ראיון שבועי

../images/Emo41.gif ראיון שבועי../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה [כן, לא רק לוסי אומרת נאותה.
] ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
קרן!!!!!1111
(
keeeren
) שוטו כפרעות

מאווווו../images/Emo99.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

קרן. אני עכשיו צריך ללכת לסדר את החדר. אז אני אכתוב לך ברכה יפה יפה כי אני חמוד ואני כותב ברכות יפה. תשאל אפילו את ליל. ואל תשאל למה אני מדבר במין זכר. |: נדבקתי מידיד של הדרי.. D: אז אני אכתוב לך ברכה יפה יפה. כ=כ=ה יפה.
אני לאהוב קרן

קרן../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

מה קורה בובה? הכלטוב?
ניימ. יש חדש? איזו להקה את הכי אוהבת? איזה חבר פורום את הכי אוהבת? איזו חברת פורום את ההכי אוהבת? איזה מנהל הכי טוב? מי יותר יפה, יובל או קימל? מי יותר יפהמדהיםכוסוןעלוהכלהכלהכל ג'וני פיטרסון או ג'וני פיטרסון? קרן את יודעתש אני אוהבת אותך המון!? ושאני מתגעגעת אלייך הרבההרבההרבה ;[ ושאינלי יותר מה לכתוב. |: אז, קירין כפרע נשמה. אני אוהבת אותך המון!!111

ManRed

New member
קיירןןןןןןן

קרן!!! מה נשמע? מה קורה? כואב לך הגרון? את אוהבת אותי? מה המידת חזיה שלך? כמה בולבולים ראית? יש לך פולי אישי? את מכירה את יוסי את מורידה שירים לא חוקית את לומדת נהיגה? בת כמה את? כמה את אוהבת אותי? את אוהבת לשקר? את אוהבת את הזקן שלי? מתי תתני לי לראות רגל שעירה שלך? יש לך רמקולים בבית? שתית היום בבוקר שוקו? היית מאמינה שהכשילו אותי בטסט כי לא עצרתי בתמרור עצור? אם הייתי גיי היית עדיין אוהבת אותי? מה עדיף א' או ע'? את יודעת שאני אוהב אותך?
מאוד?! את אוהבת כדורגל? את אוהבת כדורסל? את אוהבת כדורמים? את אוהבת טניס נשים? את אוהבת כדורת דשא? יש לך חיות מחמד? פעם דרכת על נמלה בכוונה תחילה? גמרתי.

keeeren

New member
דנייייי../images/Emo24.gif

קרן!!!דני!!! מה נשמע?הכל טוב מה איתך? מה קורה?מצוין.. כואב לך הגרון?לא, אל תפתח פה יקקה! את אוהבת אותי?מאודדדדדדדדדדדדדד מה המידת חזיה שלך?85c אם אני לא טועה כמה בולבולים ראית?שששש.... :X יש לך פולי אישי?לא, לך יש! את מכירה את יוסי אהמ שמעתי עליו.. את מורידה שירים לא חוקית כן
אבל אני משתדלת לקנות.. את לומדת נהיגה? עדיין לא בת כמה את?16.4 כמה את אוהבת אותי?מלאאאאאאאאאאאאאאאאאא את אוהבת לשקר?תלוי למי את אוהבת את הזקן שלי?אהמ את חלקו.. אבל אני אוהבת אותך בכל זאת מתי תתני לי לראות רגל שעירה שלך? היא לא שעירה די כבר
לא שעירה כמו הבטן שלך לפחות... מוחעחעחעחעחעחע יש לך רמקולים בבית?כה שתית היום בבוקר שוקו?לא, שתיתי חלב עם אוראו היית מאמינה שהכשילו אותי בטסט כי לא עצרתי בתמרור עצור? אהההה:-O בושה וחרפה אם הייתי גיי היית עדיין אוהבת אותי? ברור, אפילו יותר
מה עדיף א' או ע'? א', לא?
את יודעת שאני אוהב אותך? עכשיו כן.. מאוד?!עכשיו אפילו עוד יותר.. את אוהבת כדורגל? אהמ כן אבל אני גרועה בזה.. את אוהבת כדורסל?לא ממש את אוהבת כדורמים? גברים סקסיים, רטובים בספידו קטנטן? מה יש לא לאהוב פה? את אוהבת טניס נשים?ממש לא.. את אוהבת כדורת דשא? אהמ לא התנסתי עדיין.. יש לך חיות מחמד?כה, כלבה פעם דרכת על נמלה בכוונה תחילה?כה..
גמרתי.גררררר גם אני...

ManRed

New member
היה לי פולי אישי נאבד לי..

אצלנו בקבוצה זה לא ממש גברים סקסים יותר אני עידן ואוהד כזה בספידו קטנטן רטובים עדיין טוב?

LiLdon

New member
קרררררן שלי :]

צועקים על אהבה? מנסים וזה נורא,קשה? הדמעות כבר נגמרות? הטיפות סימנו תקוות? שלנו? בטח. נו זה כי אני אוהבת אותך
מה קורה? מה חדש? מה מנענע?[סתם נו.
] נכון פרונת זה סקסי? ו..נכון שאם תיהיה עוד הופעה של זבל באזור שלי את תבואי? ותתנחלי אצלי?[ואני בכלל לא רומזת.
] נכון שפוצ' סקסי בטירוף? מה עדיף, שוקו או תפוחים? שדונסקי או שלומציון? הלו קיטי או בטי בופ?[תיזהרי כשאת עונה.
] אזיקים או שוט? נובלס או LM? כריסמס או חנוכה? פיטרפן,באנגלית או בעברית? פיטר שולט
בואי אורגיה את יובל ואנוכי P: סתם נו, אני אצפה מהצד>.< בצעי בי זממים, ועשי לי שבט
אני לאהוב קירין.

keeeren

New member
ליללל כפרות../images/Emo24.gif

צועקים על אהבה? נכון!! מנסים וזה נורא,קשה?עוד יותר נכון! הדמעות כבר נגמרות? אם בוכים הרבה אז כן.. הטיפות סימנו תקוות?לחלקנו.. שלנו?
בטח.ברורררר נו זה כי אני אוהבת אותךגם אני
מה קורה?בסדר גמור מה חדש?שום דבר מיוחד מה מנענע?[סתם נו.]חחחחח תחת של פאקצות? נכון פרונת זה סקסי?פרונת זה מוי סקסי ו..נכון שאם תיהיה עוד הופעה של זבל באזור שלי את תבואי? ברורררר זבל|סגידה| ותתנחלי אצלי?[ואני בכלל לא רומזת.] אם תזמיני אותי אז בהחלט! נכון שפוצ' סקסי בטירוף? פוצ'? כן כן.. מאוד.. מיזה פוצ'? מה עדיף, שוקו או תפוחים? תפוחים ירוקים שדונסקי או שלומציון?שדונסקי הלו קיטי או בטי בופ?[תיזהרי כשאת עונה.]הלו קיטי אזיקים או שוט?אזיקים.. גררררר נובלס או LM? לא מעשנת אבל אם כבר אז LM כריסמס או חנוכה?כריסמס ברוררררררררר פיטרפן,באנגלית או בעברית? באנגלית! פיטר שולט כמובן
בואי אורגיה את יובל ואנוכי P:בואייייייי
סתם נו,למההה? אני אצפה מהצד>.<לא לא, אני רוצה גם אותך!! בצעי בי זממים,בכיף
ועשי לי שבט מתי? עכשיו? יאללה.. אני לאהוב קירין. ואני לאהוב אותך!!

yardenbm

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gifקרן |כוסע|

ממצב? איך מרגישה? מה חדש? מה עושה? ועכשיו לשאלות יותר מעניינות... מה בחיים לא היית עושה? מה המאכל שאת הכי שונאת ביקום? היית עושה הכל בשביל כסף? איזה לייבל (מותג) הכי עושה לך את זה? מה עדיף כלב או חתול? איזה חיה היית רוצה לגדל בבית? האם יש לך אידיאולגיה שאת דוגלת בה וחייה עלפיה? אוהבת את עצמך? גם לך יש בגרות במת'? איזה ירק הכי טעים לדעתך? באם את אוהבת את הספר שלך? באאיזה ארץ היית רוצה לגור אם לא בישראל? איזה עיר הכי שווה בעולם? כמה פעמים היית בחו"ל אם היית בכלל? לאיפה הכי היית רוצה לטוס ועוד לא טסת? יש לך שאיפות לעתיד? משהו אחד שהרבה אנשים לא יודעים עליך? נכון הפרסומות בצד בפורומים ממש מבהילות שבאמצע הלילה בלי כוונה מעבירים עליהם את העכבר והן מתחילות לעשות רעש שכל הבית ישן ויש קוצפים ולא מבינים ממה זה ומנסים להפסיק את זה וזה לא תמיד עובד ונלחצים ומתחרפנים... נכון? איזה חדר בבית הכי עושה לך את זה? אם היית גבר היית מעדיפה נשים או גברים? (שאלה מטומטמת פחחח) זיהו חירבשתי שאלות אבל חפיף לוב יו YARD^^

keeeren

New member
ירדןןןן חאמודה

ממצב? מצוין איך מרגישה? עכשיו אפילו יותר טוב מה חדש?שום דבר מה עושה?עונה.. ועכשיו לשאלות יותר מעניינות... בכיף מה בחיים לא היית עושה?מזדיינת עם אריאל שרון מה המאכל שאת הכי שונאת ביקום? לפת הסגול המגעיל הזה.. בעעעעעעע היית עושה הכל בשביל כסף? כמעט איזה לייבל (מותג) הכי עושה לך את זה? זארה,דיקיז מה עדיף כלב או חתול?כלבה
איזה חיה היית רוצה לגדל בבית?נחש האם יש לך אידיאולגיה שאת דוגלת בה וחייה עלפיה? צמחונות אוהבת את עצמך? לפעמים.. גם לך יש בגרות במת'? לא עשיתי שנה שעברה הכל.. מוחעחעחעחעחע איזה ירק הכי טעים לדעתך? חסה באם את אוהבת את הספר שלך? איזה ספר? נו כן כן נגיד.. באאיזה ארץ היית רוצה לגור אם לא בישראל? L.A איזה עיר הכי שווה בעולם? לא יודעת יש יותר מדי... כמה פעמים היית בחו"ל אם היית בכלל?לא הייתי כוס אמק לאיפה הכי היית רוצה לטוס ועוד לא טסת? תאילנד יש לך שאיפות לעתיד? יש קצת משהו אחד שהרבה אנשים לא יודעים עליך? באמצע החודש, בלילה, כשיש ירח מלא בחוץ, אני הופכת לזאב ואוכלת בשר אדם.. נכון הפרסומות בצד בפורומים ממש מבהילות שבאמצע הלילה בלי כוונה מעבירים עליהם את העכבר והן מתחילות לעשות רעש שכל הבית ישן ויש קוצפים ולא מבינים ממה זה ומנסים להפסיק את זה וזה לא תמיד עובד ונלחצים ומתחרפנים... נכון? חחחחחחח כןןן לגמרי! איזה חדר בבית הכי עושה לך את זה? החדר של אחי אם היית גבר היית מעדיפה נשים או גברים? (שאלה מטומטמת פחחח) גברים.. גרררר זיהו חירבשתי שאלות אבל חפיף חח בכיף לוב יו YARD^^ לוב יו טו

yardenbm

New member
גמני אוהבת חסה

אך חסה לשלטון בכמה יחידות את שעשית הכל שנה שעברה?

Hezi The One

New member
כפרע שליייי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

מה קורה? הכל טוב? את מתה עלי? כמה כסף תעלה לי שעה איתך? טווב נו,שכחת,איתי זה חינם:] נו מה,את הבטחת! מתי את באה אלי? את תבואי אלי את מודעת לזה נכון? אל תדאגי אני לא אבצע בך את זממי בעצם כן:] קצת אבל! את רוצה את זה יותר ממני מה את יודעת שאני מת עליך? טוב אני מת עליך

keeeren

New member
חזיייייייייי ../images/Emo99.gif

מה קורה? מצוין מה איתך? הכל טוב?כה כה את מתה עלי? בארורררררר כמה כסף תעלה לי שעה איתך? מאז שנהיית מנהל לא הרבה... טווב נו,שכחת,איתי זה חינם:] נכון!! נו מה,את הבטחת! נו בסדר בסדר, הבטחות צריך לקיים!! מתי את באה אלי?כשתהיה הופעה באיזור שלך.. מוחעחעחעחעחע את תבואי אלי את מודעת לזה נכון?כן
אל תדאגי אני לא אבצע בך את זממי חחחח כן כן זה מה שאתה אומר לכולןץץ בעצם כן:] יששש, אמרתי לך.. קצת אבל! הרבה! את רוצה את זה יותר ממני מה נו ברוררררררר את יודעת שאני מת עליך? עכשיו אני יודעת.. טוב אני מת עליךגם אני

keeeren

New member
יאאאאא איזו התרגשות../images/Emo9.gif

טוב שם:קרן גיל:16.5 תאירך לידה: 8.9.89 מקום מגורים:בת ים משו שהיית רוצה לספר לנו: אני אוהבת אתכם!!!

למעלה