ראיון שבועי

../images/Emo41.gif ראיון שבועי../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה [כן, לא רק לוסי אומרת נאותה.
] ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
ליל!!111
(
LiLdon
) שוטו כפרעות

ליל../images/Emo23.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

נכון המפגש צפוניקים הולך להיות בנזונה?! נכון המפגש בקיריון יהיה עוד יותר טוב?
נכון צפון זה חרא? נכון עוברים למרכז? למה?! כי זה קרוב יותר לחזי, זה למה
. נכון בר גותית? נכון בר מאוד גותית? נכון אונו זה מקום מוזר?
נכון משעשע
זאת המילה הכי מדהימה בעולם?!?!?! את רואה ג'אקאאס? את רואה
נכון באס הוא שיא השלמות?
נכון נוקוויל מושימושלם?
נכון סטיבאו יעשה לי ילד?
טובנו, אני אבקש ממנו שיעשה גמלך
טוב. אינלי יותר שאלות. אז ליל"ט שיהיה לך
ובעיי

LiLdon

New member
אא.

נכון המפגש צפוניקים הולך להיות בנזונה?!כע נכון המפגש בקיריון יהיה עוד יותר טוב? אכן נכון צפון זה חרא?ללא :( נכון עוברים למרכז?חחח אמ.כן ^_^ למה?!כובע כי זה קרוב יותר לחזי, זה למה . נכון בר גותית?חחחחחח לא נכון בר מאוד גותית?לא נכון אונו זה מקום מוזר?DONT KNOW נכון משעשע זאת המילה הכי מדהימה בעולם?!?!?!חחחח סוג של את רואה ג'אקאאס?אה-הא את רואה נכון באס הוא שיא השלמות?כככככןןן נכון נוקוויל מושימושלם?נאא..הוא סתם סקסי נכון סטיבאו יעשה לי ילד?יאפ

K i f

New member
ברצה גותית???????????????../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

LiLdon

New member
:)

שם:ליל גיל:17 וקצת תאריך לידה:14.4 מקום מגורים:קריית ביאליק משו שהיית רוצה לספר לנו:יש לי אזיקים.^_^

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifליל../images/Emo99.gif

ליללל, כפרה. מה קורה יפה? מהחדש? אוף למה את לא לומדת מחר ואני כן?
התעשי לי ילד?
נכון My Chemical Romance שולטים?! [נו
] ממ..נכון וילה/וילא/וואטאבר - מושלם?
מממ...טוב, מחר ביצפר! מאוחר! אמאאא! לילהטוב מהממת

LiLdon

New member
גלי../images/Emo24.gif

מה קורה יפה?הכלטוב. מהחדש?וואלה,אין אוף למה את לא לומדת מחר ואני כן?כי ככה החיים.חח סתם.בדיקות.בלאט התעשי לי ילד?בטח,אם תתעקשי אפילו שנים נכון My Chemical Romance שולטים?! [נו]הכייייייי בעולם ! ממ..נכון וילה/וילא/וואטאבר - מושלם? ודאי,רק חבל שהוא אימפוטנט

גלי. ||: |בא|../images/Emo187.gif

המפ, חברה שלי*כנראה >.<* שומעת My Chemical Romance , אממ צרלי להגיד לך בובי, שאם היא שומעת את זה.. אז, או שהלהקה במצב לאהכיבעולם, או שהיא משקרת *הווווכמהשישימצב* או. שאת צריכה לצוא לך אובססיה חדשה?

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifממממ...למה?

זה קשור למה שהיא שומעת בד"כ? אם כן-מה היא שומעת בד"כ? ו..מה 'כפת לי?
הם מעולים כלכך! ואנ'לא אובססיבית..אני פשוט אוהבת אותם מאוד
*ממליצה בחום* :]

איכ היא שומעת המון ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

להקות מגעילות, ולהקות מטאל קשואחות ואפלות כאלה, ו.. ו.. ו.. סליפנוט. ||: אז, אמ, איכ.

למעלה