ראיון שבועי

ליללל!!!

מה נשמע? מה חדש? איך החיים? את יודעת שאני מתגעגעת המון המון המון? בלי סוף? גם את, כן? (חסר לך שלא) את יודעת שאני אוהבת אותך מאוד? גם את, כן? (חסר לך שלא) השאלות האלה מופלצות אבל מה לעשות, הן נכונות... רגע מתי אני רואה אותך? ואת תביאי לי חיבוק ענקי? יופי

LiLdon

New member
טובייי :]]]

מה נשמע?---החיים יפים.חחח לא במת. מה חדש?--- חח נו את הרי יודעת;] איך החיים?-- משו משו. את יודעת שאני מתגעגעת המון המון המון?--שקרנית.
בלי סוף?---:]] גם את, כן? (חסר לך שלא)---מה נראה לך?!?!?!?!?הכי בעולםםםם!!!!!!1 את יודעת שאני אוהבת אותך מאוד?---ייאי.333> גם את, כן? (חסר לך שלא)--את שואלת המון שאלות רטוריות !!ברור שאני אוהבת אותך אותך מאוד !
השאלות האלה מופלצות אבל מה לעשות, הן נכונות...---חיחיחי רגע מתי אני רואה אותך?---חנוכה? ואת תביאי לי חיבוק ענקי?----ברוווור !!!!111ואם תתנהגי יפה אפילו שניים.חיחי סתםסתם.כמה שיתחשק לך :) יופי ---:)))

big CITY lifeee

New member
שלום ליל

אגב אני חברה של צליל וזוהר. אבל אני ממיתר. נכון שצליל היא מותק? ונכון שזוהר שרוטה? וגם מותק? נכון שלהיות בארשבעים זה ממש כיף? איפה את לומדת? כיף לך בחיים? זהו אין בי עוד כוח... להתראות

LiLdon

New member
שלום.

אגב אני חברה של צליל וזוהר. אבל אני ממיתר.---- חח טוווווב.חח כן,מיתר-אומר לי המון. נכון שצליל היא מותק?---צליל?!כפרעלייה.
ונכון שזוהר שרוטה? וגם מותק?---חחחח הכי שרוטה !וברור שמותק :) נכון שלהיות בארשבעים זה ממש כיף?--- לא יודעת.לא ניסיתי. איפה את לומדת?---באיזה ביתספר מסריח בקריית ביאליק. כיף לך בחיים?---ברור,הכל ורוד ומקסים,פרפרים מעופפים באוויר ופילים עם חצאיות טוטו מרקדים. נראה לך? חיים משעממים. זהו אין בי עוד כוח... להתראות---חחח צ'או :]

פרקשון

New member
ליל!

או שאני אקרא לך בשמך האמיתי? נו את יודעת..השם שאמא שלך קוראת לך מתחיל ב"לי" נגמר במילה נרדפת לשירה מי שמזהה מקבל מסטיק מנטה בננה אז שנתחיל? מה שלומך? אפשר לתת לך ביס? נו פליזזזזזז רק אחד קטן פיצפון ברוגז איתך! סתם אני לא ברוגז כבר למדת להכין שוריקן? ללמד אותך? אם כן את חייבת אישור הורים וביטוח חיים אל תשאלי אותי למה לילללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את גיי שיט לא הלך טוב בקטנה שמת לב? כל שתי מילים בערך אני יורד שורה ככה זה מתמלא וחושבים שאני עמוק מגניב לא? זדייני כאן תם שאלוני לילה טוב בובה

LiLdon

New member
עידן !

או שאני אקרא לך בשמך האמיתי?---Bite me ! נו את יודעת..השם שאמא שלך קוראת לך מתחיל ב"לי" נגמר במילה נרדפת לשירה מי שמזהה מקבל מסטיק מנטה בננה---חחחחחחחח עידן אתה טיפש!!!!1
אז שנתחיל?---לט'ס. מה שלומך?---נפלא. אפשר לתת לך ביס?---לא.!(ואגב,הסימן מתחיל לדהות.היפ היפ הוריי!) נו פליזזזזזז----אם תנבח יפה ותיהיה עץ הקריסמס שלי.אני אשקול זאת. רק אחד קטן פיצפון---חחחח ברוגז איתך!---חלילה ! סתם אני לא ברוגז--חיחיחיחעחע כבר למדת להכין שוריקן?---- נראה לך?! ללמד אותך?---בהזדמנות. אם כן את חייבת אישור הורים---אישור מאד נחשב?חיחי וביטוח חיים--חחח אל תשאלי אותי למה---אני מתארת לעצמי למה.
לילללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!---עידן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את גיי---גם אתה שיט לא הלך טוב בקטנה שמת לב?--הממ כל שתי מילים בערך אני יורד שורה ככה זה מתמלא וחושבים שאני עמוק מגניב לא?--- כמו התחת של ששונה דמרי באמצע אקט.(אבל אתה לא אמור לדעת.) זדייני-חחחחחחחחחחחחחחחחחחח שאני לא אגיד.XDD כאן תם שאלוני---חשבתי שזה לא יבוא. לילה טוב בובה--חחחח אמן ערס.

למעלה