ראש בראש

וזה מה שכתבתי אז בפעם הקודמת

כי היא מלאה הפתעות ולא משעממת, וכי היא לא מקובעת ... ו...הכי הכי בגלל שהיא עושה מה שהיא רוצה רבאעק המאה השמונה העשרה והאישה בוחרת לה 2 גברים שיהיו איתה ביחד... חחחח לא ייאמן!

../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

אם הסבר ואילו אני אצליח לשכנע שתצביעשתצביעו בשבילה: כי בלעדיה (וטוב, אני מודה, ובלי דיימון) העלילה הייתה פחות מוצלחת
עד שאנחנו חושבים שהכל טוב, היא באה והורסת. אין היא ענקית!

../images/Emo45.gif

כי זאת פשוט..קת'רין
הדמות שלה הרבה יותר טובה מאלנה..ובזכותה הסדרה יותר מעניינת לדעתי

../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif!!!

כי התפקיד הזה של הילדה הטובה שזקוקה שיגוננו עליה כל הזמן נמאס עלי איי שם בשנת 2003 כשסיימתי 3 עונות של רוזוול עם ליז.... (סורי, אני גיקית של מד"ב) קיצור קת'רין הורסת ואני חולה על התפקיד שלה!!! כייף לראות את נינה משחקת שני נפשות שונות לחלוטין... לא נראה לי שהסדרה תשרוד בלי קת'רין...

Ayelet 363

New member
ליז הייתה ילדה טובה שנזקקה להגנה?

היא הייתה יחסית אקטיבית, לא? ולא היה לה אכפת להיכנס גם לצרות מדי פעם (ואוו, רוזוול... כמה שהייתי מכורה לסדרה הזאת!! XD)... נינה באמת משחקת אותן שונות לחלוטין, וזה מדהים. הבעיה שלי היא שמשום מה קשה לי להעדיף את הרעים (טוב, אני מסכימה שזה לא שחור ולבן, אבל בכל זאת...)...

חחח אני לא מאמינה שאני נכנסת לדיון הזה,

אבל..... מקס תמיד היה מגן עליה כמו שסטפן מגן על אליינה והיה מנסה לערב אותה כמה שפחות ולהעמיד אותה בסכנה.... נו העלילה כל כך דומה שזה מפחיד.... כל הסדרות האלה אותו דבר בבסיס שלהן..... שניים מאוהבים באותה אחת, כל הזמן מתעוררים אויבים חדשים, מישהי חייבת להגיע באמצע הסדרה ולערער על היחסים שלהם (הבלונדינית מה שמה.... וקתרין - אותו סטטוס...) קיצור אותו בסיס.....

Ayelet 363

New member
XDD

יש בזה משהו. הבלונדינית- את מדברת על טס? כך הבנתי... אני חושבת שגם ליז וגם אלנה מנסות להיות כמה שיותר עצמאיות וזה, אבל זה עניין של דעה. ובנוגע לכותרת- XDD
.

../images/Emo45.gifכי כמו אלנה כבר ראינו

קתרין היא יחודית הכרנו אותה כדמות שגרמה לסכסוך בין אחים (!)על פני 150 (!) שנה.חשבנו שזה כל התפקיד שלה אבל בעונה השניה היא מתגלית כדמות שלובה בהיסטוריה, עצמאית-שורדת.השורדת המושלמת. גם כשהיתה בת אדם היו בה הרבה עוצמה וכוח. אלנה פאסיבית יותר,הכל קורה מסביבה -אבל לא היא המניעה את העלילה. אני כן חושבת שעוד מעט נגלה באלנה תכונות דומות לקתרין אבל עד שזה יקרה-אלנה היא עוד תלמידת תיכון שמאוהבת בערפד.

TwilightFan

New member
../images/Emo45.gif

קתרין!! אני לא מסוגלת לדמיין את יומני הערפד בלעדיה. היא פשוט אחת הדמוית שעושות את הסדרה!!

../images/Emo45.gif כי מראה כמה נינה שחקנית מדהימה..

וכי תאכלס, היא יותר מעניינת. אבל אני אוהבת גם את אלנה כמובן

IkMfNiY

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

האמת? לא סובלת את הדמות של אלנה. יעל

Slow Cheetah

New member
../images/Emo45.gif

הדמות שלה הרבה יותר מעניינת מזו של אלנה בעיניי- היא ילדותית וחושבת שהכל מגיע לה אבל מצד שני באמת יודעת מה היא רוצה ועושה הכל בשביל להשיג את זה... היא לא דופקת חשבון וזה הרבה יותר כיף
חוץ מזה, היא הרבה יותר זנותית מאלנה, ואני לא חושבת שיש מישהי שלא נהנית לראות אותה עם האחים. ותכלס, קתרין הרבהההה יותר סקסית מאלנה, גם אם את שתיהן נינה משחקת.

yt2104

New member
תכלס קתרין (היא יותר מעניינת ולא מתייסרת

מכל דבר )

למעלה