ראיון שבועי

Dj SuNsHiNe

New member
|חזי|../images/Emo99.gif-תעשה לי ילד?

מה שלומך? אתה באמת בצופים? למה?! לפחות אתה נראה טוב עם המדים? באיזה שבט? ואני חייבת להבין-למה אתה צופיפניק?!?!? חזי, אתה אוהב אותי? אתה היית עושה לי ילד? חזי, מתי נתראה? נכון שהעונה החדשה של מכושפות רולז? חזי, כמה אתה אוהב אותי? =) מתה עלייך בותק =)

Hezi The One

New member
נעמה../images/Emo23.gif

מה שלומך?-נחמד אתה באמת בצופים?-כע למה?!-כי זה כיףO_O לפחות אתה נראה טוב עם המדים?-תמיד:$ באיזה שבט?-צר"ג (נו,צופי רמת גן) ואני חייבת להבין-למה אתה צופיפניק?!?!?-אני לא צופיפניק#$^#$ אני רק שם:$ חזי, אתה אוהב אותי?-בטח! אתה היית עושה לי ילד?-יש קונדומים:$ חזי, מתי נתראה?-לוידע:[ נכון שהעונה החדשה של מכושפות רולז?-עונה 8? כעעע
חזי, כמה אתה אוהב אותי? =)-עד אילת! מתה עלייך בותק =)-גמאני עליך:]

יחזקאל!!

מה קורה? איך אתה מרגיש? אתה אוהב אותי? באמת? באמת באמת??? נכון שאתה מתגעגע אליי המון? כמה? איזה זיכרון טוב יש לך ממני? וזיכרון רע? איך זה לא להתנשק חודש+ ? אתה יודע שאני במרתון לעקוף אותך במס'? מתמטיקה או אנגלית? ספרות או הסטוריה? אדום או כחול? פירסינגים או קעקועים? אה, חזר לך המחשב סוף סוף? והשאלה הכי חשובה- מתי אני רואה אותך??!??? ומה יקרה כשאני אראה אותך? זהו, שלוםביי

שכחתי עוד שאלה נורא חשובה..

אתה יודע מה יש ביום שני הבא???!!!?? (אורטל, שש) מגיע לי מזלטוב!!!!!!!!! ואתה לא תדע למה חעחע תפעיל את דמיונך....

Hezi The One

New member
טובה!!!!!11111111

מה קורה? איך אתה מרגיש?-נהדר:] אתה אוהב אותי?-בטחO: באמת?-נו כן@#%#2 באמת באמת???-כן
נכון שאתה מתגעגע אליי המון?-לא המון:$ כמה?-סתם אמ,הרבה איזה זיכרון טוב יש לך ממני?-עזבי באמאשלך. וזיכרון רע?-עזבי נו איך זה לא להתנשק חודש+ ?-למה כולם מזכירים את זה?XD וזה בסדר אתה יודע שאני במרתון לעקוף אותך במס'?-בהצלחה:] מתמטיקה או אנגלית?-אנגלית ספרות או הסטוריה?-הסטוריה
אדום או כחול?-השטן אדום כחוללללל לצר"ג אתן הכל@#%@#% פירסינגים או קעקועים?-פירסינגים אה, חזר לך המחשב סוף סוף?-אינדיד והשאלה הכי חשובה- מתי אני רואה אותך??!???-מתי שתבואי ומה יקרה כשאני אראה אותך?-את זה תשאירי לדמיון שלך. אגב,ביום שני? עדיף לך שאני לא אגיד...לא פהXD

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifחזושששששש../images/Emo23.gif

היי מותק, מהקורה? מה חדש? אתה יודע שאתה חמוווד? אתה אוהב אותי?
נכון שאנחנו מכירים הרבה זמן? כמה זמן? מממממ.... *חושבת* נכון שביצפר זה הכי חרא בעולם?! אבל בכלזאת, אני חייבת להתלהב..קיבלתי פאקינג 97.5 באנגליתתת! וזה לציון מגןן!! נכן שאתה גאה בי? כפרה
טוב, יאללה.. אני צריכה ללמוד למבחן בתנ"ך
אז ביי מותק

Hezi The One

New member
גלי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

היי מותק, מהקורה?-נהדר:]:] מה חדש?-אמ,אני כחול:$ אתה יודע שאתה חמוווד?-תודה^^ אתה אוהב אותי?-בהחלטO: נכון שאנחנו מכירים הרבה זמן?-מעל שנהO: כמה זמן?-נו,מעל שנהXD מממממ.... *חושבת* נכון שביצפר זה הכי חרא בעולם?!-לפעמים אבל בכלזאת, אני חייבת להתלהב..קיבלתי פאקינג 97.5 באנגליתתת! וזה לציון מגןן!! נכן שאתה גאה בי?-גאונה שלי:] כפרה -את בעצמך טוב, יאללה.. אני צריכה ללמוד למבחן בתנ"ך אז ביי מותק -בהצלחה:]

למעלה