ראיונות מנ"ר

../images/Emo41.gif ראיונות מנ"ר ../images/Emo41.gif

ראיונות מנ"ר סוגרים, לעת עתה, שעריהם בפני GraspOfAir ופותחים אותם בחדווה בפני לא אחרת מאשר...
חיפושית 222

שלב השאלה הזהה -

חיפושית, מה את מעדיפה - סבון נוזלי או מוצק? את סקארלט או את, אמממממ, דן עזב אותי, אז, אמממממ, סקארלט? 'מה נשים רוצות' או 'מה גברים רוצים'?

ואני משיבה ../images/Emo13.gif

סבון- ברור שנוזלי!! בתוספת מים חמים-חמים ומברשות קרצוף למיניהן...
הממ..שאלה קשה...אני מתלבטת... אני בוחרת לבסוף בסקארלט ועם סקארלט הסליחה
"מה נשים רוצות" לוקח בעינים עצומות ידיים קשורות מאחורי הגב!! (ולא הייתה פה אפילו נימת חנפנות)

Vdrums

New member
1. למה חיפושית? ולמה 222?

2. איך בעלך הציע נישואים? 3. כמה מוזמנים היו בחתונה? 4. באיזה גיל הבאת ילד ראשון? (אם יש) 5. מה את מבשלת בד"כ? 6. איזה סידרה בטלויזיה את לא מפספסת? 7. מה את שומעת בזמן הספונג'ה? 8. דוגרי, מה את חושבת על חמתך? 9. איך את אוהבת להתפנק? 10. יש לך אחות צעירה להכיר לי?

הממ...

למה חיפושית? כי בתחילת דרכי בתפוז חיפשתי משהו באחד מהפורומים (לא אנקוב בשמו מסיבות אישיות) וחיפשתי ניק המתאים לחיפושים...חיפושית! שם חמוד, צנוע, לא מתיימר, מתאים לי בדיוק ובנוסף יש לה גם אייקון חביב
. ולמה 222? כי לא רציתי להיקרא "חיפושית האחת היחידה המקורית", אז בחרתי ב222. לא מעניין במיוחד, הא?
בעלי הציע נישואין די בהפתעה, אחרי שחשבתי שהוא לא מעוניין בכלל. יצאנו למסעדה, הוא שלף טבעת ו"התינשאי לי?" אמרתי לו "תן לי לחשוב על זה" ובאותה נשימה אמרתי "כן"
בחתונה היו 300 מוזמנים בערך. הכרתי את חלקם
ילד ראשון - בגיל 24
אני מבשלת הכל: החל מהפשוט ביותר- שניצלים, פירה, צ'יפס, פתיתים, מרק עוף עם ירקות ועד לפשטידת בצל ופטריות, מרק מיניסטרונה וסמבוסק בשר.
מפספסת את כל תכניות הטלויזיה...ממש לא צופה.
בזמן הספונג'ה אני צריכה מוסיקה עם קצב
חמותי מקסימה ומדהימה בשיא הכנות...
להתפנק? עיסוי, אמבטית קצף, ארוחה טובה, שוקולד
ואני בת יחידה

GraspOfAir

New member
הממ...איזה שוקולד? את שייכת

ל-good girls או ל-bad girls?
אויר לנשימה

שוקולד ../images/Emo99.gif

אוהבת מאד שוקולד
...חלב, מריר - רק לא לבן
לדעתי שוקולד הוא אם-המזון (מעל לאבות המזון
) ולגבי עצמי... יש שירשירון שמתאר אותי די טוב... There was a little girl, Who had a little curl, Right in the middle of her forehead. When she was good, She was very good indeed, But when she was bad she was horrid. -- Henry Wadsworth Longfellow אז זהו, קצת טובה, קצת רעה

GraspOfAir

New member
בגלל שאת חמודה

נסלח לך על השוקולד חלב. מריר הוא כמו שכדאי שהחיים יהיו...מתוקים עם טיפת מרירות לתיבול. קצת טובה וקצת רעה, במקומות הנכונים
זה מצוין.
אויר לנשימה

GraspOfAir

New member
אם את רוצה הורדות ידיים,גם אני יכול

יש לי יכולת טלפאתית, כך שאני יכול להכיר את האופי שלך מכאן. ואין לך הוכחות שלא!
וחוצמזה...התכוונתי שאת חמודה כאן, בפורום, לא התכוונתי לחמודה במובן של "בואי נחיה ביחד לעד"
. לא מכיר אותך מספיק בשביל זה, אבל מי יודע? אולי גם זה יקרה?
.
אויר לנשימה

../images/Emo9.gif

יכולת טלפתית? מממ...מעניין אבל אני מניחה שיש שיחלקו על דעתך המלומדת

GraspOfAir

New member
טוב נו..גם החזאים "לפעמים" טועים../images/Emo6.gif

אבל נראה אותך מוכיחה לי שאני טועה. איך את באתגרים?
אויר לנשימה

GraspOfAir

New member
../images/Emo127.gif קיבלת ציון עובר

אדם צריך לדעת את מעלותיו, ולדעת למכור את עצמו. so far, so good
ראית את הסימן המסחרי שלי?
גם אני יודע לעשות את זה!
אויר לנשימה

אבן נגולה מעל ליבי ../images/Emo24.gif

שמחה שעברתי
אין יותר שאלות? זהו? |מוחה אגלי זיעה קרה מהמצח|

GraspOfAir

New member
רגע, רגע, רגע...

התכוונתי שעברת את השאלה הזאתבהצלחה...יש לך עוד שישה ימים של בחינות מתישות. קחי עוד קובית שוקולד מריר שתהיה לך אנרגיה להמשך. אל יתהלל חוגר כפותח ריצ'רץ'.
אויר לנשימה

../images/Emo12.gif כבר פותח לי את הריצ'רץ'?

מה עם לפגוש את ההורים, לצאת למסעדה, לקנות טבעת יהלום בגודל סלע בינוני, להרהר על עתידנו? ככה? פותחים את הריצ'רץ'? טוב, בסדר תפתח , תסתכל, תיווכח מה שיש שם בפנים ראה הוזהרת

GraspOfAir

New member
אהממ....אנחנו לא גולשים כאן? ../images/Emo2.gif

אני יודע מה יש שם...ואת?
אמרת שאת טובה באתגרים, לא?
ובקשר לדברים שהיזכרת... לפגוש את ההורים? לא כדאי להינות קצת לפני שהקשר יסתיים? טבעת יהלום? גודל בינוני? לפני שאני משקיע, אני רוצה קצת לשקוע
. להרהר על עתידנו? והרי אני אומר: "חיה את היום, אחרת לא תגיע חי למחר".
אויר לנשימה

למעלה