1. מרקו או נילס? 2. אריק או בנץ? 3. אהבה או סקס? 4. למיטה יכנס רק גבר או אפשר גם אישה? 5. סלולרי-דלוק בזמן שינה או חפשו אותי בסיבוב? 6. בשר או עוף? 7. סמים? 8. מקום מועדף בחו"ל? 9. דיסק חובה לאי בודד? 10. יש לך שקל?
1. מרקו או נילס? נילס! 2. אריק או בנץ? אממ.. שכחתי מי זה ומי זה.. 3. אהבה או סקס? אהבה, וגם סקס
4. למיטה יכנס רק גבר או אפשר גם אישה? רק גבר! 5. סלולרי-דלוק בזמן שינה או חפשו אותי בסיבוב? דלוק 6. בשר או עוף? עוף! 7. סמים? לא! 8. מקום מועדף בחו"ל? ארצות הברית 9. דיסק חובה לאי בודד? ברור!! 10. יש לך שקל? חחח.. כן, יש לי, רוצה?
סורי, הייתי בתל השומר, אח"כ אחותי רצתה שאבוא אליה... והינה, אני פה.. מתה מעייפות מאיפה הניק, פעם איזו מישהי שמכירה אותי אמרה לי ת'אופי שלי [מה שהיא אמרה יצא נכון..] והיא אמרה לי:"את כמו נשמה חופשיה.. ללא מעצורים" אז, רשמתי נשמה חופשיה רק באנגלית.
אך לפני השאלה, קבלי את התנצלותי, לא ידעתי שאת (free soul) זאת הבחורה החמודה שהייתה אצל שלומי אותו יום, סלחי לי אם זרקתי יציאה לא במקום.. בכל מקרה לא היה מכוון אלייך. ועכשיו השאלה.. א. חוץ מ"צילצולה" יש לך ניקים נוספים?