ראיון שבועי

keeeren

New member
זוהררררר

חיבוקים זה מוי כיף, במיוחד קבוצת תמיכה של חיבוקים

המממ

מה קורה קרן? הכל טוב? איך עובר החורף? את אוהבת חורף? אז איך בחיים? מה עשית היום? ראית סרטים מפחידים ביום שישי ה13? אם לא מה עשית? אני הייתי בכפר סבא והתחממתי במדורת דבק מגע XD כמה זמן כבר לא אכלת בשר? נכון שאורפנד-לנד זאת פשוט להקה טובהה??! כן כן גם עיברי לידר טוב.. את שומעת מטאל? ורגאיי? אממ אני בדילמה! איזה צבע אני יעשה בשיער??? את יודעת שאני מתתתתההה עלייך !?
ומסוף חופש חנוכה באתי לבצפר רק פעמיים? :( החורף הזה כל כך מזדייןןןןןןןןןןןןןן אני אוכלת עכשיו פסק זמן ושותה שוקו חם נכון שזה שליטה?סתם לא עזבי חיח שיהיה לך יום טוב נעים וחמים והמשך שבוע מדהיםםם

keeeren

New member
אוסנת, אפלה וקשוחה שלי

מה קורה קרן? בסדר מה איתך? הכל טוב?הכל מצוין איך עובר החורף?החורף עובר מצוין את אוהבת חורף?אהמ כן עד שזה נמאס אז איך בחיים? בסדר גמור, קצת כואבת לי הבטן אבל זה בטח בגלל הביקור בארומה.. מה עשית היום? קמתי ב11, התארגנתי אכלתי וזה הלכתי לספרייה עשיתי עבודה בספרות ואז הלכתי עם שחר לטחון קצת בארומה, היה חביב.. ראית סרטים מפחידים ביום שישי ה13? אם אישה יפה זה מפחיד אז כן.. אם לא מה עשית? סתם הייתי אצל חברה אבל לא היה משו מעניין לראות... אני הייתי בכפר סבא והתחממתי במדורת דבק מגע XD אההה דבק מגע נשמע לי מצוין
כמה זמן כבר לא אכלת בשר? אהמ מה17.7.03 נכון שאורפנד-לנד זאת פשוט להקה טובהה??! אני לא ממש שומעת אותם.. חחחח כן כן גם עיברי לידר טוב.. בארוררר
את שומעת מטאל? לא ממש.. ורגאיי? לא!! אממ אני בדילמה! איזה צבע אני יעשה בשיער??? אהמ תעשי את דגל הגאווה..
את יודעת שאני מתתתתההה עלייך !? כןןןןןןןןןןןן ואת יודעת שאני מתה עלייךךךךך
ומסוף חופש חנוכה באתי לבצפר רק פעמיים? אהה מופרעת!! :(
החורף הזה כל כך מזדייןןןןןןןןןןןןןן כן קצת, בקשר ללכת לבצפר הוא בהחלט מניאק אני אוכלת עכשיו פסק זמן ושותה שוקו חם נכון שזה שליטה?סתם לא עזבי חיחחחח זה באמת שליטה.. שיהיה לך יום טוב נעים וחמים והמשך שבוע מדהיםםם היום קצת נגמר אבל בכל זאת תודה רבה ושבוע מצוין וחמים גם לך!!!

חחח ../images/Emo24.gif

האמת שחשבתי על זה,אבל זה יותר וזה בטח עם הזמן ידהה (יעני על הצבע בשיער של הגאווה...) יש מצב שאני יעשה אדום-צהוב-ירוק
ראסטה מאאאןןן:p

keeeren

New member
אהההה מאגניב

זה יכול להיות ממש ממש יפה.. אם לא אז סגול או אדום או וורוד לפי דעתי..

חוחו גם אני רוצה להיות מרואניית :]

:] שלום חוחו את יודעת שיש לך שם יפה?! את יודעת למה אמרת לך את זה? חוי את יודעת שהרבה אנשים פה לא יודעים איך קוראים לי ;[ חוי יומטוב :]

keeeren

New member
אסייייי.. ../images/Emo6.gif

:] =] שלום וברכה חוחו את יודעת שיש לך שם יפה?! אני לא מחבבת אותו במיוחד אבל תודה.. את יודעת למה אמרת לך את זה? כי קוראים לך קרן.. נו אני לא עילגת..
חוי את יודעת שהרבה אנשים פה לא יודעים איך קוראים לי ;[ זה לא בסדר!! אנשים קרן-קרן אנשים חוי יומטוב :] יום מצוין ולילה אפילו עוד יותר

ס ט י י ק

New member
קרנכוסית.

מניינים? איך החיים? מתעושה עכשיו חוץ מלענות? קר לך עכשיו? כי לי כן. באלך לקנות לי אייפוד? ישששששש תודה. סתם נו. את יודעת שאני אוהבת אותך?
אפשר ילד? וילדה? ותאומים? יששש:) טוב די אין לי כבר מה לשאול
סולחת? צ'או כפרע.

keeeren

New member
הדררר../images/Emo99.gif

מניינים? בסדר גמור איך החיים? משעמם מתעושה עכשיו חוץ מלענות? שומעת מוזיקה קר לך עכשיו?לא.. החימום פועל כי לי כן. הייתי מביאה לך חיבוק ענק ומחממת אותך עכשיו אם הייתי יכולה
באלך לקנות לי אייפוד? קודם אני אקנה לעצמי טוב? ישששששש תודה.
סתם נו. למה סתם? רוצה גם אוטו? דירה? מה שבא לך.. את יודעת שאני אוהבת אותך? עכשיו כן, את יודעת שאני מטורפת עלייך? אפשר ילד? אפשר אפילו כמה וילדה? בכיף ותאומים? ושלישיות ורביעיות וחמישיות יששש:)
טוב די אין לי כבר מה לשאול טוב.. סולחת? ברור צ'או כפרע. ביי חמודה

פרקשון

New member
קרןןןןןןןןן

למי תעשי ילדים? את מי את הכי אוהבת בעולם? מי הכי מושלם? מי הכי יפה? (אם ענית שזה אני...אז את שקרנית טובה :) ) אז קרן כמה זמן את צמחונית? חושבת ללכת לכיוון טבעונות? למה לא? את סולחת לי שלא באתי בחנוכה? תודה את בנאדם טוב! את יודעת? גם צנועה אחרי הכל וגם יפה מה יש עם עובדות אי אפשר להתווכח לא קרן! לא! כמה פעמים עוד צריך להגיד לך?! אני לא מוכן לשכב איתך! אני לא מוכן שהקשר שלנו יעלה דרגה אני לא מוכן לזה אני יודע שאת מאוהבת בי אבל אני מצטער זה לא יכול לקרות סולחת לי? תודה עד כאן, עידן

keeeren

New member
עידןןןןן

למי תעשי ילדים?לךךךךך את מי את הכי אוהבת בעולם?אותך!!!! מי הכי מושלם?אתה!!! מי הכי יפה?אתה!!
(אם ענית שזה אני...אז את שקרנית טובה :) ) עלית עלי..
אז קרן כמה זמן את צמחונית? מה17.7.03 תקרא את השאלונים של שאר האנשים תראה שכבר שאלו, נו באמת עידן תהיה יותר מקורי! חושבת ללכת לכיוון טבעונות?לגמרי!! אבל לא כרגע, עוד כמה שנים זה גם יבוא.. למה לא?
את סולחת לי שלא באתי בחנוכה? כן, אבל חסרת לי מאוד מאוד
תודה את בנאדם טוב! את יודעת? עכשיו אני יודעת גם צנועה אחרי הכל ככה זה.. הולך ביחד.. וגם יפה אחחחחחחחח כפרעליך
מה יש עם עובדות אי אפשר להתווכחלא ניסיתי..
לא קרן! חחח בבקשה תעשה לי ילד.. לא!בבקשההההההההה כמה פעמים עוד צריך להגיד לך?! אני מתחננת אני לא מוכן לשכב איתך!אחחח איזו טלפתיה יש בינינו.. גורל! אני לא מוכן שהקשר שלנו יעלה דרגה אבל אבל אבל.. אני לא מוכן לזה טוב
אני יודע שאת מאוהבת בי כי סיפרתי לך.. אבל אני מצטער זה לא יכול לקרות בסדר אתה צודק.. סולחת לי? אין לי הרבה ברירות.. תודה על לא דבר עד כאן, עידן תודה שדרן הרדיו הפיראטי מס' אחד של צ'ט שייגעצ בתפוז..
חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךך

אז

מדני: אני מתחיל בא' לא בע' , גברבר רטוב בספידו? קבלת! מליל: אזיקים יש. מירדן: אני לא שרון, יש לי נחש, הייתי בתאילנד מכיר את וואן צ'ונג שי (מאמן כושר בהולידיי אין) נעשה אימון, אני לא חש מאוים מחזי. שלך: גם לי יש תאריך מאאגניב וגם אני אוהב אותך מאוסנת: אוהב חורף, גם לי כואבת הבטן (מהאימון) וכן גם אני שותה שוקו חם... , יש אייפוד אני מוכן לחזקה משותפת.

keeeren

New member
לא הבנתי כלום!!

אבל אני אוהבת אותך ורוצה לראות אותך בספידו בכל זאת

למעלה