ראיון שבועי

../images/Emo41.gif ראיון שבועי../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה [כן, לא רק לוסי אומרת נאותה.
] ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
זוריקק!!111
(
ז ו ה ר י ת ת
) שוטו כפרעות

LiLdon

New member
זוווהרר :]

מה קורה בייב? נכון שטוב? מה שלום השדון? תזכירי לי כמה הוא עלה לך? נכון שהמוכר שהביא לך את השדון היה שווה כל כך?!?!!?!? [מה לא?!?!?הוא היה Young And Hopeless] טוב טוב סתמתי. נכון שמשקאות חריפים זה כל כך שיר להופעה? ונכון שאם יש הופעה בחור קרוב לפה,את באה? ומורידה איתי חולצה? [וודאי!] נכון שאם אני מביאה גיטרה את שרה איתי? מתי את באה לקריית ביאליק? יש פה פרונת זולה יותר >.< נכון שתקשטי לי את עידן בתור עץ לכריסמס?! ^_______^ יאללה זוריק נמשיך אחרכך, תעשי לי ילדים!!
או סתם את הפעולה

אמור

מה קורה בייב?אה נייס נכון שטוב?נייס לא יותר מידי מה שלום השדון?טוב מאוד תזכירי לי כמה הוא עלה לך?30 אהמ אהמ נכון שהמוכר שהביא לך את השדון היה שווה כל כך?!?!!?!?כ"כ לאאאאאא [מה לא?!?!?הוא היה Young And Hopeless]סתמייי טוב טוב סתמתי. נכון שמשקאות חריפים זה כל כך שיר להופעה?כןןןןןןן ונכון שאם יש הופעה בחור קרוב לפה,את באה?בכייף
ומורידה איתי חולצה?כןןןןןןן [וודאי!] נכון שאם אני מביאה גיטרה את שרה איתי? כןןןןןןן מתי את באה לקריית ביאליק?מתישהו בעתיד יש פה פרונת זולה יותר >.< נכון שתקשטי לי את עידן בתור עץ לכריסמס?!יס יס יסס ^_______^ יאללה זוריק נמשיך אחרכך, תעשי לי ילדים!! כמה? או סתם את הפעולהאה אחלה חחח

הלווו

אין לי מה לשאול אותך -_- רק מה קורה? הכל סבבה בחיים ? אני ביום שלישי באילת חעעחעחעעעע יש לך כבר קורבן לסילבסטר? אמממ טוב תבואי למפגש נכון ? יאלה ביי סי יה

אוסנת ../images/Emo23.gif

רק מה קורה? נה לא משו הכל סבבה בחיים ?בערך אני ביום שלישי באילת חעעחעחעעעע אני רוצה גם
יש לך כבר קורבן לסילבסטר?
אמממ טוב תבואי למפגש נכון ?כןן ויהיה כיףףף יאלה ביי סי יה ביי אמיגה

ManRed

New member
זוריהריתהתיהתרית ז

ממצב?! הכל בסדר? איך המרגש? בגניה אכלה הסופגי? את גיי.. זוהר!!!! נכון כייף בבאר שבע? קר לי! נכון בבאר שבע חם? נכון את כושית? נכון לי מותר לומר שאת כושית כי שנינו כושים?! נכון הארי פוטר גיי??? נכון גיי ודראקו עושים את זה בשלישיה?! נכון חרמיוני מעשנת יותר מעידן? כמה גמדים אפשר להכניס למכונית(אבל גמדים ממש גמדים, בגובה של נופר!!)? מה עדיף? סנדוויץ' או כריך? טוגנים או צ'יפס? בריטים או אמריקאים? השלימי.. ליברפול באנגליה.... נכון לא ידעת? התשובה באר שבע בישראל, היידה הפועל... את יודעת שצביקה הדר אוהד הפועל באר שבע? כמה את אוהבת אותי? נכון אני לא קשור? נכון את יותר לא קשורה? יש לך זבוב במשחה? מילאתי ווינר.. נכון אני עומד לנצח?! סיימתי..

דניי ../images/Emo99.gif

ממצב?! אינני יודעת הכל בסדר?לא
איך המרגש?כואב לי נראש בגניה אכלה הסופגי?מה את גיי..זה היה בכוונהה זוהר!!!!דניי!! נכון כייף בבאר שבע?אני אשמור על זכות השתיקה קר לי! נכון בבאר שבע חם?לאא אני קופאתתת נכון את כושית?כןן נכון לי מותר לומר שאת כושית כי שנינו כושים?!כןן כושים רולזז נכון הארי פוטר גיי???הכיי נכון גיי ודראקו עושים את זה בשלישיה?!כןן ויש לי הוכחהה נכון חרמיוני מעשנת יותר מעידן?כןן היא מעשנת הכל אפילו טמפונים עם דם כמה גמדים אפשר להכניס למכונית(אבל גמדים ממש גמדים, בגובה של נופר!!)?אממ 10 מה עדיף?כלום סנדוויץ' או כריך?סנדוויץ' יותר מגנייב טוגנים או צ'יפס?צ'יפסב כל דבר עם צ' בריטים או אמריקאים?אמריקאיםם לבריטים יש מבטא מעצבןן השלימי.. ליברפול באנגליה....זונע נכון לא ידעת?גילית אותי התשובה באר שבע בישראל, היידה הפועל...איכס את יודעת שצביקה הדר אוהד הפועל באר שבע? כן שמן כמה את אוהבת אותי?המוןןןן נכון אני לא קשור?אז מה זה לא נורא נכון את יותר לא קשורה?כןן יש לך זבוב במשחה?אין לי משחה
מילאתי ווינר.. נכון אני עומד לנצח?! נגיד סיימתי..

פרקשון

New member
רותם בבקשה ממך

בלי תמונות של הארי פוטר ברגעים מיניים עם חבריו ההומואיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

ManRed

New member
חחחחחחחחח, איכסה פיכסה

מזה הגועל הזה.. אני לא רוצה לראות את הארי מחזיק את מוט הקסמים של רון!!!

למעלה