב אליי חח) ספרי על חוויה שלא תשכחי לעולם. עוול שעשית למישהו. 2 תכונות שאת אוהבת בבנאדם,ומיהו הבן אדם. וזהו אני חושבת.. אוהבתותך מתוקונת מנהלת שקסית שלי! באחד הימים עוד נקים פורום יחדד..הידדדד!!

למעלה