ראיון שבועי

ממ היי אוסנת :)

מה קורה? מאיפה את? איזה מזל את? את באה להופעה בפטיפון ב30/6 ? איזה להקות את אוהבת? איזה סוג מוזיקה את אוהבת? באיזה מגמה את? מה עושה לך טוב? נכון שאת אוהבת אותי?

היי את.. חח

מה קורה? הכל טוב :) מה איתך? מאיפה את? מכפר סבא איזה מזל את? דגים
את באה להופעה בפטיפון ב30/6 ? אממ אין לי מושג איזה להקות את אוהבת? מטאליקה, נירוונה, היהודים, קולדפליי, פנטרה, גאנסאנדרוזס, ועוד הרבה.. איזה סוג מוזיקה את אוהבת? בעיקר מטאל באיזה מגמה את? אממ אני עוד בכיתה ט' אז אין לי שמץ... מה עושה לך טוב? מוזיקה, שאנשים מחייכים אליי
, לאהוב אנשים חיח נכון שאת אוהבת אותי? כן את חמודה (ויפהה!
)

כה...

אבל אני לא מכירה כל שיר ושיר "אבא שפך לי שמן רותח לתוך האוזן.."
אגב, היית ביום ירושלים בגן סאקר ובצעדה ההיא לכותל? [אני הייתי והיה בנזונה]

לא, לא הייתי

ותתחילי לשמוע אינפקציה בקביעות
הם כ"כ טובים. יש לי את הדיסק האחרון [החדש] שלהם הוא מעולה...

אין כזה

אין כזה דבר במקרה מי ששומע יודע מה הוא שומע אינפקציה להקה בת זונה אהה ואמרו לי שאני כישרון מבוזבז.....

פרקשון

New member
אוסנת כנסי מהר! אם לא...

סתם:) מה שלומך? מה המצב? מה קורה? מה העניינים? מה איתך? כמה פעמים בדקה את יכולה להגיד קוקוריקו (אני מזכיר שהשיא שייך לאורטל-46)? מה את חושבת על ההתנתקות? כמה ריסים יש לך? כמה גבות (ביחידות של שיערות)? מי הלהקה שאת הכי אוהבת? יש לך להקה כבר? כמה פעמים בחיים שלך הורדת שיערות מהרגליים? ספרי לי בדיחת הרשל'ה: מ1-10 כמה יפה התחת של שיקו? תשלימי: אני כל כך_____ ערסים סקסים? מונגולים? צרפתים? רוסים? יוונים? טורקים? ישראלים? תשלימי:פורום שייגעצ תפוז______(אסור להגיד שליטה) רוצה עוד שאלות? למה התחפשת בפורים? למה? למה? למה? למה? איזה חג את הכי אוהבת? למה? למה? למה? למה? טוב די לילה טוב שיהיה לך כפרות עליך

../images/Emo26.gif

מה שלומך? בסדר.. עייפה.. מה המצב? הכל טוב מה קורה? בסדר מה העניינים? סדרררר מה איתך?הכל טובב כמה פעמים בדקה את יכולה להגיד קוקוריקו (אני מזכיר שהשיא שייך לאורטל-46)? חחחח לאדעת אין לי כוח להזיז תפה.. מה את חושבת על ההתנתקות? שזה חרא של דבר.. אסור להתנתק כמה ריסים יש לך? אממ הרבה.. כמה גבות (ביחידות של שיערות)? אממממממ אין לי מושגגג מי הלהקה שאת הכי אוהבת? מטאליקה יש לך להקה כבר? לא הלוואי.. אני צכה להתמיד בתופים כדי לעלות ברמה כמה פעמים בחיים שלך הורדת שיערות מהרגליים? חחח בערך....8597859742 מליון פעם ספרי לי בדיחת הרשל'ה: הרשלה הלך ברחוב. ואז הוא לא הלך ברחוב. מצחיק ?חחח מ1-10 כמה יפה התחת של שיקו?לא שמתי לב אליו אפעם... תשלימי: אני כל כך קיצונית ערסים סקסים? איכססס מונגולים? אה? צרפתים? חמודים!! הכרתי כמה בירושלים איזה חמודים הםםם רוסים? יש ויש.. יוונים? *_* טורקים?חחח ישראלים? אני גאה בעם הזה!! תשלימי:פורום שייגעצ תפוז המאגניבים.. סתם לאדעת(אסור להגיד שליטה) רוצה עוד שאלות? כן למה לא? למה התחפשת בפורים? לא התחפשתי.. כי לא מצאתי למה למה? כי למה?כי למה?כי למה?כי ככה איזה חג את הכי אוהבת? פורים (וזה גם היומולדת שלי :p ) למה?כי למה?כי למה?כי למה?כי ככה

למעלה