ראיונות מנ"ר

free soul

New member
אני אוהבת סרטיי אקשן בעיקר

אוהבת בירה פורים? לא, לא מתחפשת, למה? וואלה בשביל?

Vdrums

New member
יאללללללללה

1. מרקו או נילס? 2. אריק או בנץ? 3. אהבה או סקס? 4. למיטה יכנס רק גבר או אפשר גם אישה? 5. סלולרי-דלוק בזמן שינה או חפשו אותי בסיבוב? 6. בשר או עוף? 7. סמים? 8. מקום מועדף בחו"ל? 9. דיסק חובה לאי בודד? 10. יש לך שקל?

free soul

New member
תשובות

1. מרקו או נילס? נילס! 2. אריק או בנץ? אממ.. שכחתי מי זה ומי זה.. 3. אהבה או סקס? אהבה, וגם סקס
4. למיטה יכנס רק גבר או אפשר גם אישה? רק גבר! 5. סלולרי-דלוק בזמן שינה או חפשו אותי בסיבוב? דלוק 6. בשר או עוף? עוף! 7. סמים? לא! 8. מקום מועדף בחו"ל? ארצות הברית 9. דיסק חובה לאי בודד? ברור!! 10. יש לך שקל? חחח.. כן, יש לי, רוצה?

Vdrums

New member
אריק זה ההוא עם הראש

העגול, בנץ זה הצהוב עם הגבה והאף הכתום. בקשר לדיסק, התכוונתי איזה דיסק, איזה להקה/זמר/זמרת...

free soul

New member
אני אוהבת את ההוא עם האף האדום..

להקה? אז אהבת ת'בקסטריט בויז שגם זכיתי לראות להיפגש ולראות ת'הופעה שלהם בפלורידה

נתחיל ב..

איפה את?? קדימה! בוקר טוב, להתעורר! * מאיפה הניק? * האם אי פעם היתה לך אהבה אמיתית? והכי חשוב! * רגע עם דודלי או הבית של פיסטוק?

וגם אני בשואלים...

קפה או תה
מה את הכי אוהבת בעצמך
וממה הכי לא מרוצה
פסטה- באיזה רוטב
מה היית רוצה שישאלו אותך
ומהי התשובה

free soul

New member
או קיי.......

תה! חולה על תה.. מה אני אוהבת את עצמי? את האישיות שלי. מי שמכיר אותי ידע על מה אני מדברת... ובגוף שלי? מה לא?! וממה אני לא מרוצה... {סיבה אישית
} פסטה? בעע... לא אוהבת! מה הייתי רוצה שישאלו אותי, שאלה מיוחדת, שאלה שאף אחד לא שאל.. התשובה? תלוי מה השאלה

Vdrums

New member
היי, שאלות של הטלויזיה החינוכית

שמורות לי!!!

סליחה, אבל....

לפורום קוראים - "מה נשים רוצות
ומה שהאישה הזו רוצה, זה לשאול שאלות על החינוכית
(חוץ מזה, שאת השרשור שלי שבוע שעבר החרמת אז אני לא מקשיבה לך!
)

free soul

New member
היי!

סורי, הייתי בתל השומר, אח"כ אחותי רצתה שאבוא אליה... והינה, אני פה.. מתה מעייפות מאיפה הניק, פעם איזו מישהי שמכירה אותי אמרה לי ת'אופי שלי [מה שהיא אמרה יצא נכון..] והיא אמרה לי:"את כמו נשמה חופשיה.. ללא מעצורים" אז, רשמתי נשמה חופשיה רק באנגלית.
הייתה לי אהבה ראשונה, הבית של פיסטוק!

keren1980

New member
free soul - שאלה...

אך לפני השאלה, קבלי את התנצלותי, לא ידעתי שאת (free soul) זאת הבחורה החמודה שהייתה אצל שלומי אותו יום, סלחי לי אם זרקתי יציאה לא במקום.. בכל מקרה לא היה מכוון אלייך. ועכשיו השאלה.. א. חוץ מ"צילצולה" יש לך ניקים נוספים?

למעלה