ראיון שבועי

לאלאלאלאללאלא ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

את כוסית, וגם הזאתי בתמונה כוסית, ואני לא.
גלי!!!!!!!!!!1111111 את רואה את השיער הורוד ה100מם שלה?! כזה יהיה לי בקצוות

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifאת כוסית../images/Emo99.gif

והיה לי פעם שני פסים בצבע הזה XD

שיו ליל

מה קורה? מתי יש לך בית ריק עם הרבה אלכוהול? נכון שאני בא? את אוהבת אותי? ברור שאת אוהבת אותי מה הייתי עושה ליובל עם הייתי תקועה איתו במעלית? ולי? נכון אנחנו מאגניבים? נכון אני רואה אותך בהופעה הבאה של שייגעצ? וזהו אשתוק עכשיו:X

LiLdon

New member
שיו בנצי

מה קורה?הכל נפלא מתי יש לך בית ריק עם הרבה אלכוהול?כנראה בחנוכה נכון שאני בא?חחח בכיף את אוהבת אותי?עד מאוד ברור שאת אוהבת אותי מה הייתי עושה ליובל עם הייתי תקועה איתו במעלית?ספאנק ולי?שניים נכון אנחנו מאגניבים?חחחח הכי שיש נכון אני רואה אותך בהופעה הבאה של שייגעצ?חח ברור ^_^

G r a i c y

New member
ליל :]

נכון במפגש הבא אנחנו הולכות להתאחד? ואת הולכת לעשות אותי? נכון אני אראה אותך בקרוב? אם אני אנשק אותך, את תתני לי לעשות זאת? בלעעעט.. אין לי שאלות אוהבתותך ליל

LiLdon

New member
בר :]

נכון במפגש הבא אנחנו הולכות להתאחד? חחח ברור ואת הולכת לעשות אותי?כמה שרק תרצי נכון אני אראה אותך בקרוב?יאפ אם אני אנשק אותך, את תתני לי לעשות זאת?חחחח וודאי גמאני אוהבת בר 3>

bookaka

New member
ליייההההייייייילללל

את ליל? שרליל? דחליל? צביקה פיק? סתם היית מתה להיות צביקה פיק.. את כוסית אבל אל תחושי כי זה לא טוב! ליל, התעשי אותי? התבגדי בסנופקין איתי? למה לא? אני שונאת אותך. סתם לא... אולי כן?? בקיצור שרליל שלי. יש פרסנט סימפל פרוגרסיב סטייטיב וורבס ושאר ירקות ללמוד למחר. סלאמת!

LiLdon

New member
אאאבייהייק

את ליל?כן שרליל?סוג של דחליל?חחח לא צביקה פיק?חחחחחחחח הכי לא ! סתם היית מתה להיות צביקה פיק..-כן,כמו שאני מתה לקפוץ מהחלון את כוסית-לא אבל אל תחושי כי זה לא טוב!-סתמי ליל, התעשי אותי?בטח התבגדי בסנופקין איתי?we will see למה לא? אני שונאת אותך. סתם לא... אולי כן??-יופי אביטל,תשנאי אותי.

הלו הלו

אממ מה נשמע?הכל אחלה?יופי נכון שהשיר הזאת שהייתה בצ'אט פשוט מ-ו-ש-פ-ל-ת ?חעחע את זוכרת אותי מההופעה שהייתה בראשון ?.בחופש הגדול ,והיית עם ילדה שיש לה קוקו מוזר במיוחד .. אני חושקת בכובע שלך.מאוד ספרי על משו מוזר שעשית/קרה לך :) את גם אוהבת מטאל? יופי זה טוב לילה טוב חיים מאושרים אין לי עוד שאלות

LiLdon

New member
:)hello

אממ מה נשמע?הכל אחלה?יופי-חח נפלא נכון שהשיר הזאת שהייתה בצ'אט פשוט מ-ו-ש-פ-ל-ת ?חעחע- כן..עלוב ביותר את זוכרת אותי מההופעה שהייתה בראשון ?.בחופש הגדול ,והיית עם ילדה שיש לה קוקו מוזר במיוחד .. חחחח אני בקושי זוכרת משהו מההופעה הזאת,שתיתי קצת לפניה או משו אני חושקת בכובע שלך.מאוד-חחח וואלה, ספרי על משו מוזר שעשית/קרה לך :)אני וחברה צעקנו באמצע האמפיפארק שיש לנו איידס,ומרליה,וסיפטומים לסטרפטוקוקוס האיים,ומקרה היו תלויים לי אזיקים על התיק,וזקנות וערסים הביטו בנו בצורה מפוחדת.-מספיק מוזר? את גם אוהבת מטאל?אני לא בהכרח אוהבת מטאל,פה ושם ^_^ יופי זה טוב יומטוב:)

למעלה