ראיון שבועי

../images/Emo41.gif ראיון שבועי../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

תודו שהתגעגעתם
הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה [כן, לא רק לוסי אומרת נאותה.
] ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
חזי!!111
(
Hezi The One
) שוטו כפרעות

להלהלהלהלה...../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

חזי
. אתה יודע שאני אוהבת אותך המונים?!
ושאני אסירת תודה על היומיים האחרונים
. ותוֹדֵה שאני חכמה, כי אני ידעתי באיזה שבוע לעשות את הראיון השבועי..
כי נו... מחרמחרמחר!!1111
ולשאלות
. אכלת פעם מלפפון חמוץ עם ממרח שוקולד? <אל תנסה, זה לא טעים..> שתית פעם וודקה? ראית מישו מחליק על בננה? התנשקת עם מישו? <מישו, נוו.. גבר, זכר... נו! עם זין!> לבשת שמלה? חזייה? התאפרת? יאאא! אתה מרשה לי לשים לך עיפרון שחור במפגש? לא שואלת אותך.
כמה זמן כבר לא התנשקת? כלב;[. זה או זה.
^.^ או ^_^? בנצי כחול או בנצי שחור (נו רגיל.
)? <נו תענה בכנות, הוא לא יעלב... נכון בנצי?!
> מפגש צפוניקים או מפגש רגיל (עזריאלי..)? <כדאי לך לחשוב לפני שאתה עונה.
> ציצי קטן או גדול? <גם על זה כדאי לך לחשוב טובטוב..> סיידליפ או עגיל בלשון <נו אני לא יודעת איכקוראים לזה..>? מהשד"ק או היהודים? מלך האריות או אלדין? אוקיי, עכשיו ישלך משימה.
תנסה להגיד כמה שיותר פעמים "בקבוק בלי פקק"
נראה כמה תצליח...
וזהו.
אוהבת

Hezi The One

New member
מיכלינק'ה../images/Emo99.gif

אתה יודע שאני אוהבת אותך המונים?!-גמאני אוהב אותך
ושאני אסירת תודה על היומיים האחרונים.-שטויות,שמח לעזור. ותוֹדֵה שאני חכמה, כי אני ידעתי באיזה שבוע לעשות את הראיון השבועי.. כי נו... מחרמחרמחר!!1111- XDDDD נוXD ולשאלות. אכלת פעם מלפפון חמוץ עם ממרח שוקולד?-לא,איכ,זה אוכל לנשים בהריון. <אל תנסה, זה לא טעים..> שתית פעם וודקה?-כע
ראית מישו מחליק על בננה?-סרטים נחשב?:$ התנשקת עם מישו? <מישו, נוו.. גבר, זכר... נו! עם זין!>-לאP: לא יקרה כמו שאני רואה את זה גם. לבשת שמלה?-פורים בכיתה ז'. התחפשתי לסיוון מאדיר מילרP: זה היה כזה יפה חזייה?-XDDDDDDDD אצל נטע,ענבינק'ה הביאה לי חזיה ורודה והכריחה אותי לשים:( התאפרת?פורים:] יאאא! אתה מרשה לי לשים לך עיפרון שחור במפגש?- לא@#%#@ ניסיתי את זה בניצנים וברגע שהאקסית שלי נגעה בי עם העיפרון שחור,זזתי אחורה ולא מתקרב לזה
לא שואלת אותך.-
כמה זמן כבר לא התנשקת? זה לא מצחיק. חודש ומשו. אבל זה מרצון (לפחות החודש הראשוןXDDD) כלב;[. -חתולה:$ זה או זה. ^.^ או ^_^? ^_^!!!!! בנצי כחול או בנצי שחור (נו רגיל.)? בנצי כחול. <נו תענה בכנות, הוא לא יעלב... נכון בנצי?!> ברצינותO: מפגש צפוניקים או מפגש רגיל (עזריאלי..)? רגיל!!!!!!!11111111 <כדאי לך לחשוב לפני שאתה עונה.>-חשבתי
ציצי קטן או גדול? C זה מעולה. <גם על זה כדאי לך לחשוב טובטוב..>-מיכלי,יהיה בסדר אולי יתנו לך הגדלה ליומולדת 16 XDDD סיידליפ או עגיל בלשון <נו אני לא יודעת איכקוראים לזה..>? סיידליפ. מהשד"ק או היהודים? עם כל הכבוד למהשד"ק...היהודים
מלך האריות או אלדין? מלך האריות
אוקיי, עכשיו ישלך משימה. תנסה להגיד כמה שיותר פעמים "בקבוק בלי פקק" נראה כמה תצליח...-אה!!!!!!! הפסקתי מרצון
וזהו. אוהבת-גמאני אוהב:]

חבל שדיברתי על ה../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

"בקבוק בלי פקק".
אגב, גמני יכולה להגיד שלא התנשקתי כבר 4 חודשים וכבר ימים <אינלי כוח לספור> מרצון.
אבל... אני לא משקרת.
לפחות לא לך.

inbal145

New member
לא הכרחתי אותך לשים חזייה.../images/Emo11.gif

בסה"כ הגשמתי לך את החלום - שיהיו לך ציצים. עכשיו תשתוק.

Hezi The One

New member
מה? אני?:$ אוקי../images/Emo9.gif

שם:חזי גיל:15 וחצי תאריך לידה:26.6.90 מקום מגורים:ר"ג. משו שהיית רוצה לספר לנו:אמ,חכו יום-יומייםP:

LiLdon

New member
חזי חזי חזי ../images/Emo110.gif

מה קורה? וואלה... נכון טוב לבד? <טיפש,זה אפרתגוש.> אתה יודע שבגללך ראיתי את הסרט "השדים של אמילי"? כן. והוא לא כזה יפה,הגזמת. שוקו או קפה? אפרת גוש,או קלי קלקרסון? חחח נכון>.< נכון אתה טיפש? שקרן>.< ונכון שאתה מאוד "צנוע וחביב"? חחחחח משו משו P: ו..ו..ו.. נכון שאני קרציה? תתמודד :) אני אשתוק עכשיו, תודה :X

Hezi The One

New member
ליל:]

מה קורה? חביב ביותר וואלה... כן:] נכון טוב לבד?-כן,הבעיה זה כשכבר יותר משבוע אף אחד כבר לא נוגע ביP: <טיפש,זה אפרתגוש.>-אני יודע
אתה יודע שבגללך ראיתי את הסרט "השדים של אמילי"? כל הכבוד כן.:] והוא לא כזה יפה,הגזמת.-כן הוא כן. הוא היה בנזונה:$ שוקו או קפה?-איכ ואיכ אפרת גוש,או קלי קלקרסון? וואי,קשה>< אפרת קצת יותר לדעתי:$ חחח נכון>.< נכון אתה טיפש? טעות נפלה בפיך! שקרן>.< -באמת3%@#$%# ונכון שאתה מאוד "צנוע וחביב"? XDDDDDDDDDD נו כשמכירים אותיP: חחחחח משו משו P: -באמת:( ו..ו..ו.. נכון שאני קרציה?- ישמצב תתמודד :)-מתמודד
אני אשתוק עכשיו, :] תודה :X בבקשה:]

הזי ...

מה איתך ? הכל טוב אצלך בחיים? נהדר אתה רוצה לראות את הJ300 שלי ? סתם לא זה הפירסומת בצד ובתלכס לי אין לי ממש מה לשאול אותך חוץ מלהגיד לך שאתה חמודדדד ושקסי ופיו פיו פיו לבבות לבבות זהו

Hezi The One

New member
אוסנת...

מה איתך ? חביב כזה הכל טוב אצלך בחיים? משעמם. נהדר- זה לא נהדר:( אתה רוצה לראות את הJ300 שלי ?- למה כולם אומרים את זה?@#%?@#$גלךעיגכ סתם לא זה הפירסומת בצד-אה:$ ובתלכס לי אין לי ממש מה לשאול אותך חוץ מלהגיד לך שאתה חמודדדד ושקסי ופיו פיו פיו לבבות לבבות-XD חמודה,חבל שיש לך נטיות:$ זהו

חז..../images/Emo66.gif

טוב.. היי!! :) תגיד, למה ההורים שלך החליטו לקרוא לך חזי? איך אתה שורד יותר מחודש בלי להתמזמז עם מישהי?! אתה?!? לא הייתי מנחשת בחיים. חודש!!!! טוב..לפחות נקווה שהאחרונה הייתה טובה! כן? לא? מממ..? אתה בן אדם טוב בדרך כלל? אתה רודף שמלות? נכון שכן? אני יודעת שכן חז!!! אני יודעת מה יש מחר :) אבל אני אשתוק!! ששש! אני לא מלשנית. מתי אני אראה אותך?? אתה מרגיש עם זה טוב? יש לך משו להגיד לי? אם לא, אז ביי. היה לי נחמד. גם לך כן? נהנת? חזזז אתה מותקקק

Hezi The One

New member
נופר:]

טוב.. היי!! :)-היי^^ תגיד, למה ההורים שלך החליטו לקרוא לך חזי?-ע"ש סבא ז"ל וזה...אני לא מת על זה>< איך אתה שורד יותר מחודש בלי להתמזמז עם מישהי?!-אני לא מבין למה צריך להזכיר את זה#$^$#^$#^#$^#$ אתה?!?- כן אני:( לא הייתי מנחשת בחיים.-אז בואי ותגאלי אותי:] חודש!!!!-חדש ושבוע לדעתי:$ טוב..לפחות נקווה שהאחרונה הייתה טובה!-לא ממש... כן?-לא! לא?-לא נו#%@# מממ..?-האמת שכן:$ אתה בן אדם טוב בדרך כלל?-אפשר להגיד אתה רודף שמלות?-אני? מה? לא:$ נכון שכן? אני יודעת שכן חז!!!-אוי שקט את@%^@#$ אני יודעת מה יש מחר :) אבל אני אשתוק!!-מה יש מחר?:$ ששש! אני לא מלשנית.-ששששש מתי אני אראה אותך??-שאלה טובה. אתה מרגיש עם זה טוב?-עם השאלה? ישמצבP: יש לך משו להגיד לי?-כן! לך ולכולם,באמאשלכם תעשו ת'מפגש אחרי הטיולצופים אם לא, אז ביי.-ביי:$ היה לי נחמד. גם לך כן?-חביב:] נהנת?-אפשר להגיד חזזז אתה מותקקק-תודה כפרע:$ גמאת מותק:]

הזייי THE וואחד

ליטן.. מה קורה? הכל טרקטור? איך החיים? איזה שכונה אתה גר בר"ג? מה אתה שמשעמם לך? איך זה שאתה גם בלונדיני וגם חכם? תודה שאתה אוהב בי...אפילו מאוהב בי... כשאתה לועס דילדו על מה אתה חושב? מתי פעם אחרונה הרבצת לאח שלך? מחכה למחר
? (מחר יהיו עוד שאלות
)

Hezi The One

New member
בנציל'ה:]

מה קורה?-כל סיידר הכל טרקטור?-משאיתO: איך החיים?-פגזO: איזה שכונה אתה גר בר"ג?-מרום נווה מה אתה שמשעמם לך?-משועמםO: איך זה שאתה גם בלונדיני וגם חכם?-תמיד יש יוצאי דופן:$ תודה שאתה אוהב בי...אפילו מאוהב בי...-האדם הלא נכון:$ כשאתה לועס דילדו על מה אתה חושב?-אתה בטוח שהשאלות בשבילי?D: מתי פעם אחרונה הרבצת לאח שלך?-היוםO_O מחכה למחר?-אמ,די:$ (מחר יהיו עוד שאלות)-אינמצב

keeeren

New member
חזייייייי כפרעליך../images/Emo24.gif

מה קורה נשמה עיניים טחול לבלב? אתה יודע שאני חולה לך על התחת? אני מקווה שזה הדדי
קיצר אז לא הבנתי מה יש עוד יום-יומיים? למה השבוע הזה מיוחד? לא הבנתי מה הולך פה וזה לא מוצא חן בעיניי.. אההה תגיד כמה בנות מהפורום עשית? אם היית חייב להתנשק עם איזשהו בן מכל העולם במי היית בוחר? (רק עברי לידר
) ואיזו בת? (חוץ מאליסה מילאנו) אהההה נכון שאתה מדוקדק?
טוב זהו אני אפסיק.. אני אוהבת אותך..

Hezi The One

New member
קרן../images/Emo99.gif

מה קורה נשמה עיניים טחול לבלב?-כל סה מיי דיר אתה יודע שאני חולה לך על התחת?-כולן
אני מקווה שזה הדדי-בהחלט:] קיצר אז לא הבנתי מה יש עוד יום-יומיים?-תביני כשתצטרכיO: למה השבוע הזה מיוחד?-הוא לא ממש מיוחדO: לא הבנתי מה הולך פה וזה לא מוצא חן בעיניי..-את תביני:] אההה תגיד כמה בנות מהפורום עשית?-אמ,אני אתן מספר ושתקו,כרגע זה עומד על 5 נדמה לי. עכשיו שתקו כי לא תדעו מי:] אם היית חייב להתנשק עם איזשהו בן מכל העולם במי היית בוחר?-לוידעP: (רק עברי לידר)-חשבתי שתגידי את זה ואיזו בת? (חוץ מאליסה מילאנו)-אותך:] אהההה נכון שאתה מדוקדק?-מה?:$ טוב זהו אני אפסיק.. אני אוהבת אותך..-גמאני אוהב אותך:]

למעלה