ראיון שבועי
|באג

מיכלי!@!!111111111111

חהחהחה! מה קורה בובהההה? תגידי, את באה להופעה ב-13.1 של שייגעצ? אהה יש לי עוד שאלה באמת אני אצלך עדיין -100? :( את רעה פאק יו ביטצ' חחח סתם! זה פשוט הצחיק אותי אז הייתי חייבת לכתוב אני כן אוהבת אותך! ממאודמאודמאודמאודמאודמאודמאודמאודמאומאודמאוד אוקי - ועכשיו תורך לכתוב כמה את אוהבת אותי. מיכלי יש לי מבחן בהיסטוריה לך יש מבחנים? לי יש גם בגרויות גם לך יש בגרויות? אני השנה מסיימת י"ב. גם את השנה מסיימת י"ב? (חהחה הייתי חייבת) טוב, לא נורא גם תורך יגיע ביי בובה שלי לאב יווו

נופריי!!1111../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

חהחהחה!
מה קורה בובהההה? ממש נפלא! >.< NOT תגידי, את באה להופעה ב-13.1 של שייגעצ? לא. אהה יש לי עוד שאלה באמת אני אצלך עדיין -100? נהההה. :( ? את רעה אני?! פאק יו ביטצ' אמא'שך. ;[ חחח סתם! זה פשוט הצחיק אותי אז הייתי חייבת לכתוב טוב.. אני כן אוהבת אותך! יאיי :] ממאודמאודמאודמאודמאודמאודמאודמאודמאומאודמאוד
אוקי - ועכשיו תורך לכתוב כמה את אוהבת אותי. מפה עד הירח ובחזרה! מיכלי יש לי מבחן בהיסטוריה לעזור לך?
לך יש מבחנים? אהא. המון. לי יש גם בגרויות לי יש מתכונת
גם לך יש בגרויות? לא.
אני השנה מסיימת י"ב. אני מסיימת ח'.
גם את השנה מסיימת י"ב? לא, אבל אני איתך בלב
(חהחה הייתי חייבת) רעה ;[ טוב, לא נורא גם תורך יגיע ;[ ביי בובה שלי כבר נגמר?!
לאב יווו לאב יו טו בייבי

מיככ ../images/Emo10.gif

נאו אול זה ראיון איז אין עיבריש פיינד? גוד האו אר יו? איפ אל פיינד אייאמ הפי. יו אר קום טו לבקר מי? פליזז מיכ דונט אנגרי און זוהר פליזזז וואטס ניו? איי גיב יו דה רשעמרושע דה עיקר זאט דונט תכעסי אוקי?? איי דונט נואו וואט טו לשאול וול זיס אינאף נו? לאב יוו זוהר

זורי |באג../images/Emo187.gif

נאו אול זה ראיון איז אין עיבריש פיינד?
פיינד. גוד
גוד. האו אר יו?
רערערערערערע. איפ אל פיינד אייאמ הפי.
אמ סורי יו נוט האפי >.< יו אר קום טו לבקר מי?
יא רייט. פליזז
אי קאנ. מיכ דונט אנגרי און זוהר פליזזז
אייבווד לייך. וואטס ניו?
נסינג. איי גיב יו דה רשעמרושע דה עיקר זאט דונט תכעסי אוקי??
דה רשעמרושע איז שלי, אנג איי אמ אכועסת סו איז איט אפרבלם. איי דונט נואו וואט טו לשאול וול זיס אינאף נו?
נו. לאב יוו
אי סינק אי לאב יו טו.
זוהר

keeeren

New member
מיכלושקה

מה קורה יפיופית? אני מטורפת עלייך.. תגידי יש לך איזשהי שריטה נכון? נכון שאני לא פאקצה?
אהמ את באה למפגש בחנוכה נכון? יש מצב שתבואי להופעה של שייגעצ בבארבי בת"א? מתי סוף סוף אני אהיה מרואיינת?

קרנושקה ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

מה קורה יפיופית? הכל טוב בובה, מאיתך? אני מטורפת עלייך.. גמני עליי
תגידי יש לך איזשהי שריטה נכון? לי?! OOO:
נכון שאני לא פאקצה? לא
אהמ את באה למפגש בחנוכה נכון? לא
אולי.. >.< יש מצב שתבואי להופעה של שייגעצ בבארבי בת"א? נההה. מתי סוף סוף אני אהיה מרואיינת? לודעת..

כפרע

מה קורה?! איך החיים?! מתי הגעת הביתה אתמול?! מה עם ההוא שאת רוצה?! נכון שאת אוהבת אותי?! כמה את אוהב אותי?! תודי כבר שאני יפה...תפסיקי לחיות בהכחשה?! מה לא?! יאללה יאללה שלא אוכל לך את החתולע.. מתי את באה לת"א!? אני אבוא לצפון שיהיה לי זמן.. כמה כמה כמה?

בנצי'לה../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

מה קורה?! הכלטוב :] איך החיים?! אע.
מתי הגעת הביתה אתמול?! מה היה אתמול?
מה עם ההוא שאת רוצה?! מסתכלת ומזילה ריר ;[ נכון שאת אוהבת אותי?! מתה עלייך
כמה את אוהב אותי?! מפה ועד הירח 5 לופים סביב מאדים ולחזור :] תודי כבר שאני יפה...תפסיקי לחיות בהכחשה?! כןכן בטחח... מה לא?! לא.
יאללה יאללה שלא אוכל לך את החתולע.. עזוב את ג'נע ;[ מתי את באה לת"א!?
מתי אתה בא לקיבוץ? אני אבוא לצפון שיהיה לי זמן.. בטחחחחחח כמה כמה כמה? הא?

Hezi The One

New member
מיכלי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מה קורה? כל טוב? יופי:] את אוהבת אותי? נו ברור שאת אוהבת אותי:] כמה את אוהבת אותי? מתי אני רואה אותך? קבלי תיקון:מתי את באה אלי? מתי אני עושה אותך?P: סתם נו מה:$ זה את רוצה לא אני
טוב אם את מתעקשת... מה הצבע האהוב עליך? כן נו אני יודע שאנ'לא קשור רציתי להודיע לך שאני אוהב אותך מאוד מאוד
ותמו לי השאלות אז ביי לך

חזי../images/Emo99.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

מה קורה? הכלטוב כל טוב? אהא
יופי:] :) את אוהבת אותי? מאודדדדדדד נו ברור שאת אוהבת אותי:]
כמה את אוהבת אותי? כ=============כ==========ה!!!!!11111 מתי אני רואה אותך? כמה שיותר מוקדם
קבלי תיקון:מתי את באה אלי? כשהפוביה שלי מהבית שלך תגמר
מתי אני עושה אותך?P: הממ
סתם נו מה:$
זה את רוצה לא אני כןכן תשקר לעצמך..
טוב אם את מתעקשת... להלהלהלהלהה מה הצבע האהוב עליך? כחול כן נו אני יודע שאנ'לא קשור
זה שקסי. רציתי להודיע לך שאני אוהב אותך מאוד מאוד גמני
ותמו לי השאלות כבר?; ;[ אז ביי לך ביי מותק

פרקשון

New member
מיי פייבוריט קיבוצניקית

מה קורה איתך יא בטטה? סתם את לא בטטה אל תקחי ללב סתם אמרתי! כמה ימים את בלי סיגריה? וכמה ימים בלי נשיקה? איך זה לגור בחור? מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בגבר? פה? ידעתי! רואים עלייך פשוט כמה פעמים ביום את מתקלחת? כמה פעמים ביומיים את שוטפת ידיים? כמה פעמים בחצי שעה את תוקעת נוד? אם היית יכולה להחזיר מישהו מהמתים..מי זה היה? למה?!?! מיכל!!! מיכלי!!! שומעת?!?!?!!? מיכלי!!!! מכשפהקטנהזונה!!!! תקשיבי!! זה חשוב!!! אוף אי אפשר לתת לך בגיי אה.. לא נורא אז שתדעי שאני אוהב אותך והשקעתי הרבה בשאלון ואם תרצי אני אכתוב עוד 10 שאלות אולי אפילו 12

מיי פייבוריט אונואי[ק] |באג../images/Emo187.gif

מה קורה איתך יא בטטה? בסדר
סתם את לא בטטה אל תקחי ללב סתם אמרתי!
כמה ימים את בלי סיגריה? כמה שעות.. וכמה ימים בלי נשיקה? 4 חודשים וכמה ימים.. איך זה לגור בחור? למה אתה שואל אותי?
אתה אמור לדעת! מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בגבר? פה. פה? ידעתי! כפרעעעעע רואים עלייך פשוט
כמה פעמים ביום את מתקלחת? תלוי
לפעמים אני בכלל לא..
קיבוצניקית נו מה.. כמה פעמים ביומיים את שוטפת ידיים? פעם ביום[?] כמה פעמים בחצי שעה את תוקעת נוד?
אם היית יכולה להחזיר מישהו מהמתים..מי זה היה? פרדי מרקורי למה?!?! ככה!!!!1111 זה קווין!!!!!1111 מיכל!!! לאלאלאלא מיכלי!!! לאלאלאלאאאא שומעת?!?!?!!? כן. מיכלי!!!! מכשפהקטנהזונה!!!! תקשיבי!! זה חשוב!!! אוף אי אפשר לתת לך בגיי אה..
לא נורא
אז שתדעי שאני אוהב אותך והשקעתי הרבה בשאלון - אני מאוד מעריכה את זה
ואם תרצי אני אכתוב עוד 10 שאלות אולי אפילו 12
תכתוב עוד!!!!11111

צלילוש3

New member
מיכלייי../images/Emo99.gifמאוהב|../images/Emo99.gif

נכון שאת באה למפגש בחנוכה? נכון? נכון???

double O S

New member
מיכל היי מקורה../images/Emo96.gif

אני לא קיללתי אותך למה אמרת שקיללתי אותך!!1
? למה את מדברת עם בן כ"כ הרבה?

למעלה