ראיונות מנ"ר

מוותק

New member
מממ....

מסאז'... ?.... סתם... לשמוע מוסיקה ואם בא לי (ובא לי) לשיר.

אממממממ

מי החבר הכי טוב שלך וכמה רחוק את מוכנה ללכת בשבילו? את מתרגלת לסיגריות או שאת מסוגלת לעשן כל סוג? קולה/ דיאט קולה, עם/ בלי לימון?

מוותק

New member
אמממ

החברה הכייי טובה שלי (חוץ מאמא) זו לירון. כמה רחוק ?... אני נוסעת אליה ללוס אנג'לס עוד מעט !
אבל באמת כמה רחוק? לא ממש יצא לי לבחון את זה אבל בשביל האנשים שחשובים לי אני מוכנה לעשות הכל. מתרגלת לסיגריות אבל יש כמה סוגים שנאי רגילה אליהם דייייאט קולה רגיל עם לימון (וקרח...) (
)

Palm tree

New member
נו תשאלו דברים מעניינים יא פארשים

האם אי פעם יצא לך לעשות סקס במעלית?

הנה שאלות ....

1. מתי פעם ראשונה עשית את זה ? 2. ראית את המשחק הענק של מכבי יום חמישי ? 3. מתי פעם אחרונה עשית את זה ? 4. מה את לומדת ? 5. מה את רוצה ? (מה אישה רוצה ) 6. ספרי על הדבר הכי מוזר שקרה לך אי פעם.

מוותק

New member
אוקיי ../images/Emo13.gif

פעם ראשונה חופש גדול של כיתה י"ב ... במקרה ראיתי... וטוב שראיתי..! אממ.. אסור לי לפרסם את זה פה יכול ליצור בעיות... לומדת סוציולוגיה אנתרופולוגיה ומדיניות החינוך לתואר ראשון מה אני רוצה... ?... אני צריכה יותר פירוט לשאלה כי אחרת התשובה תהיה ממש ממש ארוכה. הדבר הכי מוזר... אני צריכה לחשוב על זה... אני אחזור אליך אח"כ (עדיין אומרים "עשית את זה" ?
)

נראה לך באמת????

מני את הדברים הקטנים שעושים סקס לבלתי נשכח אצלך? איך את מתגברת על דכאונות קלים וחולפים? [פרט לארוחות שחיתות במקדולנד'ס] איזה שיר מתאר אותך הכי טוב? מה את חושבת על תסביך 'הודיני'? [אשה מכירה גבר, אשה מסתדרת עם גבר, אשה פתאום נעלמת ללא התרעה מוקדמת לגבר. גם הפוך.] מהו האירוע שהכי השפיע על חייך? [טוב או רע] למה לעזאזל את אוהבת טלפונים סלולאריים? פרחים - קונה אותך? מגעיל אותך? איזה שוקולד את הכי אוהבת? איזה ספר קראת לאחרונה? מהו השם הכי מוזר ששמעת אי פעם לילד/ה? את ישנה עם הסלולארי דולק או מכובה? כמה את מאמינה בבני אדם? [או, האם את טיפוס חשדן?] איזו תמונה היית רוצה בסלון שלך? [קווי מתאר] פסח - שומרת/ כופרת? מתוקף עדתך, יצא לך פעם להיות בחגיגת מימונה אמיתית? כל כמה זמן את מרוקנת את המאפרה שלך מבדלי הסיגריות בה? מה הכי מטריד אותך בימים אלה? אם היית יכולה לשנות בעצמך פרט אחד בלבד [מראה/ אופי], מה זה היה? מה הדרך הכי יפה שהתחילו איתך? [תעתיקי את השאלות במקביל לתשובות. ככה יותר קל לקרוא ולהבין]

מוותק

New member
וואו.. את הפצצת...

את מודעת למספר השאלות ששאלת פה ?...
מני את הדברים הקטנים שעושים סקס לבלתי נשכח אצלך? זו שאלה שאין לי עליה תשובה ממש חד משמעית... גיליתי שזה לא משנה מה בדיוק עושים שם אלא עם מי. (ואת מה שיש לי לפרט...
אני ביישנית....)
איך את מתגברת על דכאונות קלים וחולפים? [פרט לארוחות שחיתות במקדולנד'ס] מממ... סיגריות וכו', אלכוהול, פסיכולוגית, חברות, חברים... וקומדיות.
איזה שיר מתאר אותך הכי טוב? היה נחמד אם הייתי קצת כמו "אל תדאג" של אביב גפן, אבל זו פשוט לא אני...
סתם, אתם תסלחו לי אני כבר איזה חצי שעה עונה על זה ועכשיו כבר 6בבוקר... אבל "השתיקה שלי" - כי אם אני שותקת אז כנראה שמשהו באמת קרה. ובא לי להוסיף את השיר שאני הכי אוהבת לאחרונה - My Immortal
מה את חושבת על תסביך 'הודיני'? [אשה מכירה גבר, אשה מסתדרת עם גבר, אשה פתאום נעלמת ללא התרעה מוקדמת לגבר. גם הפוך.] אהממ.. עשו לי ואני עשיתי (אני עשיתי בגיל 14). מן הסתם אני נגד, אבל אני יכולה להבין את הקושי בלהגיד לא למישהו.. אבל זה הרבה יותר קשה לגלות את זה בצורה כזו מאשר בצורה ישירה, בצורה ישירה זה עובר כ"כ הרבה יותר בקלות כי זה חד משמעי, לא ניתן לפרשנויות וכו'...
מהו האירוע שהכי השפיע על חייך? [טוב או רע] יש שני ארועים שכרגע אני זוכרת - אירוע טוב - העבודה הקודמת שלי - שינתה אותי לגמרי, אתם עדיין לא מכירים אותי אז אין מה לפרט. אירוע רע - מוות של חבר ילדות בפיגוע
למה לעזאזל את אוהבת טלפונים סלולאריים? לא הייתי אומרת אוהבת...עבדתי בחברה סלולרית אז לפעמים יוצא לי בטעות להתעניין.
פרחים - קונה אותך? מגעיל אותך? קונה אותי... אבל כל דבר בזמן הנכון ובמקום הנכון. (אבל קונה...
)
איזה שוקולד את הכי אוהבת? לא יודעת איך קוראים לזה אבל זה מחו"ל עם אריזה בצבע זהב...
איזה ספר קראת לאחרונה? לאחרונה היה ממש מזמן... אין לי מספיק סבלנות בשביל לקרוא ספר בימים אלא... אני תמיד על קוצים מחפשת אקשן.
מהו השם הכי מוזר ששמעת אי פעם לילד/ה? במבי !!!!!?!!!!!
את ישנה עם הסלולארי דולק או מכובה? דולק, ואפילו לא על שקט...
כמה את מאמינה בבני אדם? [או, האם את טיפוס חשדן?] עד לא מזמן חשבתי שאני לא, אבל מסתבר שאני מאמינה בבני אדם, אני יודעת כשמשקרים לי גם אם אני לא אומרת (בנות יודעות הרבה)ומה שכן, גם אם מישהו מעל באמון שלי, והוא חשוב לי, אני תמיד נותנת עוד צ'אנסים... זה יכול לפעול לרעתי אבל אם זה פועל לטובתי אז ממש הרווחתי
איזו תמונה היית רוצה בסלון שלך? [קווי מתאר] מלבנית גדולה... צבעים בהירים... עירום ? ... אני באמת חושבת מה לשים בחדר...לא יודעת עדיין..
פסח - שומרת/ כופרת? כופרת (אבל בואו לא נקרא לי ככה זה לא נשמע טוב...)
מתוקף עדתך, יצא לך פעם להיות בחגיגת מימונה אמיתית? אף פעם...
דווקא מעניין...
כל כמה זמן את מרוקנת את המאפרה שלך מבדלי הסיגריות בה? אני לא מעשנת בבית, אבל אם הייתי... בטח כל הזמן כדי לא לדעת כמה עישנתי
מה הכי מטריד אותך בימים אלה? וואוו... מה לא; 1.הציונים של המבחנים שהיו לי לפני שבוע ולפני שבועיים. 2.זה שחדר כושר היה סגור בחג 3.הסתפרתי ועשיתי צבע וגוונים ומממש לא רואים את הגוונים (שימו לב לאיזה פרטים אני יורדת כאן) 4.הציונים של המבחנים שעוד לא היו, וכדי לחסוך לכם כמה שורות טובות אני אקצר ואומא שהלימודים באופן כללי מטרידים אותי די הרבה. 5.זה שאני יושבת פה ב 5 בבוקר... 6.הלימודים באוניברסיטה הם בבוקר- מי ער ?? 7.המצב הביטחוני... 8.אבל הכי מטריד אותי כרגע זה שאין לי את מי לחבק, לנשק, לקנות מתנות, בקיצור - לאהוב...
אם היית יכולה לשנות בעצמך פרט אחד בלבד [מראה/ אופי], מה זה היה? מראה - לרזות, עובדים על זה (בחדר כושר שסגור בחג...
) אופי... וואוו את גורמת לי באמת לחשוב על זה.. אני אמשיך לחשוב על זה (זה לא שאני חושבת שאין מה לשנות אני פשוט צריכה לבחור אחד...
)
מה הדרך הכי יפה שהתחילו איתך? "בייבי נו מתי תצאי איתי" טוב לא... זה לא הכיי יפה...
אני לא יכולה לציין את זה כאן...
... היה מאוד נחמממד לענות על כל השאלות
תודה סקארלט...
עכשיו אני יכולה לישון בשקט
חוץ מהציפורים האלה שמחליטות תמיד לצייץ דווקא כשאני רוצה לישון... יום מ-צויין לכולם
אני

המשך...

מאיפה את חושבת שנובעת הביישנות שלך? 'אל תדאג, אני חושבת עלייך אבל שוכבת עם כולם'?
ככה היית רוצה להיות? חבר הילדות שלך שנהרג [
], לפעמים את חושבת עליו? מה את חושבת? תוך כמה זמן את מתעוררת מצלצול הפלאפון?

מוותק

New member
תשובות...

אני לא באמת ביישנית.... פשוט לא רציתי לפרט כאן... לגבי "אל תדאג" - זה היה יכול להיות נחמד אם הייתי שוכבת עם כולם ומרגישה טוב עם עצמי אחרי זה, כזו שלא ממש איכפת לה מאף אחד חוץ מעצמה (לא יודעת, ככה זה מצטייר לי) ככה נפגעים פחות לדעתי. אבל בכל מקרה אני לא כזו וגם לא אהיה. חבר הילדות שנהרג- אני חושבת עליו כמעט כל יום מאותו יום שהוא נהרג... לא היינו בקשר באותה תקופה כי זה פשוט התנתק, ואני חושבת המון למה לא פשוט הרמתי טלפון וקבעתי להיפגש איתו וחוזרת להיות איתו בקשר... (זה מביא להמון מסקנות ד"א) חושבת המון על זה שהוא הראשון בחיי שאהבתי (הייתי מאוהבת בו מהיום שאני זוכרת את עצמי כי אני הכרתי אותו שלושה ימים אחרי שנולדתי. (היינו שכנים). מתעוררת מהפלאפון ?! אין כמעט שומדבר שמעיר אותי. אם אני מתעוררת אז או שאני יודעת שהוא אמור לצלצל, או שאני כבר חצי ערה או שמישהו מצלצל באמת המממון פעמים (7 שיחות שלא נענו... ואז אני עונה).

עוד...

מהן שלושת התכונות שהכי חשובות לך בגבר? האם את מפתחת סוג של רכושנות כלפי האנשים הקרובים אלייך? היית יוצאת עם חבר טוב שלך?

למעלה