ראיונות מנ"ר

וגם אני מתרעמת

שאלתי אילו פנטזיות יש לך: איזו פנטזיה מינית יש לך ואיזו פנטזיה רגילה יש לך

free soul

New member
אממ..

יש לי גם פנטזיה מינית שאני עם גבר שאני רוצה אותו בטירוף ועושים סקס מטורף באיזה אחוזה משהו משהו,

free soul

New member
הינה:

גם וגם
דק.
גבר? שיער קצר, קצוץ בכלל עושה לי טוב
שמיכה זוגית

free soul

New member
הנקמה הכי מתוקה?

לדוגמא אני מרגישה פגועה, אני מתעצבנת, מוציאה הכל, ובעיקר שקרים... כמו כל אחד.

עוד קצת..? ../images/Emo4.gif

1. מהי תדירות החלפת המלתחה שלך? 2. כמה זוגות נעליים יש לך בארון? [קיץ/חורף] 3. שערות - חוט/ שעווה/ גילוח/ מכשיר? 4. אם היית צריכה לכתוב עכשיו 'אהבה', למי היית כותבת ובאיזה סגנון? 5. מהי המתנה הכי חשובה עבורך שהביאו לך אי פעם? [ימי הולדת, סיום תיכון, גיוס, סתם ככה] 6. אם גבר שאת אוהבת [לאו דווקא במובן רומנטי] יבכה לידך על מר גורלו, זה ירגש אותך שיש עדיין גברים עדיני נפש או יגעיל אותך כי למה לעזאזל הוא בוכה לך? 7. יש לך מצבים של ניתוק מכל העולם? איך זה בא לידי ביטוי? 8. איזה ספר הכי השפיע עלייך [גם ספרים לבגרות נחשבים
]? 9. איזה סרט הכי השפיע עלייך? 10. יש לך תמונות תלויות בחדר? של מי?

free soul

New member
אני אענה כבר בצהריים../images/Emo9.gif

חייבת לזוז.. אני רוצה מכולם שאלות מוכנות!!!!

free soul

New member
התשובות שלי!!../images/Emo187.gif

1. מהי תדירות החלפת המלתחה שלך?
אני מחליפה בכל עונה, יענו קיץ או חורף. 2. כמה זוגות נעליים יש לך בארון? [קיץ/חורף]
יש לי בעיקר קיץ 3. שערות - חוט/ שעווה/ גילוח/ מכשיר?
איפה שיערות?! 4. אם היית צריכה לכתוב עכשיו 'אהבה', למי היית כותבת ובאיזה סגנון?
אהבה? לגבר שלי.. שאני כל כך מחפשת...
5. מהי המתנה הכי חשובה עבורך שהביאו לך אי פעם? [ימי הולדת, סיום תיכון, גיוס, סתם ככה]
את היזדמנות השנייה לחיים, ואני לא צוחקת. 6. אם גבר שאת אוהבת [לאו דווקא במובן רומנטי] יבכה לידך על מר גורלו, זה ירגש אותך שיש עדיין גברים עדיני נפש או יגעיל אותך כי למה לעזאזל הוא בוכה לך?
דווקא יירגש אותי.
7. יש לך מצבים של ניתוק מכל העולם? איך זה בא לידי ביטוי?
מבטא.. כשאני חווה אכזבה עצומה, משהו שלא הגשמתי... ממשהו שנכשל... 8. איזה ספר הכי השפיע עלייך [גם ספרים לבגרות נחשבים ]?
רומן אמיתי.. סתם ספר שאהבתי מאוד. 9. איזה סרט הכי השפיע עלייך?
השפיע לא.. אבל הסרט שהכי אהבתי זה פארק היורה 1,2,3 סרטים מדהימים המומה מזה שהיו חיות כאלה בעבר הרחוק. 10. יש לך תמונות תלויות בחדר? של מי?
של הילדות שלי... אין לי הרבה תמונות.. כי כל קיר אצלי בחדר צבוי בצבע אחר... אז, למה לכסות בתמונות כשזה יפה? עוד שאלות!!!

למהת איך, כמה ומדוע ../images/Emo13.gif

*למה - למה את כותבת דווקא בפורום הזה? *איך - איך תפנקי את הגבר שלך? *כמה - כמה פעמים התאהבת ? * מדוע - מדוע את אוהבת את הקיץ (אם אני לא טועה את אוהבת את ה
השנואה עלי)

free soul

New member
אוו.. סוף סוף!!

*למה - למה את כותבת דווקא בפורום הזה? כי אני אוהבת את הפורום הזה, את המנהלת
ואת האנשים שכותבים פה.
*איך - איך תפנקי את הגבר שלך? אני אפנק אותו המון! אני אתן לו להרגיש שהוא מאוד מאוד מיוחד, אני אוהב אותו, אפנק אותו, העשה הכל בשבילו [לא הכלל..] אבל, מכיוון שהוא בחר בי ונילחם עם מוסכמות וכיבד אותי כאל אישה..זהו, בשבילי הוא הכל *כמה - כמה פעמים התאהבת ?נידלקתי יותר.. לא הייתי במע' יחסים רצינית כדיי להיתאהב * מדוע - מדוע את אוהבת את הקיץ (אם אני לא טועה את אוהבת את ה השנואה עלי)כי זאת עונה שעושה לי מאוד טוב, גורמת לי חיוך, השירים אפילו משמחים ולא קודרים כמו שירי החורף.. [למי שמכיר]... ויש עוד המון סיבות למה אני אוהבת את הקיץ עוד שאלות!!

למעלה