ראיון שבועי

•No¥a•

New member
../images/Emo41.gifראיון שבועי../images/Emo41.gif

הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
מיכל
[Michali17] יאללה תתחילו לשרשר שאלות

Michali17

New member
יאי!

שם: מיכל גיל: 17.5 תאריך לידה: 3.11.87 מקום מגורים:פ"ת משו שהיית רוצה לספר לנו: היה ממש כיף אתכם במפגש, אחים שלי!

היי לך[=

נעים מאוד,הדר
ממצב? הכל טוב? למה התחפשת? מה עשית בינתיים בחופש? איך החופש ? יש תוכניות מסוימות לחופש? איזה מזל את? יש לכם "ערסים,זקנות ובני עקיבא," בפ"ת? חחח סתם...שיר של אינפקציה. כמה הופעות של שייגעצ היית? איזה הופעה הכי טובה?[לא דווקא של שייגעצ] דיסק אחרון שקנית? שיר אחרון ששמעת? הופעה אחרונה שהיית? הדיסק הבא שתיקני? הדיסק שאת הכי מתחברת אליו? שיר שגורם לך לבכות? שיר שגורם לך לשמוח? טוב זיבלתי,צ'או

Michali17

New member
תשובותי :)

ממצב? סבבה ואת ? הכל טוב? יאפ למה התחפשת? מן ליצן לא מזוהה מה עשית בינתיים בחופש? מממ לא הרבה רק אתמול המפגש איך החופש ? סבבה יש תוכניות מסוימות לחופש? אממ לא איזה מזל את? עקרב ואת ? יש לכם "ערסים,זקנות ובני עקיבא," בפ"ת? חחח סתם...שיר של אינפקציה.- כן. כמה הופעות של שייגעצ היית? 4 איזה הופעה הכי טובה?[לא דווקא של שייגעצ] מממ היו כמה טובות דיסק אחרון שקנית? אההה לא זוכרת... שייגעצ נראה לי שיר אחרון ששמעת? יש לך אותי של אביב גפן הופעה אחרונה שהיית? מוניקה סקס הדיסק הבא שתיקני? מממ לא יודעת... הדיסק שאת הכי מתחברת אליו? שייגעצ! תמיד גורם לי לחייך שיר שגורם לך לבכות? יש כמה... שיר שגורם לך לשמוח? יש כמה...

לא הייתי פה המונייייים

אבל.. כמה שאלות לי אליך! קודמכל: רותם [email protected] שלומ שלומ.. חדשה? אנלא מכירה אותך... אס: איכהיה פורימ? התחפשת? האמת. ישלי עכשיו מסיבה.. אז אני צריכה ללכת אבל אני ימשיך שיהיו לך חיימ טובים

Michali17

New member
כמה תשובות לי אליך

אני בכלל לא חדשה לפעמים יוצא לי כמה ימים ךא לכתוב אבל זה רק בגלל הלימודים בלאט אס: 135961722 מוזמנת להוסיף! איכהיה פורימ? סבבה התחפשת? יאפ האמת. ישלי עכשיו מסיבה.. אז אני צריכה ללכת אבל אני ימשיך שיהיו לך חיימ טובים - גם לך ! תהני במסיבה!

פרקשון

New member
מיכל!

איפה החץ וקשת שלקחת לי? מה שלום עידן חבר שלך? מה הגובה שלו? יש לך שקל להלוות לי? איזה שיר את הכי אוהבת של שייגעצ? איזה לא של שייגעצ אבל עברי? איזה לועזי? צרבת פעם שייגעצ? מה את חושבת על ההתנתקות? מה את חושבת על דוברת? כמה פעמים בדקה את יכולה להגיד קוקוריקו?

Michali17

New member
עידן!

איפה החץ וקשת שלקחת לי? סליחה, אני קניתי אותו ב4 כרטיסיות שלמות בגוי סטיק והוא נפל לי ! מה שלום עידן חבר שלך? הכל סבבה :) מה הגובה שלו? 1.85 יש לך שקל להלוות לי? חחחח איזה שיר את הכי אוהבת של שייגעצ? לא פייר אבל עם כבר משקאות חריפים איזה לא של שייגעצ אבל עברי? שוב לא פייר יש המון בעיקר אביב גפן ומוניקה סקס איזה לועזי? משום מה בזמן האחרון נדבק לי השיר: The Killers - Somebody Told Me צרבת פעם שייגעצ? ממ כן אבל גם קניתי... מה את חושבת על ההתנתקות? נגד מה את חושבת על דוברת? חרא של תוכנית מה אתה חושב? כמה פעמים בדקה את יכולה להגיד קוקוריקו? חחחח

Michali17

New member
שכחתי את הפסיק

מה את חושבת על דוברת? חרא של תוכנית, מה אתה חושב?

פרקשון

New member
מה אני חושב על דוברת?

זה אחלה! יוצא לנו איזה שעה בשבוע לבזבז על זה בשיעורים

מיכלי ../images/Emo25.gif

כמה זמן את וחבר שלך יחד? כמה את אוהבת אותי? כמה נראה לך שאני אוהבת אותך? נהנית במפגש השבוע? מה השיר שאת הכי אוהבת? מה החלום הכי גדול שלך?

Michali17

New member
נמשושה :)

כמה זמן את וחבר שלך יחד? קצת יותר מחודשיים כמה את אוהבת אותי? המון- את הרי האמא הוירטואלית שלי כמה נראה לך שאני אוהבת אותך? המונים נהנית במפגש השבוע? יאפ מה השיר שאת הכי אוהבת? I Dont Wanna Miss a Thing של אירוסמית מה החלום הכי גדול שלך? להצליח בחיים גם בתחום הכלכלי וגם בחברתי

טולייצ

New member
השאלות שלי ../images/Emo9.gif

היי מיכל! מה קורה? מה נשמע? מה עניינים? הכל טוב? ואללה... משעמם לי! ולך? תגיד/י, אם אני שמה גרב אחת סגולה וגרב שניה שחורה, מה זה אומר עליי?
גם לך יש צלקת בברך? אם כן איך זה קרה? גם אצליכם יש מישו בבית שתמיד שהוא רואה
הוא צועק על הטלויזיה ואומר לשחקנים לאן לבעוט ולרוץ בתקווה שמישו ישמע אותו? (או שזה רק אצלי ואבא שלי מוזר?) מתי התקלחת פעם אחרונה? היו מים חמים? איזה מעצבן זה אם נכנסים למקלחת ונגמרים המים החמים נכון? יש לך טרול? ויויו יש לך ? נכון השאלות שלי מטופשות? מצטערת, אני לא טובה בזה!
ממה את/ה פוחד/ת? מה הדבר האחרון שאמרו לך? מה הדבר הכי מטופש שאמרו לך? מה עשית היום? באיזה שעה קמת? כמה זמן ישנת?
וקצת יותר רציני.. איזה שיר את הכי טוחנת השבוע? הלהקה שהכי טחנת השבוע? זמר שאתם הכי טחנת השבוע? סגנון מוזיקה אהוב? שימי תמונה שתגרום לי להתאהב בך
תהני

Michali17

New member
תשובות, ואת יודעת שאלתי עליך במפגש

למה לא באת :( ? מה קורה? סבבה מה נשמע? אחלה מה עניינים? מאגניב הכל טוב? מאוד ואללה... נשבעת משעמם לי! ולך? קצת תגיד/י, אם אני שמה גרב אחת סגולה וגרב שניה שחורה, מה זה אומר עליי? שגם לך יש בעיות נפשיות קלות כמוני גם לך יש צלקת בברך? לא אם כן איך זה קרה?... איך ך זה קרה? גם אצליכם יש מישו בבית שתמיד שהוא רואה הוא צועק על הטלויזיה ואומר לשחקנים לאן לבעוט ולרוץ בתקווה שמישו ישמע אותו? (או שזה רק אצלי ואבא שלי מוזר?) חחחח מתי התקלחת פעם אחרונה? היום היו מים חמים? כן איזה מעצבן זה אם נכנסים למקלחת ונגמרים המים החמים נכון? מאודדד, בגלל זה אני מדליקה דוד חצי שעה לפחות יש לך טרול? היה ויויו יש לך ? יאפ נכון השאלות שלי מטופשות? קצת... אבל זה כיף :) מצטערת, אני לא טובה בזה! חפיף אחותי ממה את/ה פוחד/ת? מכמה דברים מה הדבר האחרון שאמרו לך? אממ אמא שלי אמרה לי: " מיכל, בואי תראי משהו בטלויזיה" מה הדבר הכי מטופש שאמרו לך? חחח לא זוכרת אבל אמרו מה עשית היום? הלכתי לפיקניק עם חבר שלי... באיזה שעה קמת? יותר מידי מוקדם כמה זמן ישנת? הרבה... וקצת יותר רציני.. איזה שיר את הכי טוחנת השבוע? הלהקה שהכי טחנת השבוע? זמר שאתם הכי טחנת השבוע? סגנון מוזיקה אהוב? שימי תמונה שתגרום לי להתאהב בך

למעלה