ראיון שבועי

[=

היי מה המצב? הכל טוב? מה הדיסק האחרון שקנית? הדיסק הבא שבתכנון? ההופעה האחרונה שהיית? הופעה הבאה מתוכננת? הופעה הכי טובה שהיית בה? יש לך חבר? למה את מתחפשת? למה התחפשת שנה שעברה? שיר שאת הכי מתחברת אליו? שיר שגורם לך לבכות? שיר שמשמח אותך? יש פירסינג? קעקוע? צבעת פעם את השיער? אם כן לאיזה צבע? יצאת מהארץ? ספר טוב שקראת? סרט שאת ממליצה עליו?

טולייצ

New member
../images/Emo13.gif

היי מה המצב? סביר הכל טוב? האמת לא מה הדיסק האחרון שקנית? נו זכיתי בעברי לידר אתמול,כשטסתי לחו"ל קניתי 5 דיסקים-מארון 5 הכי מוצלח! הדיסק הבא שבתכנון? שייגעצ 3 (חח..) אולי green day, או קולדפליי ההופעה האחרונה שהיית? מוניקה 8.3 הופעה הבאה מתוכננת? שבת 26.3 דינאל סלומון הופעה הכי טובה שהיית בה? אביב גפן עברי לידר שייגעצ וגלעד שגב בניצנים יש לך חבר? לא
למה את מתחפשת? משו שיש לנו בחדר תאטרון,מוזר.. למה התחפשת שנה שעברה? נסיכה מעפנה.דוגרי שיר שאת הכי מתחברת אליו? התקופה הזו יש המון, הכי הכי זה אגדות-עברי לידר שיר שגורם לך לבכות? MAROON 5 - she will be loved שיר שמשמח אותך? יש פירסינג? לא קעקוע? גם לא צבעת פעם את השיער? לא אם כן לאיזה צבע? אמרתי לא! יצאת מהארץ? כן,טורקיה,צרפת,בלגיה,הולנד ספר טוב שקראת? קאטרינה-אהרון אפלפלד נחשב? חח זה לבגרות אני מתכננת לקרוא ספר שקיבלתי במתנה,לא זוכרת מה שמו.

Hezi The One

New member
או שלומלום

מה קורה? נכון שאת גם אוהבת אותי כמו כל הבנות פה? (היי אני צנוע) הידעת כי את ממש יפה לפי התמונות? הידעת כי גמאני רוצה לדבר עם חברי הלהקה? כמה זה 2+2? תעשי בבדידים נו אחחח בדידים הנוסטלגיה זהו להיום ביי ביי לך

טולייצ

New member
נעים מאוד

מה קורה? בסדר
נכון שאת גם אוהבת אותי כמו כל הבנות פה? (היי אני צנוע) אני נאלצת לומר שכן,אני לא מספיק מכירה אותך כדי להרעיף שאתה חמוד. אבל בגלל ששאלת אז כן אתה חמודד!!
הידעת כי את ממש יפה לפי התמונות? תודה
הידעת כי גמאני רוצה לדבר עם חברי הלהקה? חח מה הבעיה לדבר איתם? כמה זה 2+2? 7? לא! 4! תעשי בבדידים נו אחחח בדידים הנוסטלגיה זהו להיום ביי ביי לך איפה הבדידים שלי אמא?

טולייצ

New member
אמ..

בסדר,כרגע ראיתי פרק מעונה 3 של סמולוויל. פשוט עצוב
בכל אופן נעים מאוד גם לך..ולילה טוב
ותכתבי לי שאלות

אוקע!:)

שומעת מטאליקה?? נכון שהם ממש טובים?!(שאלה רטורית) אממ.. תעזי, תתקבלי. בצלאל. טוב??.. -- תפרטי את הלהקות/זמרים שאת שומעת בעיקר- את באה למפגש פורום ביום חמישי? אני כנראה גם באה!! :) מה יש לך עכשיו בשיער? (קוקו,פזור..וכו') אממ טוב די נגמר לי השאלות.. ביי יומטוב:)

טולייצ

New member
אוקיי :]

שומעת מטאליקה?? יאפ
נכון שהם ממש טובים?!(שאלה רטורית) ברור! אממ.. תעזי, תתקבלי. בצלאל. ואם לא בא לי בצלאל?
טוב??.. מה?
-- תפרטי את הלהקות/זמרים שאת שומעת בעיקר- שייגעצ,מוניקה,מארון 5,אוונסנס,נירוונה,מטאליקה,גרין דיי,קולדפליי,יוסלס איי די,איפה ג'וש,אביב גפן,עברי לידר,דניאל סלומון,חמי רודנר,כנסיית השכל,ירמי קפלן,ברי סחרוף..בטוח ששכחתי עוד הרבה! את באה למפגש פורום ביום חמישי? לא
אני כנראה גם באה!! :) תהני
מה יש לך עכשיו בשיער? (קוקו,פזור..וכו') צמה,כי ככה אני מופיעה בבגרות שלי מחר! אממ טוב די נגמר לי השאלות.. אוף! אין עוד
ביי יומטוב:) גם לך

Michali17

New member
שאלותי :)

1. מה המצב? 2. מה שלומך? 3. איזה כיתה את? 4. איזה מגמה? 5. נוכל לבכות ביחד מעצבים לפני הבגריות? 6. ממתי שומעת שייגעצ ? 7. מה את עוד שומעת ? 8. באיזה עוד פורמים את ? 9. איך עבר עליך היום בבהס? 10. את מתחפשת, אם כן למה? 11. את באה למפגש?

טולייצ

New member
תשובותיי ../images/Emo13.gif

1. מה המצב? אה..פחות בסדר (אולי זה הלחץ..מחר בגרות) 2. מה שלומך? סביר 3. איזה כיתה את? י"א 4. איזה מגמה? תאטרון (מחר בגרות מעשית ראשונה) ומדעי החברה (סוציולוגיה,פסיכולוגיה) 5. נוכל לבכות ביחד מעצבים לפני הבגריות? בכיפ,אני בוכה כל יום בלי שום קשר..אבל מאוד בכיפ! מאיפה את?? 6. ממתי שומעת שייגעצ ? קיץ..מזמן 7. מה את עוד שומעת ? הרבה..פירטתי כבר באחד השרשורים,בעיקר רוק 8. באיזה עוד פורמים את ? בתפוז? אמ..עברי לידר,מוניקה סקס,24 וכו'.. 9. איך עבר עליך היום בבהס? בהתחלה בסדר,הצגנו את המופע לכיתות י' והלך בסדר,מקודם חזרתי מהחזרה של אחר הצהריים,והיה חרא חרא חרא
10. את מתחפשת, אם כן למה? עדיין לא יודעת,ואת? 11. את באה למפגש? אני רוצה,אבל אני לא יכולה!

Michali17

New member
איך הלכה הבגרות ? ו....

אני גם בכיתה י"א - שהדבר הכי טוב בה זה שנפטרים ממנה! אני מפ"ת, גם אני אוהבת את מוניקה סקס! שליטה! שליטה! שליטה! ותעשי מאמצים לבוא למפגש! רוצה לראות אותך!

טולייצ

New member
היה נפלא ../images/Emo13.gif

כן..יש המון בגרויות! קקה
אבל יהיה טוב.. מוניקה מוניקה! אחח.. אני לא חושבת שאני אגיע.. בכל אופן חג שמח!!

בצה17

New member
השאלונים?

או אני רציתי לשלוח לך ממזמן שאלות זה פשוט לא נשלח לי איכשהו!!

בצה17

New member
השאלון שלי!! ../images/Emo9.gif

דבר ראשון- אם את לא מכירה אותי עדיין אני בר/בצה נעים מאוד
אז-
למה התחפשת בפורים?
למה לא באת לפגישת פורום?
כמה שנים את כבר שומעת שייגעצ?
את מכירה את חברי הלהקה באופן אישי?
מה את הכי אוהבת לאכול?
באיזו צורה את הכי אוהבת לאכול את זה?(אני ילדה רעבה חיח)
(משהו קיטצ'י)אם היית על אי בודד והיית יכולה לקחת איתך 3 דברים, מה היית לוקחת?
מה הדבר שהכי היית רוצה להיות/לעשות בעולם?
מה הדבר(או כמה דברים) הכי מטורף שעשית בחיים שלך? זהו שיהיה לך שאלון מקסים, ויום נעים

טולייצ

New member
יש יש יש ../images/Emo13.gif

זה עדיין לא נגמר! דבר ראשון- אם את לא מכירה אותי עדיין אני בר/בצה נעים מאוד אז- נעים מאוד
למה התחפשת בפורים? גמד סטייל מרלין מונרו
למה לא באת לפגישת פורום? כי אמא לא הסכימה
כמה שנים את כבר שומעת שייגעצ? מכירה כבר המון זמן,שומעת ממש שנה בערך את מכירה את חברי הלהקה באופן אישי? יאפ יאפ יאפ
מה את הכי אוהבת לאכול? תירס באיזו צורה את הכי אוהבת לאכול את זה?(אני ילדה רעבה חיח) חח חם!! (משהו קיטצ'י)אם היית על אי בודד והיית יכולה לקחת איתך 3 דברים, מה היית לוקחת? דיסקים (כן..לא אחד!..וגם לא אכפת לי שלא יהיה איפה לשמוע),ספרים,ומגבת.. נוו קשה לי לחשוב על זה עכשיו! מה הדבר שהכי היית רוצה להיות/לעשות בעולם?לטייל בלי סוף,ולהכיר כל חור
מה הדבר(או כמה דברים) הכי מטורף שעשית בחיים שלך?להתגנב לבית מלון על שם אנשים אחרים,להיכנס לספא,לשתות/לאכול על חשבונם (חח זה הדבר היחיד שעלה לי כרגע) זהו שיהיה לך שאלון מקסים, ויום נעים..הוא באמת היה! חג שמח

בצה17

New member
חיח תודה../images/Emo9.gif היו לך אחלה תשובות!../images/Emo13.gif

קרעת אותי מצחוק!! חח התגנבת למלון על שם אנשים אחרים?? חחח ענק!!

למעלה