ראיון שבועי

•No¥a•

New member
../images/Emo41.gifראיון שבועי../images/Emo41.gif

הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
אוסנת
[ש בשמלה אדומה חוזרת] יאללה תתחילו לשרשר שאלות

רותמיתXD

New member
אוסנת!!

שלוםשלום! אמ.. משלומך? מה את שומעת עכשיו? זה טוב? בא לך סטק? לי בא! ישלך היום בצפר? לי אין! ראית אתמול ג'קאס? נכון היה מגניב? מה ההופעה האחרונה שהיית בה? גם לי עוד שבוע יש מחנה! איזה כיפ זה! נממ.. חח אין לי רעיונות! טוב אני ימשיך כבר מתישו!

רותמית :)

שלוםשלום! אמ.. משלומך? בסדר בסדר :) מה את שומעת עכשיו? את אמא שלי מתלוננת זה טוב?לא :S בא לך סטק? לא.. בא לי שווראמה לי בא! חח בתיאבון! ישלך היום בצפר? כאילו בשישי? כן יש :S לי אין! כפלךךךך ראית אתמול ג'קאס? לא .. נכון היה מגניב? חח אבל לא ראיתי מה ההופעה האחרונה שהיית בה? יום העצמאות גם לי עוד שבוע יש מחנה! ייאייי ! :) תהני!.. איזה כיפ זה! אה הא.. נממ.. חח אין לי רעיונות! טוב אני ימשיך כבר מתישו!

dsol

New member
אווווסנת...

ממצב ? מה חדש ? לא נמאס לך לספור כמה ימים נשארו לחופש ? את באה להופעה ב 30.6 של השירים החדשים ? בכמה הופעות היית עד עכשיו (של שייגעצ) ? מי הלהקה האהובה עליך (חוץ משייגעצ) ? מי הזמר האהוב עליך ? זמרת אהובה ? סוג מוזיקה אהוב ? מה את עושה היום בערב ? ומחר בערב ? נכון שהחיים משעממים רוב הזמן ? טוב זהו בנתיים ^

../images/Emo13.gif

ממצב ? הכל טוב :) מאיתך? מה חדש ? אמממ שעוד מעט חופשששש לא נמאס לך לספור כמה ימים נשארו לחופש ? האמת שלא.. ואני גם יספור בשנה הבאה מתחילתה ועד הסוף את באה להופעה ב 30.6 של השירים החדשים ? אממ לא נראה לי.. בכמה הופעות היית עד עכשיו (של שייגעצ) ? 3 :) אחת בתיכון הרצוג, ביהלום, וביום העצמאות מי הלהקה האהובה עליך (חוץ משייגעצ) ? מטאליקה ! מי הזמר האהוב עליך ? זה ששר ביהודים.. נראה לי קוראים לו תום זמרת אהובה ? אורית שחף זאת ששרה ביהודים סוג מוזיקה אהוב ? מטאל :) מה את עושה היום בערב ? היום? אממממממממ נראה לי כלום ומחר בערב ? גם .. נכון שהחיים משעממים רוב הזמן ? כן בדיוק חשבתי על זה שעניתי על 2 השאלות הקודמות לזאת... :)

סקוויד

New member
עונה!!

מה קורה?! מה את שומעת עכשיו?! מתי פעם אחרונה שמעת שייגעצ?! את יודעת שעיצבנו אותי
? רוצה ללכת להרביץ להם? תזכורת
עוד כמה ימים יש חופש? isn't it great
? טוב אין זין בשביל זה ["אין לי זין בכללי..."
] אז בהבייי

D !!!

מה קורה?! בסדר מה איתך? :) מה את שומעת עכשיו?! צעקות של בת דודה שלי ..חח.. מתי פעם אחרונה שמעת שייגעצ?! אממ היום בבצפר את יודעת שעיצבנו אותי ? מי? ולמה? שילך לעזאזל! רוצה ללכת להרביץ להם? כןכןכןכןכןכן מכות זה כיף תזכורת עוד כמה ימים יש חופש? 15 !!!!!! isn't it great ? אה הא!!! למרות שאני יתגעגע לכיתה ט'.. ולקומה השלישית שצריך למות באמצע המדרגות.. חח טוב אין זין בשביל זה ["אין לי זין בכללי..." ] אז בהבייי

elezrit

New member
אני..

ממ, מע עמצעב...? נעכוען שעזעה מעצבען..? יעופעי געמעותי... ממ, למה קראתלעצמך ש בשמלה אדומה חוזרת.? חח זה סקרן אותי עוד מזמן...

Hey you ../images/Emo9.gif

ממ, מע עמצעב...? עמצעב בסעדער :) נעכוען שעזעה מעצבען..? כע יעופעי געמעותי... חעחעחעחע ממ, למה קראתלעצמך ש בשמלה אדומה חוזרת.? אממ זה כינוי די מטומטם, כי היה לי כינוי פעם "שייגעצית בשמלה אדומה", ואז תפוזונה משומה לא ההרשה לי לכתוב בפורמים (אין לי מושג למה!) אז פתחתי שם משתמש חדש אז ש זה קיצור של שייגעצית... אממממ וזהו.. חח זה סקרן אותי עוד מזמן... חחח עכשיו זה כבר לא סקרן אותך :) יומנעים !

•No¥a•

New member
ניימ

משלומך? הידעת שיו מטאליקה רולֵז? אבל יותר מידי גאייז שומעים אותם
נכון שאנשים גאיי זה גאיי? נכון ביחוד כאלה ששומעים יו מטאליקה? נכון שאני צריכה להפסיק לכתוב על יו מטאליקה? נכון שצריך להשמיד את הבלאקרים?
תשאלי למה כי הם גאיי!!1 ]; באה לשנטיפי? כמה זמן את מנגנת על תופים? :O עוד כמה ימים נשארו לחופש? :p נכון שיום ראשון זה יום רע? נכון שיומחמישי זה יום שולט? D: ממ.. זהו :)

:p

משלומך? -הכל בסדר :) הידעת שיו מטאליקה רולֵז? אבל יותר מידי גאייז שומעים אותם -
אני לאהוב מטאליקה... אממ ומה רע בגאייז? נכון שאנשים גאיי זה גאיי? -אה? נכון ביחוד כאלה ששומעים יו מטאליקה? -יו מטאליקה? אממ לא הבנתי נכון שאני צריכה להפסיק לכתוב על יו מטאליקה? -חחח זה בסדר אני אוהבת מטאליקה
נכון שצריך להשמיד את הבלאקרים? -אממ תשאלי -למה? כי הם גאיי!!1 ]; -חחחח אני לא מכירה כאלה אנשים.. באה לשנטיפי? -לא, זה יוצא בחג וזה אסור וגם אין לי כסף מיותר כרגע.. חח כמה זמן את מנגנת על תופים? :O - קצת יותר מחצי שנה.. משו כזה עוד כמה ימים נשארו לחופש?:p -חמשעשרה ימים! נכון שיום ראשון זה יום רע? -כן אני שונאת תיום הזה.. נכון שיומחמישי זה יום שולט? D: -אממ לאדעת הוא נחמד.. הוא אומר שעוד יום מגיע יום שישי חח

•No¥a•

New member
מה רע ?

מה רע??? מה לא רע? ]; (ואני לא מדברת על גאייז יענו הומויים..)

•No¥a•

New member
לא, את לא טיפשה..

זה פשוט שכמעט אפאחד לא מבין את זה.. רק מס' אנשים

Hezi The One

New member
אני שונא אותך תפוזונע@#%@#

המ כן אוסנת 1.את מתה עלי נכון? 2.אחרי שהבנו את זה,מה קורה? 3.נכון שכולם מחכים לחופשגדול:(? 4.נכון שהוא יבטיח ארמונות אבל יהיה פה בית זונות? 5.האם את מודעת לעובדה שאין לי מה לכתוב לך וכואב לי הראש אז זה יוצא ככה? 6.יופי. 7.מה הלהקה האהובה עליך? (זה לא באמת מעניין אותי אבל רציתי שאלה נורמלית) 8.טוב אני אסיים לי,ביי לך:]

חחחח ../images/Emo3.gif

1.את מתה עלי נכון? -כןןן הכי שבעולם כפרעליך 2.אחרי שהבנו את זה,מה קורה? - הכל טוב מאיתך?? 3.נכון שכולם מחכים לחופשגדול:(? -כןןן אני לאהוב חופששש 4.נכון שהוא יבטיח ארמונות אבל יהיה פה בית זונות? - חחחח כן.. 5.האם את מודעת לעובדה שאין לי מה לכתוב לך וכואב לי הראש אז זה יוצא ככה? -עכשיו אני מודעת:) 6.יופי. -יופי יופי 7.מה הלהקה האהובה עליך? (זה לא באמת מעניין אותי אבל רציתי שאלה נורמלית) -מטאליקה 8.טוב אני אסיים לי,ביי לך:] -ביי גמלך
ויומנעימ

למעלה