ראיונות מנ"ר

שושה 23

New member
שאלת כלב / חתול

אז ככה כלב או חתול חתול או חתולה כלב או כלבה גזעי או מעורב

יש לי..

כלב אחד, חיקוי לברדור, צהבהב שכזה, די גאון
הוא מעורב, הגיע אלינו בשיא הטבעיות ואימץ אותנו... כבר 7 שנים הוא שלנו, ועוד כוחו במותניו.

GraspOfAir

New member
ובהתאם לפורום בו אנחנו נמצאים...

ומה האישה הזאת היתה רוצה יותר מכל? חלומות, פנטזיות...you name it. ובבקשה דברים יותר ספציפיים מאשר "אושר ועושר", בעעעעעעעעע
.
אויר לנשימה

GraspOfAir

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo10.gif

אין לי מילים.
אויר לנשימה

GraspOfAir

New member
ממש לא נעלבתי...

אבל כשאישה נשואה אומרת את זה, בעיקר אחת שהספקתי לפחות טיפה לתהות על קנקנה...זה מעציב אותי. כזה אני
אויר לנשימה

אין מה להתעצב ../images/Emo13.gif

רק אוהבת אהבה. זה לא אומר שאין לי (ועל מנת לסבר את האזן - יש לי
)

GraspOfAir

New member
את האוזן? ../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif

אני לא מכיר את הטכניקה הזאת...איך עושים אהבה באוזן?
לטמבלית שלי שבעה פתחים, שבעה פתחים לטמבלית שלי, לולא היו לה שבעה פתחים, לא היתה זו הטמבלית שלי. (אני היחיד שמחייך מזה?)
אויר לנשימה

GraspOfAir

New member
יאמי..............

אבל גם מילים של אהבה היו מספיקות
לא צריך לגרד את האוזן הימנית עם היד השמאלית, אחרת האצבע לא תהיה מספיק ארוכה להיכנס פנימה
.
אויר לנשימה

GraspOfAir

New member
אנחנו לא גולשים כאן? ../images/Emo6.gif

שוב פעם גולשים...נכון שיש שלג, אבל בטח יש מספיק דיונים כאלה בפורום סקי או משהו כזה. לשאלה הבאה.......Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
אויר לנשימה

מה את הכי אוהבת לאכול?

איזה עט יותר נוח לך לכתיבה - כדורי או נובע? כתבת פעם מכתב אהבה למישהו? מה קרה איתו? מעשנת? אם כן, מה? פעם אהבת מישהו ועזבת אותו כדי לא לפגוע בו? קיץ או חורף? ועוד בהמשך..

שוקולד, ברור ../images/Emo67.gif

ומאד לא אוהבת אוכל חריף (אשכנזיה אחת! הקהל צועק
) עט כדורי יותר נח מעט נובע (שרק מלכלך לי את האצבעות משום מה) והכי נח - מקלדת
כתבתי הרבה מכתבי אהבה בחיי..אחד מהנמענים זנח אותי לאנחות, שני נישא לי...מה המסקנה? מעולם לא עזבתי איש. דמעות פרידה קשות לי. חורף! לא סובלת את הזיעה והיתושים של הקיץ. אבל עדיף סתיו (בהנחה שיש דבר כזה
)

נוקס

New member
לכל אדם יש 5 דקות של תהילה,

מה שלך? הקיים אקס מיתולוגי? ספרי על נקמה מתוקה... אנגלית, לשון או מתמטיקה? טורקיה, תאילנד, צרפת? היכן כייף לך להיות מלוטפת אוזן, צוואר, או ידיים?

רק 5 דקות? אי אפשר יותר? ../images/Emo47.gif

לא זכיתי להן עדיין...מצפה בקוצר רוח
אקס
מיתולוגי...הממ...חבר שלי מגיל 8...
ואני לא שוכחת אותו עד היום וכנראה אזכור לנצח. היו, אגב, עוד כמה בדרך...וגם הם בלתי נשכחים. נקמה מתוקה? היה לי חבר, טוב מראה, אבל קצת אוויל. החליט שהוא לא רוצה להיות חבר שלי יותר
. כתב לי מכתב "שחור"(כהגדרתו) בו פירט מדוע עלינו להפרד. בכיתי המון. ועוד קצת. ועוד הרבה. אחרי חודשיים הוא נזכר שבעצם הוא רוצה אותי בחזרה. חייכתי בבוז. nexxxxtttttt אנגלית רולזזזזז
אבל גם לשון
ובשום אופן לא מתמטיקה
צרפת
ליטופים? הצוואר לוקח ובגדול

איזו אשה היא האידיאל שלך?

איפה את נרדמת מהר יותר [לא אחרי סקס!] - במיטה או בספה? איך בחרת לילד שלך את שמו? נעליים - עקבים או שטוחות?

למעלה