ראיונות מנ"ר

ממשיכה -

1. אבא או אמא? [בלי כל מיני התחכמויות
] 2. עכבר - אלחוטי או רגיל? 3. לישון - במיטה עם ספר או על הספה מול הטלויזיה? 4. כביסה - נוזל או אבקה? 5. מכנסיים - ג'ינס או אלגנט? 6. חוטיני, בריזליאי, טייבס? 7. קניות - סופר או שוק? 8. מה הדבר הראשון שמשך אותך בגבר האחרון שהיה בחייו [או עדיין ישנו]? 9. גבות - ברוק שילדס או מירי בוהדנה? 10. כלים - ספוג רך או ג'יפה?

free soul

New member
סתם כי בא לי לענות..../images/Emo3.gif

1. אבא או אמא? [בלי כל מיני התחכמויות]: שניהם! 2. עכבר - אלחוטי או רגיל?: אלחוטי 3. לישון - במיטה עם ספר או על הספה מול הטלויזיה?: על הספה מול הטלויזיה 4. כביסה - נוזל או אבקה?: אבקה 5. מכנסיים - ג'ינס או אלגנט?: שניהם. 6. חוטיני, בריזליאי, טייבס? בריזילאי 7. קניות - סופר או שוק?: שניהם. 8. מה הדבר הראשון שמשך אותך בגבר האחרון שהיה בחייו [או עדיין ישנו]?: אממ... לא יודעת. 9. גבות - ברוק שילדס או מירי בוהדנה?: מירי בוהדנה 10. כלים - ספוג רך או ג'יפה?: ספוג רך.. לפעמים ג'יפה.

Vdrums

New member
מה ההבדל בין ביקיני לברזילאי?

ומה זה טייבס? (כאילו אני יודע שזה קשור למכנס, אבל גם תחתונים?)

free את מונכה להפסיק לגנוב לי? ../images/Emo3.gif

(סקארלט, אני חושבת שמצאנו את הקורבן הבא..) 1. טוב אז בלי התחכמויות. אין מצב לבחור!! (אבא שלי מנסה לשכנע אותי לענות על זה מגיל 3, אם הוא לא הצליח גם את בטח לא
) 2. רגיל! עזבי אותי מהמעצבנים האלה. 3. בהחלט ספר. והמיטה זה המקום הכי טוב בבית 4. אבקה. 5. ג'ינס במכנסיים אבל עדיף חצאית 6. אני ישמע כמו סתומה אם אני אשאל מה זה לכל הרוחות טייבס?
7. סופר בגלל חוסר זמן. 8. אין גבר כרגע. לגבי האהבה האחרונה זה היה הריח שלו שתפס אותי ברגע שהוא התקרב. הגבר האחרון שחשבתי שהוא מושך זה היה הזקן הצרפתי... 9.
אין לי שמץ איך נראות הגבות שלהן 10. ספוג כזה כסוף עם הגמד על האריזה

בעקרון, הנקודה היא זו -

[ברוק שילדס] גבות קצת גבריות וטבעיות יותר, בלי יותר מידי עיצוב צורה אלא רק ניקוי שיערות סוררות, [מירי בוהדנה] המראה הנקי, הטרנד החדש, המפתה.. טייבס אלה התחתונים שיצאו עכשיו בגזרות החדשות של בגדי הים. מאוד נמוכים במותן ומעין מכנסונים חותכי עכוז. נדמה לי שאם כבר מירי בוהדנה, אז היא מדגמנת בגדי ים כאלה. רצה לחפש תמונה.

טוב אז אחרי שה-../images/Emo163.gif החכימה

אני ילך על טייבס (למרות שאינ בכלל הולכת עם אחרים
) ובהחלט הדבות של מירי !

שוב אני ../images/Emo3.gif

אם היית יכולה להיות חיה, כל חיה בעולם, מה היית בוחאת להיות ולמה
מה הדבר שהכי מושך אותך בבני המין השני
מהו הדבר שאת הכי אוהבת בעצמך
מה הפנטזיה שלך
(מינית ולא מינית)
מה היית רוצה שאשאל אותך ולא שאלתי עדיין
ומה התשובה

אבל למה אחרי הצהריים?

אי אפשר בבוקר כשאני משתעממת בעבודה?
דולפין, כי אני אוהבת את המים ומכיוון שהן חיות אינטלגנטיות.
או זה קשה.. גופנית אני חושבת שריח, מבחינת אופי אינטלגנציה.
מינית - להסחף לסקס עם מישהו מדהים בלי לחשוב יותר מדי, (לצערי, אצלי המח לא נותן הפסקה..). לא מינית - לטייל בעולם וללמוד מהסביבה במקום מספרים.
מה שלומי? ואני בסדר , תודה שהתעניינת

אין לי מושג איך השכנה שלי גומרת

הפחד הכי גדול שלי הוא להיות לבד. לא רק מבחינת בן זוג, אלא לבד - לבד. נגיד ללכת לאיבוד באמצע ג'ונגל או משהו כזה. החברים שלי הם הנשמה שלי, אני לא יכולה לחיות בלעדיהם

למעלה