ראיון שבועי

../images/Emo41.gif ראיון שבועי../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

טילילילילי
הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה [כן, לא רק לוסי אומרת נאותה.
] ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
ליל!!!111
(
LiLdon
) שוטו כפרעות
חיחיחי ליל שמחה ואני מנצלת את זה

ליליליליליליליליליליל! ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

ליל!!1111
מה קורה מותק?
מאושרת?
הדיכאון עוד לא הגיע?
טווב. אז בואי נשאל אותך כמה שאלות נחמטוט.
איזה סיגריות את מעשנת? נכון נובלס שליטה? נכון היית מתה לעשות את אדיר? נכון שיש לו את העיינים ההכי יפות בכל העולם כולו? נכון שנאלי שכבר היית מרואיינת.. נכון שזאת פאשלה גדולה אם כבר היית? נכון שלא איכפת לי? נכון. :) נכון שאת כוסית? נכון שאת עושה לי ילדים? נכוןנכוןנכון.. נכון שאת עבדת היום בעיןהמפרץ ולא אמרת לי?! כלבה! נכון שיש לנו מנהלים שקסונים? או לפחות אחד..
נכון שאת מתנשקת או עם שון או עם הדובי בסילבסטר? אני מתנשקת עם הדובי ;[
. את יודעת שהיום הייתי בהצגה על מישי שהיא הייתה רקדנית וצליחה וזה ואז היא עשתה תאונת דרכים ועכשיו היא נכה.. והשחקנית ששיחקה את הזאתי.. חשבנו שהיא באמת הזאת, ובסוף ראינו אותה הולכת מאחורי הקלעים!!1111 זה היה ממש מטומטם. >.< טוב.
זה או זה
נובלס או LM? בנצי או חזי? מלך האריות או אלדין? זורי או צלילית?
אדיר או ההואמניקולודיאוןששכחתיאתשמוואניבוכהבגללששכחתיאתשמו? שון או ת[ו]ם? <זה עם ת' נכון? וזה עםצ או בלי ו'?> חתולים או כלבים? ג'ינג'י או בלונדיני? פה או עיינים? עיינים או רוכסן? רוכסן או פה?
אבי או שיקו? שיקו או אספיס? אספיס או יובל? יובל או אבי? ועכשיו, לשאלה הקשה..
התחת של שיקו או התחת של עידני? ולסיום, נכון שא"צ איטריה?
מתה עלייך!!1111
תעשי לי ילדים.

LiLdon

New member
מיכלילילי

ליל!!1111-מיכלי!!1111 מה קורה מותק?-הכל נפלא כפרע. מאושרת? -חחחח סוג של הדיכאון עוד לא הגיע? -חח ואני בספק אם יגיע. טווב. - :] אז בואי נשאל אותך כמה שאלות נחמטוט. -בכיף. איזה סיגריות את מעשנת? -מה שיש. נכון נובלס שליטה? -סוג של נכון היית מתה לעשות את אדיר? -חחחחח בעברי הרחוק. נכון שיש לו את העיינים ההכי יפות בכל העולם כולו? -אמממ בואי לא ניסחף...קצת נכון שנאלי שכבר היית מרואיינת.. -אע? נכון שזאת פאשלה גדולה אם כבר היית? -חחח נאאא...לא מי יודע מה. נכון שלא איכפת לי? -חחח סביר להניח נכון. :) -:$ נכון שאת כוסית? -חח לא נכון שאת עושה לי ילדים? -חח וודאי!!!!! נכוןנכוןנכון..- :] נכון שאת עבדת היום בעיןהמפרץ ולא אמרת לי?! כלבה!-לא.היום הייתי בת"א :) נכון שיש לנו מנהלים שקסונים? -חח יש מצב...... או לפחות אחד..-חח תלוי..... נכון שאת מתנשקת או עם שון או עם הדובי בסילבסטר?-חחחח אחרי אתמול.....אני בדילמות.. אני מתנשקת עם הדובי ;[. ----חח מפגרת תנשקי אותי!!! את יודעת שהיום הייתי בהצגה על מישי שהיא הייתה רקדנית וצליחה וזה ואז היא עשתה תאונת דרכים ועכשיו היא נכה..---חחח באסה! והשחקנית ששיחקה את הזאתי.. חשבנו שהיא באמת הזאת, ובסוף ראינו אותה הולכת מאחורי הקלעים!!1111 זה היה ממש מטומטם. >.<---חח עצוב. טוב.-טובטוב הגמד?:) זה או זה נובלס או LM?----ברור שLM בנצי או חזי?---הממ......קשהקשה.אני אשתוק :X מלך האריות או אלדין?----ברוווור שמלך האריות!!!!!!1 זורי או צלילית?---אני אשתוק:X אדיר או ההואמניקולודיאוןששכחתיאתשמוואניבוכהבגללששכחתיאתשמו?----חחח ברור שאורי. שון או ת[ו]ם? <זה עם ת' נכון? וזה עםצ או בלי ו'?>---חח שון.התחלתי לקרוא לו ככה.חח הוא מתוסכל:) חתולים או כלבים?---חתולים ג'ינג'י או בלונדיני?----לא זה ולא זה. פה או עיינים?- עיינים או רוכסן? רוכסן או פה?------אני אענה על שלושתם ביחד,!!!עיניים שפתיים רוכסן!! אבי או שיקו?אבי
שיקו או אספיס?לא זה ולא זה \: אספיס או יובל?יובל!!!1 יובל או אבי?: אממ...יובל ועכשיו, לשאלה הקשה.. התחת של שיקו או התחת של עידני?חחחחחחחחחחחחחח ברור של עידני :) ולסיום, נכון שא"צ איטריה?---חחחח כןכן,ולא סתם,גם איטרייה מטומטמת! מתה עלייך!!1111-כנל כפרע :]]]]] תעשי לי ילדים.-יאאא :}

מיכ ../images/Emo46.gif

זיכרי לך שיש עוד אנשים רמזתי משהו?אני? מפתאוםם שהיו רוצים להיות מרואיינים וליל כבר הייתה אבל לא נורא נסלח לך הפעם :))) אה ומזה העדפת הבארשבעיות הזו הא!?!!? לילללל מה שלומך?? נכון שהיה כיף בת"א?? ונכון שאנטר זו חנות ממכרת?! ונכון שפדופילים זה רעעע?? בנצ או חזי? רוני עיברין רולז? ושוריקנים? את יודעת שהמורה שלי לתנ"ך המתנחלת לשעבר לימדה אותנו להכין פרחים? את רוצה 10 פרחים מנייר?? ופרונת? ושדון? ונכון שתקראילו זוהר?? ונכון שחפרתייי?? זה כייף :)) מה הקללה הכי נוראית שאמרו לך אי פעם? לי אמרו הלוואי ולא תקומי בבוקר ומפלצת בטעות....זה היה מצחיק טוב דיי לחפירותתתת היה שלום חברה

LiLdon

New member
זוהרייית :]]

אל דאגה :]]] לילללל ---:] מה שלומך??---הכל נפלא! נכון שהיה כיף בת"א??--- היה הכי כיף!!!!!11 ונכון שאנטר זו חנות ממכרת?!--כן.אני אפילו חלמתי עליה בלילה. ונכון שפדופילים זה רעעע??---חחחח כן,במיוחד הרי אדם. בנצ או חזי?---דיי כבר עם השאלה המכשילה הזאת
רוני עיברין רולז?---חחח לא ושוריקנים?---לרצח!!!!! את יודעת שהמורה שלי לתנ"ך המתנחלת לשעבר לימדה אותנו להכין פרחים?--וואלה...... את רוצה 10 פרחים מנייר??---חח לאלא.תודה.!!! ופרונת?---כןןןןן ושדון?---כןןן!!! ונכון שתקראילו זוהר??--בטח ונכון שחפרתייי??---חחח נאאא.... זה כייף :))-- :] מה הקללה הכי נוראית שאמרו לך אי פעם?-- אין :] לי אמרו הלוואי ולא תקומי בבוקר ומפלצת בטעות....זה היה מצחיק-חחחחח טוב דיי לחפירותתתת -:] היה שלום חברה ---חחח היה נעים :]

Hezi The One

New member
ליל:]

מנ'שמע טיפשה? הכל טוב? יופי. (במידה וזה לא זרם כמו שצריך->קפצי לי) למה אני לא שומע ממך יותר מדי? זה שאני לא מתקשר זה לא תירוץ! בואי לר"ג. לא,זה לא עוזר לי שהיית פה לפני כמה זמן,אמרתי בואי עכשיו:] אני רוצה לראות אותך:] כן זה אומר שאת צריכה לבוא לר"ג מקווה שעזרתי לך קצת בחייך^^ אין לי יותר מה לרשום אז אני אפרוש בשיא בייביי^^

LiLdon

New member
חזי :]

מנ'שמע טיפשה?---הכל טוב אהבל :] הכל טוב?--בטח יופי.- :] (במידה וזה לא זרם כמו שצריך->קפצי לי)--נא. למה אני לא שומע ממך יותר מדי?---חח ככה יצא... זה שאני לא מתקשר זה לא תירוץ!--חחח באסה לך.תתקשר ותשמע.:) בואי לר"ג.---חח הייתי היום.בערך.שתוק!>.< לא,זה לא עוזר לי שהיית פה לפני כמה זמן,אמרתי בואי עכשיו:]---חח שנייה אני רצה! אני רוצה לראות אותך:]--- אז תזיז את התחת המסוקס שלך לפה.! כן זה אומר שאת צריכה לבוא לר"ג---חח אבל הייתי היום.אין לי כוח שוב. מקווה שעזרתי לך קצת בחייך^^---חח סוג של :] אין לי יותר מה לרשום אז אני אפרוש בשיא--באסה:] בייביי^^-טהטה ;}

freaky cow

New member
לילללל

כמה אשכים יכולים להיכנס לכיס אחד??? אני מוכרת אשכים. חמש שחים אשך.

LiLdon

New member
אשכיסטית!!!

חחחחחחחחחח רק את יודעת:] לא תודה אני אוותר ;]

LiLdon

New member
נרמ

חחחחח מצאת לך!!! סתםסתם שם:נו ליל! גיל:17 תאריך לידה:14.4.88 מקום מגורים:קריית ביאליק משו שהיית רוצה לספר לנו:שברתי חודשיים וחצי ללא....!!!!

../images/Emo68.gifלילושקה

האממממ. היי ליל:) מה קורה בובה שלי? בכל אופן, אני רואה שאת מתעייפת מהשאלות פה אז אני לא אעמיס עלייך. איך עבר עלייך היום? מה עשית? איך היה בביצפר? מה התוכניות שלך להיום? היום קובי נתן לי בוקס לאף והוריד לי מלא מלא דם וכל החולצה שלי הייתה מלאה בדם :( ומרוב לחץ התחלתי לצחוק כמו מטורפת. אי שפיות אה? ועכשיו אני צריכה ללכת לרופא כי נראה לי נשבר לי שם משהו. בכל מקרה, תבואי למפגש נכון? ולהופעה ב-13.1? אני רוצה לראות אותך :) אני מתגעגעת! ועשית לי שמח יום חמישי שנפגשנו :) (זה היה יום חמישי לא? ) אני אוהבת אותך לילושקה!!!!!!1 את יודעת את זה נכון? יופי :) בהביי

LiLdon

New member
נופרושקה!!../images/Emo140.gif

היי ליל:) מה קורה בובה שלי?-----הכל נפלא פריטי שלי :) בכל אופן, אני רואה שאת מתעייפת מהשאלות פה---יש מצב אז אני לא אעמיס עלייך.--חלילה. איך עבר עלייך היום?---יום בת"א.מלא בשטויות מה עשית?--- קניתי שטויות :) איך היה בביצפר?--- לא היה!!!!!11היה ת"א במקום.חעחע מה התוכניות שלך להיום?--לישון היום קובי נתן לי בוקס לאף והוריד לי מלא מלא דם---מה?!?!?!כנסי בו!!!! וכל החולצה שלי הייתה מלאה בדם :( ומרוב לחץ התחלתי לצחוק כמו מטורפת. אי שפיות אה?---חחחח מצטערת שאני צוחקת.אידיוט הקובי הזה.!!! ועכשיו אני צריכה ללכת לרופא כי נראה לי נשבר לי שם משהו.--תרגישי טוב :( בכל מקרה, תבואי למפגש נכון?---אם יהיה זמן. ולהופעה ב-13.1?--כןןןןן!!!!!!!!!!1 אני רוצה לראות אותך :)-כנ"ל:$ אני מתגעגעת!---אני יותר!!!! ועשית לי שמח יום חמישי שנפגשנו :)--חח גם את עשית לי שמח :) (זה היה יום חמישי לא? )---חחח כןכן אני אוהבת אותך לילושקה!!!!!!1-אני אוהבת אותך גם נופררררר!!!!:) את יודעת את זה נכון?-ברור! יופי :)-:]] בהביי-טהטה ^_^

לילילילילל

לא היית כבר?! טוב ואטב... אז מה קורה בובנת?! מה עם המפגש שלנו על החוף עם הוודקה?! נכון את אוהבת אותי?! מ 1 עד 10? מה כזה נמוך!? להלהלהלהל כמה סוגי וודקה יש לך?! יש לך משו אחר חוץ מוודקה?! זיהו בנתיים

LiLdon

New member
בנצי =]

לא היית כבר?!---חח כה. טוב ואטב...--:] אז מה קורה בובנת?!---הכל בסדר ערס ;] מה עם המפגש שלנו על החוף עם הוודקה?!----חחחחח עדין בתוקף. נכון את אוהבת אותי?!--- עד מאוד מ 1 עד 10?--12 ;] מה כזה נמוך!?--12 לא מספיק?!?!?!שתוק!!!1>.< להלהלהלהל---טרילילי כמה סוגי וודקה יש לך?!---לא יודעת.לא ספרתי. יש לך משו אחר חוץ מוודקה?!---חח ברור. זיהו בנתיים :]]]

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifליללללללל../images/Emo24.gif

טוב, אינלי שאלות אבל בגלל שביקשת כלכך יפה, אני אחשוב על מש'ו..
ליל. מה נשמע מותק? מהחדש? מה שלום הילדה שלנו? כבר אירגנת כסף לפרנס אותה?! גמני מנסה לארגן :] ממממ.. מה עשית אתמול? בלילה?
מה עשית היום בת"א? איך היה? את יודעת שגמני הייתי היום בת"א? אע, נראלי שאמרתי לך.. חח
קיצר, תשאלי אותי איך היה...[ואל תייבשי אותי! תשאלי!
] אממ..היה נחמד.. אבל השאירו אותנו אח"כ לשעתיים מתמטיקה! כוסעמעעממעמעמעמעק! ליל. אני אוהבת אותך מאוד. ממממ... ממממ... נכוןש את באה למפגשחנוכה?! חסר לך אם לא!!! טוב, זהו. :] לאב יו!
ליל.

LiLdon

New member
גלללי../images/Emo3.gif

חח תודה לך ;] ליל.---גלי. מה נשמע מותק?---הכל אחלה כפרע. מהחדש?---לא הרבה.בעצם...כלום :] מה שלום הילדה שלנו?--- חח במצב פיזי מעולה.בקשר לנפשי.....אני בספק. כבר אירגנת כסף לפרנס אותה?!----חחח ברור! גמני מנסה לארגן :]--אחלה כפרע. ממממ..--נאםנאם מה עשית אתמול? בלילה? ----חיחיחי מה עשית היום בת"א?---הרמתי את החצאית מול דוסים וזקנים,נו מה...קניתי תחתונים חדשים,רציתי להשוויץ. איך היה?---מבדר! את יודעת שגמני הייתי היום בת"א?---באמת?!?! אע, נראלי שאמרתי לך..-- לא :'[ חח -חעחע קיצר, תשאלי אותי איך היה...[ואל תייבשי אותי! תשאלי! ]---איך היה? אממ..היה נחמד.. אבל השאירו אותנו אח"כ לשעתיים מתמטיקה!כוסעמעעממעמעמעמעק!---חראאא זונות!!!!!!1111 ליל.---גלי. אני אוהבת אותך מאוד.---אני אוהבת אותך פי 44329823094 ממממ...---נאםםםם ממממ...--גלי עושה לי קולות?!:p נכוןש את באה למפגשחנוכה?!---אם יצא תאריך נוח.ברור שכן. חסר לך אם לא!!!---חחח מאיים. טוב, זהו. :]-חיחי. לאב יו! ---לאב יו מור אנד מור! ליל.---גלי.

ManRed

New member
ליל!!!

יאללה שאלות שכולם שואלים... את אוהבת אותי? עכשיו תשקרי ותגידי שאת כן... רעה... איך המרגש? הכל סבבה? עכשיו שאלות מקוריות מהי משמעות החיים? כמה בייטים יש במגה? גם לך יש בובת פיקצ'ו? יש לך כלב(לא מתכוון לאוהד)? למה את מתביישת בזה שאת בלונדינית אם בא לך אני אתרום לך שיער מהגבות שלי בשביל להפוך את שלך לשחורות יותר איפה יותר כייף פה בתפוז או ברשמי קר בצפון? כמה כובעים מגניבים כאלה יש לך? היית פעם בחו"ל? היכן? עם כמה מסרקים את מסרקת את השיער? פעם היה לך זקן? הפסד שלך.. את חושבת על לגדל זקן קטן ברגל? נכון מיכלי שחורה? נכון שזה חמוד? נכון ששוריקן זה דבר טוב? את יודעת שהכנתי שוריקן עם בולבול? קראת פעם ספר? הכנסת אצבע לשקע החשמלי דפקת את האצבע הקטנה בקיר? התנגשת במשקוף? ברחה לך חננה ליד חברים? ברח לך פוק ליד בנים? עשית גרעפס מול המורה? יצא לך אפצ'י בשעור נהיגה? ירד לך דם מהלחי? יש לי שעור נהיגה.. נמשיך אחר כך

LiLdon

New member
דני !!!

:]]]] את אוהבת אותי?--- חח אולי עכשיו תשקרי ותגידי שאת כן...---חעחעח רעה...---חח סוג של איך המרגש?--- חייה ונושמת הכל סבבה?--- סוג של עכשיו שאלות מקוריות מהי משמעות החיים?--- הספר "הנסיך הקטן." כמה בייטים יש במגה?--אההה......
גם לך יש בובת פיקצ'ו?---חחח ג'יגליפף.אני מבקשת לדייק.הוא יעלב. יש לך כלב(לא מתכוון לאוהד)?----חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתה לי כלבה. למה את מתביישת בזה שאת בלונדינית---כי..אני גם ככה טיפשה,אני צריכה שיראו הוכחה שתצדיק את זה.?! אם בא לך אני אתרום לך שיער מהגבות שלי בשביל להפוך את שלך לשחורות יותר----חחחחחח בהזדמנות. איפה יותר כייף פה בתפוז או ברשמי---אממ....אני שתוק :X קר בצפון?---כן
כמה כובעים מגניבים כאלה יש לך?---בערך 5 היית פעם בחו"ל?---כן.גם נולדתי בחו"ל היכן?פנסילבניה >.< (נו.ארה"ב.) עם כמה מסרקים את מסרקת את השיער?--- 1.? פעם היה לך זקן?---חחחח לא שידוע לי על כך. הפסד שלך..---חחחחח מה אתה אומר........... את חושבת על לגדל זקן קטן ברגל?----ברגל?כרגע לא. נכון מיכלי שחורה?---חחחח אולי
נכון שזה חמוד?--- חח וודאי,מיכלי בעצמה חמודה נכון ששוריקן זה דבר טוב?---לא לא ועוד אלפי פעמים לא.
את יודעת שהכנתי שוריקן עם בולבול?----חחחחחח חשבתי לעצמי מתי זה יבוא... קראת פעם ספר?--- כן. הכנסת אצבע לשקע החשמלי---לא.למרות שרציתי :] דפקת את האצבע הקטנה בקיר?---חח כן
התנגשת במשקוף?---עוד לא. ברחה לך חננה ליד חברים?--לא ברח לך פוק ליד בנים?--חח נדמה לי בכיתה א'. עשית גרעפס מול המורה?---אמ...לא יצא לך אפצ'י בשעור נהיגה?--כשאני אתחיל שיעורי נהירה <בקרוב> אני אודיע לך. ירד לך דם מהלחי?--- אני בספק :] יש לי שעור נהיגה.. נמשיך אחר כך---תשתדל לא לדרוס אף אחד :]

למעלה