ראיון שבועי

רותמע

New member
גו זוער גו זער.

מימפ. למה? כמה זיתים אכלת אתמול? ושחורים? מזה? את גזענית??? את יודעת שהצלחתי לקפוץ היום בסקטבורד!!!!! ו..ו... אני צריכה זכר!!!! ישלך זכר?? את אוהבת זכרים??? את אוהבת תשם שלך? תחשבי שניה על משו. על מה חשבת? תחשבי שניה על מישו. על מי חשבת? תחשבי שניה על אשך. >< על מי חשבת? שתקתי.

רותמעעע../images/Emo23.gif

מימפ.מימפדוו למה?נעל בית כמה זיתים אכלת אתמול?לא אכלתי אבל אכלתי 3 מלפפונים חמוצים :) הם מאותה משפחה לא? ושחורים?נהה אני לא אוהבת שחורים מזה? את גזענית???אני?!? גזענית??! הפללת שווא אני בעצמי שחורה איך אני יכולה להיות גזענית הא? את יודעת שהצלחתי לקפוץ היום בסקטבורד!!!!! יוו מאגניבהה אני רוצה גם
ו..ו... אני צריכה זכר!!!!אם תבואי יום ריאשון אני אמצא לך זכרון ישלך זכר??
את אוהבת זכרים???אכן את אוהבת תשם שלך?כןן תחשבי שניה על משו. על מה חשבת? ביסלי תחשבי שניה על מישו. על מי חשבת?פקאצות תחשבי שניה על אשך. >< על מי חשבת?אשךך שתקתי.למה לשתוק??

Hezi The One

New member
זוהרררררררררררררר

נכון שרוני עיברין מגניב? את יודעת שבנדוד מכיר את רוני עיברין ואת תמותי כשאני אספר לך מה הוא אמר? מה קורה?:] את מתה עלי!? ידעתי שאת מתה עלי כן את מתה עלי. די לשיחות ועידה!@#%#@% נכון שליל מתאימה לקו החם של הנימפומניות הישראליות? טוב אני שותק אין לי יותר מה להגיד

חזיייייייייי

נכון שרוני עיברין מגניב?מאגניייייב את יודעת שבנדוד מכיר את רוני עיברין ואת תמותי כשאני אספר לך מה הוא אמר?חחח כנראה מה קורה?:] הכל טובבבב את מתה עלי!?מתה עליךךך ידעתי שאת מתה עלי כן את מתה עלי.
די לשיחות ועידה!@#%#@%למהה??
נכון שליל מתאימה לקו החם של הנימפומניות הישראליות?אשתוק נא טוב אני שותק אין לי יותר מה להגיד לא נורא

../images/Emo121.gifזוהרזוהרזוהרזוהרזוהרזוהרזוהר

את באמת זוהרת?! כמה? כלכך הרבה? איפה זה קיבוץ נירית? סטאבי או ג'אז 3? אוהבת סכינים? ואולרים? ותיקי צד? נכון שאת באה למפגש ב1.1? במבה!! א דום? אד ום? אדו ם ?! כמה אגוזי קוקס קטפת מהעץ??? נכון שגעתון זה חור? ועתלית?! זה בסדר אני יודע שכל השאלות פה ממש ממש דפוקות אבל משעמם לי אז תסבלי להלהלהלהלה לילילילילי לולולולולו טראח!!

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifהופההופה!

איפה תמצא כלכך הרבה ערסים כמו בעתלית? איפה? איפה? עתלית שליטה

גלינה

איפה תמצא כלכך הרבה ערסים כמו בעתלית?בבאר שבע!! איפה?בבאר שבע!! איפה?בבאר שבע!! עתלית שליטה
נה נגיד

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אלה היו שאלות רטוריות!! עתלית זה אחלה מקום... סתם נו, מקום מסריח רצח..
אבל נגיד ש..

שישישישישישישי

את באמת זוהרת?! לפעמים
כמה?אממ הרבה? כלכך הרבה?כן
איפה זה קיבוץ נירית?נירים* זה הקיבוץ של צביקי והוא מאוד מנודה משאר העולם סטאבי או ג'אז 3?נגיד שסטאבי אוהבת סכינים?אממ לפעמים ואולרים?לפעמים
ותיקי צד?לאא נכון שאת באה למפגש ב1.1?כןןןןןןן ויהיה לי כיףףףףף במבה!!כיפליי א דום?כ תום אד ום?כת ום אדו ם ?!כתו ם כמה אגוזי קוקס קטפת מהעץ???1 באמתת נכון שגעתון זה חור?געתון? כןן ויש שם פרות עם מחלת הפרה המשוגעת ועתלית?!כנ"ל לגביי געתון זה בסדר באמת? אני יודע שכל השאלות פה ממש ממש דפוקות אז מה דפוק זה כיף
אבל משעמם לי גמלי
אז תסבלי לא רוצה P-: להלהלהלהלה טרלהלהטרלהלהה לילילילילי פיפיפיפיפיפי לולולולולו קולולולולולו טראח!! בום

זוריק../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

((:) נכון יהיה לנו כייפ במפגש? נכון אינלי שאלות בשקל?
נכון את אוהבת אותי? את יודעת שאני אוהבת אותך המוןןן!!!111? את יודעת שאת וצלילית זונות? את יודעת שאת יודעת למה!? את יודעת מה קורה לך ולצלילית אם אתן לא אומרות לי שלום במפגש ביומראשון? אתן מתות ולוכפת לי כמה גלעדי רוצה לזיין את צלילית!
את יודעת שבאלי שיחת ועידה? את יודעת שעדיין באלי שיחת ועידה? את יודעת שאינלי יותר מה לכתוב
אז, אוהבת אותך המון!
.

מיכשפיכ ../images/Emo9.gif ../images/Emo99.gif

((:) נכון יהיה לנו כייפ במפגש?כןןןןן
] נכון אינלי שאלות בשקל?נה אז מה נכון את אוהבת אותי?הכי בעולםם את יודעת שאני אוהבת אותך המוןןן!!!111?יאייי
אבל אני יותר! את יודעת שאת וצלילית זונות?
את יודעת שאת יודעת למה!?;-ׁ את יודעת מה קורה לך ולצלילית אם אתן לא אומרות לי שלום במפגש ביומראשון?חחחח כן אתן מתות ולוכפת לי כמה גלעדי רוצה לזיין את צלילית! שום לזיין!! את יודעת שבאלי שיחת ועידה?את יודעת שיש לי בחשבון 1050 שקל?! את יודעת שעדיין באלי שיחת ועידה?את יודדעת שעדין יש לי בחבוןו 1050 שקל?! את יודעת שאינלי יותר מה לכתוב לא נוראא אז, אוהבת אותך המון!. אני יותררר

למעלה