ראיון שבועי

טולייצ :] חומודה

השאלות שליי והתשובות שלי לכמה אנשיםם קטנית פרו??רק למאיה אבל אני יקנה לך! במת!! :) את מי את הכי אוהבת משייגעצ? כולם חומודים שיר אהוב?זה משתנה.... כרגע אני באין לי אוויר איזה עוד שירים את שומעת?אביב גפן, גרין גיי היהודים איפה הילד וכאלו למה ההורים שלך תקעו אותך באחד החורים הכי דרומיים בארץ?? (קרוב אליי חח)יש לי תאוריה שלמה על זה! מיש רוצה לשמוע שיקרא...: מי שגדל בעיר [ההורים שלי] רוצה לעבור למושב/קיבוץ או כפר או משו. ואז הילדים שלו גדלים במושב והם רוצים לעבור לעיר ואז הילדים שלהם גדלים בעיר והם רוצים לעבור למושב וכוכוכו... אבל נראה לי שזה נכון רק בישבילי :] אבל לאנורא ספרי על חוויה שלא תשכחי לעולם. אמ...דיי יבש כאן...אני זוכרת שהייתי מאו דמאוד קטנה.. חמש אולי אז היה לי חשד לפיגור ואני זוכרת תטיפולים. עוול שעשית למישהו.בכיתה ו' כתבתי מכתב איום לילד מכיתה ה'.. באו שוטרים והכל. 2 תכונות שאת אוהבת בבנאדם,ומיהו הבן אדם.מצחיק ושלא אכפת לו מה יגידו.]ילד וזהו אני חושבת.. אוהבתותך מתוקונת מנהלת שקסית שלי! גמאני אוהך המוני המונים!!! באחד הימים עוד נקים פורום יחדד..הידדדד!! -מתישו!

טולייצ

New member
חמודה שלי ../images/Emo13.gif

חח למה קראתי לך שנוצית?? אם כבר שלוצית! אבל שיהיה..זה גם נחמד. אהבתי את התאוריה עם הקיבוץ והעיר חח..לאמשנה. ביום מן הימים עוד נעבור לת"א(אני לפחות) :) כיפ להיות נשאלת??? -יום אחד יגיע גם תורי-

טולייצ

גילית עוד מישי שקוראים לה שלוצה!... וגם זה מאוד מהנה! את תיהיה בטוח!

הלו את!

מה קורה? הכל טוב הכל טוב?...כן ^_^ אממממ אין לי שאלות :\ אז לי אין תשובות :\ מתעלייך !!!:) ותהיי מחוברת במסנג'ר אני רוצה לשלוח לך כבר תמונה אוקע אוקע אוהבתותך!!

פרקשון

New member
הווו רותם רותם רותם

אז למה את שונאת את התחת שלך? למה יש לך שרשרת של תוף? בן כמה היה אברהם אבינו כאשר נפטר? מי היה שר התחבורה הראשון של מדינת ישראל? כמה פעמים את יכולה להגיד קוקוריקו בדקה?

עידן.

אז למה את שונאת את התחת שלך?כי הוא גדול למדי :\ למה יש לך שרשרת של תוף? כי זה טוף זה טוב. בן כמה היה אברהם אבינו כאשר נפטר?זאת שאלה מכשילה? מי היה שר התחבורה הראשון של מדינת ישראל? לאיודעת. כמה פעמים את יכולה להגיד קוקוריקו בדקה? אני לא יכולה כי יגמר לי האויר ואני ימות? ארהההה אתה רוצה שאני ימות בתוך תוכך זיממת את המזימה הזאת? אה? ואתה תיקח את המכונית?? לא נראה לי!!!

רותם!!!!!!!!!!!../images/Emo9.gif

מה קורה מותק??? אז הנה השאלות....
1. נכון גם את שונאת את החבר של אנה?!?! 2. גמאת חושבת שחזי הוא כוסית ג'ינג'ית?
3. איזה שיר את הכי הכי הכי בעולם אוהבת של שייגעצ? 4. איזה שיר את הכי הכי הכי אוהבת בעולם בכללי... 5. נכון השיחה שהייתה לנו במסנג'ר הייתה כייפית? 6. נכון אנחנו נעשה עוד שיחות כאלה? 7. נכון סיגריות זה לא בריא? 8. נכון אני מטומטמת? 9. נכון יש לי בלוג מוזר? 10. נכטון אין סיכוי שאני אגיע ל10 שאלות? זייהו...
אוהבת!!!

מיכ!

מה קורה מותק??? הכל טוב כפי אז הנה השאלות.... 1. נכון גם את שונאת את החבר של אנה?!?!כן הוא כזה בנזונה!! 2. גמאת חושבת שחזי הוא כוסית ג'ינג'ית?-כן. וגם שר יפה :] 3. איזה שיר את הכי הכי הכי בעולם אוהבת של שייגעצ?אמ...משתנה כרגע זה אין לי אויר 4. איזה שיר את הכי הכי הכי אוהבת בעולם בכללי... זה קשה... 5. נכון השיחה שהייתה לנו במסנג'ר הייתה כייפית? בטח
6. נכון אנחנו נעשה עוד שיחות כאלה? מלאנתה 7. נכון סיגריות זה לא בריא? אבל מגרה...:] 8. נכון אני מטומטמת?לא! 9. נכון יש לי בלוג מוזר? למה? 10. נכטון אין סיכוי שאני אגיע ל10 שאלות? כמו שאין סיכוי שאני יענה לך 10 תשובות! זייהו... אוהבת!!! מתה עלך

למעלה