ראיון שבועי

Michali17

New member
שחכתי את השאלות האחרונות...

וקצת יותר רציני.. איזה שיר את הכי טוחנת השבוע? זה יותר דיסק שצרבתי הלהקה שהכי טחנת השבוע? יש כמה זמר שאתם הכי טחנת השבוע? אביב גפן סגנון מוזיקה אהוב? אין ספציפי שימי תמונה שתגרום לי להתאהב בך... מה את אומרת ?

טולייצ

New member
אוו חמודה ../images/Emo99.gif

שאלת עליי?! לא יצא לי לבוא
איך היה לך?? איך זה להיות הנשאלת השבועית?? איזה שירים את הכי אוהבת של אביב?? (תרשמי 3..ואח"כ אני אדרג את שלי) איזה דיסקים מקוריים יש לך?? הידעת שלצרוב זה לא חוקי? (וכולנו עושים זאת)
חפרתי..יום טוב :)

Michali17

New member
בטח ששאלתי!

איך היה לך?? סבבה איך זה להיות הנשאלת השבועית?? שווה איזה שירים את הכי אוהבת של אביב?? (תרשמי 3..ואח"כ אני אדרג את שלי) 1. האם להיות בך מאוהב 2. המכתב 3. יש לך אותי איזה דיסקים מקוריים יש לך?? שייגעצ ועוד כמה הידעת שלצרוב זה לא חוקי? (וכולנו עושים זאת) חחחח

Blade Of Fire

New member
עידן מסתלק

אפשר לא להתייחס אליו... הוא גם מדבר על עצמו בגוף שלישי...

dsol

New member
גם אני רוצה קצת ^

טוב.... נתחיל ב.... שלום ^^ ממצב ? נכון נמאס לך שכולם שאלו את זה ולא מגוונים (ואני לא יוצא דופן מהם)? נכון מבאס שמחר חוזרים לבית ספר ? היה כיף במפגש ? ראית אותי שם (אני גם הייתי... בערך....) ? נכון שבן גמד וכיף להביא לו מכות ? ראית שתפסתי אותו ונתנתי ל-2 בנות לאפר אותו ? נכון זה היה מצחיק ? (ואם לא ראית תראי את התמונה של כולם הוא עם איפור ) נכון שאני שואל שאלות בעיקר שקשורות אלי ?

Michali17

New member
:)

טוב... נתחיל ב.... שלום ^^ שלום שלום ממצב ? סבבה נכון נמאס לך שכולם שאלו את זה ולא מגוונים (ואני לא יוצא דופן מהם)? בכלל לא נכון מבאס שמחר חוזרים לבית ספר ? בעעעע, אבל אני לא אהיה בבהס יש לי סיור מאחת המגמות שלי (אמנות) היה כיף במפגש ? יאפ ראית אותי שם (אני גם הייתי... בערך....) ? כן :) נכון שבן גמד וכיף להביא לו מכות ? *שומרת על זכות השתיקה* ראית שתפסתי אותו ונתנתי ל-2 בנות לאפר אותו ? כן :) נכון זה היה מצחיק ? (ואם לא ראית תראי את התמונה של כולם הוא עם איפור ) אני יודעת, אני שמתי את התמונה חח נכון שאני שואל שאלות בעיקר שקשורות אלי ? כן אבל בכיף, אחי.

למעלה