ראיונות מנ"ר

מוותק

New member
יצא קצר הפעם

3 תכונות: שאפתנות, כוח נפשי, כנות. רכושנות?... אני דורשת את מה שמגיע לי, לא הייתי קוראת לזה רכושנית בכלל. חבר טוב: כן בטח.

רכושנית, לא בצורה הזו

אלא נגיד ויש לך חבר ממש טוב או חברה, תהיי קצת, טיפ טיפה, קנאית ברגע שעולמם יתרחב [לאו דווקא רומנטית]?

אממממממ

מה הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לך? [סקס, אירוע, אהבה, הכל] איזה גבר עושה לך את זה? האם יש לך עוד ניק פרט לזה? איזה משחק הכי אהבת כשהיית קטנה? איזו סדרת טלוויזיה הכי אהבת כשהיית קטנה? מהו הדבר הכי רומנטי שהיית רוצה שיעשו לך? חוץ מפילוסופיה, מה את עוד לומדת? מה היית רוצה ללמוד? מה הפחד הכי גדול שלך? למה דווקא 'מוותק'? נעליים - עקב או שטוח?

מוותק

New member
בוקר טוב...

מה הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לך? [סקס, אירוע, אהבה, הכל] ניגשתי למישהי, אמרתי לה שהיא ממש מוכרת לי, היא הייתה ממש לא נחמדה, שאלתי אותה איפה היא עובדת, אולי מהעבודה, והיא אמרה "בטלוויזיה...
" (הסתבר שהיא שחקנית "מוכרת" בטלוויזיה).
איזה גבר עושה לך את זה? מראה - כל מי שהייתי איתו היה שונה מהאחרים, ככה שאין לי משהו מוגדר - שאני אוהב את איך שהוא נראה ושתהיה כימיה.. זה הכל.
אופי - בהתרשמות ראשונית הוא חייב להיות חכם (אח"כ עוד דברים...) האם יש לך עוד ניק פרט לזה? כן
איזה משחק הכי אהבת כשהיית קטנה? יוו אני מנסה להזכר בשם שלו... קופסא כזו עם לחצנים ב 4 צבעים שמשמיע מנגינה וצריך לחזור אחריו... אם מישהו יודע את השם זה יהיה ממש נחמד.אהההה ניזכרתי, סיימון. איזו סדרת טלוויזיה הכי אהבת כשהיית קטנה? דובוני איכפת לי דהההה מהו הדבר הכי רומנטי שהיית רוצה שיעשו לך? לא חשבתי על זה... אני אוהבת הרבה דברים רומנטיים קטנים... חוץ מפילוסופיה, מה את עוד לומדת? מה היית רוצה ללמוד? אני כבר לא לומדת פילוסופיה זה היה קורס בסימסטר שעבר... לומדת אנתרופולוגיה, מיגדר, חינוך. רציתי ללמוד יעוץ חינוכי אולי אני אעבור בשנה הבאה. ואח"כ ייעוץ אירגוני.
מה הפחד הכי גדול שלך? למות
למה דווקא 'מוותק'? הייתי חייבת להיכנס לפורום כלשהו והייתי צריכה כינוי מהר, מותק היה תפוס אז הוספתי ו'... נעליים - עקב או שטוח? עקב

נוקס

New member
היי מוותק!!!

כבשלנית - חביתה או לזניה? היכן את רגישה לדיגדוגים? האם יש לך פסיכוזות של ניקיון? יפן או ברזיל? הבית שלך יהיה קרקע או קומות? תשתי קפה או תה? ומי הם הסופיסטים?

מוותק

New member
היי נוקס !!!

כבשלנית - חביתה או לזניה? לזניה... (תודיע מתי, אני אכין) היכן את רגישה לדיגדוגים? איפה לא ?! האם יש לך פסיכוזות של ניקיון? מממ... איך החדר שלי... מסודר ?? סתם, אני משתגעת מלכלוך, אבל עם הבלגן שלי אני מסתדרת זה נקי לפחות. יפן או ברזיל? לונדון....
אבל ביןם האופציות... נראה לי ברזיל... לא יודעת לא הייתי. הבית שלך יהיה קרקע או קומות? קרקע עם הרבה קומות...
אני מקווה.. תשתי קפה או תה? קפה ומי הם הסופיסטים? חחח...אני יודעת..אין אמת אובייקטיבית והשימוש ברטוריקה...
עברתי

למעלה