ראיון שבועי

•No¥a•

New member
../images/Emo41.gifראיון שבועי../images/Emo41.gif

הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
אורטל
[טולייצ] יאללה תתחילו לשרשר שאלות

dsol

New member
|......|......|

קודם כל....שלום ^^ ממצב ? הכול טוב ? איך החזרות לבגרות מתקדמות ? מה נסגר עם הערב רוק ? יש תאריך ? נכון שכבר נמאס לך שאני שואל את השאלה הזו ? מה הדבר הכיפי האחרון שעשית ? ועם מי ? מתי אני יפסיק לשאול שאלות לא קשורות לעולם ?

טולייצ

New member
שלום שלום ../images/Emo24.gif דודי!

ממצב ? הכל בסדר,מה איתך? הכול טוב ? בערך
איך החזרות לבגרות מתקדמות ? אמ..מורט עצבים! סתם כדי שתדעו,מתוך 6 חזרות השבוע ב 4 מהם פרצתי בבכי! מה נסגר עם הערב רוק ? אושר סופית! 1.5 יש תאריך ? נו למעלה. נכון שכבר נמאס לך שאני שואל את השאלה הזו ? אמ.למה לא בכיפ :) מה הדבר הכיפי האחרון שעשית ? ועם מי ? אני חושבת שלהיות במוניקה עם החברים הכי טובים שלי ביום שלישי שעבר! מתי אני יפסיק לשאול שאלות לא קשורות לעולם ? תמשיך! תמשיך!

dsol

New member
more ! more ! more ! i need more !

סתם משעמם לי אז אני ישאל עוד שאלות ^ (ואת תעני PLS |פאפיי פייס| ^^ ) מתי את באה לבקר אותי בעירי המשעממת AKA אשדוד ? מה הג'אנר המוזיקאלי הכי אהוב עליך ? שיר אהוב ? סרט אהוב ? איך מתקדמים שיעורי הגיטרה ? התחלת כבר חשמלית ? נכון שעיברי לידר שלאט ^ ? שומעת סינרגיה ? נכון שהם מגניבים ? (זה שאלה רטורית כי זה ברור שכן אבל תעני בכל מקרה ^) נכון שאני משתמש ב ^ יותר מידי ובלי קשר ? "כי יש שירים שמישהו כבר שר אותם מזמן אבל אתה כותב אותם ראשון"

טולייצ

New member
hooooo :)

סתם משעמם לי אז אני ישאל עוד שאלות ^ (ואת תעני PLS |פאפיי פייס| ^^ ) בכיפ
מתי את באה לבקר אותי בעירי המשעממת AKA אשדוד ? אולי בפורים,אני דווקא הרבה שם,ולא יצא לי לבקר אותך! מה הג'אנר המוזיקאלי הכי אהוב עליך ? רוק? וכל החרא שמסביב שיר אהוב ? רוצה ללכת - שייגעצ (קשה לי לחשוב על משו אחר כרגע,זה משתנה לפי המצברוח) סרט אהוב ? לא רק בלונדינית?
איך מתקדמים שיעורי הגיטרה ? אחלה,רק שהמורה החליט לעזוב..בעיה התחלת כבר חשמלית ? ניגנתי! כן! אני קונה חשמלית בפסח ייוואו נכון שעיברי לידר שלאט ^ ? אווו יה! אנחנו עושים חימום לפי ההופעה שלנו עם הדיסק החדש שלו (שאני מביאה!) שומעת סינרגיה ? יאפ (בחתימה שלי אני מצטטת שיר שלהם,שים לב) נכון שהם מגניבים ? (זה שאלה רטורית כי זה ברור שכן אבל תעני בכל מקרה ^) ואם אני אגיד שלא?
נו כן
נכון שאני משתמש ב ^ יותר מידי ובלי קשר ? האמת שכן,ולא הבנתי מה זה אמור להביע! "כי יש שירים שמישהו כבר שר אותם מזמן אבל אתה כותב אותם ראשון" כמה נכון! עברי לידר! "וכמה שאני אוהב,אני רוצה גם משהו אחר"

טוליייייייייייייצ

מקורה? שמחה שאני באה? נפלא!! מתרגשת? גמאני. איך לקחתם את שייגעצ אליכם? איך? מה השיר החביב עליך בשמן האחרון?? נכון שזה כיף לחשוב שניה מנהלות? :] אמ... מה את רואה פה-> גאמני לא רואה כלומ.. :\ מוזר. אז... בעבי... אוהבת..

eden4u

New member
../images/Emo11.gif

היי! מה נשמע? איך עבר היום? אז ככה... איך החיים? איפה את גרה? (אני יודעת שזה נוגד את ההוראות אבל לא נורא...) איך שם... כיף? בת כמה את? איזה שיר שמעת אחרון? מה הדיסק האחרון שקנית? את מנגנת על כלי כלשהו? נכון שאני נודניקית? [נכון] לא נורא... אמ... אמ... אמ... זהו... מ-ש-ע-מ-ם ל-י

טולייצ

New member
../images/Emo13.gif

היי! שלום
פרח יעשה אותך מאושרת? :) מה נשמע? אחלה בחלה (חח כמה זמן לא אמרתי את זה) איך עבר היום? נחמד+ הייתה לי מתכונת בתאטרון לקראת הבגרות שיש לי ביום שלישי,וכשחזרתי לבית קיבלתי דיסק במתנה של עברי לידר! ובסוף לא הלכתי להופעה של שייגעצ! קקה!)
אז ככה... איך החיים? בכללי,קשים.. איך שלך? איפה את גרה? (אני יודעת שזה נוגד את ההוראות אבל לא נורא...) ב"ש איך שם... כיף? בערך נו..כבר התרגלתי בת כמה את? 16 וחצי איזה שיר שמעת אחרון? אבי מרקוביץ' - Y Does The Sun Go On Shinin מה הדיסק האחרון שקנית? שייגעצ?! לא זוכרת,אבל קניתי המון שטסתי לחו"ל..וכמו שציינתי היום בבוקר זכיתי בדיסק של עברי לידר! אז למה לקנות? חחח
את מנגנת על כלי כלשהו?
נכון שאני נודניקית? [נכון] לא נורא... לא! את חמודה
אמ... אמ... אמ... זהו... מ-ש-ע-מ-ם ל-י גמלי..קצת!
אבל כיפ לי!

טולייצ

New member
היי מנהלת חמודה שלי ../images/Emo13.gif

מקורה? בסדר נווו
שמחה שאני באה? ברור!!
נפלא!! מתרגשת? תלוי לקראת מה.. גמאני. איך לקחתם את שייגעצ אליכם? איך? אמ..שיטות שלי (אולי אני אשתף אותך בהזדמנות)
מה השיר החביב עליך בשמן האחרון?? ללא ספק,דן תורן ומאור כהן-אימפריות נופלות לאט,אה..וגם כל הדיסק של Maroon 5 נכון שזה כיף לחשוב שניה מנהלות? :] ברור ברור,שזה יגיע כבר! אמ... מה את רואה פה-> ריקנות גאמני לא רואה כלומ.. :\ מוזר. אז... בעבי... אוהבת.. גמאני אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד
"את השמש בחיי"..

טולייצ

New member
אני שמחה ../images/Emo13.gif

איזה פאנן להיות המרואיינת השבועית! וויאיי חח (תסלחו לי נוו)? שם: אורטל גיל: 17 (נוו 16 וחצי) תאריך לידה: 24.7.1988 (כן גם ג'ניפר תחת לופז נולדה ביום הזה) מקום מגורים: באר (קקה) שבע משו שהיית רוצה לספר לנו: 3 דברים! -יש לי בגרות בתאטרון יום שלישי!
-זכיתי בדיסק של עברי לידר! היום!
-הערב רוק שאני מארגנת,שבו יופיעו שייגעצ פיטר רוט ואיפה ג'וש אושר אתמול,והוא יהיה ב 1/5!
שישי הבא פורים!! +חג שמח+

•No¥a•

New member
...../images/Emo27.gif

מה שלומך? ערב רוק.. מתי? איפה? למה? כמה? איך? בקיצור כל הפרטים..
את עושה עכשיו עוד משו חוץ מלענות על השאלות? יש לך כבר רעיון לפורים? מה התחפשת שנה שעברה (ואם בכלל S:) אוהבת את פורים? באה למפגש פורום? בכמה הופעות של שייגעצ היית? מה את עוד שומעת חוץ משייגעצ? אוהבת מטאל? מה השעה ברגע זה? נאמ. זהו אין לי עוש שאלות :X לילה טוב (=

טולייצ

New member
כמה שאלות ../images/Emo108.gif

מה שלומך? נחמד
ערב רוק.. מתי? איפה? למה? כמה? איך? 1.5 במועדון ה'בארקה' ב"ש,למה? כי בא לי שייגעצ בחסותי! מתוכנן לכ 1000 איש,40 ש"ח לכרטיס,איפה ג'וש פיטר רוט ושייגעצ! איך? מסובך,ארוך ומייגע,תאמינו לי! בקיצור כל הפרטים.. יהיו עוד בקרוב,יש ישיבה ביום שני! את עושה עכשיו עוד משו חוץ מלענות על השאלות? שומעת מוזיקה,מעדכנת את הבלוג (ראיון עם מוניקה סקס)..יהיה קישור בקרוב,ועוד מעט חוזרת לגיטרה שליי
יש לך כבר רעיון לפורים? לא,אני אהיה אחראית על משו,אז אסור לי להתחפש אני חושבת.. ולך?? מה התחפשת שנה שעברה (ואם בכלל S:) נסיכה (מעפן נוו..) אוהבת את פורים? בטח! באה למפגש פורום? יש הופעה של כנסיית השכל באיזה מקיף בב"ש. מה היית עושה במקומי? אני רוצה! בכמה הופעות של שייגעצ היית? 6? אני חושבת. מה את עוד שומעת חוץ משייגעצ? הרבה! שייגעצ נוו אין לי כוח לפרט! אוהבת מטאל? מן הסתם.. מה השעה ברגע זה? 23:40 (לא הלכתי להופעה של שייגעצ!) נאמ. זהו אין לי עוש שאלות :X זהו?? נגמר? אוייי לילה טוב (= גם לך..או שאולי תראי את זה בבוקר,אז בוקר נעים וחמים!

פרקשון

New member
אווווו טולייצ טולייצ טולייצ

למה את נטפלת אליי? את שונאת אותי? רוצה לרצוח אותי? לתלות אותי? לעשות לי ילד? :) אריק שרון כוסון? ביבי אוהב סופגניות?

טולייצ

New member
אוו פרקשון!

למה את נטפלת אליי? אתה סתם נחמד! אז אני נטפלת
את שונאת אותי? אני עדיין מחפשת סיבות
רוצה לרצוח אותי? כדי שאני אשב בכלא? לתלות אותי? ואז לברוח? אמ..לא היום,אני במצברוח טוב
לעשות לי ילד? :) שניים? מחוץ לנישואין? טוב
ואז נקים בית תמחוי אריק שרון כוסון? מן הסתם..זה גם חרוז ביבי אוהב סופגניות? דונטס,אמריקאיות.

בצה17

New member
בוגדדד../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

למעלה