ראיון שבועי

עידן... ../images/Emo99.gif

מה קורה? אתה אוהב אותי?
אתה בא למפגש, כן?!
גם אני רוצה חיבוק
היית מאוהב פעם במישהו מהפורום? [או מישהי, חח] טוב אין לי עוד מה לשאול ואני דיי ממהרת... אז תכתוב 5 דברים שלא ידעתי עליך [דברים חדשים! שלא ידעתי]

פרקשון

New member
טובי.........../images/Emo23.gif

מה קורה? הכל טוב אתה אוהב אותי? מאוד (כמעט כולם שאלו! להפתעתכם אני אוהב את כולכם) אתה בא למפגש, כן?! יכול להיות גם אני רוצה חיבוק - אין בעיה היית מאוהב פעם במישהו מהפורום? [או מישהי, חח] - מביאה לי אותה בהפוכה, אני חושב שלא טוב אין לי עוד מה לשאול ואני דיי ממהרת...-אין בעיה אז תכתוב 5 דברים שלא ידעתי עליך [דברים חדשים! שלא ידעתי]- תאמיני לי אין דברים חדשים מעניינים, כשתצא השבת שאלי אותי שאלות יותר ספציפיות לבחירתך. טוב ננסה יש לי רק אחד הייתי שותף לבגידה יעני הצד שהייתי איתו באותו רגע בגד במישהו אין יותר פרטים כי אסור לי וזה היה מזמן

keeeren

New member
איכסה

שותף לבגידה זה כמו לבגוד בעצמך. גועל נפש עליך.. סתם כפרההההההההההההההההההה

ziljian 1234

New member
עידנייייייי../images/Emo99.gif

חחחחחחחח שאלות אישיות! זוכר? חחחח נכון היה מצחיק? נכון נעשה את מה שאמרנו? חחחחח ולא תבריז לי? אתה אוהב אותי? כמה? תיתן לי חיבוקי במפגש? כמה חיבוקים? חחחח.. משעמם לי ....תבדר אותי? אני הולכת להופעה של בית הבובות! להקדיש לך שיר? איזה? מממ.. תשמור לי סיגריה.??? אתה אלכוהוליסט??? כמה אתה שותה? בלילה ממוצע...? בשבוע? בשנה? כמה אתה מעשן? בשבוע.? בשנה? בשעה? ממממ זהו חיחח.. יאללה יצאתי :) מואהההההההההההה

פרקשון

New member
אורטלייייייייייייי../images/Emo99.gif

זוכר? זוכר חחחח נכון היה מצחיק? מאוד :) נכון נעשה את מה שאמרנו? אולי
חחחחח ולא תבריז לי? אולי
אתה אוהב אותי? כן כמה? תיתן לי חיבוקים במפגש? אם את מתעקשת..... כמה חיבוקים? 4.3 חחחח.. משעמם לי ....תבדר אותי? תשלמי לי? אני הולכת להופעה של בית הבובות! תהני!! להקדיש לך שיר? חח אני לא שומע אותם איזה? לא מכיר חוץ מסיגפו וגם הוא לא כל כך אהוב מממ.. תשמור לי סיגריה.??? ברור אתה אלכוהוליסט??? לא! כמה אתה שותה? פעם-פעמיים בשבוע בלילה ממוצע...? לא כל לילה בשבוע? 2 בערך בשנה? לחשב? 60 כמה אתה מעשן? לא יותר מדי בשבוע.? 2-3 קופסאות בשנה? תלוי מאוד בשעה? אם זה יום שישי אז 3 כפרה עלייך:)

freaking cow

New member
עידןןןןןןןןןןןןןןןןן[זאתרותםלעזזל]

מעקורה גבר?
אתה בא למפגש[ אני יודעת שכן.]
אני לא באה.
אני בטיול.
בנתיים שאתם תשתעשו לכם במשחקי מין אני יצעד שמש הלוהטת.
אתה תיה בתלאביב ב23?
אולי גמאני.
אתה אוהבת חובזה?
אתה יודע מזה חובזה?
שהייתי בכיתה ז' אז גידלנו כאלה בגנירק. ואז גנבנו אותם ומכרנו לתאילנדים.
נתקעת פעם בתקרה?
זה כאב?
מתי יצאת? מהארון?
מה הספר האחרון שקראת?
זה ספר סקס?
כמה אחים ואחיות ישך?
לי יש יותר.
זובי דרובי משעמם לי תחת.
ביי.

פרקשון

New member
רותםםםםםםםםםםם [זהעידןלעזאזל]

מעקורה גבר? הכל טוב אישה (לכי למטבח) אתה בא למפגש[ אני יודעת שכן.] - לא בטוח אני לא באה. - חראית אני בטיול. - תבטלי בנתיים שאתם תשתעשו לכם במשחקי מין אני יצעד שמש הלוהטת. - העיקר לשנינו יהיה חם אתה תיה בתלאביב ב23? כנראה שכן אולי גמאני. - יש! אתה אוהבת חובזה? אולי אתה יודע מזה חובזה? לא שהייתי בכיתה ז' אז גידלנו כאלה בגנירק. ואז גנבנו אותם ומכרנו לתאילנדים. - חחח מפגרים נתקעת פעם בתקרה? כן מעל המדרגות זה כאב? מאוד כי זה היה תוך כדי ריצה למעלה מתי יצאת? מהארון? עדיין לא, אל תהרסי את ההפתעה מה הספר האחרון שקראת? לא זוכר זה ספר סקס? לא סביר כמה אחים ואחיות ישך? 2 אחיות לי יש יותר. - דוסית זובי דרובי משעמם לי תחת. - בעיה שלך ביי. - צ'או

freaking cow

New member
הו החתימה שלך הזכירה לי משו.

צריך לשנות את "אני הבנתי כבר מזמן שנקבה זה כמו סרטן" ל "אני הבנתי כבר מזמן שנקבה זה כמו שטן."

בתקווה שתענה על השאלות שלי../images/Emo3.gif

מה קורה? הכל טוב? יופי
. אתה אוהב אותי? למה אתה משקר? מה אתה לא משקר? אתה כן#$$# נכון גייז הם יפים? מה לא!? הם כן$%%#$ הידעת, יש לי בעל גיי
. אני גם נשואה לאישתי
. אתה יודע שהצ'ט של הגייז יותר נחמדים מהצ'ט הזה? אני שמחה שאתה יודע. אתה יודע שחתכתי ת'עצמי? לא? אז עכשיו אתה יודע
. מה הבעיה ש'ך, מה? כוסאמאשלי. אתה נהנה לענות על השאלות שלי? אני שמחה. נכון שהייתה שמח אם הייתי מתה עכשיו? אבל אנלא מתה, אז תצטרך לסבול את השאלות שלי. נממ נממ מחר בצפר=\. יש לי מבחן בת. אומנות
. יום שני אני באילת:]] אתה בא למפגש? אני לא! בוא למפגש ב23 אולי אתה תירא אותי, אני באה להומו-לסבי. נו אני חייבת לשאול אותך שאלות יותר מעניינות! מה אתה חושב על ההורים שלך? אם יתנו לך אפשרות מה הייתה מעדיף, הם ימותו או אתה? למה? אתה רוצה למות? כן? למה? אתה מפחד מהמוות? מה הגובהש'ך? תאריך לידה: משקל: מיקום: איפה נולדת? נכשלת במקצוע? איזה מקצוע? מה שם הבצפר ש'ך? מאוהב? יש'ך חבר/ה? מה אתה לובש עכשיו? תעשה סקס לפני החתונה? התאהבת פעם במורה? מעשן? שותה? סמים? מפלרטט? צבע אהוב חיות אהובות: סימני לידה: מישהו כיסח אותך מכות? מי החברים הכי טובים שלך? הכית מישהו? עם מי את מדברת הכי הרבה בטלפון? מישהו נתן לך סטירה? באינטרנט הרבה? ביישן? מתקלח/ת? שונאת ביצפר? יש לך חיים? יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? תעשי צניחה חופשית? אוהבת לרקוד? היית בחו"ל? אוהבת לטייל? סילקו אותך מביצפר? היית רוצה לגור במקום אחר? אתה מפונק? כלבה? זרקו אותך? היית בהיי? שתיה מועדפת? שותה פפסי? שותה מים? איזה משחת שיניים אתה משתמשת? טוב, ניראה לי שמספיק...

פרקשון

New member
ברור שאני אענה

מה קורה? הכל טוב הכל טוב? כן יופי. - מעולה אתה אוהב אותי? לפעמים :) למה אתה משקר? ככה אני! מה אתה לא משקר? אתה כן#$$# - אני יודע נכון גייז הם יפים? לסביות? מה לא!? הם כן$%%#$ - באתרי סקס? הידעת, יש לי בעל גיי. - אז את גבר? אני גם נשואה לאישתי. - אוקי את גבר! אתה יודע שהצ'ט של הגייז יותר נחמדים מהצ'ט הזה? אז מה את עושה פה בכלל? אני שמחה שאתה יודע. אתה יודע שחתכתי ת'עצמי? לבריאות לא? אז עכשיו אתה יודע. -נכון מה הבעיה ש'ך, מה? סיגריות, בעיקר כוסאמאשלי. - אוקי אתה נהנה לענות על השאלות שלי? כבר לא אני שמחה. - אני ל נכון שהיית שמח אם הייתי מתה עכשיו? לא היה אכפת לי :) אבל אנלא מתה, אז תצטרך לסבול את השאלות שלי. - אוף נממ נממ מחר בצפר=\. - איזה כיף יש לי מבחן בת. אומנות. - תהני יום שני אני באילת:]] - מניאקית! אתה בא למפגש? - רוצה אני לא! - אוף? בוא למפגש ב23 אולי אתה תירא אותי, אני באה להומו-לסבי. - אני שם נו אני חייבת לשאול אותך שאלות יותר מעניינות! מה אתה חושב על ההורים שלך? מי מהם? אם יתנו לך אפשרות מה היית מעדיף, הם ימותו או אתה? רק אחד או אחת מהם למה? לא נוח לי אתה רוצה למות? לפעמים כן? למה? תלוי מה קרה לי אתה מפחד מהמוות? לא מה הגובהש'ך? 187 תאריך לידה: 27.12.87 משקל: 72 מיקום: קרית אונו איפה נולדת? פתח תקוה נכשלת במקצוע? בתעודה לא איזה מקצוע? ! מה שם הבצפר ש'ך? בן צבי מאוהב? לא יש'ך חבר/ה? לא מה אתה לובש עכשיו? כלום תעשה סקס לפני החתונה? כן התאהבת פעם במורה? לא מעשן? כן שותה?כן סמים? עדיין לא מפלרטט? לפעמים צבע אהוב: כחול חיות אהובות: חתול סימני לידה: אין מישהו כיסח אותך מכות? לא מי החברים הכי טובים שלך? יש כמה הכית מישהו? מזמן עם מי את מדברת הכי הרבה בטלפון? מישהו נתן לך סטירה? באינטרנט הרבה? ביישן? מתקלח/ת? שונאת ביצפר? יש לך חיים? יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? תעשי צניחה חופשית? אוהבת לרקוד? היית בחו"ל? אוהבת לטייל? סילקו אותך מביצפר? היית רוצה לגור במקום אחר? אתה מפונק? כלבה? זרקו אותך? היית בהיי? שתיה מועדפת? שותה פפסי? שותה מים? איזה משחת שיניים אתה משתמשת? טוב, ניראה לי שמספיק... מאיפה השאלון הסופי לקוח?!?! הוא מוכר לי ואין לי כוח לענות עליו שוב

יא ג'יפהההההההההה

למה לא ענית על כל השאלות? ולקחתי אותם מהקומונה של גאים להיות גאים
ואתה זבל@$%$#$

נממ, אבל מה שבא לי!

שונא ביצפר? יש לך חיים? יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? תעש צניחה חופשית? סילקו אותך מביצפר? היית רוצה לגור במקום אחר? אתה מפונק? זרקו אותך? היית בהיי? איזה משחת שיניים אתה משתמשת?

פרקשון

New member
אין בעיה

שונא ביצפר? כן יש לך חיים? כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? הו הו כן תעש צניחה חופשית? רוצה סילקו אותך מביצפר? רצו היית רוצה לגור במקום אחר? ת"א אתה מפונק? לא זרקו אותך? כן היית בהיי? לא נגעתי בסמים איזה משחת שיניים אתה משתמשת? קולגייט

למעלה