בתקווה שתענה על השאלות שלי../images/Emo3.gif
מה קורה? הכל טוב? יופי
. אתה אוהב אותי? למה אתה משקר? מה אתה לא משקר? אתה כן#$$# נכון גייז הם יפים? מה לא!? הם כן$%%#$ הידעת, יש לי בעל גיי
. אני גם נשואה לאישתי
. אתה יודע שהצ'ט של הגייז יותר נחמדים מהצ'ט הזה? אני שמחה שאתה יודע. אתה יודע שחתכתי ת'עצמי? לא? אז עכשיו אתה יודע
. מה הבעיה ש'ך, מה? כוסאמאשלי. אתה נהנה לענות על השאלות שלי? אני שמחה. נכון שהייתה שמח אם הייתי מתה עכשיו? אבל אנלא מתה, אז תצטרך לסבול את השאלות שלי. נממ נממ מחר בצפר=\. יש לי מבחן בת. אומנות
. יום שני אני באילת:]] אתה בא למפגש? אני לא! בוא למפגש ב23 אולי אתה תירא אותי, אני באה להומו-לסבי. נו אני חייבת לשאול אותך שאלות יותר מעניינות! מה אתה חושב על ההורים שלך? אם יתנו לך אפשרות מה הייתה מעדיף, הם ימותו או אתה? למה? אתה רוצה למות? כן? למה? אתה מפחד מהמוות? מה הגובהש'ך? תאריך לידה: משקל: מיקום: איפה נולדת? נכשלת במקצוע? איזה מקצוע? מה שם הבצפר ש'ך? מאוהב? יש'ך חבר/ה? מה אתה לובש עכשיו? תעשה סקס לפני החתונה? התאהבת פעם במורה? מעשן? שותה? סמים? מפלרטט? צבע אהוב חיות אהובות: סימני לידה: מישהו כיסח אותך מכות? מי החברים הכי טובים שלך? הכית מישהו? עם מי את מדברת הכי הרבה בטלפון? מישהו נתן לך סטירה? באינטרנט הרבה? ביישן? מתקלח/ת? שונאת ביצפר? יש לך חיים? יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? תעשי צניחה חופשית? אוהבת לרקוד? היית בחו"ל? אוהבת לטייל? סילקו אותך מביצפר? היית רוצה לגור במקום אחר? אתה מפונק? כלבה? זרקו אותך? היית בהיי? שתיה מועדפת? שותה פפסי? שותה מים? איזה משחת שיניים אתה משתמשת? טוב, ניראה לי שמספיק...